Homepagina » Mens en Dier » ‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’
ghislaine maxwell
Foto: Cheetoskeeto CC BY-SA 4.0

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein, is opgepakt. De FBI hield haar al enige tijd in de gaten. Maxwell zit nu in New York in de gevangenis. Er zijn inmiddels zes aanklachten tegen haar opgesteld. Zo wordt ze verdacht van meineed en het verleiden van minderjarigen tot seksuele handelingen.

Ze is ervan beschuldigd op grote schaal meisjes en jonge vrouwen te regelen voor Epstein. Maxwell zou zelf ook meisjes hebben misbruikt.

Epstein beschikte over een netwerk in de hoogste kringen. Zo was hij bevriend met oud-president Bill Clinton en de Britse prins Andrew. De FBI heeft Andrew uitgenodigd om een verklaring af te leggen.

Voorspelling

Epstein werd vorig jaar gearresteerd, maar overleed in zijn cel. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd, maar velen spreken dat tegen. Veel mensen vrezen dat Maxwell de volgende is.

Robert Jensen voorspelt: “Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel.”


Ook zeggen mensen alvast dat Maxwell geen zelfmoord heeft gepleegd:


Op Netflix is een documentaire te zien over het leven van Jeffrey Epstein. Daarin komen ook zijn banden met Clinton en Andrew aan bod.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rayoflight schreef:

  Lijkt erop dat de Arrestaties op gang komen. Komende week heel belangrijk. Het tij is aan het keren.

  23 likes
  • Arnold schreef:

   Ik hoop het van harte !!

   10 likes
  • Loes in de Pels schreef:

   De rotte appel valt zelden ver van de boom.
   Ghislaine staat hetzelfde ‘lot’ te wachten als haar verdronken vader, de roemruchte Robert Maxwell, driedubbele spion van de geheime diensten met een lichte voorkeur en net ìets meer loyaliteit voor 1 van de drie geheime diensten.

   Zo te zien heeft zij het estafette stokje van haar vader overgenomen.Toen ze onlangs van de aardbodem verdween, omdat de grond haar te heet onder de voeten werd, had ze niet kunnen bevroeden dat haar broodheren af en toe iemand onder de bus gooien of laten zelf(ver) moorden danwel letterlijk van het wereldtoneel laten verdwijnen.
   Robert Maxwell kreeg spontaan een hartinfarct en viel pardoes van zijn jacht en de arme drommel is verdronken. Niemand aan boord die kon zwemmen natuurlijk wat het geheel nog dramatischer maakt en niemand van de crew die EHBO wist toe te passen of aan reddingszwemmen deed.
   Dit drama voltrok zich nadat gebleken was dat Ján Ludvik Hyman Binyamin Hoch oftewel Robert Maxwell voor honderden miljoenen pond uit zijn bedrijfspensioenfondskas heeft verdonkermaand.
   Epstein werkte net als de Maxwelletjes ook voor de geheime diensten, die weer samen met de beruchte 1 procent stevig de touwtjes in handen hebben en achter alle ellende in de wereld zitten inclusief het motto van ‘verdeel en heers’ om het lastige plebs onder controle te houden.
   Saillant detail in de geschiedenis van Epstein is dat de beklagenswaardige en bijna aan de bedelstok geraakte Sarah Ferguson/Lady of York/exvrouw van prins Edward the Pervert zich in 2010 heeft laten betalen om Epstein destijds met Edward the pervert in contact te brengen. Epstein werd n.b. in 2008 (als pedo) veroordeeld.Je zou denken dat Royals enige antecedenten onderzoek laten doen naar contacten tenzij de veroordeling natuurlijk een gedeelde deugd is èn een voorwaarde is om toegelaten te worden tot de fine fleur du monde
   Daar heeft men toen nog schande van gesproken maar schandalen raken altijd in de vergetelheid.
   The queen mum heeft Fergie zoals het
   een goede monarch betaamt streng op de vingers getikt en uit de Royal Society verbannen.Well that must teach her a lesson zal Queen Elizabeth gedacht hebben.
   Achteraf gezien is dat het eerste opzetje geweest om het Britse koningshuis desgewenst in discrediet te brengen en chantabel te maken.
   Nog een opmerkelijk feit is dat Epstein pas schuld bekent heeft bij zijn eerste veroordeling nadat hij heeft gepleit voor vrijwaring van vervolging van andere verdachten waaronder Ghislaine Maxwell.
   Binnenkort te lezen in het nieuws: door overwerk en onderbezetting dodelijk vermoeide cipiers, door veroudering en geldgebrek haperende surveillancecamera’ s en een dramatische verdrinkingsgsdood van Ghislaine die in het doucheputje verdronken is.

   2 likes
   • Loes in de Pels schreef:

    Herstel.Mijn excuses.ik noemde abusievelijk prins Edward maar het moet prins Andrew zijn.Alhoewel Edward ook een naam is van Andrew was dit slordig van mij.

    0 likes
 • Marcus1968 schreef:

  … of dat ze -bijvoorbeeld bij het naar binnen gaan van de rechtbank- wordt neergeschoten.

  Lee Harvey Oswald werd ook in het openbaar -toen hij naar een lokale gevangenis werd overgebracht- neergeschoten.

  Als men ook Ghislaine Maxwell door door ‘zelfdoding’ om het leven laat komen; Dat lijkt mij toch wel een iets tè doorzichtig plan. Ik acht de deep state toch in staat, dat zij iets geraffineerder te werk gaan.

  16 likes
  • MdeFilosoof schreef:

   Naast het neerschieten hebben ze natuurlijk een groter arsenaal van terreur. Auto ongeluk, plotseling hartfalen, de deurknop in het hotel, overdosis drugs, afpersing, chantage met bedreing van onschuldige familieleden…….

   11 likes
  • Doosje Kleenex schreef:

   Zelfmoord, neerschieten, hartstilstand enz Alles zou nu toch verdacht zijn? De figuren hierachter, ondervinden nu toch echt wel hinder in hun spel der macht. Het is nu meer mainstream geworden bv. Overigens kwam die zelfmoord Epstein zelf ook wel uit. Een soort “fuck You” richting slachtoffers zodat er ook geen schadevergoedingen enz geïnd kunnen worden.

   2 likes
 • Gladiator schreef:

  Mijn voorspelling in deze is idd een of andere manier van “zelfmoord” ook wel geverzelfmoord genoemd. Daarna een van tevoren afgesproken lijkschouwer aanstellen welke de door vaststelt en dan mooi en netjes in het vliegtuig richting vriend en maatje Epstein, welke ergens aan een schitterend strand zit in gezelschap van enkele mooie dametjes van een jaar of 14-15..

  Maxwell beste mensen is een Mossad agent, en zo u hoogstwaarschijnlijk wel zult weten zijn deze nooit in levensgevaar m.u.v het feit dat de Mossat hun niet meer zoo leuk vindt echter dat is hier met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet zo!!

  Dit is een spelletje wat nog gewoon niet af was maar binnenkort dus wel, en dan kan eindelijk dat pedoboek Epstein en Co inclusief nagenoeg alle Amerikaanse Presidenten gesloten worden.

  Dan nog even de opmerking dat Hollywood gewoon doorgaat met het verkrachten en vermoorden van hele jonge kindertjes!!1

  Dit is de laatste tijd zo erg aan het worden dat zelfs de Turkse STAATSTELEVISIE het op een toptijd in het HOOFDJOURNAAL hebben gesodeflikkerd!!!

  En ik kan u zeggen……Bratt Pitt, Sandra Bullock, Johnnie Depp enz enz enz zitten met deze “Coronaviruscrisis” (hahahahahahahaha, f*cking HOAX!!) natuurlijk een beetje in de problemen want de aanvoer van VERS TE SLACHTEN KINDERTJES om Adrenochrome af te tappen na lange marteling en in leven te houden tot het allerlaatste moment is natuurlijk een ietwat problematischer!!!!!

  Mooie wereld waarin we leven vinden jullie niet ook!!!???

  Gegroet,

  Gladiator
  Denk dat ik toch maar alleen naar den Haag moet gaan, eventueel een mooie voettocht vanuit het mooie Limburg om dan een beetje stampij te maken. Ben het echt meer dan zat!!

  14 likes
  • Gea Breuker schreef:

   Je moet niet naar Den Haag gaan, maar naar de NL vestigingen van AstraZeneca en andere Gates gelieerde bedrijven. Ga daar met 10.000 mensen de boel blokkeren en trachten te achterhalen wat er in de documenten staat, ga dat dan verspreiden.
   Pff beetje als schaap op het Malieveld gras happen, dat helpt toch geen zier. Is gewoon kermis vermaak voor die polizieken, mooi uitzicht erop vanaf die hoogbouw naast het CS dat ze ook nog hebben.
   Avé!

   6 likes
  • Loes in de Pels schreef:

   @Gladiator, toch handig als je een lijkschouwer onder je speeddial hebt? : ) Deze celebrity lijkschouwer( en zelf ook een heuse tv persoonlijkheid) heeft autopsie verricht op John F Kennedy en Martin Luther King. Hij heeft als getuige opgetreden in de zaak van O.J. Simpson. Èn hij heeft de lichamen van Tsar Nicholas II en Josef Mengele geïdentificeerd.
   Hij trad tevens op als forensisch expert in de zaken van burgerrechten activist Medgar Evers atleten Aaron Hernandez en Kobe Bryant. Acteur John Belushi ( bron van deze lijst: The Washington Post van Jeff Bezos) Inmiddels begint het op te vallen dat steevast dezelfde usual suspects naar voren worden geschoven.
   Op z’ n zachst gezegd een illuster gezelschap van lijken.
   Ook advocaat Alan Dershowitz (” ik ben gemasseerd door een minderjarige maar ik heb mijn onderbroek aangehouden”) zit onder de speeddial, zodra hij naar voren treedt om iemand bij te staan, weet je dat Het Flying Circus weer neergestreken is.

   0 likes
 • Willem schreef:

  “Veel mensen vrezen dat Maxwell de volgende is.” Waarom vrezen? Wat moet je er anders mee? Laten berechten? Iedereen weet toch dat ze medeschuldig is.

  8 likes
  • MdeFilosoof schreef:

   Ja klopt, maar eerst even een officiële gerechtelijke getuigenis afleggen zodat die Clinton bende en andere satanisten kunnen gepakt worden.

   29 likes
 • Mr. Anderson schreef:

  Ze werd dood aangetroffen in haar cel, ze had zichzelf opgehangen aan de deurklink en heeft zich toen twee keer door het hoofd geschoten. Het OM spreekt van zelfdoding.

  2 likes
 • Sjazon schreef:

  Maar hebben ze wel de echte Ghislain te pakken of een plastisch bewerkte dubbelgangster?
  Als ze inderdaad (jonge) levens verwoest heeft, dan zal ze zeker zelfmoord plegen, want ook al kun je je geweten een tijdje onderdrukken, je kunt het niet eeuwig onderdrukken. De omgeving waarin je functioneert speelt daar een grote rol in.

  0 likes
 • x

  Check Also

  documenten

  Documenten over Epstein en Maxwell openbaar: dit zijn de hoogtepunten

  Er zijn tientallen documenten openbaar gemaakt over ...

  trump

  Trump waarschuwde in 2015 dat Epsteins eiland poel van verderf was. ‘Vraag maar aan prins Andrew’

  In 2015, twee jaar voordat hij president ...

  >