Bewustzijn

Natuurkundige fotografeert ‘aura’s’. Dit is hoe ons energieveld wordt beïnvloed door liefde of ziekte

Help mee door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Russische natuurkundige Konstantin Korotkov van de ITMO University gebruikt een oude methode om ‘aura’s’ te fotograferen, schrijft de Epoch Times.

Kirlianfotografie heeft zijn wortels in de 17e eeuw, maar werd in de jaren veertig pas echt volop gebruikt. Deze methode is ontwikkeld door de Russische uitvinder Semjon Kirlian.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Kirlianfoto’s worden in een donkere kamer gemaakt. Het te fotograferen object wordt op een lichtgevoelig stuk fotopapier geplaatst.

Chi

De film ligt op een glasplaat die op een metalen plaat wordt gelegd. De metalen plaat is verbonden met een spanningsbron.

Het object wordt vervolgens blootgesteld aan een sterk elektrisch veld, waarbij rond het object zwakke kleurige ontladingen ontstaan die op het fotopapier worden geregistreerd.

Sommigen spreken in dit geval van een ‘aura’, een energie die afkomstig is van het lichaam.

Kirlian zei dat het veld laat zien of iemand gezond of ziek is. Volgens dr. Korotkov is het Kirlianeffect vergelijkbaar met de Chinese term chi.

Verandering

Hij gebruikt het om ziekte te voorkomen en te behandelen. De natuurkundige gebruikt Kirlianfoto’s om te zien hoe ziekte, liefde, boosheid en vele andere factoren de ‘aura’ beïnvloeden.

Hij heeft ontdekt dat liefde en positiviteit van groot belang zijn voor een gezonde aura, dat gedachten van mensen de aura van anderen kunnen beïnvloeden, zelfs van een afstand, en dat klassieke muziek de aura sterker maakt.

In het Westen staan wetenschappers nog niet echt open voor het werk van Korotkov. “Westerse dokters kijken alleen naar het fysieke lichaam,” zei hij.

“Ze willen het bestaan van het bewustzijn en de ziel niet accepteren,” vervolgde hij. “Maar langzaam maar zeker komt hier verandering in.”

Duizenden dokters

Er kwam eens een vrouw bij hem die moe en depressief was en pijn had op meerdere plekken in haar lichaam. Ze slikte voor haar aandoeningen verschillende medicijnen.

Met behulp van Kirlianfotografie ontdekte hij zwakke plekken in haar aura. Hij raadde haar aan de energie in die gebieden te versterken.

Ze werd snel beter en stopte met het slikken van pillen. “Wereldwijd gebruiken duizenden dokters deze methode nu op succesvolle wijze,” zei dr. Korotkov.

In het oude China werden dokters betaald als mensen gezond waren. In het Westen is het andersom: dokters en farmaceutische bedrijven verdienen geld als mensen ziek zijn.

Genezen

“Iemands aura wordt versterkt door positieve gevoelens zoals vreugde, humor en liefde,” zei Korotkov. “Als mensen negatieve emoties hebben – boosheid, afgunst – wordt het energieveld zwakker.”

Hij heeft Kirlianfoto’s gemaakt van twee mensen die verliefd zijn, waarop te zien is hoe hun aura’s met elkaar verweven zijn.

Twee mensen zonder emotionele verbinding hebben een gat tussen hun aura’s, lichtte hij toe.

“Als we verliefd zijn dragen we deze energie over, niet alleen in onze fantasie,” zei hij. “Dat is waarom liefhebbende mensen genezen. Ze sturen positieve emoties en ondersteunen het genezingsproces.”

Veel meer dan dat

“Een gezond persoon heeft een krachtig, volledig veld. Een ziek persoon heeft een veld vol gaten,” klonk het.

De wetenschapper ontdekte ook dat iemands veld reageert als een geliefde in de buurt is, zelfs als die geliefde niet te zien is.

“Na meer dan 30 jaar onderzoek kunnen we zeggen dat we niet alleen een fysiek lichaam zijn, maar veel meer dan dat,” concludeerde hij.

Collectief bewustzijnsveld

“We hebben een geest, ons bewustzijn, die buiten ons brein bestaat,” vervolgde hij. “We verruimen ons bewustzijn en creëren een collectief bewustzijnsveld.”

Als we positieve emoties genereren, genereren we positieve gevoelens en beïnvloeden we andere mensen op een positieve manier, aldus Korotkov.

En als we negatieve emoties en gevoelens genereren, beïnvloeden we andere mensen op een zeer negatieve manier.

“Enkel met onze positieve gevoelens kunnen we onze wereld beter maken,” besloot hij.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
6 jaren geleden

Dus gewoon lekker positief zijn met z´n allen al valt de hele wereld om van ellende, hebzucht en angst.

Kees
Kees
6 jaren geleden

Alles is energie, hoe meer je denkt te weten hoe meer je erachter komt hoe weinig je weet.

Chi Energy – master gets animals to sleep
https://www.youtube.com/watch?v=GNuPJEiEo5o

andré
andré
6 jaren geleden

Kirlianfotografie; De “Natuurkundige” zou moeten weten dat het gewoon een weergave is van een elektrische ontlading ,die ook bij metalen voorwerpen ontstaat zonder aura…

Louise
Louise
6 jaren geleden

Ja het is interessant , Aura’s veranderen in je leven, als je boos bent of verdrietig of ziek.. Maar er zijn niet veel mogelijkheden om dat steeds te laten controleren . Maar ga eens langs een Chinese acupunctuur dokter en nee je hoeft niet ziek te zijn, maar na 1 concult weet je wat je zwakke plekken zijn, bv leverproblemen ( boos) of longproblemen ( verdriet) etc………je zult verbaast staan wat je nog niet weet over je lichaam en z’n energieen, overigens werkt acupunctuur ook preventief…….

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x