Graancirkels

Wetenschapper: “Graancirkels zijn echt en bevatten verborgen boodschappen”

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen dr. Horace Drew (61) tien jaar oud was zag hij een onbekend, zilverkleurig vaartuig in de lucht bij zijn huis in de Amerikaanse staat Florida.

Vanaf dat moment raakte hij erg geïnteresseerd in het buitenaardse. “Ik zag een UFO, dus ik wist al op jonge leeftijd dat ze echt waren,” vertelt hij aan nieuwssite News.com.au.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De wetenschapper, die jarenlang voor het Australische wetenschappelijke instituut CSIRO werkte, doet al 20 jaar onderzoek naar graancirkels en aliens.

Puzzels

Hij verhuisde in de jaren tachtig naar Australië, maar reisde voor zijn onderzoek vaak naar Europa. “In Australië zijn graancirkels vrij zeldzaam,” merkt hij op.

Dr. Drew stelt dat graancirkels worden gemaakt door aliens of tijdreizigers. Volgens hem zijn een aantal van deze formaties echt en bevatten ze puzzels die kunnen worden opgelost en gelinkt aan tijdreizen en buitenaards leven.

Hij bezocht tientallen graancirkels, met een doorsnee variërend van 50 tot 500 meter.

Boodschappen

“Mijn onderzoek naar UFO’s en graancirkels heeft geleid tot tenminste één grote doorbraak, de ontdekking van een meer geavanceerde binaire code dan onze huidige computers gebruiken,” zegt hij.

Dr. Drew claimt dat aliens of tijdreizigers graancirkels achterlaten op aarde als boodschappen voor ‘ons of zichzelf’.

Hij zegt dat hij één van de weinige wetenschappers op aarde is die boodschappen in graancirkels succesvol heeft ontcijferd.

Tegen misleiding

Volgens hem geven sommige graancirkels informatie over de toekomst. “Sommige tonen astronomische of menselijke gebeurtenissen in de toekomst.”

Eén van de ontcijferde boodschappen leverde de volgende tekst op: “Veel pijn, maar er is nog tijd. Geloof. Er is goed in de wereld. Wees op je hoede voor zij die valse beloftes doen. Wij zijn tegen misleiding. Over en uit.”

Dr. Drew heeft twee theorieën over het doel van de formaties.

Dolfijnen

“De ene theorie is dat ze zich op een vreedzame manier introduceren, zoals wij bellen blazen bij dolfijnen,” zegt hij.

“Als wij willen communiceren met dolfijnen blazen we kleine bellen onder het wateroppervlak,” vervolgt hij. “We kijken hoe dolfijnen hierop reageren en bestuderen ze.”

De manier waarop mensen communiceren met dolfijnen en walvissen is waarschijnlijk vergelijkbaar met de manier waarop buitenaardsen met ons communiceren.

Verre verleden

“Obama en Trump hebben nog nooit tegen een dolfijn gezegd: ‘breng me naar je leider, ik wil een verdrag met jullie sluiten’,” aldus Drew.

Volgens de tweede theorie zijn de boodschappen niet voor ons bedoeld.

Mogelijk creëren tijdreizigers uit de verre toekomst de formaties om ze te helpen bij het navigeren in hun verre verleden, ons heden.

“Over 5000 jaar zijn we zeker in staat om door de tijd te reizen,” zegt hij.

Onbekende energie

De graancirkels lijken te worden gemaakt met behulp van een ‘onbekende energie die de gewassen verhit’.

Die energie brengt een bepaald patroon aan in het graan, aldus dr. Drew. “Niemand ziet of hoort iets en daarom is het zo moeilijk om te bewijzen.”

De wetenschapper zegt dat we niets te vrezen hebben. “Wees niet bang,” zegt hij.

Bewijs

Hij geeft aan dat er veel wetenschappelijk bewijs is waaruit blijkt dat sommige graancirkels zijn gemaakt door tijdreizigers of aliens.

Zo werden monsters die in oktober 2016 waren verzameld in een graancirkel in Brazilië onderzocht in een laboratorium.

De planten bleken met behulp van onbekende technieken kiemvrij te zijn gemaakt.

Antwoorden

“De politici praten hier niet over omdat ze bang zijn dat ze anders stemmen zullen verliezen,” legt hij uit.

“De internationale media zijn er deels verantwoordelijk voor dat het publiek twijfelt aan de echtheid van graancirkels,” gaat hij verder.

Het is dus belangrijk dat we naar antwoorden blijven zoeken, stelt dr. Drew.

Verre planeten

“De buitenaardse bezoekers hebben namelijk technologieën die ons kunnen helpen, bijvoorbeeld manieren om schone energie te maken zonder olie, kolen of gas te verbranden,” klinkt het nog.

“Of ultrasnelle aandrijfsystemen gebaseerd op zwaartekracht en inertie, die ons veilig naar verre planeten of sterren kunnen brengen,” besluit hij.

[News.com.au]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Geven graancirkels zelf geen valse beloften?

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

Ik denk, dat het wel door mensen gemaakt is. Via satellieten/data. Het werkt dan ongeveer hetzelfde als een naaimachine, die werkt via pc. Je voert een patroontje in en die print het dan uit. Technisch: iets met wind/convectie werking/straling tezamen. Een drie d printer in het groot?
Technologie is veel verder dan we denken/weten. Er bestaan geen mysteries/bestaat geen hocus pocus: alles is te verklaren, als je weet hoe het zit. Technologie is in de basis een afspiegeling van de natuur/wetten.

Koolhof
Koolhof
7 jaren geleden

Waarom zouden wij alleen ,in het immens heelal.je kunt sceptisch zijn ,maar de tijd komt dat we op een of ander manier kennis zullen maken met het buiten aardse

Captain Biff
Captain Biff
7 jaren geleden

Ik heb nog steeds geen idee hoe die indrukwekkende graancirkels tot stand komen.

ik vind ze erg mooi

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x