Mens en Dier

Edgar Davids (moet slavernijdebat aanzwengelen) gespot met Soros junior: ‘Mijn beste vriend!’

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gistermiddag meldde de NOS dat ex-voetballer Edgar Davids plaatsneemt in een adviescollege dat de discussie in de samenleving over het slavernijverleden moet gaan aanzwengelen. Minister Ollongren – wie anders? – schrijft aan de Tweede Kamer dat die discussie gericht moet zijn op verbinding en een bredere erkenning van dit gedeelde verleden.

Het adviescollege moet de komende tijd gesprekken organiseren in verschillende maatschappelijke sectoren. Ook in de Caribische delen van het koninkrijk zullen er gesprekken worden gehouden over het slavernijverleden. Voor 1 mei volgend jaar moet het college advies uitbrengen aan het kabinet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

En wie zien we daar op de foto met Alexander Soros, de zoon van miljardair George Soros? Edgar Davids! “Mijn date voor vanavond!” schrijft Alex erbij. Hij noemt Davids zijn ‘beste vriend’.

Zwarte Piet

Niet Davids, maar Soros zwengelt met zijn Open Society Foundations (OSF) de discussie in Nederland aan over het slavernijverleden. Dit is onderdeel van zijn strijd tegen wat hij noemt ‘negatieve trends’. De OSF blijkt zich als enig groot buitenlands fonds te mengen in gevoelige maatschappelijke discussies in Nederland, waaronder Zwarte Piet, schreef NRC vorig jaar. Zo waren er in 2014 en 2015 donaties voor New Urban Collective van Mitchell Esajas, één van de gezichten van de acties tegen Zwarte Piet.

Eerder maakte Soros al eens 33 miljoen dollar over naar de Black Lives Matter-beweging.

Laat je niet op stang jagen door een oude witte miljardair. Zo verdient hij zijn geld.

O ja, het kabinet gaat het slavernijdebat aanzwengelen. Dit kabinet, het Soros-kabinet:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Casper
Casper
3 jaren geleden

Gelukkig kijk ik al 15 jaar geen t.v. meer, luister geen radio, en lees geen kranten. Die discussie zal langs mij heen gaan. Nutteloos vind ik deze ook. We gaan toch ook niet een generatie Duitsers, die niks met de WOII te maken hadden een discussie beginnen en ze wijzen op hun grootvader en grootmoeder. Dat weten ze zelf ook wel. Slavernij is nog veel verder terug in de tijd. Zo kun je wel elk dingetje uit het verleden oprakelen en een huidige generatie, die er niks mee te maken heeft, ervoor schuld in de schoenen praten? Waarom? Wat bereik je daar nu mee? Enige is verdeeldheid, want niemand die in deze tijd leeft, zal willen boeten voor een generatie(s) die al lang dood zijn. Acceptatie van het verleden, en cultuur verbinden. Het willen wissen en beelden stuk maken en bekladden zal het tegenoverstelde bereiken. Wederzijds respect. Er is allang erkenning gegeven, en dit is puur verdeel en heers tactiek waar ik geen enkel begrip voor kan tonen. Maar het is goed om te ontdekken wie allemaal billenmaatjes zijn met deze Soros satanistische boevenbende.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Alles voor geld. Lachen hun lul uit hun broek om die domme Nederlanders.

Asylum
Asylum
3 jaren geleden

Soros met een notoire vrouwen mishandelaar.

wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Pinokkio heeft maar te luisteren. En een ieder ander die aan zijn politieke baantje hecht ook.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x