CoronaMens en Dier

‘Verbijsterende analyse’ over de ‘schaamteloze leugens’ die Marion Koopmans verspreidt

Help mee door deze info met anderen op je socials te delen!

Viroloog Marion Koopmans verwijst naar een recente publicatie die het risico op myocarditis beschrijft. Volgens haar komt dit 1000 keer vaker voor na infectie dan na vaccinatie.

Neuroloog Jan Bonte heeft het artikel nauwkeurig bestudeerd. Hij wijst erop dat het gaat om een opiniestuk (!).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In de introductie van de publicatie wordt beweerd dat ‘de incidentie van myocarditis bij patiënten met COVID-19-infectie 1000 keer hoger is dan myocarditis na vaccinaties met de mRNA-vaccins’. De auteurs verwijzen daarbij naar een review – geen studie dus – waarin staat dat ‘de incidentie van COVID-19-geassocieerd hartletsel of myocarditis 100 keer hoger wordt geschat dan die van COVID-19-mRNA-vaccin-gerelateerde myocarditis’.

Dit is hoe u voor de gek wordt gehouden

De eerste nul is dus al verdwenen, aldus Bonte. “De incidentie is dus volgens deze review niet duizend keer, maar honderd keer hoger. De auteurs verwijzen naar een systematische review uit september 2021, enigszins gedateerd dus. Ze zochten in de database op de termen ‘COVID-19’, ‘postmortem’, ‘autopsie’ en ‘hart’.

Daaruit kun je opmaken dat mensen al dood moesten zijn om meegenomen te worden in het onderzoek.

Ze identificeerden in totaal 209 patiënten die bijna allemaal ernstige onderliggende aandoeningen hadden, stierven aan corona en waarvan vervolgens het hart werd onderzocht. Van deze 209 patiënten overleed slechts 10 procent aan ‘hartfalen’. Zeggen de auteurs iets over een 100 keer hogere kans op een myocarditis na het doormaken van COVID-19 ten opzichte van de kans na vaccinatie? Nee. “Daar wordt met geen woord over gesproken.”

“Dit is hoe u voor de gek wordt gehouden. Dit is hoe u belazerd wordt. Door uw eigen Marion Koopmans. Die de studies niet leest, of erger nog, ze wel leest en u bewust bedondert. Ik weet niet wat erger is,” concludeert de neuroloog.

Dit is misdadig

Hij krijgt veel positieve reacties. “Jan Hommel maakt gehakt van Marion Koopmans die beweert dat myocarditis 1000 keer vaker voorkomt na infectie dan na vaccinatie,” zegt BVNL-bestuurder Arjan de Kok.

“Bonte legt desinformatie pijnlijk bloot,” constateert statisticus Herman Steigstra.

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) reageert: “Een verbijsterende analyse van Jan Hommel over de schaamteloze leugens die Marion Koopmans verspreidt over de zogenaamde verminderde kans op hartspierontsteking na vaccinatie. Dit is misdadig. Door dit soort leugens van Koopmans laten mensen zich vaccineren om vervolgens ernstig ziek te worden of te sterven.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 174 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Berend
Berend
5 maanden geleden

Dit kan dierendokter Marion makkelijk beweren. Zij hoefde immers de eed van Hypocrates niet af te leggen zoals de reguliere huisarts.

Peter van Oosterum
Peter van Oosterum
5 maanden geleden

Wanneer – we weten het toch allemaal zo zeker – wordt Koopmans dan eindelijk gearresteerd?

dirk
dirk
5 maanden geleden

En wat gaan we er aan doen ? juist absoluut niets en daarom gaan deze honden ook door hiermee.

Loek
Loek
5 maanden geleden

VOGELVERSCHRIKKER/VEEARTS KOOPMANS IS EEN MISDADIGER MET DEZE VERSPREIDING VAN LEVENSGEVAARLIJKE DESINFORMATIE.ALLE STUDIES VAN GERENOMEERDE WETENSCHAPPERS BEWIJZEN HET TEGENDEEL. OPPAKKEN EN ACHTER TRALIES.

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x