Homepagina » Mens en Dier » Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper
ghislaine maxwell
Foto: CC0

Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper

Ghislaine Maxwell heeft in de jaren negentig een cruciale rol gespeeld in het misbruik van minderjarige meisjes van Jeffrey Epstein, zo zei openbaar aanklager Audrey Strauss van het zuidelijke district van New York. Ze werd enkele dagen geleden opgepakt in New Hampshire.

Van 1994 tot 1997 hielp Maxwell haar voormalige partner Epstein door minderjarige meisjes te rekruteren. Sommigen waren niet ouder dan 14 jaar. In sommige gevallen vergreep ze zich ook zelf aan de slachtoffers, aldus Strauss. “Eindelijk staat Maxwell terecht voor haar rol in de misdaden.”

Dit gaat nog veel dieper. Er zijn redenen om aan te nemen dat Epstein machtige politici zo ver moest zien te krijgen om seks te hebben met jonge vrouwen zodat ze chanteerbaar waren. Zo zei voormalig lid van de Israëlische militaire inlichtingendienst Ari Ben-Menashe in een interview met journalist Zev Shalev voor nieuwssite Narativ dat hij Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell in de jaren tachtig heeft ontmoet en dat ze in die periode al samenwerkten met het Israëlische inlichtingenapparaat.

Honderden kinderen

Het is niet voor het eerst dat defensieorganisaties in verband zijn gebracht met dit soort activiteiten. In het recente verleden hebben tientallen medewerkers en aannemers van het Pentagon kinderporno gedownload.

Er is zelfs informatie over te vinden in wetenschappelijke tijdschriften. Zo lezen we in European Psychiatry dat in 1989 ‘honderden kinderen werden rondgevlogen in de Verenigde Staten om te worden misbruikt door hooggeplaatste leden van het ‘establishment’. Oud-staatssenator John W. DeCamp trad op als advocaat van twee van de misbruikslachtoffers. Een 15-jarig meisje onthulde dat ze vanaf haar negende werd misbruikt en getuige was van de ‘rituele moord’ op een baby, een jongetje (dat later werd opgegeten) en drie anderen.

In deze video vertelt Anneke Lucas hoe ze als kind als seksslaaf is verkocht aan een pedofielennetwerk dat binnen de Belgische aristocratie opereert. “De Belgische adel verkracht, martelt en vermoordt jongens en meisjes,” zei Lucas, die aan het netwerk is verkocht toen ze zes jaar oud was.

En zo zijn er nog vele, vele andere voorbeelden.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkel
Mikkel
4 maanden geleden

Hoe kan een volk de strijd winnen en de kinderen beschermen, als de vijanden de totale macht hebben? Politie, justitie, politiek, media, hulporganisaties: in de top zijn dit allemaal vijanden van het volk. Hoe ziek de wereld is, is nauwelijks te bevatten…

De Sjaak
De Sjaak
4 maanden geleden

Idem in Nederland toegepast. De ‘heren’ hier in den Lande vergrepen/vergrijpen zich stelselmatig aan jong lokaas wat door dezelfde lieden als in artikel benoemd werd/wordt uitgezet. De Nederlandse bevolking betaald
tot op heden daarvoor een hoge tol en een miljarden hoge rekening.

Dit land is onbestuurbaar, corrupt en kapot gemaakt door binnen justitie, gerechtshoven, ministeries en politiek hooggeplaatste personen, die denken met hun geslachtsdeel en heel zieke afwijkingen botvieren op onschuldige kinderen/vrouwen/mensen, chantabel te maken.

Rob
Rob
Reactie op  De Sjaak
4 maanden geleden

In Nederlandwerd een tijd gelede het Ronde Huis vaak genoemd en ook Zwolle werd genoemd. Er waren zelfs berichten dat er op gedrogeerde naakte kinderen werd gejaagd. op privé terrein. Daar was een getuige van. En dan lees je het bericht dat W.A. 3 maanden per jaar 7200hectare landen volledig mag afsluiten. Ik wil niet meteen in conclusies vallen maar in toeval geloof ik allang niet meer. Buiten die twee locaties schijnt Nederland centraal te staan in Europa als het om dit soort ‘beyond evil’ zaken gaat.

frans
frans
Reactie op  De Sjaak
4 maanden geleden

@Sjaak,
De zaak dutrouh, (schrijf ik dat goed?) is nauw verbonden met politiek en justitie en zijn samen verwikkeld in sex-geweld met kinderen.

frans
frans
Reactie op  frans
4 maanden geleden

2 maanden geleden zijn in de Vs honderden kinderen bevrijd uit diep in de aarde verscholen oude militaire bases.
Deze kinderen worden momenteel verzorgt en verpleegd op 2 boten die in de havens liggen van NEW-York .
De kinderen werden misbruikt door hooggeplaatsten.

Léon
Léon
4 maanden geleden

We zullen het alleen nooit allemaal te weten gaan komen, want deze dame zal binnenkort op ‘mysterieuze’ wijze komen te overlijden.

Justin
Justin
Reactie op  Léon
4 maanden geleden

Dame? Zeg maar gerust sloerie ,en van het allerlaagste allooi.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Justin
4 maanden geleden

@Justin,

Beste,

nee hoor, geen sloerie en al zeker niet van het allerlaagste allooi,

en waarom dan niet,

ook dat is simpel,

Ze wordt er niet rijk van om al deze speeltjes, ehhhh, ik bedoel natuurlijk jonge kinderen, voor zichzelf te houden, overigens net zoals als meneer Dutroux, oh nee,

Hele foute insteek,

Verdienen beste doe je om ermee te handelen en voldoen aan de VRAAG,

En VRAAG is er….en wel door de mensen welke zich uw bestuurders noemen, u weet wel, dezelfde welke nu al overgegaan zijn in de nieuwste spelmodus, spelletjes spelen met het domme achterlijke flixnet kijkend gepeupel,

Zij is overigens net als The Jeff(rey) Eps een 100% Mossad agent welks betekend dat the Jeff Eps op dit ogenblik net zo dood is (niet dus) als ene Osama bin L. (100% CIA!!!)

The Jeff ligt ergens op een heerlijk zonnig plekje, met heel veel lekkers om zich heen, (hij moet zich wel kunnen amuseren nietwaar) te relaxen en wacht netjes af tot Gislaine, de luxe madam, zich na te zijn “geverzelfmoord” weer aan zijn zijde voegt en samen leven ze er dan (onder toeziend oog van CIA & Mossad!!) nog lang en gelukkig in weelde en rijkdom…..

Tja beste, verschil moet er zijn nietwaar!~!!

Dit beste Justin, is de wereld waar wij in leven en dat vinden we goed zo, toch, want we doen er geen ene flikker aan, of vergis ik me nu schromelijk!!!???

Fijne avond verder!!!

Gladiator

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Gladiator
4 maanden geleden

Hoi Gadiator, waar ter wereld liggen ze dan te relaxen als ik vragen mag? Daar ben ik namelijk heel nieuwsgierig naar.

John
John
Reactie op  Léon
4 maanden geleden

Het is geen vrouw, maar een man, kijk goed!!

Ron Swart
Ron Swart
4 maanden geleden

In het Belgische kasteel Des Amerois in Bouillon, vlakbij de Franse en Luxemburgse grens, zijn de meest verschrikkelijke dingen met kinderen gebeurd. Machtige personen van over de hele wereld hebben aan deze duistere praktijken deelgenomen. De link tussen Des Amerois en Mark Dutroux is nog niet geheel duidelijk.
Een handlanger van Dutroux, Michel Nihoul heeft in een in 2001 afgenomen interview met Der Spiegel verklaard, dat hij de hele top van België in z’n zak heeft. In de jaren zeventig + tachtig was hij een fervent bezoeker van roze balletten. Kasteel Des Amerois is eigendom van de vooraanstaande Belgische familie Solvay.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Ron Swart
4 maanden geleden

@Ron Swart,

Beste,

Deze geweldige heer Nihoul (hij is recent overleden maar goed!!) heeft ook in een bar in Brussel, en wel een heel bekende bar in Brussel, u weet wel, waar de kindertjes al klaar liggen, gekneveld en wel, zitten verkondigen, nee sorry, zitten opscheppen tussen kolonels en zelfs generaals van de oh zo geweldige Rijkswacht (en ja hoor, dezelfde rotte appels cq strontzakken die ook plaatsnamen in de bende van Nijvel!! nietsontziend en al slachtend door het Belgische land en allemaal voor het goede doel!! in geheime opdracht van de overheid!!!!), dat ze hem toch absoluut niets konden maken, wat dus ook niet gebeurde!!!

En waarom, nou heel simpel, want hij merkte op: “ik denk niet dat het Belgische volk het zo fijn zou vinden als ze hun Koning naakt met alleen een leren riemenpakje op een meisje van 12 jaar zouden zien rijden”

Hoe ROT kan een volk zijn, dat dit niet naar buiten komt. Weet u waarom!!??

Omdat het ze geen ene flikker interesseert, niets, echt nul komma nul, want morgen weer vroeg op om te werken (en daarna gewoon weer te laten beroven en af te persen!!!) en dus niet druk maken om zo’n zaken waar we toch niets aan kunnen veranderen en nog ff snel Flixnet kijken, TOTDAT het hun eigen kindertjes betreft echter dan…..ja dan wordt ook dit verkracht, gesnufmovied en vervolgens in stukjes aan de dobberman pinchers gevoerd……………..te zot voor woorden maar zo is het en niet anders.

Ik, beste, ik walg inmiddels van het volk om me heen en al helemaal als ik weer zo’n totale malloot zie met een muilkorfje voor z’n achterlijke bek. Zou deze persoon het liefst nog even een flinke klap voor zijn/haar bek verkopen want deze personen zijn er debet aan dat het Haagse tuig verder kan gaan met hun spelletjes en lekker tuig blijven spelen want dit volk is toch te stom om de modus om te switchen op SELFCONTROL……

Pffff, word er moe van…..

Maar niet meer lang gelukkig en ik ben gelukkig voorbereid…….en ik hoop jullie ook…….toch…..want hier is toch iedereen al lang “wakker” ……..en dus komt dat wel goed…..

Klein voorspellinkje……….ehh, schat nog een kleine maand of 3-4 en dan….tja, think for yourself please!!

Gladiator

Hugo de Zwart de Tachtiste
Hugo de Zwart de Tachtiste
Reactie op  Gladiator
4 maanden geleden

En toch kan het bozer denk ik maar misschien kan iemand mij me in m’n boosheid overtreffen.

Zelfde als een complete boeing die in een bos neerstort en in een gat van dertig centimeter verdwijnt, of WTC-7 dat in elkaarstort en de BBC daar al verslag van deed toen het nog niet eens gebeurd was.
Of stoffelijke resten van passagiers van de MH-17 al in vergaande staat van ontbinding verkeerden en bovendien naar formaldehyde roken, en volgens ooggetuigen waren ze compleet leeggebloed. Maar die smeri***ge vrijmetselaar Rutte moet nog steeds de onderste steen bovenhalen. En nou heeft die leugenaar het broertje van een farmaceutische gifmenger naarbinnen gefietst in z’n kabinet wat het volk tegen een coronavirus moet beschermen, een virus uit de fabriek van Fort Detrick. Wat denkt die lamzak, dat het complete volk achterlijk is? Demonstraties verbieden en meerdere malen het leger inzetten tegen je eigen bevolking in een democratie en een coronawet erdoorheen willen jassen die het kabinet een dictatoriale bevoegdheid geeft zonder goedkeuring van het parlement? Rechters die bijeenkomsten verbieden maar wel toestaan dat burgermeesters ongestrafd illegale demonstraties bijwonen zonder de geldende noodverordeningen in acht te nemen? Dit land is toe aan een premier met ballen in plaats van een eeuwigdurende grijns. Eeuwigdurende woningnood, al sinds mensenheugenis, het is een misdadig regiem en daar heb ik bewijs voor. Dat misdadige tuig komt voor een militair tribunaal, een andere wijze is er niet om met die verraders af te rekenen.
En daar houd ik het voor nu even bij anders gaat mijn dak eraf.

Rene
Rene
4 maanden geleden

Wat ik begrepen heb is dat ze binnengehaald is om Trump een nekslag te geven, door hem als een van de misbruikers te bestempelen.

Gladiator
Gladiator
4 maanden geleden

Tja,

Ik geef het je te doen,

Je bent getuige (op heterdaad) van verkrachten en martelen van een jong meisje en je ziet dat degenen die het doen zichtbaar ervan genieten…….

En je kent de personen welke hiermee bezig zijn omdat het nogal hele bekende mensen zijn!!!1

Je bent daar echter alleen terwijl je het ziet…..

Daarna ga je “natuurlijk” gelijk naar de “politie” om een en ander te melden…….

Ze nemen je mee in een verhoorkamertje om je te “verhoren”, en je doet je best om zoveel mogelijk zaken aan te halen én natuurlijk de namen te noemen van deze prachtig mooie en vooral “belangrijke personen” welke je natuurlijk hierdoor gelijk herkent had…….

Ik hoef nu toch hopelijk niet verder te gaan met dit verhaal of ………..

Want 1 ding staat als een paal boven water,

óf de witte auto met daarin enkele verplegers met witte jassen, grote naalden en veel te krappe jasjes staan al voor de deur te trappelen om je mee te nemen…..

óf je krijgt onderweg naar huis een verschrikkelijk ongeluk………..natuurlijk met dodelijke afloop…..!!

En wij maar denken dat dit in ons mooie Nederland niet gebeurd…..of in België…….proest!!!!!!!!

Nee natuurlijk niet, zoiets toch niet, dat kan niet, dat is niet zo, dat is onwaarschijnlijk…….proest!!!!!!!

Wij laten het toe want we weten ervan en dus zijn we medeschuldig aan deze misdrijven…….want, is het niet dat eenieder na het zien of lezen van zo iets verschrikkelijks ‘s avonds leuk op de bank naar Flixnet zit te kijken en alles weer is vergeten!!

Dit is de mentaliteit welke er heerst bij het gros van dit stomme achterlijke idiote gruwelijk domme schapenvolk welk niet eens doorheeft dat ze op een FARM wonen, zelf hun stallen betalen én onderhouden, en hun eigen vreten bekostigen, en het drinken niet te vergeten, ze er zelf voor zorgen dat ze een warm plekje hebben om te slapen en en en en ……..

En dan zeggen sommige zoogdieren welke zich dan mens voelen ook nog dat een koe, varken, geit of kip STOM is…….echter deze zoogdieren krijgen al hetgeen ik hiervoor genoemd heb GRATIS…….

Mooi nietwaar, zo’n volk…..om te PROESTEN nietwaar!!!

Fijne avond verder….

Gladiator

ps dit volk heeft met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet meer héél lang een toekomst gezien de feiten om ons heen…..roepen, schreeuwen, veroordelen, maar……….zelf niet van de bank afkomen…..

Een volk krijgt dat wat het verdiend….niets meer….en het wordt tijd voor de afrekening…..en die staat recht voor de deur….kijk even hoe het in de VS in zijn werk gaat, BLM met massa’s over de straten, ze verkrachten (ook kinderen), vermoorden, plunderen, steken de boel daarna in de fik……en het volk……kijkt ernaar en knielt er ook nog voor….

MijnGod wat gebeurd hier allemaal!!!???

exegese
exegese
Reactie op  Gladiator
4 maanden geleden

Dit is zo erg dat mensen het niet toestaan om het door te laten dringen tot hun besef. Ik heb al sinds decennia talloze verjaardagen en feestjes verstierd door het hier regelmatig over te hebben. Door mensen onophoudelijk onder de neus te wrijven dat de meeste machthebbers en gezagdragers in en in slecht zijn. Dat er wereldwijd elk jaar miljoenen kinderen verdwijnen om verkracht, gemarteld en in stukken gesneden worden. Men keert mij echter liever de rug toe in het leven dan onderzoek te doen of dit daadwerkelijk waar zou kunnen zijn. Zelf kan ik onmogelijk leven met het idee dat het zelfs maar mogelijk zou kunnen zijn, een ander kijkt echter met het grootste gemak de andere kant op om de comfortabele leugens maar in leven te blijven houden. Ik kan echter onmogelijk leven met het idee dat er in heel de tweede kamer niemand zit met een schoon geweten, herstel : in heel de tweede kamer, het OM en de rechtelijke macht is er in de verste verte niets te vinden wat op een geweten zou kunnen lijken. En dat is een immens verdrietige constatering, dat maakt je ziedend en onmachtig tegelijk. Satan is oppermachtig op dit moment en druk bezig de totale macht te grijpen.

Willem
Willem
Reactie op  Gladiator
4 maanden geleden

Iedereen die knielt een knie in zn nek dan is het snel over

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

@Willem,

Beste, ik zal nooit knielen, voor niemand echter tijden veranderen en vlug ook en wat ik hiermee wil aangeven is……

Met een kalashnikov in je nek kniel je…..echt waar…..zeker weten!!!

En dat is nu juist wat ik zo graag zou willen voorkomen maar niemand in dit land denk er ook zo over als ik en dat beste vriend, dát schiet niet echt op!!

Gegroet,

Gladiator

Mimosa
Mimosa
Reactie op  Gladiator
4 maanden geleden

Ik waarschuw er zeker al 11 jaar voor maar de meesten geloven het niet eens net hetzelfde met het babyluikje hier in NL alweer jaren geleden geopend waar meisjes ,vrouwen hun kindje kunnen in lnleggen en dan denken dat het kindje veilig is? De paus zei dat hij dit een geweldig iets vind, nou als hij al zoiets zegt dan weet je hoe laat het is.ik heb meerdere keren contact gezocht met die vrouw die dan voor deze kindjes zou gaan zorgen maar krijg nooit een antwoord, ook heb ik gebeld naar haar maar ook dan is zij er niet of wordt ik terug gebeld. Mooi niet! Nog meer heb ik gebeld en geschreven naar allerlei instanties die wat zouden kunnen doen maar helaas, diep triest allemaal!!! Beter om geen sex te hebben vóór het huwelijk!

Hugo de Zwart de Tachtiste
Hugo de Zwart de Tachtiste
Reactie op  Gladiator
4 maanden geleden

Gladiator is nog bozer dan ik? En weet ook nogeens meer? Dat is hoogst onwaarschijnlijk maar niet onmogelijk. Maar u heeft wel gelijk, dit volk is totaal sufgepikt, afgestompt, onstrijdvaardig, willoos en te moe en lui om tegen het kwaad te strijden wat hun regeert. Wat kan je nog met met zo’n bankenbuizenvolk wat zich naar de slachtbank laat leiden. Rest mij de schrale troost dat ik niet bozer ben dan Gladiator en gelukkig ook niet meer weet… (grapje…)

Marc
Marc
Reactie op  Gladiator
4 maanden geleden

@Gladiator: ieder mens met kinderen knielt als ze aan zn kinderen raken… diegene die het niet doen behoren tot de groep vd misbruikers. Tot welke behoor jij beste gladiator? Mss de derde kinderloze groep die enkel brult vanachter de pc?

Margie
Margie
Reactie op  Marc
4 maanden geleden

How dare you!

Hard en harteloos suggereer jij iets waar je totaal geen weet van hebt. Oordelen en veroordelen waar vele nederlanders debet aan zijn, zegt iets over de toestand in de maatschappij die al jaren geen samenleving meer is.

Het gaat hier over de vorm van knielen van BLM. Wat nu als een ‘follow the sheeps’ over de wereld gaat.

Deze vorm van knielen is a satanic act of submission.

Marc
Marc
Reactie op  Margie
4 maanden geleden

@Margie: Ten eerste weet jij niet wat ik niet of wel weet en ten tweede gaat mijn reactie niet over BLM maar over het feit waarom mensen met kinderen vaak niet anders kunnen of durven… Zeggen dat het hele volk dom is is hard en harteloos en zeer kortzichtig!

Marc
Marc
Reactie op  Margie
4 maanden geleden

@Margie: ps u bewijst dat u zelf niet beter bent want u oordeelt ook zelf dat ik niks zou weten terwijl u mij niet kent. U bent dus evengoed schuldig aan hetgeen dat u hier zelf veroordeelt. De mensheid is om zeep, zij die het zogezegd goed bedoelen zijn vaak slechter dan de anderen. Menselijke hypocrisie ten top! En ja zo zitten er hier heel veel brullers.

Justin
Justin
4 maanden geleden

Ik kijk uit naar de dag hopelijk zeer binnenkort ,dat alles in de openheid gegooid wordt.het deksel kan er niet veel langer meer opgehouden worden.

Joris
Joris
4 maanden geleden

Waarom zit Wim Dankbaar in het gevang?

Tineke
Tineke
4 maanden geleden

Ghislaine is een grotere vis dan Epstein in dit walgelijke netwerk van hooggeplaatste figuren. Het gaat niet alleen om pedofilie maar ook om het martelen en folteren van kinderen. Rachel Chandler is ook zo’n psychopaat die dacht dat ze onschendbaar was en gewoon foto’s van de ruimtes in de tunnels onder die walgelijke tempel op Epstein zijn eiland online plaatste.
Gihislaine haar vader was ook een geheim agent en ‘verdronk’ toen hij op zijn boot was.
Het koninklijk huis in GB is in deze zaak betrokken en niet alleen Andrew. Ze zoeken al naar schuilplaatsen en daarvan is Harry een voorbeeld. De swamp is diep en Trump legt het helemaal droog. Hij heeft rechters aangesteld die de wet wel nakomen en al die ‘beesten” worden opgepakt en berecht. Er zijn momenteel meer dan 100.000 sealed indictments waarvan velen voor een militair tribunaal komen en de doodstraf krijgen zoals Hillary Clinton en Obama.
Alles gaat uitkomen, althans 20% want als de gehele 100% waarheid met het publiek word gedeeld beland 99% in het ziekenhuis. Figuren als Madonna, Tom Hanks en Naomi Campbell zweten momenteel en gaan de cel in als ze vooraf tenminste geen zelfmoord plegen.

Als de gehele swamp is drooggelegd zijn wij in Nederland ook eindelijk bevrijd. Let vooral op “acteurs” die doen alsof ze plotseling linkse politici zijn en het niet zijn.

Margie
Margie
Reactie op  Tineke
4 maanden geleden

Figuren als Madonna, Tom Hanks en Naomi Campbell zweten momenteel en gaan de cel in als ze vooraf tenminste geen zelfmoord plegen.

Of…corona dood 😏

Er zullen er al velen stijf van schrik staan bij 20% van de werkelijkheid

Bart
Bart
4 maanden geleden

En dan staat het volk weer blij en opgewonden te zwaaien op koningsdag………
Deze smerige familie heeft hier een hele grote vinger in.

x

Check Also

politie

Belgische politie gaat met Kerst langs deuren om coronaregels te handhaven

Belgen kunnen een bezoekje van de politie ...

artsen

Rutte, maak je borst maar nat! 45 artsen slepen Nederlandse overheid voor de rechter

Zo’n 45 artsen zijn van plan om ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

36
0
We lezen graag je reactie!x