Graancirkels

Graancirkels: vingerafdrukken van de goden

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Janet Ossebaard vertelt het complete verhaal over en achter de graancirkels. Ze neemt je mee op een unieke reis die alle logica tart en het verstand te boven gaat.

Het gaat over de symboliek achter de graancirkels en haar bijzondere bovennatuurlijke ontmoetingen met de Cirkelmakers door de jaren heen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Over haar band en ervaringen met Robbert van den Broeke. De mysterieuze lichtbollen, vliegend over de graancirkels: ze heeft er legio gefotografeerd en gefilmd. Ook geeft ze een uniek inkijkje in haar privéleven.

Dit alles en meer komt aan bod in een nieuwe DVD met als titel: ‘Graancirkels – vingerafdrukken van de goden’. Kijk op www.circularsite.com voor meer informatie.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

heeft ze dat witte wapperende kledij (wat ze aan heeft)van 1 van die lichtwezens die bij haar uit de muur komen gekregen??

nellan
nellan
10 jaren geleden

Heel mooi er gaat een andere wereld open…

Edwin
Edwin
10 jaren geleden

Even wil ik iets kwijt, het gaat me nu niet om iets te bewijzen en al helemaal niet om de non-believers op andere gedachten te krijgen. Voor mezelf vindt ik het concept buitenaardsen en graancirkels niet belangrijker dan het aardse leven en alles wat zich in het HIER en NU om mij afspeelt.Ik kijk naar het leven als letterlijk EEN groot web van bewustzijn, waar we allemaal deel van uitmaken: hetzij mensen, aliens kaboutertjes, elfjes, engelen, you name it.Alles wat we voor onze snufferd zien, beschouw ik als ONZE projectie die we zelf projecteren. Ik zeg BEWUST niet EEN projectie, of Illusie, omdat dit suggereert dat we er zelf niets mee te maken hebben, en het gevaar van die houding is dat we ons daardoor van onze eigen verantwoordelijkheden kunnen onttrekken. Of we nu astrale uittredingen (reizen) maken of hier in deze stoffelijkheid waarnemen: alles wat we zien stroomt uit onszelf voort.Het schiet daarom niet om hetgeen we allemaal meemaken en zien aan een ander uit te leggen als : dit IS de waarheid, want iedereen projecteert diens werkelijkheid op haar/zijn eigen manier.
Het gaat om de volgende youtube film;
http://www.youtube.com/watch?v=gr-thxuqulo#t=1405

Laten we nu gewoon eens even al de beelden van aliens die we ook in dit filmpje zullen zien skippen, en even de discussie van gefototshopped of trucage terzijde schuiven, want JA dat kan inderdaad allemaal trucage zijn (nogmaals het ging nu niet even over iets bewijzen). Het interessante stukje voor mij begint om 22;00 en loopt door tot ongeveer 24:00 en let vooral op de stelling , de visie die de interviewer oppert.Dit is namelijk hoe deze malloot(ikkuh dus) naar het leven kijkt, en zich daar prettig bij voelt.
En trouwens, hoe je ook over deze mensen wil denken: ze komen op mij gewoon over als alledaagse mensen met een gezonde dosis zelfspot.Ik vindt ze gewoon een prettige uitstraling hebben en ik vindt ze WEL lief, lekker puh.
Iao Abraxas

h. crab
h. crab
10 jaren geleden

Ja en toen spraken ze: Engels! hahaha De taal der engelen natuurlijk 😉 Overigens de cirkels zijn prachtig

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x