Buitenland

De wereld staat in brand: wat is er aan de hand?

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

Het lijkt wel alsof de hele wereld op dit moment in brand staat. Maui, Canada, Griekenland, Frankrijk, overal breken branden uit. Inmiddels is bekend dat de meeste branden zijn aangestoken. Volgens dr. David Martin zit er meer achter: een duistere agenda.

In de podcast van Seth Holehouse trok Martin een parallel tussen de bosbranden en de Dust Bowl tijdens de Grote Depressie, een periode van droogte en stofstormen in Canada en de Verenigde Staten in de jaren dertig.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Landjepik

Officieel werd het fenomeen veroorzaakt door extreme droogte en decennialange intensieve landbouw, maar volgens dr. Martin ging het in werkelijkheid om een bankencrisis die bedoeld was om familieboerderijen te vermorzelen.

Waarom steken ze bossen, die veel CO2 opnemen, in brand? Het antwoord is landjepik, stelt dr. Martin. De staat eigent zich land toe.

Hypocrisie

Vooral in Canada worden op dit moment enorme stukken grond ingepikt, zei hij. In gebieden waar branden woeden, stelt de overheid voor om nieuwe dingen te ontwikkelen, dingen die pro-overheid zijn, lichtte Martin toe.

Deze terreurcampagne is bedoeld om de staat eigenaar te maken van enorme lappen grond. “En er is geen twijfel over mogelijk dat dit is wat er in Maui is gebeurd. Er is geen twijfel over mogelijk dat dit is wat er in Canada gebeurt. En er is geen twijfel over mogelijk dat dit is wat er wereldwijd gebeurt, opmerkelijk genoeg op plekken waar klimaatactivisten zeggen dat ze zich het meest zorgen maken over klimaatverandering. Ze pompen CO2 in de lucht. Deze hypocrisie is noodzakelijk om cognitieve dissonantie te creëren.”

4.8 220 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
8 maanden geleden

Diefstal door overheden dus. Als je nu nig niet ziet dat overheden zich tegen het volk hebben gekeerd, weet ik het niet meer!

Eric Stairs
Eric Stairs
8 maanden geleden

Je ziet het pas als je het door hebt….. Maar de massa doorziet het nog steeds niet…

Als kind hoorde ik de verhalen van mijn ouders over de bezetting en begreep niet hoe het mogelijk was dat zoveel mensen niet zagen wat er gebeurde.. Nu begrijp ik het.

Als je je al eens afgevraagd hebt welke rol JIJ tijdens de bezetting gespeeld zou hebben? Nu weet je het……

Marc
Marc
8 maanden geleden

Welke mensen steken nou graag alles van anderen in brand?
Net als de spuit treffen de branden ook bepaalde mensen en bepaalde mensen niet.

Nooit Alleen
Nooit Alleen
8 maanden geleden

Maar als je naar het aantal branden kijkt, is het zelfs minder dan andere jaren. Het is alleen veel te veel in het nieuws

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x