Mens en Dier

Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper

Help anderen door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ghislaine Maxwell heeft in de jaren negentig een cruciale rol gespeeld in het misbruik van minderjarige meisjes van Jeffrey Epstein, zo zei openbaar aanklager Audrey Strauss van het zuidelijke district van New York. Ze werd enkele dagen geleden opgepakt in New Hampshire.

Van 1994 tot 1997 hielp Maxwell haar voormalige partner Epstein door minderjarige meisjes te rekruteren. Sommigen waren niet ouder dan 14 jaar. In sommige gevallen vergreep ze zich ook zelf aan de slachtoffers, aldus Strauss. “Eindelijk staat Maxwell terecht voor haar rol in de misdaden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dit gaat nog veel dieper. Er zijn redenen om aan te nemen dat Epstein machtige politici zo ver moest zien te krijgen om seks te hebben met jonge vrouwen zodat ze chanteerbaar waren. Zo zei voormalig lid van de Israëlische militaire inlichtingendienst Ari Ben-Menashe in een interview met journalist Zev Shalev voor nieuwssite Narativ dat hij Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell in de jaren tachtig heeft ontmoet en dat ze in die periode al samenwerkten met het Israëlische inlichtingenapparaat.

Honderden kinderen

Het is niet voor het eerst dat defensieorganisaties in verband zijn gebracht met dit soort activiteiten. In het recente verleden hebben tientallen medewerkers en aannemers van het Pentagon kinderporno gedownload.

Er is zelfs informatie over te vinden in wetenschappelijke tijdschriften. Zo lezen we in European Psychiatry dat in 1989 ‘honderden kinderen werden rondgevlogen in de Verenigde Staten om te worden misbruikt door hooggeplaatste leden van het ‘establishment’. Oud-staatssenator John W. DeCamp trad op als advocaat van twee van de misbruikslachtoffers. Een 15-jarig meisje onthulde dat ze vanaf haar negende werd misbruikt en getuige was van de ‘rituele moord’ op een baby, een jongetje (dat later werd opgegeten) en drie anderen.

In deze video vertelt Anneke Lucas hoe ze als kind als seksslaaf is verkocht aan een pedofielennetwerk dat binnen de Belgische aristocratie opereert. “De Belgische adel verkracht, martelt en vermoordt jongens en meisjes,” zei Lucas, die aan het netwerk is verkocht toen ze zes jaar oud was.

En zo zijn er nog vele, vele andere voorbeelden.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkel
Mikkel
3 jaren geleden

Hoe kan een volk de strijd winnen en de kinderen beschermen, als de vijanden de totale macht hebben? Politie, justitie, politiek, media, hulporganisaties: in de top zijn dit allemaal vijanden van het volk. Hoe ziek de wereld is, is nauwelijks te bevatten…

De Sjaak
De Sjaak
3 jaren geleden

Idem in Nederland toegepast. De ‘heren’ hier in den Lande vergrepen/vergrijpen zich stelselmatig aan jong lokaas wat door dezelfde lieden als in artikel benoemd werd/wordt uitgezet. De Nederlandse bevolking betaald
tot op heden daarvoor een hoge tol en een miljarden hoge rekening.

Dit land is onbestuurbaar, corrupt en kapot gemaakt door binnen justitie, gerechtshoven, ministeries en politiek hooggeplaatste personen, die denken met hun geslachtsdeel en heel zieke afwijkingen botvieren op onschuldige kinderen/vrouwen/mensen, chantabel te maken.

Léon
Léon
3 jaren geleden

We zullen het alleen nooit allemaal te weten gaan komen, want deze dame zal binnenkort op ‘mysterieuze’ wijze komen te overlijden.

Ron Swart
Ron Swart
3 jaren geleden

In het Belgische kasteel Des Amerois in Bouillon, vlakbij de Franse en Luxemburgse grens, zijn de meest verschrikkelijke dingen met kinderen gebeurd. Machtige personen van over de hele wereld hebben aan deze duistere praktijken deelgenomen. De link tussen Des Amerois en Mark Dutroux is nog niet geheel duidelijk.
Een handlanger van Dutroux, Michel Nihoul heeft in een in 2001 afgenomen interview met Der Spiegel verklaard, dat hij de hele top van België in z’n zak heeft. In de jaren zeventig + tachtig was hij een fervent bezoeker van roze balletten. Kasteel Des Amerois is eigendom van de vooraanstaande Belgische familie Solvay.

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x