Homepagina » Buitenaards » Had de Amerikaanse overheid een buitenaards wezen in dienst?
Had de Amerikaanse overheid een buitenaards wezen in dienst?

Had de Amerikaanse overheid een buitenaards wezen in dienst?

De Amerikaanse geoloog en bouwkundige Phil Schneider zocht de controverse op door te stellen dat de Amerikaanse overheid samenwerkte met een buitenaards wezen van Venus. Het wezen, Valiant Thor geheten, zou er menselijk uitzien, maar in een aantal opzichten sterk van ons verschillen. Hij zou in de jaren vijftig zijn ingehuurd door de Amerikaanse overheid.

Schneider stuitte naar eigen zeggen op deze informatie omdat hij toegang had tot geheime overheidsprojecten. Hij hielp bij de bouw van ondergrondse legerbases en werkte in het beroemde Area 51. Er zijn maar weinig mensen die zich zo expliciet hebben uitgesproken over buitenaardsen als Schneider. Al deze mensen zijn blootgesteld aan publieke hoon. Er zijn ook veel mensen die Schneider geloven, zoals Gordon Duff van de website Veterans Today.

Schneider werd op 17 januari 1996 onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen. Velen denken dat hij om het leven is gebracht, alhoewel hij volgens de lijkschouwer zelfmoord heeft gepleegd.

Schneider is niet de enige die heeft gezegd dat hij Thor heeft ontmoet. Dr. Frank Stranges schreef in zijn boek Stranger at the Pentagon over zijn vermeende ontmoeting met Thor. Tijdens een lezing in 1995 toonde Schneider een foto van de man die hij Thor noemde.

Volgens Schneider werkte Thor al sinds 1937 voor het Amerikaanse leger. Thor had aan iedere hand zes vingers, een buitenproportioneel groot hoofd, één long, koperoxide in zijn bloed en een extreem hoog IQ (dat werd geschat op 1200). Verder zou Thor 100 talen spreken (waaronder buitenaardse talen) en zou hij gezegd hebben dat hij 490 jaar oud kon worden.

Dr. Stranges stelde dat Thor zowel president Dwight D. Eisenhower als president Richard Nixon heeft ontmoet. Ook voormalig overheidsadviseur Timothy Good zei dat president Eisenhower diverse ontmoetingen had met buitenaardsen.

[Epoch Times]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m&m
m&m
7 jaren geleden

als hij van venus komt geloof ik daar niets?
de zwaartekracht op venus is verschrikkelijk en dan zou er niet zo uit zien maar zeer kort en gedrongen zijn.

Cdude
Cdude
Reactie op  m&m
7 jaren geleden

Jij gaat er makkelijkheidshalve vanuit dat leven op die Venus dezelfde weg al de onze heeft gevolgd?

Stonewall Jackson
Stonewall Jackson
Reactie op  Cdude
7 jaren geleden

en waarom horen we verder niets over leven op een planeet zo dichtbij? Het zou een doorbraak zijn en er zouden direct missies opgestart worden om te onderzoeken hoe het in zulke vijandige omstandigheden mogelijk is dat er toch intelligent leven is op Venus. Nee, dit is weer een van de zoveelste lachwekkende berichten op Niburu. Om je te bescheuren hier en dat het nog door bepaalde mensen blijkbaar serieus genomen wordt….

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  m&m
7 jaren geleden

De zwaartekracht is vrij normaal voor dat type planeet (90%) van de aarde, maar de atmosferische druk is veel groter, en daardoor samen met de temperatuur is e.e.a. “onleefbaar”.

Willox
Willox
7 jaren geleden

Als de gene die dit artikel plaats even wat onderzoek had gedaan in plaats van het letterlijk vertalen van Epoch Times had je er achter kunnen komen dat het de verkeerde foto is. Dit is niet Thor.

Wie meer wil weten moeten even googlen naar Valiant Thor.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Het lijkt er meer op dat Phil Schneider is vermoord. Verder dat Valiant Thor super vermogens bezat doet idd. dit lijken dat hij wel een ‘Buitenaardse’ moet zijn geweest. Valiant Thor doet daarom ook in vele opzichten denken aan de Maitreya.

Kai
Kai
Reactie op  Kalki
7 jaren geleden

Is geen vergelijking met Maitreya… Deze komt niet eens in de buurt van overheden.
Moet jij toch weten als de tiende avatar van Vishnu, of niet? xD

Kalki
Kalki
Reactie op  Kai
7 jaren geleden

Ja hoor de Wereldleraar komt ook wel eens in de buurt van overheden en dan om een demonstratie van teleportatie te geven; Kalki is idd. de 10e incarnatie van Vishnu.

Kai
Kai
Reactie op  Kalki
7 jaren geleden

Het vertonen van Siddhis is geen kwaliteit die de Wereldleraar ten toon spreidt. De boodschap van Maitreya is van geheel andere aard.
De Siddhi die jij beschrijft is die van bilocatie en transmigratie. Dat is geen kwaliteit die alleen toegeschreven kan worden aan Maitreya. Hij/zij zou dan niet echt geleerd hebben van zijn voorganger, Gautama, die het ontwikkelen van Siddhis als een bijzaak beschouwde.
Bovendien is Maitreya er voor de makken (the meek in het Engles), niet voor de leidinggevenden. Geloof me, Maitreya heeft niets te zoeken bij de overheden, de overheden hebben iets te zoeken bij Maitreya (loving kindness).
Ik mag jou wel Kalki, oprecht 🙂

Evolva
Evolva
7 jaren geleden

Allemaal goed en wel, maar waar zijn ze, waarom maken ze zichzelf niet bekend? Ik geloof er enorm in dat we ‘bezocht worden’. Maar zit tochwel met m’n onbeantwoorde vragen…. En een antwoord als (voor de veiligheid) = bullshit. De mens is 1 van de best ‘aangepaste’ wezens op deze planeet dus we zullen ons wel aanpassen indien het bekend gemaakt wordt. So TELL US!

Cdude
Cdude
Reactie op  Evolva
7 jaren geleden

Ik zit in het geval van ‘bezocht worden’ ook met een grote vraag
Hoe werkt dat met de lichtsnelheid?

maurice
maurice
Reactie op  Cdude
7 jaren geleden

Misschien dat je niet meer moet denken in lichtsnelheid?
Wie zegt dat er niet sneller gegaan kan worden dan lichtsnelheid?
De mens? Juist!

Zelfde geldt voor de veronderstelling dat buitenaards leven alleen mogelijk is wanneer er water aanwezig is op een planeet. Wie zegt dat buitenaards leven water nodig heeft?

Rob ter Horst
Rob ter Horst
7 jaren geleden

Vreemd, in het boek ‘stranger at the pentagon’ heeft de schrijver het over Thor, als een man met bruin golfend haar (brown wavy hair, terwijl op de foto een man aangeduid als Thor, blijkbaar licht gekleurd kort geknipt haar heeft.

annunaki
annunaki
7 jaren geleden

Heverhaal van phil schneider is wel waar al zijn er veel tegen berichten natuurlijk.

Lees het boek van TIMOTHY GOOD dat heet \earth in het engels daar staat veel in ben gelijk 60 jaar aan het inhalen op gebied ufo buitenaardse hij is te vinden op torrents site gratis

Vonzie
Vonzie
7 jaren geleden

En waar is deze meneer Thor dan heden ten dage? O, wacht even…wist men dat zijn echte naam Dave Canterbury is? Tja….

Emile
Emile
7 jaren geleden

Jaren geleden heb ik z’n lezing gezien in een hotelletje waar misschien 20 mensen bij aanwezig waren, hij claimde dat hij al drie keer was beschoten en dat “ze” nog steeds achter hem aanzaten nadat hij ontslag had genomen (hij zag ondergrondse monorails die een vlag droegen die nog niet bestond, het was een Verenigde Naties vlag onder Amerikaans grondgebied en daar is ie dermate van geschrokken.
Hij vertelde het verhaal van de lange grey in de ondergrondse grot waarbij hij zelf 1 van de 2 aliens had beschoten met z’n pistool en de 2de grey schoot toen op hem met een soort laserstraal, de 2 mariniers die bij hem in de lift zaten schoten toen vervolgens de 2de grey neer, verder consumeerden de grey’s schijnbaar rauw vlees (dat was onder andere de stank die ze roken).
Verder claimde hij tijdens het schoonmaken van hangars in area 51 dat als de Aurora (supersonisch vliegtuig) terug kwam na een vlucht het vliegtuig huilde, althans daar leek het op, door de hitte die de Aurora onder het vliegen genereerde druppelde er zwarte verf van de Aurora op de grond in de hangar (The Tears of Aurora), deze heeft hij eens een keer meegenomen en claimde dat er een stof in de verf zat die niet op aarde voorkomt maar afkomstig is van de maan (daar gaat Amerika schijnbaar wekelijks heen voor grondstoffen).
Hij had die reageerbuisjes toen bij zich, heeft iemand ooit de legering getest ?
Volgens Phil kwam 1 van de componenten van de verf niet voor op onze elementenlijst.
Verder zag hij er niet gezond uit, hij claimde z’n hand voor z’n buik te hebben gehouden toen hij beschoten werd door de grey, hij raakte daardoor twee of drie vingers kwijt en z’n buik werd abnormaal dik en bol.
Ik kan niet ontkennen dat ie er inderdaad slecht aan toe was en het was een klein jaar voor z’n dood dat ie de lezing gaf, hij was inmiddels al gescheiden van z’n vrouw etc..
Hij bouwde trouwens de ondergrondse gangen doormiddel van (zoals hij het zelf noemde) een laser blazer, een laser die een vierkante tunnel maakt en het steen letterlijk smolt en dat werd een soort cement aan de muur, dus ze hoefden geen zand weg te scheppen en ergens te dumpen, deze technologie kreeg de Amerikaanse overheid van de grey’s in de 60’s, in ruil daarvoor kregen de grey’s wat van ons (volgens mij mensen hehehe) maar dat weet ik niet meer zeker.
Is hij een fantast, I Don’t know, he sounded genuine , but than again, zo veel klinken geloofwaardig.
Ik laat dat in het midden.

Erik
Erik
Reactie op  Emile
6 jaren geleden

volgens een lezing die ik van Schneider heb gezien zegt ie inderdaad dat de buitenaardsen technologie ruilden voor mensen!

simpel
simpel
7 jaren geleden

Op dit planeet, de aarde, leven ongeveer 40 miljoen verschillende levensvormen.
Maar als het erop aankomt over het leven in het Universum, de ontmoeting met het leven in het Universum en de buitenaardse interventie zelf, worden deze feiten door velen ontkend.

Extraterrestrial Intruders: The Reality Of The Extraterrestrial Life Visiting Our World http://www.youtube.com/watch?v=5QEqPZpbA5g&list=PLxgfBwG_5wUBlqkSKTgfC3XK4Z1R1vN4
PROJECT CAMELOT: MARSHALL VIAN SUMMERS – INTERVIEW http://www.youtube.com/watch?v=U2ww35AIYyE
ET Intervention: ‘Allies Of Humanity Briefings’ FREE Download Marshall Vian Summers
http://www.alliesofhumanity.org/allies-of-humanity-book1.pdf

redice
redice
7 jaren geleden

op foto’s op google afbeeldingen ziet hij er heel menselijk uit, zonder groot hoofd ed..
laat staan dat hij van venus afkomstig is, de atmosferische omstandigheden daar zijn niet zo mensvriendelijk..

x

Check Also

microchip

Pentagon ontwikkelt onderhuidse microchip die corona detecteert: ‘Griezelige ontwikkeling’

Het Pentagon heeft een onderhuidse microchip gemaakt ...

trump

Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’

President Trump werd enkele dagen geleden weer ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x