Homepagina » Binnenland » Giftige dampen aan boord van vliegtuigen. Deze KLM-piloot wordt de mond gesnoerd
Giftige dampen aan boord van vliegtuigen. Deze KLM-piloot werd de mond gesnoerd

Giftige dampen aan boord van vliegtuigen. Deze KLM-piloot wordt de mond gesnoerd

Voormalig piloot Willem Felderhof mag nooit meer praten over het ziek worden van giftige dampen aan boord van vliegtuigen. Dat eist de KLM in een zwijgcontract, dat in handen is van Zembla.

De piloot heeft last van hoofdpijn, evenwichtsstoornissen en een vertraagde reactiesnelheid. Felderhof lijdt volgens zijn neuroloog aan het aerotoxisch syndroom, waardoor hij niet meer kan vliegen.

Als Felderhof wel zijn mond opendoet moet hij zijn ontslagvergoeding van 300.000 euro aan de KLM terugbetalen.

Giftige dampen

Arts en oud-piloot Michel Mulder, die ook wordt genoemd in het zwijgcontract, doet al jaren onderzoek naar bemanningsleden die ziek worden door het inademen van giftige dampen aan boord.

Hij zegt dat de KLM de klachten van piloten nooit serieus heeft genomen. De KLM en de Nederlandse overheid erkennen het aerotoxisch syndroom niet en zien geen verband tussen gezondheidsklachten en de cabinelucht.

De vliegmaatschappij baseert zich daarbij onder meer op een onderzoek dat is betaald door de KLM en deels is uitgevoerd door KLM-medewerkers.

Tientallen mensen

Neuroloog Gerard Hageman reageert: “We hebben nu zeker tientallen mensen waarvan wij overtuigd zijn dat zij aerotoxisch syndroom hebben.”

De ziekte wordt waarschijnlijk veroorzaakt door vergiftiging door organofosfaten, giftige stoffen die in motorolie voorkomen.

Ongemerkt

Organofosfaten kenmerken zich door hun giftigheid en worden onder andere gebruikt als insecticiden en chemische wapens.

Motorolie lekt in de cabinelucht, waardoor piloten en passagiers ze ongemerkt inademen.

Bekijk de uitzending hieronder terug:

[Zembla]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • johan den haag schreef:

  Als het niet schadelijk is volgens de KLM, waarom mag hij er dan niet over praten ? 🙂

  10 likes
  • Aad schreef:

   Omdat dat weer schadelijk is voor het imago van de KLM en mensen ervan kan weerhouden in een vliegtuig e stappen.

   6 likes
   • WILLEM PELUPESSY schreef:

    NAAR MIJN MENING LIGT HET PROBLEEM NIET BIJ DE KLM MAAR BIJ DE VLIEGTUIGBOUWERS…ZIJ MOETEN DIT PROBLEEM ONDER DE LOUP NEMEN
    DE DREAMLINER HEEFT DIT PROBLEEM NIET….DAAR WORDT DE CABINELUCHT VAN BUITEN AF…..AANGEZOGEN EN NIET VIA DE TURBINES….

    2 likes
 • War on error schreef:

  “Vreemd dat niemand de link legt tussen de chemtrails en het ziekworden van het vliegpersoneel.” (Willem hierboven).
  Nou, er zijn echt wel veel mensen die al wel het hoe en waarom begrijpen.

  Nederlandse Staat = grootste aandeelhouder. Dat verklaart wel iets.
  De gangbare strategie is ontkennen, en ontkennen blijven. Twijfel zaaien, tijd rekken.
  Zoals met de onwil het asbestverbod te accepteren, die onwil is decennia lang volgehouden. Heeft 100 doden onnodig veroorzaakt.

  De Staat procedeert op onze kosten. Lange adem. Bekend is dat de Staat alle trucs uit de juridische kast trekt.
  Iedere route gaat 2x door de vlieghoogte waar de chemtrails worden gelegd.
  De emulsies en versproeingstechnieken zijn zo ontwikkeld dat deze trails samentrekken en een (aaneen gesloten) sluier vormen. De scherpe lijnen zie je het best, en meest, in de ochtend. (zitten de speciale sproeitankers het vliegverkeer niet in de weg).

  Chemtrails (aanbrengen) is een serieuze bedrijfstak; ‘booming business’.
  Desondanks hardnekkig blijven ontkennen van het bestaan, is totaal gestoord.

  Wat zit er zoal in de mengsels die worden verneveld? Goed om te weten:
  • zware metalen als barium, aluminium, cadmium, titanium
  • virussen, bacteriën, schimmels en mycoplasma’s, die erg verwant zijn met de pathogene soorten die men in biologische oorlogsvoering gebruikt, die niet in de natuur voorkomen en die de oorzaak zouden zijn van heel wat ‘moderne’ ziekten !
  • diverse chemische stoffen zoals polymere vezels, Ethyleendibromide (EDP) http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P736

  meer over de samenstelling:
  “The chemtrail sprays often have fungi, bacteria, viruses, dessicated red blood cells, crystalline substances, carbon, metal cations, lithium, other chemicals, heavy metals, and God knows what – probably smart dust, or nanocrap.
  Years of biowarfare testing on the American public is no big secret anymore.”

  spray operations for 8 years over the Americas, Europe, Scandinavia, Eastern Europe, and from what I can find out, over Russia.
  So, these substances are probably actually global.
  It sure makes a ton of sense to spray poisonous elements in 24 NATO countries and let the substances be carried around the earth on the jet streams
  http://rense.com/general79/chem.htm

  We zijn duidelijk hard bezig de hele planeet te vergiftigen. Zo melden onderzoekers dalingen van de insecten populaties – zelfs in natuurgebieden – van meer dan 75%.

  We doen er goed aan om deze zaken te openbaren. De media zwijgen het dood, spelen het spel mee.

  11 likes
  • William schreef:

   Goed geschreven, wie weet worden de mensen wakker… het word tijd dat het belachelijk maken van mensen die wel wakker zijn geworden en daadwerkelijk de ernst van de chemtrails inzien gelijk krijgen.
   Ik liep het laatst door een weiland waar slierten van spinnenwebben naar beneden kwamen dwarrelen, alleen geen spinnen te bekennen… en onwaarschijnlijk dat dit uberhaupt door spinnen was geproduceerd, de hemel onder een sluier van chemtrails… bijen die gedesorienteerd hun bijenkorf niet meer kunnen vinden.. en de media maar chemtrails afdoen als een waanvoorstelling

   7 likes
 • Minute Repeater schreef:

  Typisch weer, multinationals die hun eigen vlees keuren; en vervolgens die nep overheid die zich door dit soort zogenaamde onafhankelijke wetenschappelijke broddelwerkjes laten inpakken. Het lachwekkende (al is het diep triest) zal de massa dit weer als een incidentje zien.

  15 likes
 • onbekend schreef:

  De piloot heeft last van hoofdpijn, evenwichtsstoornissen en een vertraagde reactiesnelheid.
  Volgens mij gewoon stress met de dubbele ss.

  1 likes
 • William schreef:

  Chemtrails worden veroorzaakt door toevoeging aan de brandstof en of door speciale sproeiers in de vleugels. Deze worden pas zichtbaar enkele tientallen meters achter het vliegtuig, maar de gassen worden wel binnengezogen in het toestel. Dat houd in dat de piloten, crew en passagiers allemaal blootstaan aan de gifstoffen die in de chemtrails zitten, o.a. aluminium, barium en strontium. Aluminium veroorzaakt Alzheimer, barium en strontium zijn radioactieve microdeeltjes die het imuunsysteem verzwakken (net als aluminium).
  Vreemd dat niemand de link legt tussen de chemtrails en het ziekworden van het vliegpersoneel.

  10 likes
 • pleiadian schreef:

  Het is uiteraard een sinister illuminati complot om de mensheid uit te roeien en te reduceren tot aantallen in overeenstemming met de Georgia guidestones.

  7 likes
 • ikzelfzelf schreef:

  Misschien wel een gevolg van vliegen door de chemtrails.

  6 likes
 • peter snijder schreef:

  zoals hier al meer naar voren wordt gebracht,heeft het volgens mij te maken met het besproeien dmv chemtrails.
  vandaar de financiele bedreiging en de zwijgplicht voor de man.

  3 likes
 • War on error schreef:

  @ John F. Filtertje kan wel, maar zal de gifsluier niet buitenhouden. Veel lucht trekken door filters die zo dicht zijn dat ze fijnstof alsmede nanodeeltjes tegenhouden is nog niet zo makkelijk.

  Na mijn post hierboven – uit eerdere studie kunnen putten – was dit topic aanleiding nog een paar dingen na te trekken. Wat blijkt? Het gaat om een globaal programma dat levensgevaarlijk is voor iedere bewoner van de planeet.

  Het programma is top geheim, de conctail van gifstoffen is top geheim, waar ze sproeien: top geheim, de (bedoelde) gevolgen: top geheim.
  Logisch, want onder toezicht van US Defensie (= ministerie van Oorlog). Dit is onderdeel van WO3:

  Dit is zo omvangrijk (globaal) en complex; hier iig. enkele hints:
  “Any chemtrail jet you see is between 12,000 and 20,000 feet altitude, which is evidently the vertical range of a standard orgonite cloudbuster’s influence.
  Contrails are made 25,000′ and higher and it’s actually hard to see those planes, unlike the lower chemtrail jets. –Don Croft
  Kingman, Arizona is one of the other places we’ve seen chemtrail jets at an airport.
  Verder worden hier genoemd:
  – Maimi Airport
  – Evergreen (CIA) Airfield (privet) Tuscon
  – Mojave Airfield
  – Fayette, Alabama
  http://whale.to/b/chemtrails.html
  CIA directeur voor de Council of Foreign Relations; over SAI (Stratospheric Aerosol Injections) https://www.facebook.com/STOP-Spraying-Our-Skies-NOW-246897408657673/

  NATO General Expresses Alarm Over Atmospheric Aircraft Spraying December 7, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=IhQd5ETrk8s

  All are operating in close proximity in the 15000 to 16000 foot elevation range in violation of FAA proximity rules so they have to military. Their speed varies from 275 to 330 knots.
  Here’s an article that’s a few years old, July 2013, from M.I.T. about How Smart Dust Could Spy on Your Brain: http://www.technologyreview.com/view/517091/how-smart-dust-could-spy-on-your-brain/&nbsp ; I like the fact that the commentary is mostly NEGATIVE towards the actions proposed by the Mad Scientists.
  o Implemented through dissemination of Smart Dust, testing done in the Iraq War.
  https://www.youtube.com/watch?v=RvNDk2t8TGk
  Nano weather machines – chemtrails and smart dust! micro machines
  MEMS – Micro-electro Mechanical Sensors
  GEMS – Global Environmental Sensors
  The Ultra-Fast Systems component of the Nanoelectronics Research Centre at the University of Glasgow is a founding member of a large international consortium which is developing a related concept: smart specks. https://en.wikipedia.org/wiki/Smartdust
  I had to google the MIT article – July 16, 2013
  How Smart Dust Could Spy On Your Brain
  Intelligent dust particles embedded in the brain could form an entirely new form of brain-machine interface, say engineers:

  Craig B. Hulet has reported that there are Electromagnetic Warfare training bases in 17 states in the USA, not just my Washington and they are enlarging and expanding this area of electromagnetic emissions and weapons systems training.
  Hulet found this out from just one of the contractors, BAE, implying more.

  Trump sprak van ‘FURY and FIRE’; nou, lees dat dit – mogelijk duidde hij hierop:
  I assume the ‘ground vehicles’ are the emitters that Craig Hulet talks about here [my notes]: Colonel Joe Dupont called the emitter “FIRE” which in Army language means weapons, like bullets

  The towers have the ability to do unbelievable damage to human beings and most specifically children! They have mobile units that drive around the backroads in the rain forest – and it directs the electromagnetic beam out into the air for the Growlers to pick up – 260 days out of the year, from 4 to a dozen of them are emitting the EMRs. No military persons are involved in moving around the mobile emitters; the drivers come from private security contractors – ie. unaccountable civilian contractors.
  deployed in Iraq, but withdrawn because it killed people.
  It was microwave burning frying people to death. Not big, can be put on the back of a pick-up truck,

  Capability of exterminating entire sections of humanity [infertility]. This technology is killing birds and the honeybees – lowering male fertility. This technology is already affecting us.
  http://www.eliasound.biz/hulet/mp3s/2014/12.03.14b.mp3

  Also, over all of Africa, just huge. “Llily pads” ready to morph into full size bases, and they’ve been there quite some time, the better to drone people to death.
  Our military is attacking our own country. Their days of this are numbered. Your growler jets, if you read the proposal, will just get worse and for years to come
  (sta toe dat al 6 url zijn gegeven – om eenieder zoeken te besparen)
  deze laatste url. is er een van ‘geoengeneeringwatch.org/nato general expresses alarm over atmospheric aircraft spaying.

  Ontkenners zitten duidelijk in het complot, weten er dus (wel) van.

  3 likes
 • john f schreef:

  en een filtertje op de ingeblazen lucht kan niet?

  1 likes
 • Jeff schreef:

  de uitlaat aan de binnenkant eigenlijk…of doen we dat niet elke dag? ok, concentratie is wat hoger, maar daar heb je dan ook wat voor

  0 likes
 • x

  Check Also

  thunberg

  ‘CO2-neutrale’ zeiljacht van Greta Thunberg verbruikte meer brandstof dan vliegtuig. Spaanse krant legt leugens bloot

  Klimaatactiviste Greta Thunberg, die door Time is ...

  Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

  Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

  De Tonopah Test Range is een militaire ...

  >