Homepagina » Natuur en Milieu » Global warming is de grootste fraude van deze eeuw. Amerikaanse filantroop doorprikt klimaatleugen in 5 minuten
Global warming is de grootste fraude van deze eeuw. Amerikaanse filantroop doorprikt klimaatleugen in 5 minuten

Global warming is de grootste fraude van deze eeuw. Amerikaanse filantroop doorprikt klimaatleugen in 5 minuten

De Amerikaanse filantroop en zakenman Dan Pena was in 2011 samen met zijn vrouw op Antarctica, waar wetenschappers op dat moment presentaties gaven over global warming.

Tijdens de presentaties zeiden ze dat het 55.000 jaar geleden twee graden Celsius warmer was op aarde dan nu.

Eén van de wetenschappers zei tegen hem dat dit een cyclisch proces is.

Angstverhalen

Pena kan zich erg boos maken over de angstverhalen die in de media worden verspreid over global warming, zo bleek tijdens de première van zijn film The 50 Billion Dollar Man.

Een vrouw uit het publiek, die waarschijnlijk iets te vaak naar het journaal heeft gekeken, vroeg hem of hij Trump steunt en wat hij gaat doen als de zeespiegel gaat stijgen.

Als de zeespiegel echt zo hard zou stijgen als wordt beweerd – namelijk dat grote gebieden in 40 tot 50 jaar onder water komen te staan – zouden banken geen investeringsprojecten meer financieren en geen hypotheken meer verstrekken, stelt de zakenman.

Jaloers

“Ik ben jaloers op oud-vicepresident Al Gore, waar ik enkele jaren geleden nog bij in het vliegtuig zat” zei Pena. “Ik ben jaloers op hem omdat hij deze zwendel eerder bedacht heeft dan ik.”

De grote banken, de financiële instellingen, weten dat er niks van terecht gaat komen, benadrukt hij.

“Met alle respect, dit is de grootste fraude van deze eeuw,” zei hij, waarna applaus en gejuich klonk.

Bekijk het fragment hieronder:

[London Real]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dolex
Dolex
3 jaren geleden

Veel drogredeneringen. Alsof bankiers enig zicht op de toekomst hebben. Als ze dat hadden gehad zou de crash van 2008 zijn voorkomen.
En dan zouden ze wel verstand hebben van het klimaat?

En daarnaast – tuurlijk is klimaat cyclisch. Alleen willen wij niet dood. En als we opwarming kunnen temperen door onze eigen bijdrage daaraan te verminderen, doe ik mee.
Zo erg is het toch niet om zonnepanelen op je dak te leggen, en te zoeken naar schone energie?

eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Een crisis brengt voor de top van de banken alleen maar geld op, die gaan ze heus niet voorspellen. Het kost het volk geld wat in hun zakken stroomt. De lofzang over de gigantische economische groei is nauwelijks verstomd of vandaag prijkt in grote letters in de krantenkoppen dat een nieuwe crisis in aantocht is. Net voordat het volk iets van voordeel in de knip zou kunnen krijgen, snapt u wel. Dat is het spelletje. Zo ook is het een grove leugen dat we ons ooit zouden kunnen bedruipen met groene energie. We wekken nu krap 6 % groene energie op, waarvan ruim 4% voor rekening komt van op valsheid gebaseerde berekeningen, blijft er een krappe 2% over. Ook de zogenaamde opwarming en de gigantische som aan co2-belasting is één grote leugen tel daar alle subsidie voor zogenaamd groene energie bij op en zie waar de rekening betaald moet worden……precies wij het gewone volk moeten dokken en de rijken toeren rond in hun belastingvrije Tesla’s op accijnsvrije stroom, op onze kosten. Je moet het zien, anders snap je het niet. Een gevleugelde uitspraak van Johan Kruif

Logisch
Logisch
3 jaren geleden

Alles maar dan ook alles draait om bangmakerij en vooral veel geld. Hoe banger de mensen gemaakt worden. Hoe meer mensen gaan betalen voor dingen. En wie heeft daar baat bij. Nou de gewone mens niet.

Luc
Luc
3 jaren geleden

En ondertussen smelten de gletsjers NIET en is de permafrost nog overal keihard!
Wat baten kaars en bril…

x

Check Also

g7

G7: bij nieuw virus moet vaccin binnen 100 dagen ontwikkeld zijn – ‘Het wordt nóg waanzinniger’

De G7 gaat een miljard vaccins aan ...

schip

Vastgelopen containerschip Suezkanaal: ‘Dit was een geheime operatie tegen de globalisten’

Afgelopen maand blokkeerde een 400 meter lang ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x