CoronaBuitenland

Coronapil van Pfizer ‘is één van de giftigste medicijnen die we hebben’

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Eind vorig jaar werd bekend dat Nederland en andere EU-landen alvast de coronapillen van Pfizer mogen gebruiken ‘om coronaklachten tegen te gaan’. Het middel heet Paxlovid en bestaat uit twee pillen. De ene pil bevat de stof PF-07321332, de andere ritonavir. Ze moeten twee keer per dag samen worden ingenomen en dat vijf dagen lang.

Afgelopen maand heeft de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA bepaald dat apothekers Paxlovid mogen voorschrijven. Volgens de Amerikaanse arts en wetenschapper Richard Urso is het één van de giftigste medicijnen die we hebben.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

32 andere soorten

Het heeft invloed op 32 andere soorten medicijnen, zei hij in gesprek met Glen Jung van Bright Light News. Dus niet 32 andere medicijnen, maar 32 soorten medicijnen. “Ik denk niet dat er een medicijn bestaat dat nog giftiger is,” zei Urso.

“En nu wordt het gegeven aan iedereen die zegt: ‘Ik wil het. Ik ben positief getest op corona’,” vervolgde de arts. “Het maakt niet uit of je vijf, 55 of 105 jaar oud bent, ze krijgen allemaal Paxlovid.”

Russische roulette

Eerder vergeleek Urso het coronavaccin met Russische roulette. “Vijf mensen halen de trekker over en er gebeurt niets, de zesde is de klos. Zo simpel is het.”

“En nu worden de prikken in ons land opgedrongen aan kinderen vanaf zes maanden tot vijf jaar oud. Het is verschrikkelijk,” zei de arts.

4.9 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
1 jaar geleden

En de genocide gaat gewoon door, spuiten, pillen, uit elkaar geknalde longen door invasieve behandelingen, zelfmoorden, het maakt allemaal niet uit. Alles voor de bevolkingsvermindering van de agenda 2030 psychopaten.

jopie
jopie
1 jaar geleden

Vreselijke stel moordenaars. Een duivels plan, kan niet anders zeggen

Jan
Jan
1 jaar geleden

Lukt het ze niet met de spuit dan maar met een genocide pil
Ach ja een pilletje neem je eerder dan een spuit
Dat pilletje wat wel werkt is nog steeds verboden artsen die het voorschrijven krijgen nog net niet de doodstraf

Henk R
Henk R
1 jaar geleden

En hcq en ivermectine zijn verboden om voor te schrijven voor de griep. Ze zijn achter de schermen ook bezig om voedingssupplementen te verbieden . Wellicht dat quercetine hun een doorn in het oog is .

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x