BuitenlandCorona

Smoking gun! Kandidaten voor mRNA-coronavaccin lagen 1 maand vóór uitbraak al klaar

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit documenten blijkt dat het Amerikaanse nationale gezondheidsinstituut NIH en farmareus Moderna een maand voor de corona-uitbraak kandidaat-vaccins hebben voorgelegd aan een expert die banden had met het Wuhan-lab en die heeft ‘geholpen het coronavaccin te testen’.

De documenten, die afgelopen jaar zijn gepubliceerd door Axios, onthullen dat de Amerikaanse overheid en Moderna kort voordat corona opdook in Wuhan een overeenkomst hebben gesloten over het versturen van materiaal naar topspecialisten. De overeenkomst is gesloten tussen 12 en 19 december 2019.

Volgens het officiële verhaal werd de WHO op 31 december 2019 op de hoogte gebracht over een uitbraak in Wuhan. Pas op 9 januari 2020 publiceerde de WHO een officiële verklaring over het nieuwe coronavirus.

Niets te zien

De overeenkomst is ondertekend door onder andere dr. Ralph Baric, die zeer nauwe banden heeft met het Wuhan Instituut voor Virologie. Uit de overeenkomst blijkt dat het NIH en Moderna Baric hebben gevraagd om het mRNA-vaccin te testen.

Baric publiceerde in 2015 samen met ‘vleermuisvrouw’ Shi Zhengli van het Wuhan Instituut voor Virologie een paper over coronavirussen. Het onderzoek werd gefinancierd door de EcoHealth Alliance. Het NIH sluisde via dezelfde groep geld door naar het lab in Wuhan. Google financiert de EcoHealth Alliance al ruim een decennium.

De baas van de EcoHealth Alliance, Peter Daszak, was de enige Amerikaan die naar Wuhan werd gestuurd om de labtheorie te ‘onderzoeken’. Drie uur na zijn bezoek aan het lab concludeerde hij dat er ‘niets te zien was’.

Sars-CoV-3?

Dr. Baric ontwikkelde ook het coronamedicijn remdesivir voor farmareus Gilead, een bedrijf dat in de afgelopen jaren 6,5 miljard dollar heeft ontvangen van het NIH. Baric ontwikkelde bovendien een ‘universeel vaccin’ tegen coronavirussen. “Dit vaccin heeft de potentie om uitbraken te voorkomen als het gebruikt wordt na de ontdekking van een nieuwe variant,” zei hij. “Op deze manier kunnen we mogelijk Sars-CoV-3 voorkomen.”

In 2018 zei Baric tijdens een conferentie dat iemand op een dag vaccins zou kunnen verkopen aan mensen die zich thuis willen vaccineren. “Hoogstwaarschijnlijk zal iemand een manier weten te bedenken om dat op een legale manier te doen, niet op een veilige manier.”

Hij legde ook uit hoe je geld kunt verdienen aan de ‘volgende pandemie’.

[Infowars]

5 37 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vrijheid
Vrijheid
1 jaar geleden

Die schoften doen alles voor geld. Heel de farma, wetenschap, politiek opdoeken en van scratch opnieuw opbouwen. Machtsgeile geldwolven.

Dubito
Dubito
1 jaar geleden

Een smoking gun en een walmende beerput.
Vanavond op het journaal en morgenochtend in alle ochtendkranten (Hallo Maarten Keulemans van de Volkskrant!)

NOT

Exegese
Exegese
1 jaar geleden

Vraagje : heeft het WUHAN INSTITUUT VOOR VIROLOGIE misschien als eerste in de hele wereld het bewijs van het bestaan van het Corona virus plus het bewijs dat het besmettelijk of overdraagbaar is ????? Er ligt nog steeds 1,5 miljoen beloning te wachten op de eerste wetenschapper die met hard bewijs komt voor het bestaan van het corona virus.

Tom
Tom
1 jaar geleden

Zelfs zo’n onthulling komt niet door bij de gehypnotiseerde mens. De reguliere media zullen dit ook niet publiceren. Men gaat gewoon door op het ingeslagen en uitgestippelde pad. Ik heb nu het idee dat helemaal niets meer dit kan stoppen behalve als de injecties (onbedoeld) 20% of meer van de bevolking gaat uitroeien op korte termijn. Niet op lange, dan valt het te weinig op.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

32
0
We lezen graag je reactie!x