Homepagina » Natuur en Milieu » Global warming is de grootste fraude van deze eeuw. Amerikaanse filantroop doorprikt klimaatleugen in 5 minuten
Global warming is de grootste fraude van deze eeuw. Amerikaanse filantroop doorprikt klimaatleugen in 5 minuten

Global warming is de grootste fraude van deze eeuw. Amerikaanse filantroop doorprikt klimaatleugen in 5 minuten

De Amerikaanse filantroop en zakenman Dan Pena was in 2011 samen met zijn vrouw op Antarctica, waar wetenschappers op dat moment presentaties gaven over global warming.

Tijdens de presentaties zeiden ze dat het 55.000 jaar geleden twee graden Celsius warmer was op aarde dan nu.

Eén van de wetenschappers zei tegen hem dat dit een cyclisch proces is.

Angstverhalen

Pena kan zich erg boos maken over de angstverhalen die in de media worden verspreid over global warming, zo bleek tijdens de première van zijn film The 50 Billion Dollar Man.

Een vrouw uit het publiek, die waarschijnlijk iets te vaak naar het journaal heeft gekeken, vroeg hem of hij Trump steunt en wat hij gaat doen als de zeespiegel gaat stijgen.

Als de zeespiegel echt zo hard zou stijgen als wordt beweerd – namelijk dat grote gebieden in 40 tot 50 jaar onder water komen te staan – zouden banken geen investeringsprojecten meer financieren en geen hypotheken meer verstrekken, stelt de zakenman.

Jaloers

“Ik ben jaloers op oud-vicepresident Al Gore, waar ik enkele jaren geleden nog bij in het vliegtuig zat” zei Pena. “Ik ben jaloers op hem omdat hij deze zwendel eerder bedacht heeft dan ik.”

De grote banken, de financiële instellingen, weten dat er niks van terecht gaat komen, benadrukt hij.

“Met alle respect, dit is de grootste fraude van deze eeuw,” zei hij, waarna applaus en gejuich klonk.

Bekijk het fragment hieronder:

[London Real]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dolex
Dolex
2 jaren geleden

Veel drogredeneringen. Alsof bankiers enig zicht op de toekomst hebben. Als ze dat hadden gehad zou de crash van 2008 zijn voorkomen.
En dan zouden ze wel verstand hebben van het klimaat?

En daarnaast – tuurlijk is klimaat cyclisch. Alleen willen wij niet dood. En als we opwarming kunnen temperen door onze eigen bijdrage daaraan te verminderen, doe ik mee.
Zo erg is het toch niet om zonnepanelen op je dak te leggen, en te zoeken naar schone energie?

John
John
Reactie op  Dolex
2 jaren geleden

Alles met zonnepanelen en windmolens etc etc is ook allemaal onzin man. Denk is na wat je schrijft je wordt opgelicht waar je bij staat. Denk je nou echt dat het helpt.

Frans2
Frans2
Reactie op  John
2 jaren geleden

Die aardbevingen in Groningen zijn ook fake zeker?

Azrael
Azrael
Reactie op  Dolex
2 jaren geleden

Het gaat om de achterlijke belastingen die ze heffen. Nederland is hier verreweg de ergste in. Mijn auto kost in België 1/3 minder omdat die achterlijke belastingen daar niet betaalt hoeven worden. Als we er toch aangaan dan liever zonder eerst jaren onterecht betalen voor iets wat toch wel gebeuren gaat. Gas en energie worden stukken duurder dit jaar een de komende jaren een reken maar dat er straks een verbod komt op je houtkachel. Je moest eens weten wat de industrie hier dagelijks uitstoot, maar die hoeven niet te minderen of betalen ondanks dat ze de grootste vervuilers zijn. Je wordt uitgeknepen en als je helemaal droog bent willen ze ook nog verdienen aan je organen. Welkom in Nederland, vet je anus vast in want hier wordt je door de staat gen**kt. Maar vooral lekker toelaten joh, je moet doen waar je je goed bij voelt, vanavond weer lekker RTL late night kijken voor je nieuwe programmering?

Frans2
Frans2
Reactie op  Azrael
2 jaren geleden

[ Het gaat om de achterlijke belastingen die ze heffen. … Mijn auto kost in België 1/3 minder omdat die achterlijke belastingen daar niet betaalt hoeven worden. ]

Dan heb je het alleen maar over de bpm en die is er al sinds de jaren 60, lang voordat de bpm werd ingezet om milieuvriendelijke auto’s te bevoordelen in 2007.

Derek
Derek
Reactie op  Dolex
2 jaren geleden

De beurzen zijn hun speelgoed en ze krijgen alleen maar meer om mee te spelen.

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Een crisis brengt voor de top van de banken alleen maar geld op, die gaan ze heus niet voorspellen. Het kost het volk geld wat in hun zakken stroomt. De lofzang over de gigantische economische groei is nauwelijks verstomd of vandaag prijkt in grote letters in de krantenkoppen dat een nieuwe crisis in aantocht is. Net voordat het volk iets van voordeel in de knip zou kunnen krijgen, snapt u wel. Dat is het spelletje. Zo ook is het een grove leugen dat we ons ooit zouden kunnen bedruipen met groene energie. We wekken nu krap 6 % groene energie op, waarvan ruim 4% voor rekening komt van op valsheid gebaseerde berekeningen, blijft er een krappe 2% over. Ook de zogenaamde opwarming en de gigantische som aan co2-belasting is één grote leugen tel daar alle subsidie voor zogenaamd groene energie bij op en zie waar de rekening betaald moet worden……precies wij het gewone volk moeten dokken en de rijken toeren rond in hun belastingvrije Tesla’s op accijnsvrije stroom, op onze kosten. Je moet het zien, anders snap je het niet. Een gevleugelde uitspraak van Johan Kruif

Logisch
Logisch
2 jaren geleden

Alles maar dan ook alles draait om bangmakerij en vooral veel geld. Hoe banger de mensen gemaakt worden. Hoe meer mensen gaan betalen voor dingen. En wie heeft daar baat bij. Nou de gewone mens niet.

Luc
Luc
2 jaren geleden

En ondertussen smelten de gletsjers NIET en is de permafrost nog overal keihard!
Wat baten kaars en bril…

Flat earth
Flat earth
Reactie op  Luc
2 jaren geleden

Ten eerste ga o onderzoek doen.
Ten 2e we worden al vanaf se schoolbanken geïndoctrineerd door de tv de bijbel galabal warming enz.
Het is raar want we worden niet voorbereid hoe te overleven in het wilde, wat echt gezonde voeding is, vrije energie nee ze willen liever dat we toren hogen belastingen betalen voor een schlemiel kut salaris.
Je gaat naar school.en eenmaal daar word je een rechts hersens denkend autist. Pillen ADHD klonen van mensen propaganda redflag, agenda 21 ,stone of rosetta, kijk op wallmart and agenda 21 the depopulation of 1 billion people.
44,45 is er niks bij ze hebben nu al een agenda liggen om mensen als vee te gebruiken zolang niemand in opstand komt en lekker dom blijft betalen mee gaat met de kudde komt er niks van dit land.stemmen? Heeft geen nut de grote agenda blijft altijd doorgaan.
Gecontroleerde oorlog?het is niet de schuld van de moslims het zijn de mensen die bovenaan dr ladder staan,bilderberggroup,rothschilds etc etc. En telkens trappen we er in stop met nieuws kijken en ga mediteren leer zelf je groenten te verbouwen en te overleven.

Piet
Piet
2 jaren geleden

Dat we nu naar een mini-ijstijd (in 2021) gaan zie ik zelf echt wel als een wondertje.

Ik hecht wel waarde aan de uitlezing van ‘waarschijnlijkheid’ van Bashar. Die zei dat de Zuidpool geheel zou smelten en in 2050 de zeespiegel 10-15 meter hoger zou zijn. Het blijven ‘waarschijnlijkheden’. Geen voorspellingen die 100% uitkomen. Hij zei ook eens dat er een 90% kans was dat er een vrouwelijke president zou komen in VS (echt ver voor de verkiezingen). Beide lezingen heeft ie het mis.

Ik zie het zelf dat er wat grotere krachten ons helpen, ook al doen wij nog zo ons best om met alle uitstoot de klimaatwisselingen te versnellen.

Kryon zegt in een video (google climate change, Kryon) dat we naar een mini-ijstijd gaan in 2021. En dat koude landen zich echt moeten gaan opmaken voor grote veranderingen. Ijsvorming vermoedelijk. De huidige bebouwing/structuur is niet opgewassen tegen de vergaande klimaatverandering. Periode van 15 jaar als ik het me goed herriner. Dat is snel!

Ik schrijf ook al heel lang, dat overgaan naar zuinige, duurzame *schone* energie gewoon een goede stap is. Omdat toxins de verantwoordelijke zijn voor de ongelooflijke groei aan chronische ziektes.

365Y
365Y
2 jaren geleden

Even logisch nadenken , op alternatieve energie overgaan is noodzakelijk om het net zo goed te hebben als nu omdat de organische energie uiteindelijk toch een keer op zal raken . De zeldzame geluiden van het ontkennende opwarm kamp is absoluut ontoereikend om als wetenschappelijk feit geaccepteerd te worden , daarvoor zijn hun resultaten van onderzoek veel te eenzijdig en beperkt benaderd . Nee , het zijn de olie en gas leverende staten die om veel te blijven verdienen, ons wat op de mouw proberen te spellen met onzin verhalen , alsof wij geen zorgen hoeven te maken over ons milieu . Ophoepelen met deze namaak wetenschappers want wereldwijde opwarming is een feit en wij doen dit zelf met vervuilende brandstoffen , genoeg bewijs voorhanden ! De onbeduidende aantallen ontkenners zijn kennelijk in dienst van de oliestaten . Geloof ze nooit , wetenschappelijk zijn ze kansloos en het is lang en breed al genoeg bewezen, na al die jaren vruchteloos gezeur geen steek opgeleverd ! Vertel mij maar eens wie er in al die jaren er ineens anders over de opwarming na zijn gaan denken, ik weet zeker dat ze met één hand te tellen zijn , totaal achterhaalde theorieën dus !

x

Check Also

bill gates

Bill Gates jaagt iedereen de stuipen op het lijf

De coronapandemie laat ons zien dat het ...

timmermans

Frans Timmermans vraagt offers van iedereen: ‘Hoe eerder, hoe beter’

Frans Timmermans heeft weer van zich laten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x