Buitenaards

Had de Amerikaanse overheid een buitenaards wezen in dienst?

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse geoloog en bouwkundige Phil Schneider zocht de controverse op door te stellen dat de Amerikaanse overheid samenwerkte met een buitenaards wezen van Venus. Het wezen, Valiant Thor geheten, zou er menselijk uitzien, maar in een aantal opzichten sterk van ons verschillen. Hij zou in de jaren vijftig zijn ingehuurd door de Amerikaanse overheid.

Schneider stuitte naar eigen zeggen op deze informatie omdat hij toegang had tot geheime overheidsprojecten. Hij hielp bij de bouw van ondergrondse legerbases en werkte in het beroemde Area 51. Er zijn maar weinig mensen die zich zo expliciet hebben uitgesproken over buitenaardsen als Schneider. Al deze mensen zijn blootgesteld aan publieke hoon. Er zijn ook veel mensen die Schneider geloven, zoals Gordon Duff van de website Veterans Today.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Schneider werd op 17 januari 1996 onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen. Velen denken dat hij om het leven is gebracht, alhoewel hij volgens de lijkschouwer zelfmoord heeft gepleegd.

Schneider is niet de enige die heeft gezegd dat hij Thor heeft ontmoet. Dr. Frank Stranges schreef in zijn boek Stranger at the Pentagon over zijn vermeende ontmoeting met Thor. Tijdens een lezing in 1995 toonde Schneider een foto van de man die hij Thor noemde.

Volgens Schneider werkte Thor al sinds 1937 voor het Amerikaanse leger. Thor had aan iedere hand zes vingers, een buitenproportioneel groot hoofd, één long, koperoxide in zijn bloed en een extreem hoog IQ (dat werd geschat op 1200). Verder zou Thor 100 talen spreken (waaronder buitenaardse talen) en zou hij gezegd hebben dat hij 490 jaar oud kon worden.

Dr. Stranges stelde dat Thor zowel president Dwight D. Eisenhower als president Richard Nixon heeft ontmoet. Ook voormalig overheidsadviseur Timothy Good zei dat president Eisenhower diverse ontmoetingen had met buitenaardsen.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m&m
m&m
10 jaren geleden

als hij van venus komt geloof ik daar niets?
de zwaartekracht op venus is verschrikkelijk en dan zou er niet zo uit zien maar zeer kort en gedrongen zijn.

Willox
Willox
10 jaren geleden

Als de gene die dit artikel plaats even wat onderzoek had gedaan in plaats van het letterlijk vertalen van Epoch Times had je er achter kunnen komen dat het de verkeerde foto is. Dit is niet Thor.

Wie meer wil weten moeten even googlen naar Valiant Thor.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Het lijkt er meer op dat Phil Schneider is vermoord. Verder dat Valiant Thor super vermogens bezat doet idd. dit lijken dat hij wel een ‘Buitenaardse’ moet zijn geweest. Valiant Thor doet daarom ook in vele opzichten denken aan de Maitreya.

Evolva
Evolva
10 jaren geleden

Allemaal goed en wel, maar waar zijn ze, waarom maken ze zichzelf niet bekend? Ik geloof er enorm in dat we ‘bezocht worden’. Maar zit tochwel met m’n onbeantwoorde vragen…. En een antwoord als (voor de veiligheid) = bullshit. De mens is 1 van de best ‘aangepaste’ wezens op deze planeet dus we zullen ons wel aanpassen indien het bekend gemaakt wordt. So TELL US!

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x