Homepagina » Natuur en Milieu » Al Gore blijkt gevaarlijke man. Hij gaat maar door met dit zieke plan, totdat hij zijn doel bereikt heeft
Al Gore blijkt gevaarlijke man. Hij gaat maar door met dit zieke plan, totdat hij zijn doel bereikt heeft

Al Gore blijkt gevaarlijke man. Hij gaat maar door met dit zieke plan, totdat hij zijn doel bereikt heeft

Al Gore was eerder deze maand in Cannes om zijn nieuwe documentaire An Inconvenient Sequel te presenteren.

De film volgt Gore in zijn activiteiten, met als hoogtepunt zijn lobbywerk op de klimaatconferentie van Parijs in november 2015, waar het klimaatakkoord uit is voortgekomen.

De voormalige vicepresident stelde dat president Donald Trump de positieve ontwikkelingen om de klimaatverandering een halt toe te roepen, niet kan stoppen.

Bij lange na niet

De Democratische politicus besloot 11 jaar na de eerste film, An Inconvenient Truth, een vervolg te maken om te tonen wat er in die periode is gebeurd.

Met de eerste film wilde Gore waarschuwen met doemvoorspellingen, die de nodige controverse opriepen.

The Daily Caller besloot de film nog eens te bekijken en is tot de conclusie gekomen dat Gore’s voorspellingen niet zijn uitgekomen. Bij lange na niet zelfs.

Kilimanjaro

Gore claimde bijvoorbeeld dat de Kilimanjaro in Afrika ‘binnen 10 jaar’ sneeuwvrij zou zijn. We zijn nu 10 jaar verder en er ligt het hele jaar door sneeuw op de Kilimanjaro.

De oud-vicepresident beweerde ook dat extreme weersgebeurtenissen veel vaker zouden voorkomen als gevolg van de antropogene (door de mens veroorzaakte) opwarming van de oceanen.

Gore’s film kwam uit net nadat orkaan Katrina had huisgehouden langs de Golfkust. Stormen zijn echter niet heftiger geworden sinds 2006. Sterker nog: deze bewering wordt niet eens gesteund door het VN-klimaatpanel IPCC.

Noordpool

Gore zei ook dat de Noordpool de komende decennia ijsvrij zou worden. Zijn voorspelling uit 2008 dat er tegen 2013 geen Noordpool meer zou zijn, bleek onjuist.

Hij waarschuwde ook dat we taferelen zouden gaan zien zoals in de film The Day After Tomorrow. In die film komt de Golfstroom stil te liggen, waarna een ijstijd volgt.

Australische wetenschappers hebben claims dat de Golfstroom afzwakt echter ontkracht. “Beweringen dat de Golfstroom afzwakt of sterker wordt zijn gebaseerd op pure speculatie,” aldus de wetenschappers onlangs in een paper.

Global cooling

Veel te veel klimaatactivisten geloven dat CO2 een gevaarlijke ‘killer’ is, terwijl precies het tegenovergestelde waar is. CO2 geeft leven.

In de jaren zeventig waarschuwden de grote media en politici nog voor global cooling en de verwoesting die daarmee gepaard zou gaan. Nu is het precies andersom.

Macht

Mensen laten zich veel te veel leiden door politici als Al Gore, Barack Obama en anderen, die altijd een bepaalde agenda hebben.

Deze gevaarlijke onzin blijft men herhalen, zo schrijft The National Sentinel, om kapitalisme – dat de massa macht geeft – te vernietigen en om de aarde te ontvolken.

[Natural News]


Vind je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

38 reacties

 1. Eindconclusie van dr ir Dick Thoenes, em. prof. chemische procestechnologie TU Eindhoven is dat het onmogelijk is dat er een significante klimaatverandering zou kunnen optreden door een stijgende uitstoot van CO2. Dit betekent volgens hem dat alle maatregelen om de CO2-uitstoot te beperken zinloos zijn. Dit kan enorme financiële consequenties hebben voor de samenleving. zie voor tekst en uitleg :

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/05/mijn-kijk-op-de-invloed-van-co2-op-het-klimaat/

  De co2 hype is dus niets anders dan geldklopperij en bangmakerij. Best een slimme zet van Trump dus om daar niet in mee te gaan, maar helaas de man wordt verguisd door sluwe bedriegers en heel veel domme schapen die hen onvoorwaardelijk volgen.

  19 likes
  • “Mijn conclusie (maar ik kan mij vergissen) …”
   Aldus dr ir Dick Thoenes, geen klimatoloog.

   8 likes
   • Iedereen kan zich vergissen, slechts weinigen zijn zo zelfbewust om dat- en in dit geval zelfs ten overvloede te vermelden. Overal blijkt uit dat de klimaathysterici overduidelijk de kluit belazeren, Al Gore voorop. Al gore krijgt een dergelijke stelling niet over zijn lippen enkel en alleen omdat hij doel bewust liegt en bedriegt, enkel oprechte en integere mensen zullen zoiets vermelden.

    9 likes
    • ‘Grappig’ eigenlijk dat nadat deze man “15 minuten” president is geweest
     en het daarna niet meer was door telfoutjes, en Busch het werd, hij zich dus ging inzetten voor het klimaat.
     Het is dus een voorop gezet plan om deze man eerst wereldbekend te laten worden door zijn 15 minuten-president en vervolgens zo’n verschrikkelijk veel aandacht krijgt voor zijn zg hart voor het klimaat.
     Het paste dus in Busch’s straatje om het plan zo op te zetten dat Al Gore president van het klimaat zou worden en hij van Amerika.
     Ja, draai het eens om, dan zie je wondere dingen over deze samenzwering die de wereld aan de rand brengt van Chaos.

     2 likes
 2. De bomen hebben CO2 net heel hard nodig en meer an ooit door de vieze lucht die vol zit met fijnstof waardoor deze bomen en planten nog amper de CO2 kunen opnemen. CO2 is net heel hard nodig voor de planten, want CO2 voor de planten is net als zuurstof voor de mens. Als het met de planten goed gaat dan krijgen wij zuivere zuurstof terug.

  Fijnstof bestrijden dat is nu hard nodig voor mens en dier.

  16 likes
  • juist, dat proces noemen ze fotosynthese.
   leerden we vroeger al op de middelbare school..

   7 likes
  • En door een verhoogd CO2 niveau in ons bloed komt er meer O2 vrij voor onze weefsels. (Bohr)

   2 likes
  • neem een schepnetje 🙂

   0 likes
  • @Joke Jansen
   Je wilt dat er minder fijnstof in de lucht zit.
   Dit wil je doen door meer CO2 uit te stoten zodat bomen sneller groeien??

   Je weet dat er bij een verbranding behalve CO2 ook fijnstof (!!) uitgestoten wordt? Hetgeen wat je juist wilt verminderen…

   Wist je dat planten ook CO2 uitstoten? Dit doen ze zodra het te donker wordt om genoeg energie uit het zonlicht te halen, dan verbranden ze glucose om de nacht te overleven.
   CO2 wordt dus gebruikt om energie tijdelijk op te slaan, net zoals buikvet bij de mens…

   Wat pas echt harder nodig is dan ooit te voren is betere bescherming van de natuur!
   Gigantische delen oerwoud is al gekapt in Indonesië, Brazilië e.d.
   Er staat simpelweg nu een stuk minder bebossing dan 200 jaar geleden.

   0 likes
 3. Het moet toch voor iedereen duidelijk zijn dat ja met de pet niet in staat is klimaatverandering te meten, en het dus gewoon een verhaal is van wel of niet geloven in klimaatverandering.
  Wel is het zo dat de mens het enige diersoort is die landschappen op grote schaal heeft veranderd, door bijv. ontbossing en beweiding. Ook is de mens het enige diersoort dat op grote schaal van alles en nog wat dumpt in de grond en de atmosfeer, naast dat de condenssporen op z’n minst voor extra bewolking zorgt.
  De kans is dus groot dat de mens daadwerkelijk bijdraagt aan de natuurlijke klimaatverandering, en evt. zorgt voor een grotere klimaatverandering.
  Daarnaast wijst men steeds naar de overheid als boosdoener, maar vergeet men dat het bedrijfsleven op grote schaal meewerkt met deze markt om ook geld te verdienen. De kans is dus aanwezig dat menig reageerder hier bij zo’n bedrijf werkt…

  12 likes
  • haha mensen een diersoort die is goed rob 😉

   0 likes
  • Dick Thoenes, emeritus professor chemische procestechnologie van de TU Eindhoven geeft in zijn conclusie dat het onmogelijk is dat er een significante klimaatverandering zou kunnen optreden door een stijgende uitstoot van CO2. Dit betekent volgens Dick Thoenes dat alle maatregelen om de CO2-uitstoot te beperken zinloos zijn. Dit kan enorme financiële consequenties hebben voor de samenleving.

   Website: http://www.hetknp.org/2015/07/04/mijn-kijk-op-de-invloed-van-co2-op-het-klimaat/

   Bron: .De Groene Rekenkamer

   1 likes
   • “emeritus professor chemische procestechnologie van de TU Eindhoven”

    Dit geeft meer gewicht aan dat er géén klimaatverandering is?

    Er zijn genoeg andere emeritus professoren die wel aangeven dat CO2 het klimaat veranderen, maar die worden voor klimaatkriminelen uitgemaakt.

    Het is gewoon een discussie gebaseerd op wat de gemiddelde burger geloofd, en niet zelf weet…

    4 likes
 4. Het gaat er niet om of het nu kouder of warmer wordt met het klimaat ………want het normaal altijd verandelijke nooit stabiele klimaat is nog nooit zo stabiel geweest als in de laatste jaren.
  De klimaat onheils profeten kunnen ons net zo goed voorliegen met een praatje dat we in een ijstijd komen.

  Maar waar gaat het nu eigenlijk duidelijk wel om:

  -Mensen angst aanjagen met pseudo-wetenschappelijke `fake-news` en hun angstaanjagende klimaattheorieën vooral via hun machtige wapen de media.
  -Dan via belastingen de mensen massa te laten betalen om zodoende enorm te kunnen gaan graaien……met die nu schatrijke klimaat-leugenaar Al Gore voorop samen met die `Linksen` zoals Merkel, Macron, Clinton en Trudeau want waar de `Linksen` enorm naar hunkeren is het grote geld bijeen te graaien.

  21 likes
 5. ”Fijnstof bestrijden dat is nu hard nodig voor mens en dier.”

  Het is de deepstate die de vervuiling in stand houdt, Al Gore is de buikspreekpop voor hun geslepen verkooppraatje bij een indringende doch vol met flauwekul argumentatie documentaire.
  Maar we hadden 50 jaar geleden al van vrije energie gebruik kunnen maken en het is er nog steeds niet dus waar gaat het over? Zijn ze nou zo dom of houden zich zo dom?
  Je weet het maar nooit bij geldgeilen.
  Waar het over gaat is dit: ze verdienen veel aan een vervuilde wereld, heel veel zelfs, dus moet het in stand gehouden worden, net als oorlogen en de vluchtelingenstromen.
  Maar met Trump gaan we eindelijk een flinke stap voorwaarts maken, sorry maar we kunnen niet eeuwig in de middeleeuwen blijven hangen om een stel leeghoofden te pleasen, het is nu genoeg geweest met de leugens, ze zijn niet meer te verkopen.
  Nu zit er een groep NIET door ons gekozen mensen van ons geld in Virginia over onze toekomst te beslissen, een toekomst die wij niet zien zitten.
  En ook nog over de hoofden van de nieuwe U.S. regering.
  Hoe arrogant wil je het hebben.
  Ze doen net alsof zij gewonnen hebben en het dus nog steeds voor het zeggen hebben maar dat is niet zo.
  Hun realiteit lijkt te zijn vertroebelt of zijn ze zo zwaar gehersenspoeld dat ze de echte realiteit niet aan kunnen, hoe dan ook, wat mij betreft snel arresteren die hap.
  Ze zitten nu allemaal bij elkaar, electriciteit uit laten vallen, gms en internet weg, dan kunnen ook de deuren van het hotel en de kamers niet meer open.
  Snel snel weg ermee. Wie niet horen wil moet maar voelen.
  Die van de duivel bezetenen etteren namelijk al vanaf 20 januari door en weten uit zichzelf niet van ophouden.
  Dan in Godsnaam moeten de troepen van Trump en Generaal Dunford het maar doen.

  7 likes
  • “Maar met Trump gaan we eindelijk een flinke stap voorwaarts maken, sorry maar we kunnen niet eeuwig in de middeleeuwen blijven hangen om een stel leeghoofden te pleasen, het is nu genoeg geweest met de leugens, ze zijn niet meer te verkopen.”

   Sorry, maar Trump IS het overduidelijke bewijs van een middeleeuwse denker. Deze man mist bepaalde sociale trekken aanwezig in normale mensen. Kijk maar naar het filmpje waarin hij de premier van Montenegro opzij duwt, en de manier waarop hij daarna gaat staan. De man heeft een ontzettend groot ego, denkt dat hij alles weet maar is gewoon een amateur. Deze man gaat net zo weinig een einde maken aan de elite! Hij wordt nog eerder gestuurd door de elite! En de troepen van generaal Dunford zijn in geen velden of wegen te bekennen…

   5 likes
   • Sorry, maar heb je de ludieke actie van Kathy Griffin gezien? Kijk naar het filmpje.
    Over bepaalde sociale trekken missen die bij normale mensen aanwezig zijn.
    Ze had besloten bewust zo slecht te zijn zoals de criminele groep isis doet, maar zij en haar achterban werken dan ook samen met isis, deze handeling doet ze niet voor niets.
    En dan volgens jouw redenering zou Trump een onderdeel van ze zijn?
    Dit is niet te rijmen.
    Maar jij hebt het over het filmpje waar Trump met zijn beweging de hele kliek lichamelijk opzij duwt, de kliek die hem met z’n allen verbaal en met leugens opzij duwen.
    Trump duwt ze dermate demonstratief opzij, veelzeggend, omdat hij daar iets mee wilde zeggen.
    Ik wist meteen dat er spijkers met koppen geslagen gingen worden zodra ik het zag.
    Die kliek heeft met z’n allen wel zo’n groot ego, daar gaat normaal redeneren niet meer werken. Met z’n allen een enorm groot ego, alleen jammer dat er hersens ontbreken, ze maken de ene stomme fout na de ander.
    En zoals Napoleon al zei, never interrupt your enemy when he is making a mistake.
    En dat zijn er nogal wat.
    Ze snappen nog steeds niet dat de corporate staat U.S. opgehouden is te bestaan.
    Ze gaan het wel merken.

    4 likes
    • “Ze gaan het wel merken.”?
     Wat gaan ze merken? De internetrealiteit is een hele andere realiteit dan het dagelijks leven, faye. Je kwam toen ook al met een link naar die satirische website, terwijl jij dat niet eens wist.
     Als je het steeds blijft hebben over Trump en generaal Dunford, komt dan eens met controleerbare feiten, i.p.v. “internet-feiten”. Als ik alles moet geloven wat er op internet staat, dan was de aarde al tientallen keren vergaan, danwel door WWIII, megatsunami’s, mega-aarbevingen, poolomkeringen, zonnestormen, meteorietinslagen en weet ik al niet wat.
     Volgens internet bestaan er ook blauwe smurfen, en waren we al verschillende aangevallen door buitenaardsen…
     Ik geloof meer in goede mensen, en het stoppen van oorlog, honger, armoede en misdaad. Dáár los je een heleboel problemen mee op…

     2 likes
 6. Het wil maar niet doordringen;
  Gore is een arrogante rijkaard, omhoog geduwd door de elite. Hij profiteert zelf obsceen van zijn eigen doemdenken:

  Obama zat achter het opzettten van the Chicago Climate Exchange (CCX); Gore en Goldman Sachs were investors; see: http://www.appinsys.com/globalwarming/WhiteHouseDeception.htm

  Ex UN adviseur adviseur (grondlegger van the UN environmental conferences) Maurice Strong (Rockefeller agent) zat in het bestuur van de CCX. meer over CCX: http://www.appinsys.com/GlobalWarming/CarbonMonetization.htm

  CO2 gaat (in werkelijkheid)om belastingheffen door de VN; het Soros Plan, ook wel ‘Goldman Sachs Plan’:
  A 2004 report from the United Nations University
  [http://www.unescap.org/tid/mtg/egmrti_ref272.pdf] states:
  • “How can we find an extra US$ 50 billion for development funding? Our focus is on flows of resources from high-income to developing countries.” http://appinsys.com/GlobalWarming/UN_GlobalTax.htm

  “contracting” the U.S. economy, redistributing its wealth, and creating a new world body to “supervise” global financial transactions – a body its elite membership intends to influence.” http://nlpc.org/stories/2010/07/09/george-soros-new-plan-globalism-and-crony-capitalism

  The 2030 Agenda for Sustainable Development, supported by Barack Obama and Pope Francis, calls for global redistribution of wealth. https://youtu.be/LtPu1-CxhHA

  Uit de laatste berichten blijkt dat het opzeggen van het MONSTERverdrag tot draconisch belasten van de koolstofkringloop in de VS – voor de bühne – nog wel is bekritiseerd, maar – voor ons verzwegen – enthousiast is ontvangen:

  Zo worden al voorgenomen investeringen in de energiewending in de VS niet alleen (toch) onvertraagd doorgevoerd, doch (juist) enorm ópgevoerd.
  Ook de technologie sector heeft op de Dow Jones een spurt omhoog gemaakt, op Trumps moedige daad.

  (Overingens: een addertje onder het gras – Trump zegt wel een klimaatakkoord te willen, alleen niet op de voorwaarden van het MONSTERverdrag dat uit COP21 is gerold).

  Kortom, het huidige kllmaatakkoord, is een middel; tot een heel ander doel dan wij weten, en denken dat het is.

  Dat is door de legers van corrupte wetenschappers, media, politiek, ngo’s (bruikbare idioten) zorgvuldig genegeerd, verzwegen en toegedekt.
  Ze hoeven elkaar maar gelijk te geven, dan hebben wij het nakijken – zo werkt ‘democratie’ anno nu. Het is een (perfide) spel.
  Staatsgeleide economie komt in de plaats van kapitalisme.
  Dat is de (door VN-topmensen geformuleerde) consekwentie, en opzet, van het klimaatakkoord.

  Onder het codewoord ‘duurzaamheid’ geeft u ook de groene vlag aan gmo’s en benodigde pesticiden, herbiciden, groeihormonen, kunstmest – stofwisselingsziekten, etc., ook ‘weer-beïnvloeding’ wordt in de VN-codetaal gelegitimeerd en gesubsidieerd onder ‘duurzaamheid’.
  Het zijn dus zeer zeker geen dommen mensen bij de VN. Integendeel, zeer doortrapt.
  Een MONSTERverdrag dat bijna niemand integraal bestudeert; perfect vehikel om er ingemerkt een hele hoop collectivistische natte dromen mee te verwezenlijken.
  Ze geven elkaar gelijk, en hebben een grootste machtsapparaat ter wereld. (Het 4de Rijk).

  Verdiep u in het ontstaan, de geschiedenis, en de ‘VN Foundation’.
  Meestal rammen ze er dit soort dingen door net voor een (zomer!)reces, of als de aandacht weer eens met een valse vlag wordt afgeleid.

  3 likes
  • Laat ze eerst maar eens uitleggen hoe geld global warming gaat stoppen, ons belastinggeld, en waarom er zoveel geld in HAARP en CERN, ons belastinggeld, is gestopt.
   Ik heb het nog niemand uit horen leggen.
   Net zomin dat er geldige redenen zijn om in Groningen te blijven boren.
   Het is burgers pesten, meer niet.

   2 likes
 7. Al Gore heeft een theorietje en dat wil hij iedereen ddor de strot duwen. Ik zou mij eerder zorgen maken over de kwaliteit van de lucht in industriële gebieden en in de steden dan over de opwarming van de aarde. De mens is in staat om kunstmatig delen van zeeën om te vormen in ijs. Het behoeft wel energie, maar dat kan dan weer gewonnen worden uit die 1 graad opwarming.

  0 likes
  • [ De mens is in staat om kunstmatig delen van zeeën om te vormen in ijs. ]

   Oh ja? Hoe doen ze dat dan?

   [ Het behoeft wel energie, maar dat kan dan weer gewonnen worden uit die 1 graad opwarming. ]

   Oh ja? Hoe doen ze dat dan, koude met warmte maken?

   P.S. iets koud maken betekent dat je de warmte er uit moet halen en ergens anders naar toe moet sturen. Dat doet een ijskast ook, die maakt geen koude, neen, die haalt de warmte uit de kast en geeft die aan de buitenlucht af plus nog warmte van de motor die voor dit proces nodig is. Waar gaat die warmte van die zee die tot ijs gemaakt wordt naar toe?

   6 likes
   • Dan zou het omgekeerde ook gelden en zou je dus nooit opwarming (in z’n totaliteit) kunnen krijgen. Weet je hoe koud het is in de ruimte? De theorie is dat het water op onze planeet afkomstig is van ijsblokken uit de ruimte.
    Men hoeft alleen maar de zonnestralen 2 dagen tegen te houden en de temperatuur op aarde neemt behoorlijk af!! Er waren al plannen om ruimteparaplu’s te plaatsen, maar dan om de aaarde over ‘s nachts te verlichten. Maar het omgekeerde kan ook: de aarde overdag verdonkeren (verkoelen).

    0 likes
    • Het lijkt er op dat je niet precies begrijpt dat je geen warmte kunt vernietigen, alleen verplaatsen. De aarde ontvang warmte van de zon en inwendige aarde en verbrandingsprocessen. De aarde stoot warmte af dmv straling naar het heelal.

     Lucht van 20 graden op de huid voelt lang niet zo koud als water van 20 graden op de huid, want water neemt veel sneller warmte op. In de ruimte is geen lucht of water om de warmt van de huid op te nemen en zal dus minder koud aanvoelen dan lucht. Alleen ontvang je geen warmtestralen uit de omgeving en verlies je warmte door warmtestraling. Je koelt dus af, maar voelt geen koude lucht. Een ruimtepak dat straling terug je lichaam inkaatst is dus al voldoende om warm te blijven.

     Maar je kunt dus niet vertellen hoe ijs van zee te maken en waar die warmte naar toe moet?

     1 likes
     • Je spreekt jezelf tegen. Als je geen warmte kunt vernietigen, kun je ook geen kou vernietigen! Dus kan er al geen opwarming plaats vinden!! Kou is nl ook warmte, maar dan negatieve. En als je warmte kunt verplaatsen, kun je dus ook kou verplaatsen.

      Ja, de aarde ontvangt warmte van de zon, maar ze ontvangt ook koude uit de ruimte!

      In de ruimte is er zowel wind als ook water. Het kan ook niet anders wanneer grote rotsblokken met bevroren water er doorheen reizen.

      En hoe je ijs kunt maken in de zee is: het omgekeerde van het smelten, dus kunstmatig ijs maken dus de vriezer-principe toepassen.

      0 likes
     • Jammer dat je het niet wil snappen.
      Alles straalt warmte uit als de temperatuur van het object boven het absolute nulpunt is. Als de omgeving warmer is dan het object, ontvangt het meer warmtestraling dan het uitzendt.
      Koudestraling bestaat dus niet, je “ontvangt” geen koude uit de ruimte.

      Beschrijf eens de installatie hoe je een zee kunt bevriezen en hoeveel energie daarvoor nodig is om de warmte uit die zee te halen en elders te dumpen. Je denkt toch niet dat je simpel de deur van een vriezer kunt openzetten?

      0 likes
 8. Zijn ultieme goal is dezelfde als die van Bill Gates: 0% Population.

  7 likes
 9. Als co2 leven geeft, waarom sterven in het dierenrijk dan steeds meer soorten uit?
  En waarom verdwijnt in het plantenrijk de diversiteit?
  Waarom sterven de koralen af?

  Heel simpel. De productie van co2 staat in direct verband met hoe wij onze leefomgeving in hoog tempo vernietigen.

  6 likes
 10. Vroeger hadden we nog winters in Nederland.

  6 likes
 11. Ik kom hierop omdat powerout steeds vaker voorkomt in de U.S.

  https://www.youtube.com/watch?v=IyU0Gp1STwg

  En wat te denken van militair materieel wat versleept wordt?
  Geen idee waar het vandaan komt en waar het naar onderweg was en waar het nu verdekt opgesteld/aan het werk is, spannend is het in elk geval wel.

  https://www.youtube.com/watch?v=hR6bEWhdjsE

  Verder gaat in de U.S. en ook gisteravond bij Met het Oog op Morgen het verhaal dat Rock am Ring gestopt was omdat er een terror attack aangekondigd was, maar aan de beelden en de verhalen van de bezoekers was het noodweer, bliksem, onweer, zware windstoten.

  1 likes
  • Enkele jaren geleden was er ook een internetfilmpje, waaruit zou blijken dat de navo tanks en ander materieel naar de Oekraïne aan het brengen was, en WWIII op het punt van uitbreken stond.
   Na een onderzoek via o.a. google earth bleek dat deze trein helemaal niet richting de Oekraïne ging maar richting Duitsland. De plek waar deze was opgenomen was Wenen, en aan de gebouwen in beeld kon je zien welke richting deze trein opging.
   Dit is simpelweg een filmpje om weer eens belangrijk te doen, om mensen angst aan te jagen of om mensen op een verkeerd been te zetten, want dat kan je ook doen als er gewoon een simpel materieeltransport is.
   Dus doe je best faye, ga eens het hoe en wat van dit transport uitzoeken want je schrijft zelf dat je geen idee hebt waar het vandaan komt, of waar het naar toe gaat, maar blijkbaar weet je wel dat het ergens verdekt is opgesteld of aan het werk is. Ik noem het niet spannend maar fantasierijk…

   1 likes
  • En dan die powerout. Dat gaat over een powerout van internet via glasvezelkabel.
   En Rock am Ring was vrijdag behoorlijk droog, maar 0,2L/m2 en weinig wind, 7km/h.
   Zaterdag was er wel meer regen, 2,4L/m2 en iets meer wind, 9km/h.
   Dat noodweer, bliksem, onweer en zware windstoten was van 2016 en 2015…

   1 likes
   • Klopt Rob, internet is een oneindige bron van informatie en ieder pikt zijn waarheid er uit.
    Ik verzamel de puzzelstukjes van mijn waarheid bij elkaar en zie de puzzel als het ware in grote lijnen al voor me, hoewel ik momenteel nog enkele stukjes mis.
    Maar het puzzelstukjes bekijken en of ik ze in de puzzel kan leggen ja of nee is op zich al een spannende bezigheid.
    Nu weer blijkt gisteravond London Bridge ook een psy-op, om de bevolking weer de stuipen op het lijf te jagen en zo gaan smeken om nog meer controle, het liefst internet dicht voor terroristen.
    Daar bedoelen ze dan de alternatieve media mensen mee die allang door hebben waar ze heen willen en waar ze dus mee bezig zijn.
    Ik ben in hun ogen ook een terrorist, terwijl ik alleen maar voor goede mensen opkom, mensen die weten hoe ze oorlog, honger, ellende, armoede en misdaad weten te bestrijden.

    https://www.youtube.com/watch?v=EI9bQTcyVIA

    0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

protesten

Is dit de grote man achter de gewelddadige protesten in Amerika?

De Amerikaanse minister van Justitie Bill Barr ...

minneapolis

Wat een Democratische senator te maken heeft met de chaos in Minneapolis

De Amerikaanse stad Minneapolis staat in brand. ...