CoronaBuitenland

Coronapil van Pfizer ‘is één van de giftigste medicijnen die we hebben’

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!

Eind vorig jaar werd bekend dat Nederland en andere EU-landen alvast de coronapillen van Pfizer mogen gebruiken ‘om coronaklachten tegen te gaan’. Het middel heet Paxlovid en bestaat uit twee pillen. De ene pil bevat de stof PF-07321332, de andere ritonavir. Ze moeten twee keer per dag samen worden ingenomen en dat vijf dagen lang.

Afgelopen maand heeft de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA bepaald dat apothekers Paxlovid mogen voorschrijven. Volgens de Amerikaanse arts en wetenschapper Richard Urso is het één van de giftigste medicijnen die we hebben.

32 andere soorten

Het heeft invloed op 32 andere soorten medicijnen, zei hij in gesprek met Glen Jung van Bright Light News. Dus niet 32 andere medicijnen, maar 32 soorten medicijnen. “Ik denk niet dat er een medicijn bestaat dat nog giftiger is,” zei Urso.

“En nu wordt het gegeven aan iedereen die zegt: ‘Ik wil het. Ik ben positief getest op corona’,” vervolgde de arts. “Het maakt niet uit of je vijf, 55 of 105 jaar oud bent, ze krijgen allemaal Paxlovid.”

Russische roulette

Eerder vergeleek Urso het coronavaccin met Russische roulette. “Vijf mensen halen de trekker over en er gebeurt niets, de zesde is de klos. Zo simpel is het.”

“En nu worden de prikken in ons land opgedrongen aan kinderen vanaf zes maanden tot vijf jaar oud. Het is verschrikkelijk,” zei de arts.

4.9 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
5 maanden geleden

En de genocide gaat gewoon door, spuiten, pillen, uit elkaar geknalde longen door invasieve behandelingen, zelfmoorden, het maakt allemaal niet uit. Alles voor de bevolkingsvermindering van de agenda 2030 psychopaten.

jopie
jopie
5 maanden geleden

Vreselijke stel moordenaars. Een duivels plan, kan niet anders zeggen

Jan
Jan
5 maanden geleden

Lukt het ze niet met de spuit dan maar met een genocide pil
Ach ja een pilletje neem je eerder dan een spuit
Dat pilletje wat wel werkt is nog steeds verboden artsen die het voorschrijven krijgen nog net niet de doodstraf

Henk R
Henk R
5 maanden geleden

En hcq en ivermectine zijn verboden om voor te schrijven voor de griep. Ze zijn achter de schermen ook bezig om voedingssupplementen te verbieden . Wellicht dat quercetine hun een doorn in het oog is .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

73
0
We lezen graag je reactie!x