Propaganda

Starsuckers (documentaire)

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Starsuckers demonstreert hoe verzonnen nieuws wordt gepubliceerd over celebrities, hoe kranten persberichten bijna woordelijk overnemen, hoe enkel organisatoren van liefdadigheidsacties er beter van worden en hoe accuraat nieuws wordt geweerd.

De documentaire was in november 2009 te zien in de Britse bioscopen en ontmaskert onze door celebrities geobsedeerde westerse media.

Starsuckers onthult de ware redenen achter onze verslaving aan roem en noemt de namen van de grote corporaties en individuen die ervan profiteren.

In oktober 2009 kreeg Starsuckers veel media-aandacht omdat bleek dat Britse tabloids nepnieuws publiceerden. Ze kregen verzonnen berichten over beroemdheden toegestuurd en namen ze klakkeloos over zonder de feiten na te trekken. Daarna bleek hoe de regisseur van Starsuckers in het geheim vier journalisten had gefilmd die voor drie roddelbladen medische gegevens probeerden op te kopen.

Bron: YouTube/iStateOfMind

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x