Natuur en Milieu

Al Gore blijkt gevaarlijke man. Hij gaat maar door met dit zieke plan, totdat hij zijn doel bereikt heeft

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al Gore was eerder deze maand in Cannes om zijn nieuwe documentaire An Inconvenient Sequel te presenteren.

De film volgt Gore in zijn activiteiten, met als hoogtepunt zijn lobbywerk op de klimaatconferentie van Parijs in november 2015, waar het klimaatakkoord uit is voortgekomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De voormalige vicepresident stelde dat president Donald Trump de positieve ontwikkelingen om de klimaatverandering een halt toe te roepen, niet kan stoppen.

Bij lange na niet

De Democratische politicus besloot 11 jaar na de eerste film, An Inconvenient Truth, een vervolg te maken om te tonen wat er in die periode is gebeurd.

Met de eerste film wilde Gore waarschuwen met doemvoorspellingen, die de nodige controverse opriepen.

The Daily Caller besloot de film nog eens te bekijken en is tot de conclusie gekomen dat Gore’s voorspellingen niet zijn uitgekomen. Bij lange na niet zelfs.

Kilimanjaro

Gore claimde bijvoorbeeld dat de Kilimanjaro in Afrika ‘binnen 10 jaar’ sneeuwvrij zou zijn. We zijn nu 10 jaar verder en er ligt het hele jaar door sneeuw op de Kilimanjaro.

De oud-vicepresident beweerde ook dat extreme weersgebeurtenissen veel vaker zouden voorkomen als gevolg van de antropogene (door de mens veroorzaakte) opwarming van de oceanen.

Gore’s film kwam uit net nadat orkaan Katrina had huisgehouden langs de Golfkust. Stormen zijn echter niet heftiger geworden sinds 2006. Sterker nog: deze bewering wordt niet eens gesteund door het VN-klimaatpanel IPCC.

Noordpool

Gore zei ook dat de Noordpool de komende decennia ijsvrij zou worden. Zijn voorspelling uit 2008 dat er tegen 2013 geen Noordpool meer zou zijn, bleek onjuist.

Hij waarschuwde ook dat we taferelen zouden gaan zien zoals in de film The Day After Tomorrow. In die film komt de Golfstroom stil te liggen, waarna een ijstijd volgt.

Australische wetenschappers hebben claims dat de Golfstroom afzwakt echter ontkracht. “Beweringen dat de Golfstroom afzwakt of sterker wordt zijn gebaseerd op pure speculatie,” aldus de wetenschappers onlangs in een paper.

Global cooling

Veel te veel klimaatactivisten geloven dat CO2 een gevaarlijke ‘killer’ is, terwijl precies het tegenovergestelde waar is. CO2 geeft leven.

In de jaren zeventig waarschuwden de grote media en politici nog voor global cooling en de verwoesting die daarmee gepaard zou gaan. Nu is het precies andersom.

Macht

Mensen laten zich veel te veel leiden door politici als Al Gore, Barack Obama en anderen, die altijd een bepaalde agenda hebben.

Deze gevaarlijke onzin blijft men herhalen, zo schrijft The National Sentinel, om kapitalisme – dat de massa macht geeft – te vernietigen en om de aarde te ontvolken.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en andere opmerkelijke nieuwsfeiten | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Rob ter Horst
Rob ter Horst
6 jaren geleden

Het moet toch voor iedereen duidelijk zijn dat ja met de pet niet in staat is klimaatverandering te meten, en het dus gewoon een verhaal is van wel of niet geloven in klimaatverandering.
Wel is het zo dat de mens het enige diersoort is die landschappen op grote schaal heeft veranderd, door bijv. ontbossing en beweiding. Ook is de mens het enige diersoort dat op grote schaal van alles en nog wat dumpt in de grond en de atmosfeer, naast dat de condenssporen op z’n minst voor extra bewolking zorgt.
De kans is dus groot dat de mens daadwerkelijk bijdraagt aan de natuurlijke klimaatverandering, en evt. zorgt voor een grotere klimaatverandering.
Daarnaast wijst men steeds naar de overheid als boosdoener, maar vergeet men dat het bedrijfsleven op grote schaal meewerkt met deze markt om ook geld te verdienen. De kans is dus aanwezig dat menig reageerder hier bij zo’n bedrijf werkt…

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

Het gaat er niet om of het nu kouder of warmer wordt met het klimaat ………want het normaal altijd verandelijke nooit stabiele klimaat is nog nooit zo stabiel geweest als in de laatste jaren.
De klimaat onheils profeten kunnen ons net zo goed voorliegen met een praatje dat we in een ijstijd komen.

Maar waar gaat het nu eigenlijk duidelijk wel om:

-Mensen angst aanjagen met pseudo-wetenschappelijke `fake-news` en hun angstaanjagende klimaattheorieën vooral via hun machtige wapen de media.
-Dan via belastingen de mensen massa te laten betalen om zodoende enorm te kunnen gaan graaien……met die nu schatrijke klimaat-leugenaar Al Gore voorop samen met die `Linksen` zoals Merkel, Macron, Clinton en Trudeau want waar de `Linksen` enorm naar hunkeren is het grote geld bijeen te graaien.

Joke Jansen
Joke Jansen
6 jaren geleden

De bomen hebben CO2 net heel hard nodig en meer an ooit door de vieze lucht die vol zit met fijnstof waardoor deze bomen en planten nog amper de CO2 kunen opnemen. CO2 is net heel hard nodig voor de planten, want CO2 voor de planten is net als zuurstof voor de mens. Als het met de planten goed gaat dan krijgen wij zuivere zuurstof terug.

Fijnstof bestrijden dat is nu hard nodig voor mens en dier.

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x