Homepagina » UFO » Goodyear: olympische UFO was onze zeppelin
Spirit of Safety Goodyear

Goodyear: olympische UFO was onze zeppelin

Toen tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen een vreemd lichtgrijs object verscheen werd druk gespeculeerd dat er ook buitenaardse toeschouwers waren.

Tijdens de vuurwerkshow bevond de zeppelin Spirit of Safety van Goodyear zich in de lucht boven het Olympisch Stadion. Dat meldt de Huffington Post.

De naam van Goodyear stond niet op het luchtschip, aldus een woordvoerder van het bedrijf. “Ik kan je met zekerheid zeggen dat we gedurende de hele openingsceremonie in de lucht waren,” zei pr-manager van Goodyear Doug Grassian. “Ik kan niets zeggen over wat zich nog meer in het luchtruim bevond, maar de zeppelin was tijdens het vuurwerk zeker in de lucht.”

Bookmaker

“Tijdens de ceremonie maakten we beelden voor NBC. We waren de hele tijd in de lucht met ons schip de Spirit of Safety,” legde Grassian uit.

Drie dagen voor de opening van de Olympische Spelen konden mensen bij de Londense bookmaker William Hill wedden of een vliegende schotel zich zou vertonen tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen, meldde de Associated Press. De Britten vroegen zich al af of een dergelijke gebeurtenis zou gaan plaatsvinden.

UFO

Tijdens het vuurwerk vloog de Spirit of Safety door het gesloten luchtruim. Het woord ‘Goodyear’, dat normaal op het luchtschip prijkt, was verwijderd waardoor het object gemakkelijker kon worden verward met een UFO.

“Omdat we geen sponsor zijn van de Olympische Spelen moesten we de merknaam Goodyear van het schip halen,” legde Grassian uit. “Wanneer je ernaar kijkt zie je waarschijnlijk alleen de kleuren blauw en geel zonder woorden. Dat blijft zo tot de Olympische Spelen zijn afgelopen.”

Het is niet de eerste keer dat een luchtschip van Goodyear wordt aangezien voor een UFO. “Het gebeurt geregeld,” zei Grassian. “Ik doe dit nu zo’n twee jaar en ik heb een paar keer meegemaakt dat mensen vroegen of de zeppelin in de buurt was omdat ze dachten een UFO te hebben gezien.”

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ivo Marien
Ivo Marien
9 jaren geleden

Klinkt als Rosswell, nu moet hij ook nog een verklaring vinden voor het tweede vliegende voorwerp dat samen met zijn Goodyear te zien was. Hij had beter al direct gezegd dat er twee luchtballons waren op het moment dat het vuurwerk werd afgeschoten. Nu kan hij morgen zijn verklaring opnieuw veranderen!

Dina
Dina
9 jaren geleden

Ik blijf t vreemd vinden dat er geen veiligheidslichten, zoals bij ieder luchtschip en vliegtuig of helikopter verplicht, zichtbaar zijn. Er zijn mooie ‘vergelijkingsfilmpjes’ te vinden op Inet. Vooralsnog ben ik niet overtuigd dat t de zeppelin is, die ongetwijfeld ook in de lucht was op dat moment.

Diago
Diago
9 jaren geleden

Whahaha, sorry Salusa en Co, its over.

Incy
Incy
9 jaren geleden

Nick Pope: ““Als buitenaardsen onze psychologie hebben bestudeerd kunnen ze kiezen om op een belangrijke datum in ons luchtruim te verschijnen,” aldus de UFO-expert. “De dag van de Olympische slotceremonie is een populaire datum onder complotgroepen.” Oh, we zijn nog te vroeg! We zullen zien Nick.

x

Check Also

arts

Legerarts: op een ochtend moest ik 3 van de 3 piloten aan de grond houden vanwege vaccinatieschade

Een legerarts die het Pentagon in september ...

stoffer

Chris Stoffer (SGP) over uitbreiding coronapas: ‘Onbegrijpelijk!’

De overheid is verplicht maatregelen te nemen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

50
0
We lezen graag je reactie!x