Binnenland

Den Haag zet LEGER in tegen wanhopige boeren. ‘Rutte laat wederom zijn ware aard zien’

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een anti-racismedemonstratie? Geen probleem. De agenten knielen gezellig mee. 1,5 meter afstand houden is niet nodig. Een demonstratie tegen de coronamaatregelen? Die slaan we met harde hand neer. Een boerenprotest? Dan zetten we het leger in. Dat gebeurde gisteravond opnieuw toen boeren, bouwers en kermisexploitanten afreisden naar Den Haag.

Defensie stuurde op verzoek van de gemeente Den Haag liefst 25 vrachtwagens met ongeveer 60 militairen om de binnenstad af te zetten. Boeren van de Farmers Defence Force waren met trekkers bij het Binnenhof aan het protesteren. Zij keren zich tegen de plannen van het kabinet om de stikstofuitstoot terug te dringen. Hierover is op de laatste dag van de Tweede Kamer voor het zomerreces gedebatteerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Minister Schouten van Landbouw is van plan veevoer met minder eiwitten verplicht te stellen. Daardoor zou de uitstoot van stikstof dalen. Boeren zeggen dat voedsel met minder eiwitten slecht is voor de gezondheid van hun dieren. Vandaag protesteren ze opnieuw, op het Malieveld en bij provinciehuizen.


Veel mensen steunen de boeren en vinden het onverkwikkelijk dat Den Haag het leger inzet. Peter Vlemmix van Ongehoord Nederland stelt:


Ware aard

Journalist en filosoof Mattijs Glas zegt: “Als uw woonwijk of strand door kansenparels wordt gestraatterroriseerd heeft u het nakijken. Als er een tiental trekkers in Den Haag arriveert is HET LEGER er binnen een uur. Dat u even weet wie de politiek het meest belangrijk vindt: niét de burgers maar zichzelf.”

“Leger inzetten tegen het eigen volk. Hoe noem je zo’n overheid?” vraagt Roel du Pree. “Nederland, waar de politie knielt voor racistisch werkschuw BLM-tuig, en de overheid het leger inzet tegen hardwerkende boeren.”

Rechtsfilosoof Eva Vlaardingerbroek twittert: “Het boerenprotest verdient 110% onze steun. De boeren lijden onder een overheid die hun bestaan direct bedreigt. En wat doet onze overheid als er wordt geprotesteerd tegen haar beleid? Niet luisteren, niet praten, maar het LEGER inzetten. Rutte laat wederom zijn ware aard zien.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Walter
Walter
3 jaren geleden

Als iedereen deze informatie zoveel mogelijk deelt. Dan gaan de medelanders die nog steeds geloven in Rutte hopelijk de ogen open. En zorgen zo ervoor dat VVD geen enkele stem meer krijgt.

Arwijn
Arwijn
3 jaren geleden

Dit is fucked up!

helga zuijdam
helga zuijdam
3 jaren geleden

Dit laat niet het ware gezicht zien van Rutte…. dit laat de ware aard zien van het nederlandse klootjesvolk. Nee, we staan niet op voor de boeren, nee we zijn niet tegen de coronawet. nee we laten lekker alles op zijn beloop. de – het zal mijn tijd wel uitdienen mentaliteit -. Waar zijn de jongens van stavast….. nergens meer te vinden ? Diegenen die wel karakter hadden zijn allang geëmigreerd…want met zulke slapjanussen is niks meer aan te vangen, dus blijf je met de domme apen zitten. geef ze allemaal maar een banaan, want nederland is officieel een bananenrepubliejk geworden

GeenNL
GeenNL
3 jaren geleden

Weet niet of mensen het begrijpen of doorhebben, maar het is oorlog tegen de autochtone bevolking in Europa en is men (Rothschild en leden van de Bilderberggroep) met behulp van landverraders, waarvan wij denken dat het onze volksvertegenwoordigers zijn, bezig Nederland te vernietigen.

Off topic: 150 jaar geleden zijn er herstelbetalingen geweest voor slaven en hun zwarte slavenhandelaren en is er door de toenmalige koning Willem I en regering meerdere malen excuses gemaakt.

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x