CoronaBuitenland

Plots doodgaan is vanaf nu in strijd met de richtlijnen van Facebook

Help door dit met vrienden op je social media te delen!

Facebook heeft berichten met de hashtag ‘diedsuddenly’, plotseling gestorven, op haar platform verborgen. De reden? ‘Bepaalde inhoud in deze berichten is in strijd met onze richtlijnen voor de community’.

Als gebruikers zoeken op de hashtag verschijnen er geen resultaten en toont Facebook een bericht waarin staat dat ze worden verborgen.

Op Twitter wordt de hashtag gebruikt om nieuwsberichten te verspreiden over mensen die plotseling en onverwacht zijn doodgegaan. In de meeste gevallen gaat het om mensen die volledig zijn gevaccineerd tegen corona.

Schokkende verhalen

Het was al niet toegestaan om op Facebook te schrijven dat coronavaccins giftig of gevaarlijk zijn, of autisme kunnen veroorzaken. Daarnaast wordt het bereik van ‘schokkende verhalen’ over de vaccins beperkt. Het gaat daarbij bijvoorbeeld over mensen die binnen een week na vaccinatie waren overleden.

Tijdens de coronacrisis censureerde Facebook kritische berichten over mondkapjes en lockdowns, en berichten waarin beweerd werd dat het coronavirus uit het lab komt. Toen president Biden aankondigde de oorsprong van corona te gaan onderzoeken, werden berichten over de labtheorie weer toegelaten.

Eén van de meest voorkomende doodsoorzaken

Saillant detail: Facebook werkt samen met de door Pfizer gesteunde CDC Foundation om de vaccinatiegraad te verhogen.

“Eén van de meest voorkomende doodsoorzaken van het moment, en er mag niet over gesproken worden?” vraagt de Belgische arts Anne Fierlafijn.


5 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
5 maanden geleden

Blij dat ik al jaren van facebook verlost ben. Dat zouden meer mensen moeten doen !

Eleonora
Eleonora
5 maanden geleden

Ik ben zelf nooit op Facebook gegaan. Mijn advies: allemaal weg bij Facebook, het is een criminele organisatie die de wereldwijde genocide verbergt

Old Harry
Old Harry
5 maanden geleden

Fuck me, wie zit er nog vrijwillig op Facebook dan? Dan verdien je het ook hoor. En dan staan ze nog te kijken van dit soort dingen. #diedfromlaughter

J.Smeets
J.Smeets
5 maanden geleden

Ik noem het altijd fakeboek. De meest duidelijke middelvinger naar fakeboek toe is van fakeboek afgaan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

104
0
We lezen graag je reactie!x