Homepagina » Mens en Dier » Edgar Davids (moet slavernijdebat aanzwengelen) gespot met Soros junior: ‘Mijn beste vriend!’
edgar davids
Foto: Save the Dream CC BY 2.0

Edgar Davids (moet slavernijdebat aanzwengelen) gespot met Soros junior: ‘Mijn beste vriend!’

Gistermiddag meldde de NOS dat ex-voetballer Edgar Davids plaatsneemt in een adviescollege dat de discussie in de samenleving over het slavernijverleden moet gaan aanzwengelen. Minister Ollongren – wie anders? – schrijft aan de Tweede Kamer dat die discussie gericht moet zijn op verbinding en een bredere erkenning van dit gedeelde verleden.

Het adviescollege moet de komende tijd gesprekken organiseren in verschillende maatschappelijke sectoren. Ook in de Caribische delen van het koninkrijk zullen er gesprekken worden gehouden over het slavernijverleden. Voor 1 mei volgend jaar moet het college advies uitbrengen aan het kabinet.

En wie zien we daar op de foto met Alexander Soros, de zoon van miljardair George Soros? Edgar Davids! “Mijn date voor vanavond!” schrijft Alex erbij. Hij noemt Davids zijn ‘beste vriend’.

Zwarte Piet

Niet Davids, maar Soros zwengelt met zijn Open Society Foundations (OSF) de discussie in Nederland aan over het slavernijverleden. Dit is onderdeel van zijn strijd tegen wat hij noemt ‘negatieve trends’. De OSF blijkt zich als enig groot buitenlands fonds te mengen in gevoelige maatschappelijke discussies in Nederland, waaronder Zwarte Piet, schreef NRC vorig jaar. Zo waren er in 2014 en 2015 donaties voor New Urban Collective van Mitchell Esajas, één van de gezichten van de acties tegen Zwarte Piet.

Eerder maakte Soros al eens 33 miljoen dollar over naar de Black Lives Matter-beweging.

Laat je niet op stang jagen door een oude witte miljardair. Zo verdient hij zijn geld.

O ja, het kabinet gaat het slavernijdebat aanzwengelen. Dit kabinet, het Soros-kabinet:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Casper schreef:

  Gelukkig kijk ik al 15 jaar geen t.v. meer, luister geen radio, en lees geen kranten. Die discussie zal langs mij heen gaan. Nutteloos vind ik deze ook. We gaan toch ook niet een generatie Duitsers, die niks met de WOII te maken hadden een discussie beginnen en ze wijzen op hun grootvader en grootmoeder. Dat weten ze zelf ook wel. Slavernij is nog veel verder terug in de tijd. Zo kun je wel elk dingetje uit het verleden oprakelen en een huidige generatie, die er niks mee te maken heeft, ervoor schuld in de schoenen praten? Waarom? Wat bereik je daar nu mee? Enige is verdeeldheid, want niemand die in deze tijd leeft, zal willen boeten voor een generatie(s) die al lang dood zijn. Acceptatie van het verleden, en cultuur verbinden. Het willen wissen en beelden stuk maken en bekladden zal het tegenoverstelde bereiken. Wederzijds respect. Er is allang erkenning gegeven, en dit is puur verdeel en heers tactiek waar ik geen enkel begrip voor kan tonen. Maar het is goed om te ontdekken wie allemaal billenmaatjes zijn met deze Soros satanistische boevenbende.

  47 likes
  • Willem schreef:

   Begin er eens mee je smartphone weg te gooien, zolang je dat niet doet gebeurt er niks, dan ben je al gechipt. Regeringen koningshuizen enz zitten ook allemaal vast aan zo’n domme smartphone, daar zit de ellende en daar komt de meeste waanzin vandaan.

   8 likes
 • Mikkel schreef:

  Soros sr. en jr. behoren tot het grootste kwaad op deze wereld. En iedereen die met ze in zee gaat ook. En de eenzijdige propaganda over slavernij is pure geschiedvervalsing. Hoor je iemand over de even grote aantallen blanke slaven die in dezelfde periode van eeuwen zijn misbruikt (Ieren, Engelsen, Zuid-Europeanen)? Nee! Dat blanken en Afrikanen beide zowel slaven als handelaren/slavenhouders waren, in even grote aantallen, daar praat niemand over. Puur bedrog.

  41 likes
 • Mikkel schreef:

  Dus Edgar Davids, wees maar trots op je leugenachtige propaganda! Useful idiot…

  34 likes
 • Asylum schreef:

  Soros met een notoire vrouwen mishandelaar.

  29 likes
  • GeenNL schreef:

   Edgar DAVIDS en Sylvana SIMONS, duidelijk toch wie ooit slavenhandelaren waren. En nu kiezen dergelijke mensen ervoor om vrijwillig voor hun meesters te buigen, waar hun voorouders als slaven werden gedwongen?

   Het gaat Soros om miljarden herstelbetalingen gestopt in het Soros fonds en het leuke is dat niemand in deze met een donkere huidskleur mee zal mogen graaien uit dergelijke fondsen en zal Soros en consorten de bruikbare idioten laten vallen als bakstenen zodra ze overbodig zijn.

   10 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Alles voor geld. Lachen hun lul uit hun broek om die domme Nederlanders.

  18 likes
 • wolfje168 schreef:

  Pinokkio heeft maar te luisteren. En een ieder ander die aan zijn politieke baantje hecht ook.

  18 likes
 • Elise schreef:

  Mijn kinderen zijn half Arabisch en worden uitgescholden voor nep moslim. Zijn wij moslims gaan mijden? Nee, we gaan met iedereen om die gewoon doet. Hebben zelfs moslims als vrienden.
  Ik ben zelf blank en ben uitgescholden voor hoer door een zwart persoon en mijn zoon is uitgescholden voor hoerenjong, omdat die geen vader heeft. Heb ik een hekel aan alle zwarte mensen? Nee, want ik heb zelf zwarte vriendinnen. Mijn dochter met Arabische voornaam heeft meer moeite met solliciteren, dan mijn zoon met arische/westerse voornaam. Ikzelf in de bijstand wordt aangekeken, dat ik niks doe de hele dag. Wordt ook gezien als crimineel enz.
  Het probleem ligt ook meer bij het het systeem zelf.
  Laten we ons druk maken over het feit, dat er steeds meer armere mensen bijkomen en er geen kans meer is om iets op te bouwen. Onze vrijheid in keuzes maken. Dat soort dingen. Dat is belangrijk. Dat is van levensbelang.

  15 likes
 • Elise schreef:

  Ook blanken waren slaven onder blanke slavendrijvers.

  14 likes
 • Ron schreef:

  We dachten dat het witten waren. Ze kwamen met schepen met Afrikaanse zwarten om als slaven te worden verkocht. Het verkeer in slaven was een koninklijk monopolie, en de joden werden bij hun verkoop vaak aangesteld als agenten voor de kroon. Ze waren de grootste scheepsbevoorraders in het hele Caribische gebied, waar de scheepvaart voornamelijk een joodse onderneming was. De schepen waren niet alleen eigendom van joden, maar werden bemand door joodse bemanningen en voeren onder bevel van joodse kapiteins. De meeste mensen denken dat degenen die in landen als Amerika slaven hielden, de blanken waren.
  Om hen uit die droom te helpen, hierbij een overzicht van de grootste zwarte slavenhouders.
  Het waren dus niet alleen blanken die zwarte slaven hielden! Nat Butler, Justus Angel And Mistress L. Horry, Weduwe C. Richards en zoon P.C. Richards, The Pendarvis Family, Marie Therese Metoyer, Antoine Dubuclet, William (April) Ellison, Anthony Johnson

  11 likes
  • exegese schreef:

   Precies @Ron, de Joden hebben de slavenhandel op de rails gezet, bijna alle rassen hebben er gebruik van gemaakt en de blanke westerling heeft het uiteindelijk als eerste een halt toe geroepen, en dat werd zeker niet door iedereen in dank afgenomen. En als dank krijgen zij nu de “zwarte Piet” toegespeeld. Als er een partij is die als allereerste excuses moet maken is het wel de Joodse gemeenschap, maar hen erop aanspreken valt dan weer onder antisemitisme en dat is bij wet verboden. En zo is alles keurig dichtgetimmerd en zullen de schuldigen altijd vrijuit blijven gaan, als wij ons tenminste dom genoeg zijn ons aan de door hen opgestelde regels te blijven houden.

   6 likes
 • Elise schreef:

  Mijn kinderen zijn halfbloedjes en heb ze geleerd om niet met de massa mee te doen. Dat ze moeten kijken naar persoonlijkheid. Iedereen is welkom in mijn huis. En ze komen graag in mijn huis(heb matrassen/kunnen blijven slapen), of je nu homo, zwart, enz, bent. In ons huis maakt dat geen reet uit. PUNT.

  11 likes
 • Rayoflight schreef:

  Lijkt me dat BLM en Edgar Davids slaven zijn van de geld en de macht van De Soros.

  Met een beetje ongeluk kunnen we straks het De soros en Zwarte Edgar feest in NWO land vieren. 🙂

  9 likes
 • André schreef:

  Weet Davids ook dat papa Soros Joden heeft verlinkt in de tweede wereldoorlog om er aan te verdienen, door eerst hun vertrouwen te winnen? Hij was / is er nog trots op ook.. Volgende wens is de VS kapotmaken. Jaaa. lekkere familie
  Wat een hypocrieten zijn die gasten toch..

  7 likes
 • salvar schreef:

  Edgar Davids er lopen wat gewetenloze en hersenloze mensen rond he vind je niet?
  o , nee sorry jij kan niet denken.

  6 likes
 • Gea Breuker schreef:

  Edgar Davids.. Oh ja, die sloeg zijn vrouw, en was ooit de domste BN-er bij de Nationale IQ Quiz (was het niet een score van 83…?)…

  Nou, zo een persoon, daar wordt de wereld beter van.
  Maar het is een BN-er dus ik ga hem op zijn blauwe ogen geloven. Als hij die had…

  5 likes
 • Anna schreef:

  Ze hebben niet door dat ze nu weer als slaven worden gebruikt t.b.v. de agenda van die mensen die de zwarte mensen verachten. Het gaat hen niet om het welzijn van de zwarte en bruine mensen. Het gaat hen om de macht in hun blanke maatschappij. Alles wat hen daar nog tegenstaat moet weg, geen recht en orde meer, geen politie en geen justitie,maar dictatuur. Daarvoor gebruiken en slachtofferen ze Black Lives. Die matteren alleen om te lijden voor hun duivelse agenda. Gelukkig hebben heel veel zwarten dat door en doen er niet aan mee. Wit is niet de vijand van zwart. Hun gevaarlijkste vijanden zijn hun eigen mensen die zich door hele slechte witte èn zwarte mensen laten misbruiken voor een witte agenda.
  Zoek op Eugenics, het hele rijke zooitje is eropuit het menselijk ras te verbeteren en daar hoort voor hen een zwarte huid niet bij!!! Wordt toch wakker mensen, jullie vallen degenen aan die jullie nemen zoals je bent en laten je misbruiken door degenen die uiteindelijk het zwarte ras weer gaan verslaven.

  1 likes
 • Petra schreef:

  Iedere blanke die de BLM-beweging verdedigt/ondersteunt is voor deze beweging een ‘usefull idiot’.

  Helaas hebben deze mensen, óók BN’ers en ministers, dit kennelijk niet door. Sterker nog: als het erop aankomt zullen ook zij door BLM’ers onder de voet worden gelopen, louter en alleen omdát ze blank zijn….

  0 likes
 • Sjazon schreef:

  “André
  3 juli 2020 13:18 at 13:18
  Weet Davids ook dat papa Soros Joden heeft verlinkt in de tweede wereldoorlog om er aan te verdienen, door eerst hun vertrouwen te winnen? ”

  Soros heeft nu spijt daarvan, lijkt het wel en probeert dat om te kopen door allerlei minority bewegingen overal ter wereld financieel te ondersteunen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  agenda

  Presentator loopt leeg: ‘Er is een agenda om de westerse samenleving te verwoesten’

  Militanten protesteren tegen racisme, de vrijheid van ...

  huisarts

  Ex-huisarts trekt aan alarmbel: We moeten opstaan tegen het systeem voor het te laat is

  Het is overduidelijk dat deze hele zogenaamde ...

  >