Mens en Dier

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein, is opgepakt. De FBI hield haar al enige tijd in de gaten. Maxwell zit nu in New York in de gevangenis. Er zijn inmiddels zes aanklachten tegen haar opgesteld. Zo wordt ze verdacht van meineed en het verleiden van minderjarigen tot seksuele handelingen.

Ze is ervan beschuldigd op grote schaal meisjes en jonge vrouwen te regelen voor Epstein. Maxwell zou zelf ook meisjes hebben misbruikt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Epstein beschikte over een netwerk in de hoogste kringen. Zo was hij bevriend met oud-president Bill Clinton en de Britse prins Andrew. De FBI heeft Andrew uitgenodigd om een verklaring af te leggen.

Voorspelling

Epstein werd vorig jaar gearresteerd, maar overleed in zijn cel. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd, maar velen spreken dat tegen. Veel mensen vrezen dat Maxwell de volgende is.

Robert Jensen voorspelt: “Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel.”


Ook zeggen mensen alvast dat Maxwell geen zelfmoord heeft gepleegd:


Op Netflix is een documentaire te zien over het leven van Jeffrey Epstein. Daarin komen ook zijn banden met Clinton en Andrew aan bod.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
3 jaren geleden

“Veel mensen vrezen dat Maxwell de volgende is.” Waarom vrezen? Wat moet je er anders mee? Laten berechten? Iedereen weet toch dat ze medeschuldig is.

Marcus1968
Marcus1968
3 jaren geleden

… of dat ze -bijvoorbeeld bij het naar binnen gaan van de rechtbank- wordt neergeschoten.

Lee Harvey Oswald werd ook in het openbaar -toen hij naar een lokale gevangenis werd overgebracht- neergeschoten.

Als men ook Ghislaine Maxwell door door ‘zelfdoding’ om het leven laat komen; Dat lijkt mij toch wel een iets tè doorzichtig plan. Ik acht de deep state toch in staat, dat zij iets geraffineerder te werk gaan.

Rayoflight
Rayoflight
3 jaren geleden

Lijkt erop dat de Arrestaties op gang komen. Komende week heel belangrijk. Het tij is aan het keren.

Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

Mijn voorspelling in deze is idd een of andere manier van “zelfmoord” ook wel geverzelfmoord genoemd. Daarna een van tevoren afgesproken lijkschouwer aanstellen welke de door vaststelt en dan mooi en netjes in het vliegtuig richting vriend en maatje Epstein, welke ergens aan een schitterend strand zit in gezelschap van enkele mooie dametjes van een jaar of 14-15..

Maxwell beste mensen is een Mossad agent, en zo u hoogstwaarschijnlijk wel zult weten zijn deze nooit in levensgevaar m.u.v het feit dat de Mossat hun niet meer zoo leuk vindt echter dat is hier met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet zo!!

Dit is een spelletje wat nog gewoon niet af was maar binnenkort dus wel, en dan kan eindelijk dat pedoboek Epstein en Co inclusief nagenoeg alle Amerikaanse Presidenten gesloten worden.

Dan nog even de opmerking dat Hollywood gewoon doorgaat met het verkrachten en vermoorden van hele jonge kindertjes!!1

Dit is de laatste tijd zo erg aan het worden dat zelfs de Turkse STAATSTELEVISIE het op een toptijd in het HOOFDJOURNAAL hebben gesodeflikkerd!!!

En ik kan u zeggen……Bratt Pitt, Sandra Bullock, Johnnie Depp enz enz enz zitten met deze “Coronaviruscrisis” (hahahahahahahaha, f*cking HOAX!!) natuurlijk een beetje in de problemen want de aanvoer van VERS TE SLACHTEN KINDERTJES om Adrenochrome af te tappen na lange marteling en in leven te houden tot het allerlaatste moment is natuurlijk een ietwat problematischer!!!!!

Mooie wereld waarin we leven vinden jullie niet ook!!!???

Gegroet,

Gladiator
Denk dat ik toch maar alleen naar den Haag moet gaan, eventueel een mooie voettocht vanuit het mooie Limburg om dan een beetje stampij te maken. Ben het echt meer dan zat!!

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x