Homepagina » Buitenaards » Onze wereld wordt gerund door onzichtbare Reptilians. David Icke vertelt er in deze talkshow meer over
Onze wereld wordt gerund door onzichtbare entiteiten. David Icke vertelt er in deze talkshow meer over

Onze wereld wordt gerund door onzichtbare Reptilians. David Icke vertelt er in deze talkshow meer over

Culturen van over de hele wereld beschrijven onzichtbare niet-menselijke entiteiten, die meestal het uiterlijk aannemen van een Reptilian, merkt voormalig BBC-presentator David Icke op in de video-talkshow London Real.

In de VS zeggen mensen die betrokken zijn geweest bij hersenspoel- en overheidsprojecten precies hetzelfde, aldus Icke.

“Dit zijn mensen die in ondergrondse bases contact hebben gehad met deze entiteiten,” vertelt hij. “Zij beschrijven wat die oude culturen beschrijven.”

Overheden

Hij wijst op de getuigenis van wijlen William Thompkins, die vertelde dat hij in 1942 betrokken raakte bij een topgeheime inlichtingenoperatie in San Diego die als doel had om contact te leggen met deze niet-menselijke entiteiten.

Thompkins verklaarde dat overheden worden aangestuurd door een niet-menselijk ras dat bestaat uit Reptilians.

“Dat zeg ik al sinds de jaren negentig,” benadrukt Icke.

Buiten het gezichtsveld

Deze Reptilians en andere niet-menselijke entiteiten opereren net buiten het gezichtsveld van de mens, legt hij uit.

In deze samenleving hebben ze omhulsels nodig die hun belangen behartigen en om die reden zijn specifieke bloedlijnen gecreëerd, de aristocratische of koninklijke bloedlijnen.

Ze zitten onder meer in het bankwezen en de politiek en hebben de touwtjes in handen, stelt Icke.

Bekijk het fragment hieronder:

Soemeriërs

Hij kan rekenen op bijval van astronaut Al Worden, die onlangs in de ontbijtshow Good Morning Britain claimde dat aliens in een ver verleden naar de aarde zijn gekomen om onze beschaving te creëren.

Als je daar bewijs voor wilt vinden hoef je je alleen maar te verdiepen in de oude Soemerische literatuur, aldus de NASA-astronaut.

“Als je me niet gelooft, lees dan boeken over de oude Soemeriërs en ontdek wat zij te zeggen hadden,” zei het bemanningslid van Apollo 15.

Foto: SlimVirgin Wikimedia Commons

[London Real]


Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

35 reacties

 1. Of het reptilians zijn die aan de touwtjes trekken, weet ik niet. Wat ik wel weet, is dat Rusland wordt gemanipuleerd zodat het westen met gutmenschachtige trekken een oorlog kan ontketen. Daarbij gaat het niet om de oorlog. Het gaat erom om het aantal mensen op aarde drastisch te reduceren. Dat kan via een moeilijk te neutraliseren virus en met een allesomvattende oorlog. Om deze oorlog in de toekomst in de schoenen van – ik neem even Rusland, maar het kan ook China zijn- van een land te kunnen schuiven, moeten er namelijk wel genoeg redenen zijn om zo’n oorlog te beginnen. Daar begint het nu met de Russenpesterij wel heel erg op te lijken. Terzijde: Het was de Britse prins Philip die enige jaren geleden meende dat 500 miljoen mensen wel genoeg was voor deze aarde. Eventuele reptilians zouden de aarde ook kunnen zuiveren om plaats te maken voor hun rasgenoeten elders. Science Fiction? Zou zo maar kunnen.

  26 likes
  • Beste, wat we zien en leven op heden is draconische wetgeving binnen deze schijnsamenleving. Wie heeft dan de touwtjes in handen?

   Wat er wel is, en waar ik durf op te vertrouwen is de Christus (de tweede Adapa). Dit kan je ook nog niet zien. Vandaar ” zalig zij die niet gezien hebben en toch geloven”. Voor het meer vorm te geven en zichtbaarder te organiseren op Aarde, dienen de hemelse machten ( Archonten) die er tussen staan te zakken.

   Namaste

   4 likes
 2. Ik geloof niet in buitenaardse reptielen die de aarde achter de schermen controleren. Wel in het reptielenbrein die het overlevingsmechanisme van de mens aanstuurt. Verder valt niet uit te sluiten dat miljoenen jaren geleden intelligent buitenaardse leven de aarde heeft bezocht en er leven heeft gecreëerd, hetzij aangepast. Het onomstotelijke bewijs hiervoor is zover mij bekend nog niet gevonden.

  Hollywoodregisseur, Ridley Scott, heeft in het verleden een paar geweldige films gemaakt omtrent dit onderwerp. Wat mij betreft was zijn film Prometheus het hoogtepunt. Scott en de schrijvers achter zijn Alien films lieten zich inspireren door astronoom Carl Sagan die met derden tot de hypothese kwam dat het heelal honderdduizenden soorten van beschavingen moet herbergen, naast personen uit de onderzoekswereld van de Ancient Astronaut theorie waaronder Zecharia Sitchin en Erich von Daniken.

  12 likes
  • Gezinusk, er is een soort van erecode wat het gespuis wat ons in de tang houdt in acht moet nemen. Ze zijn verplicht ons de waarheid te vertellen, het schijnt een soort van uitdagende spelregel te zijn om het extra interessant te houden. Dat gebeurt in bedekte termen via films, via concerten van wereldsterren, via van alles waar aandacht voor is van het grote publiek. Films die voorgesteld zijn als pure fantasie bevatten niet zelden de pure waarheid. Als iemand anderen daar op attent wil maken, kunnen ze altijd zeggen : joh…. kijk jij niet een beetje al te veel films, je bent niet goed bij je hoofd. Een dergelijke opmerking doet het altijd heel goed in gezelschap, let er maar eens op.

   14 likes
 3. Vergeet de media niet die doelbewust angst willen verspreiden, ranzigheden fantaseren, de opdrachtgevers zitten er zelf vol van, zaken aandikken danwel opblazen om het angst effect nog groter te maken.
  Want bang MOETEN we zijn en in angst MOETEN we leven, zo doe je dat.
  En vooral veel dom vertier voor en achter die veelal nep nieuwsberichten.
  Je zal zien dat als de huidige msm valt en de ophitsers en volksmenners opgepakt zijn, dan ziet de wereld er ineens heel anders uit.

  17 likes
  • faya, quote : Je zal zien dat als de huidige msm valt en de ophitsers en volksmenners opgepakt zijn, dan ziet de wereld er ineens heel anders uit.

   Nou wordt dat al heel lang geroepen, ik merk er eerlijk gezegd in de praktijk nog steeds bitter weinig van. Alle zogenaamd positieve berichten her en der ten spijt. Daar komt bij als dat gespuis hun macht uit kan oefenen terwijl ze onder ons zijn zonder dat wij dat kunnen waarnemen zullen, als de msm, de ophitsers en volksmenners ten val komen, binnen de kortste keren vervangen worden door mensen die ons als zodanig nog onbekend zijn die wederom aangepaste strategieën zullen toepassen, en alles zal vrijwel ongewijzigd doorgaan zonder dat iemand het doorheeft. De enige oplossing is dat de massa de angst en naïviteit zal overwinnen en werkelijk zal zien wat er gaande is. Zo ver is het nog even niet als je het mij vraagt. Zo lang de massa blind blijft is ze machteloos en volledig overgeleverd aan de grillen van het gespuis, ook als daar for the time beïng een spaak in het wiel gestoken wordt. voor mijn gevoel is dit heel wat groter dan menigeen ook maar durft te beseffen.

   8 likes
 4. Het zou in ieder geval verklaren dat de mensheid door haar hele geschiedenis, van begin tot op de dag van vandaag op meer dan geniale wijze is ondergedompeld in ziekte, verderf, oorlog, moord en doodslag.
  Ziektes zoals aids, die soms zo maar ineens verschijnen en talloze slachtoffers maakt, zoals kanker die onophoudelijk zijn verwoestende werk kan doen. Virussen die plotseling via insecten de naarste dingen kunnen bewerkstelligen bij mensen. Dat mensen elkaar afslachten als waren het minder dan de varkens in hun stallen. Dat mensen in principe allen gelijk zijn maar om onbegrijpelijke redenen dat halsstarrig weigeren in te zien. Dat mensen altijd op zoek lijken te zijn naar redenen om elkaar als vijand te kunnen bestempelen en daar zelf ook onophoudelijk alle redenen voor geven voor anderen. Om dat allemaal, eigenlijk tegen wil en dank van de mensen constant op gang te kunnen houden is een geweldige sluwheid en constante aanwezigheid bijna wel nodig. Een aanwezigheid van iets wat mensen niet kunnen waarnemen vanwege hun dimensionale beperking zou dan zeker heel handig zijn en veel kunnen verklaren van de totale waanzinnigheden om ons heen.

  22 likes
 5. Oh wat geweldig weer,, De grote boze wolf is de boosdoener ,arme mens, hebben niks in te brengen………De arme ik, het slachtoffer drama…….We zijn zelf verantwoordelijk ,i.p.v. naar binnen te kijken, creëren we steeds weer een vijand.. De grote illusie , kost veel energie……….Ga naar de Bron/God…De dualiteit van het menszijn, zorg dat het licht overwint……voelt een stuk rustiger….

  5 likes
 6. Het is heel simpel er zal altijd een soort msm bestaan , omdat er altijd negatieve krachten en manipulatie zal bestaan. Ieder mens groeit in zn eigen tempo naar een groter bewustzijn , we hebben dus nog even……

  2 likes
  • Het grofste gajes mag in de gevangenis groeien….we gaan een nieuw tijdperk in, geen tijd voor mensen die maar niet willen groeien/leren anders dan gedwongen.
   In deze tijd moeten ze, worden ze ertoe gedwongen, anders leren ze het nooit.
   Dat soort eikels bestaan gewoon.

   7 likes
   • Simpeler kan niet, de criminelen oppakken en de in gevangenis ermee.
    Hoe kom je eigenlijk op het idee dat wij op de volgroeiing van die criminelen moeten wachten?

    2 likes
  • Louise, dit vormt geen antwoord op mijn bovenstaande vraag.

   Namaste

   0 likes
  • Interessante site Evert. Geeft een burger ook weer moed, al is het een triest verhaal.
   Heb hier inderdaad al vaker over gelezen, ook dat zij zich voeden met negatieve energie past precies in de waanzin die om ons heen gebeurt. Het goede is dat zij uiteindelijk allemaal zullen vertrekken, begrijp ik.

   5 likes
 7. *exegese, het is geleidelijk aan al begonnen volgens mij, ik bedoelde het niet echt letterlijk.
  Niet dat ik msm volg maar ik hoor het van mensen die het wel volgen, dat er steeds meer naar buiten komt, druppelsgewijs en er nu even niet zoveel ophef over gemaakt wordt, maar wel gemeld wordt.
  Dit moet langzaam met babyhapjes toegediend worden.
  Zo´n grote ommekeer kan nooit in 1 dag of in 5 dagen, dan zouden er teveel mensen gaan flippen en de psychiatrische afdelingen van ziekenhuizen zouden volstromen.
  Zoveel serieuze besodemieterij en angstaanjagerij op zo´n grote schaal en dat zo lang en dan ook nog die arrogantie van ze, alsof ze boven alles en iedereen staan, dat kan niet iedereen ineens aan.
  Dit gebeurt heel tactisch en voorzichtig, en dat moet ook, daar is goed over nagedacht.

  8 likes
 8. Wat zal het leven heerlijk en rustig zijn als dat grote kwaadaardige opdringerige gezwel genaamd msm uit ons leven weggesneden is……je kan de dagen nu op een hand tellen.

  7 likes
 9. En Icke maar binnen lopen met zijn schrijfseltjes en duur betaalde bijeenkomsten. Eén ding heeft de vent perfect begrepen: Als je mensen maar bang genoeg maakt en ze wijs maakt dat jij het allemaal wel begrijpt, eet het wat minder stabiele deel der natie al snel uit je hand. Het principe waar vrijwel ieder geloof op is gebouwd.

  2 likes
 10. Het is zo ongelooflijk interessant en er is zoveel informatie over te vinden. Wat er zich ook allemaal afspeelt in de paar duizend DUMB’s (Deep Underground Military Bases). Zo blijken vele van deze bases onderling in verbinding te staan middels een ‘magnetic train system’. De Reptillians, Nordics, Pre-Adamites, Greys, Insectoids en er zijn er nog veel meer. Ook het klonen van mensen gebeurt al vanaf de Tweede Wereldoorlog en natuurlijk in het diepste geheim. Er is zoveel informatie over opgetekend door klokkenluiders en anderen. Via zoveel verschillende bronnen en mensen. David Icke is denk ik de man die het grote publiek bekend heeft gemaakt met de Reptillians en ook de satanische bloedlijnen in aristocratische kringen die terugvoeren tot het oude Egypte. In beginsel denk je als je onbekend met de materie vaak dat het fictie is, maar dan kom je tot de conclusie na diepere vorsing dat het aan alle kanten bevestigd wordt.

  5 likes
 11. De msm huidige vorm gaan vallen en een nieuwe media, een eerlijke media komt er voor in de plaats.
  Ik denk niet dat er ook maar een leugenaar of ophitser/volksmenner voor de kijkcijfers of de mensen in een angststuip willen jagen/ruziezoekers/oorlogsfanaten a la Xandernieuws noch de jongens van de rans apen televisie nog een poot aan de grond krijgt in de nieuwe media.
  Hun tijd is voorbij.

  4 likes
 12. @ Denker. Mensenvlees in veel van die ondergrondse bunkers. Ze hebben kweekvijvers van mensen. We zijn en worden nog getest als ratten. Overtuigend buitenaards leven zal je niet gebracht worden, als dan alleen in de zoveelste False Flag attack. Naast dat ze planeten bezitten waren hun al voor ons hier.

  4 likes
 13. Ze schijnen in oa Dulce base New Mexico te verblijven op de laagste 3 niveaus van de 7 verdiepingen. Enorme gangen stelsels. Samenwerking tussen reptilians en mensen waarbij de reptilians de touwtjes in handen hebben. Lees ook de Dulce wars in 1979 tussen tall greys, reptilians en mensen waarbij over de 60 amerikanen om het leven kwamen waarover de USA regering nooit een woord naar buiten heeft gebracht. Deze wezens hebben helemaal niets te maken met het Roswell incident. Andere wezens ander verhaal. Er schijnen 9 verschillende type aliens te zijn.

  4 likes
 14. De Heilige Maagd Maria zal uiteindelijk de slang vertrappen, volgens de katholieke leer.

  Maria is het tegenbeeld van Eva die door de slang verleid werd en daarmee de gehele mensheid meenam in haar val. Eva werd Ave, Ave Maria.

  http://www.mysticsofthechurch.com/2010/09/mary-crushes-serpent-virgin-marys-role.html

  Ik las onlangs dat iemand, weet niet meer wie, David Icke had aangespoord katholiek te worden om met de Kerk alle goede krachten te verzamelen het kwaad een halt toe te roepen.

  2 likes
 15. Vraag mezelf maar een ding af waar komen deze reptilians vandaan. Ze zijn al zolang op zoek naar buitenaards leven en hebben het nog steeds niet overtuigend gevonden. Daarbij wat eten die reptilians? Zeker geen muggen want dan zouden er een stuk minder zijn.

  2 likes
 16. Reptilians beheersen de 4e dimensie.

  2 likes
 17. Er is een makkelijke manier om erachter te komen wie de reptielen zijn. De meeste reptielen leven van vlees, dus als je vegetarisme verplicht maakt, kijk dan wie degenen zijn die niet zonder vlees kunnen. Zonder vlees, vis, eieren, beverballen e.a. dierlijke voedsel.

  1 likes
 18. Het verhaal van de film ‘They Live’ uit 1988 lijkt hier wel wat op. Net als of makers van sommige sf films een boodschap willen afgeven dat niet alles sf is.

  1 likes
 19. Ze zijn enzichtbaar en zien eruit als reptilians? Nice…

  0 likes
 20. Icke is in de jaren ’80 iets teveel opgegaan in de TV-serie “V”.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...