Universum

Amerikaanse generaal-majoor onthult wat er werkelijk op Mars is aangetroffen

Help door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

“De tijd is nu écht aangebroken dat de regering, wetenschappers en luchtvaartexperts samenwerken om de vragen over UFO’s te ontrafelen,” zei John Podesta, oud-topadviseur van president Obama, manager van Hillary Clintons presidentscampagne en de voormalige stafchef van president Bill Clinton.

Mede door de uitspraken van deze hooggeplaatste overheidsfunctionaris, spreken steeds meer mensen zich openlijk uit over dit fenomeen. Generaal-majoor Albert Stubblebine is één van hen. Hij werkte in totaal 32 jaar in het leger en stond tussen 1981 en 1984 aan het hoofd van INSCOM (Intelligence and Security Command). Hij had de leiding over 16.000 troepen.

Stubblebine speelde een belangrijk rol in het Stargate Project, een programma dat was gericht op remote viewing of verzien. Deze vorm van buitenzintuiglijke waarneming stelt een persoon in staat om een locatie tot op vele honderdduizenden kilometers afstand te beschrijven met het geestesoog.

Amerikaanse generaal-majoor onthult wat er werkelijk op Mars is aangetroffen
Albert Stubblebine

De uitkomsten van dit project zijn gepubliceerd in het Journal of Scientific Exploration. Individuen wisten tijdens het project fysieke objecten te beschrijven die zich ver van hen vandaan bevonden.

Het Stargate Project vormde onder meer de inspiratie voor de film The Men Who Stare at Goats, die gaat over een man die beweert een voormalig paranormaal soldaat te zijn. Hij vertelt over een speciale afdeling van het Amerikaanse leger die zich bezighoudt met het ontwikkelen van paranormale strijdkrachten.

Generaal Stubblebine had over Mars het volgende te zeggen:

Er zijn structuren op het oppervlak van Mars. Daarnaast zijn er structuren onder het oppervlak van Mars die niet konden worden gezien door de camera’s van de Voyager, die in 1976 langs de planeet vloog. Er zijn ook machines op en onder het oppervlak van Mars, die je tot in detail kunt bekijken.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x