Gezondheid

Waarom zijn de media zo bang voor het onderzoek van deze vrouw?

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De holistische psychiater dr. Kelly Brogan stelt in haar boek A Mind of Your Own dat depressie, een aandoening waar de industrie jaarlijks meer dan 80 miljard dollar aan verdient, kan worden behandeld met voeding.

Er zijn volgens haar geen medicijnen nodig om van een depressie af te komen. En dat terwijl één op de vier vrouwen in de vruchtbare leeftijd medicijnen slikt tegen depressie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Waarom zijn de media zo bang voor deze vrouw?
Dr. Kelly Brogan

Dr. Brogan heeft ontdekt dat de media geen enkele aandacht hebben besteed aan haar boek, dat bij Amazon in verschillende categorieën het best verkochte boek is. Uitgever HarperCollins durfde het aan om het boek ongecensureerd te publiceren.

In het boek valt te lezen dat de huidige definities van mentale aandoeningen niet kloppen en dat er geen wetenschappelijk bewijs is waaruit blijkt dat mentale aandoeningen met medicijnen moeten worden behandeld.

Brogan legt uit welke levensmiddelen en oefeningen kunnen worden gebruikt om depressie te behandelen en in sommige gevallen zelfs te verslaan. Is het mogelijk dat het boek op de zwarte lijst is gekomen omdat het gaat over een medicijnvrije behandeling? Volgens dr. Brogan worden de mainstream media gefinancierd door de farmaceutische industrie.

Waarom zijn de media zo bang voor deze vrouw?Hoewel verschillende grote media het boek wilden recenseren, is er nergens een nieuwsartikel over verschenen. Wat is er aan de hand? Waarom wil Dr. Oz het niet hebben over een boek over genezing zonder medicijnen? Zijn de geruchten waar en worden de reclames die de mainstream media uitzenden voor een groot deel betaald door de farmaceutische industrie?

Wat als de miljoenen mannen en vrouwen die aan depressie lijden de waarheid horen? Dat ze onveilige medicijnen slikken die bovendien niet werken.

Dr. Kelly Brogan stelt:

  • In 60 jaar tijd is er geen studie geweest die heeft bewezen dat depressie wordt veroorzaakt door een chemische onbalans in het brein
  • De serotoninetheorie, de theorie die de oorzaak van depressie moest verklaren, is een mythe die in stand is gehouden door gegevens te manipuleren
  • Depressie is geen genetische aandoening, zo blijkt uit een meta-analyse in het Journal of the American Medical Association
  • Depressie ontstaat vaak als gevolg van ontstekingen, niet zozeer in het brein, en wordt niet geassocieerd met een ‘chemische onbalans’

“Het lichaam reageert op de omgeving. Symptomen hebben een bepaalde reden,” zegt Brogan. “We onderdrukken deze symptomen vaak met medicijnen, maar dat is net alsof je het rookalarm uitschakelt terwijl er brand woedt.”

Bestel hier alvast een exemplaar van het boek A Mind of Your Own, dat op 24 maart aanstaande verschijnt.

Bekijk ook haar onderstaande oproep:

[GreenMedInfo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
an argie
an argie
8 jaren geleden

Artsen zijn opgeleid door de farmaceutische industrie. Gedurende hun gehele opleiding hebben ze totaal niets gehoord over natuurlijke alternatieven of over voeding. Na deze opleiding neemt een nieuwe arts de eed van Hippocrates af, vaak zonder zich te realiseren wat deze eed nu precies inhoudt.

https://ordomedic.be/nl/orde/artseneed/eed-hippocrates/

En laten we wel zijn. Gezien deze tekst houden weinig artsen zich nog aan deze eed.
Misschien is het daarom in het algemeen niet bekend dat twee handen vol cashewnoten hetzelfde effect teweegbrengt als het meest verkochte antidepressivum: Prozac.

http://www.davidwolfe.com/cashews-prozac/
http://www.whale.to/a/natural_antidepressant.html
http://craighitchenstherapies.com/foods-that-heal-cashew-nuts/
http://healthwyze.org/reports/412-special-investigative-report-l-tryptophan-lactic-acid-prozac-and-http://naturally-treating-depression-the-holistic-way

Iemand die niet is opgeleid door de farmaceutische industrie mag niet als arts worden betiteld!
Let op de NAAM van de studie. Het heet tegenwoordig geen geneeskunde meer, het heet tegenwoordig “medicijnen”.

Ik denk dat deze “geneeskundigen” vanaf nu beter medicijnmannen kunnen worden genoemd.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Pleur al die medicijnen weg en zie bijwerkingen verdwijnen.

trackback
Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Gpedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
trackback
Waarom zijn de media zo bang voor het onderzoek van deze vrouw? | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x