Buitenaards

Onze wereld wordt gerund door onzichtbare Reptilians. David Icke vertelt er in deze talkshow meer over

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Culturen van over de hele wereld beschrijven onzichtbare niet-menselijke entiteiten, die meestal het uiterlijk aannemen van een Reptilian, merkt voormalig BBC-presentator David Icke op in de video-talkshow London Real.

In de VS zeggen mensen die betrokken zijn geweest bij hersenspoel- en overheidsprojecten precies hetzelfde, aldus Icke.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Dit zijn mensen die in ondergrondse bases contact hebben gehad met deze entiteiten,” vertelt hij. “Zij beschrijven wat die oude culturen beschrijven.”

Overheden

Hij wijst op de getuigenis van wijlen William Thompkins, die vertelde dat hij in 1942 betrokken raakte bij een topgeheime inlichtingenoperatie in San Diego die als doel had om contact te leggen met deze niet-menselijke entiteiten.

Thompkins verklaarde dat overheden worden aangestuurd door een niet-menselijk ras dat bestaat uit Reptilians.

“Dat zeg ik al sinds de jaren negentig,” benadrukt Icke.

Buiten het gezichtsveld

Deze Reptilians en andere niet-menselijke entiteiten opereren net buiten het gezichtsveld van de mens, legt hij uit.

In deze samenleving hebben ze omhulsels nodig die hun belangen behartigen en om die reden zijn specifieke bloedlijnen gecreëerd, de aristocratische of koninklijke bloedlijnen.

Ze zitten onder meer in het bankwezen en de politiek en hebben de touwtjes in handen, stelt Icke.

Bekijk het fragment hieronder:

Soemeriërs

Hij kan rekenen op bijval van astronaut Al Worden, die onlangs in de ontbijtshow Good Morning Britain claimde dat aliens in een ver verleden naar de aarde zijn gekomen om onze beschaving te creëren.

Als je daar bewijs voor wilt vinden hoef je je alleen maar te verdiepen in de oude Soemerische literatuur, aldus de NASA-astronaut.

“Als je me niet gelooft, lees dan boeken over de oude Soemeriërs en ontdek wat zij te zeggen hadden,” zei het bemanningslid van Apollo 15.

Foto: SlimVirgin Wikimedia Commons

[London Real]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Richard
Richard
6 jaren geleden

Of het reptilians zijn die aan de touwtjes trekken, weet ik niet. Wat ik wel weet, is dat Rusland wordt gemanipuleerd zodat het westen met gutmenschachtige trekken een oorlog kan ontketen. Daarbij gaat het niet om de oorlog. Het gaat erom om het aantal mensen op aarde drastisch te reduceren. Dat kan via een moeilijk te neutraliseren virus en met een allesomvattende oorlog. Om deze oorlog in de toekomst in de schoenen van – ik neem even Rusland, maar het kan ook China zijn- van een land te kunnen schuiven, moeten er namelijk wel genoeg redenen zijn om zo’n oorlog te beginnen. Daar begint het nu met de Russenpesterij wel heel erg op te lijken. Terzijde: Het was de Britse prins Philip die enige jaren geleden meende dat 500 miljoen mensen wel genoeg was voor deze aarde. Eventuele reptilians zouden de aarde ook kunnen zuiveren om plaats te maken voor hun rasgenoeten elders. Science Fiction? Zou zo maar kunnen.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
duitinzakje
duitinzakje
6 jaren geleden

De Heilige Maagd Maria zal uiteindelijk de slang vertrappen, volgens de katholieke leer.

Maria is het tegenbeeld van Eva die door de slang verleid werd en daarmee de gehele mensheid meenam in haar val. Eva werd Ave, Ave Maria.

http://www.mysticsofthechurch.com/2010/09/mary-crushes-serpent-virgin-marys-role.html

Ik las onlangs dat iemand, weet niet meer wie, David Icke had aangespoord katholiek te worden om met de Kerk alle goede krachten te verzamelen het kwaad een halt toe te roepen.

eksegese
eksegese
6 jaren geleden

Het zou in ieder geval verklaren dat de mensheid door haar hele geschiedenis, van begin tot op de dag van vandaag op meer dan geniale wijze is ondergedompeld in ziekte, verderf, oorlog, moord en doodslag.
Ziektes zoals aids, die soms zo maar ineens verschijnen en talloze slachtoffers maakt, zoals kanker die onophoudelijk zijn verwoestende werk kan doen. Virussen die plotseling via insecten de naarste dingen kunnen bewerkstelligen bij mensen. Dat mensen elkaar afslachten als waren het minder dan de varkens in hun stallen. Dat mensen in principe allen gelijk zijn maar om onbegrijpelijke redenen dat halsstarrig weigeren in te zien. Dat mensen altijd op zoek lijken te zijn naar redenen om elkaar als vijand te kunnen bestempelen en daar zelf ook onophoudelijk alle redenen voor geven voor anderen. Om dat allemaal, eigenlijk tegen wil en dank van de mensen constant op gang te kunnen houden is een geweldige sluwheid en constante aanwezigheid bijna wel nodig. Een aanwezigheid van iets wat mensen niet kunnen waarnemen vanwege hun dimensionale beperking zou dan zeker heel handig zijn en veel kunnen verklaren van de totale waanzinnigheden om ons heen.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x