Buitenaards

Ancient Aliens 6: Mysterieuze relieken (video)

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Over de hele wereld hebben archeologen mysterieuze relieken opgegraven die duizenden jaren door oude culturen werden vereerd.

Miljoenen mensen zijn bereid grote afstanden af te leggen om alleen al in de buurt te kunnen zijn van deze artefacten, die vandaag de dag in musea, tempels en kerken zijn te aanschouwen.

Waarom voelen mensen zich aangetrokken tot deze voorwerpen? Kan de oorsprong van de mens worden ontrafeld aan de hand van het metaal, gesteente en de beenderen van ons verre verleden? En geven deze mysterieuze relieken toegang tot goddelijke of buitenaardse krachten?

Bron: History.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
paradox
paradox
8 jaren geleden

Erg fijn dat jullie deze series linken maar aub nooit meer via dailymotion….zo irritant de reclames tussen de serie door!

Guusje
Guusje
8 jaren geleden

Iedereen hier zit wel altijd te zeiken over Ancient Aliens, maar hadden jullie dan liever dat de serie niet gemaakt was? AA probeert niet eens echt de boel te debunken, ze laten het in het midden. Ik denk dat AA best nuttig kan zijn om slapende mensen wakker te maken…en het wordt prime time op een veelbekeken zender uitgezonden. Dus.

Klaas
Klaas
8 jaren geleden

Leuk maar jullie lopen wel afleveringen achter.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x