Gezondheid

Parlementslid Nieuw-Zeeland: “Behandel ebola met homeopathie”

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Nieuw-Zeelandse parlementslid Steffan Browning mag namens zijn Green Party niet langer optreden als woordvoerder op het gebied van natuurlijke gezondheid. Browning had gezegd dat homeopathie moet worden uitgeprobeerd als ebolamedicijn.

De partij gelooft niet dat homeopathie is gebaseerd op wetenschappelijk bewijs, aldus co-leider Metiria Turei. Onlangs ondertekende Browning een petitie die de Wereldgezondheidsorganisatie oproept ‘homeopathie zo snel mogelijk te testen en te verspreiden om de uitbraken onder controle te brengen’. Hij deelde de petitie ook op zijn Facebookpagina.

Browning heeft zich neergelegd bij het besluit van de partij en zegt zich te zullen richten op zijn andere taken. Hij ondertekende de petitie naar eigen zeggen omdat hij niet tegen homeopathie is. Hij heeft er zelf ook gebruik van gemaakt en zei dat het in het verleden effectief bleek bij de behandeling van één van zijn kinderen.

Omdat de Wereldgezondheidsorganisatie niet beschikt over een geneesmiddel voor de dodelijke ziekte, hoopt Browning dat het agentschap homeopathie als mogelijkheid overweegt.

Volgens Fran Sheffield, de starter van de petitie, is het bewezen dat homeopathie verschillende epidemische ziektes kan helpen voorkomen en genezen, waaronder denguekoorts, malaria en Japanse encefalitis. “Het geschikte homeopathische geneesmiddel werkt waarschijnlijk net zo effectief tegen het ebolavirus,” zei ze. De petitie is inmiddels ruim 5200 keer ondertekend.

De Nieuw-Zeelandse minister van Volksgezondheid Jonathan Coleman noemde het behandelen van patiënten met homeopathische middelen ‘zeer, zeer gevaarlijk’. Volgens premier John Key is Browning ‘niet goed wijs’ en ondermijnt hij een ingrijpende internationale gezondheidscrisis.

[The New Zealand Herald, Stuff]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter
Pieter
8 jaren geleden

Diezelfde W.H.O hield 3 weken geleden nog een gratis zending zilver colloidaal tegen op het vliegveld te Parijs,dus ik vraag mij af wie hier een internationale gezondheidscrisis ondermijnt, stelletje ………..

Dr. Why
Dr. Why
8 jaren geleden

Allé, niet allemaal gietewollensokken zwevers ginder in de groene partij.

Candor
Candor
8 jaren geleden

Homeopathie is wetenschappelijk bewezen en zelfs dieren genezen door Homeopathie dus placebo onmogelijk !

Lilith
Lilith
8 jaren geleden

Geachte Dr. Why,

Wilt u mij eens uitleggen waarom u alles wetenschappelijk bewezen wilt zien?
Alsof wetenschap alles is? Zaken die in het verleden wetenschappelijk bewezen zijn worden door vernieuwde wetenschap regelmatig tegen gesproken, dussss……. Tevens bent u zich geloof ik niet bewust van hoeveel geld er in de farmaceutische industrie omgaat en hoeveel belang er dus is van een kleine groep elite dat wij ons zelf vergiftigen met het door hun gemaakte spul?? Homeopathie is hun een door in het oog, stel je voor dat er minder geld binnen komt en dat de mensheid gezond kan worden met goedkope simpele middelen? Weg bron van inkomsten… om maar niet te spreken van de angst die mens zaait met allerlei enge ziekten. Angst is een goed pressie middel.
Als laatste wil ik u wijzen op de manier waarop u omgaat met mensen die een andere levensovertuiging/ mening hebben. Respectloos. I.p.v met goede tegenargumenten te komen heeft u het over olifanten en jezelf met Ebola besmetten…..

Ik wens u veel licht en wijsheid!
Lilith

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x