CoronaBuitenland

Ysaias krijgt 1 dag na coronaprik ernstige gezondheidsproblemen: ‘We zijn gewoon genaaid’

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Ysaias kreeg de dag na zijn coronavaccinatie last van ernstige gezondheidsproblemen. Veertien maanden later is er nog altijd geen oplossing.

Hij kreeg op 2 september vorig jaar het coronavaccin van Johnson & Johnson toegediend. De dag erna voelde hij een tinteling in zijn voet, waarna hij zijn been niet meer kon bewegen. Later die dag gebeurde het nog eens.

Ysaias besloot zijn huisarts te bellen, maar die beweerde dat het niets met de coronaprik te maken had. De klachten gingen niet weg. Zo verkrampte zijn rechterhand, voelde hij tintelingen en kon hij zijn benen op bepaalde momenten niet bewegen.

Ondraaglijke pijn

Artsen zeiden dat hij rusteloze benen had of de ziekte van Lyme. Hij kreeg medicijnen voorgeschreven die zo heftig waren dat hij wazig begon te zien of een paar seconden zelfs helemaal niks meer zag.

Ysaias had ondraaglijke pijn en moest steeds naar het toilet. De medicatie verminderde de pijn niet, maar ontregelde wel zijn maag-darmstelsel. Negen dagen kon hij amper lopen door de pijn. De laatste drie dagen kwam er veel bloed mee met de ontlasting.

Dat kan niet

Hij is nu ook veel vatbaarder voor ziektes. “Buikgriep, direct. Gewone griep, direct. Wat ik vroeger niet had.” Ysaias kan zijn pijn nu min of meer onder controle houden door een combinatie van vitaminepreparaten.

“Ik heb nog nooit enige ziekte gehad,” benadrukt hij. “Toen kreeg ik die spuit en begon het de dag erna. We zijn gewoon genaaid en daar is niks aan te doen. Dat kan niet. Daar moet toch iemand voor verantwoordelijk worden gehouden.”

4.8 143 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Safesteef
Safesteef
6 maanden geleden

Onze overheid, het RIVM en de WHO zullen nooit toegeven dat dit aan het experimentele vaccin ligt. Dit omdat ze het min of meer opgedrongen hebben. Je zou asociaal zijn voor je omgeving dit vaccin niet te nemen! Wanneer komen de Jonge, Kuipers, Rutte en het kabinet voor misleiding van het volk voor de rechter?
Hoeveel bloed en sterven in eenzaamheid had dit tot gevolg?
Ysaias, ik leef met u mee. U bent bewust op het verkeerde been gezet. Sterkte!

Ben het Zat!
Ben het Zat!
6 maanden geleden

Helaas je hebt je vrijwillig laten injecteren met giftige rommel

Ben
Ben
6 maanden geleden

Tja

Annette
Annette
6 maanden geleden

Wat goed van jullie, redactie van ninefornews, om met een verhaal te komen van iemand hier in Nederland, die vertelt over de ellende, die hij iedere dag ervaart.

Regelmatig waren het de verhalen van mensen in de Verenigde Staten, Canada, België, Engeland, om er maar een paar te noemen, en dan las ik vaak in de commentaren: maar HOE zit dat nu in Nederland? Het blijft hier zo muisstil.

Nu…. met dit verhaal hebben jullie deze stilte doorbroken. Dat neemt niet weg, dat IK er stil van word, als ik dit verhaal lees.

Nota bene, zéker in mijn ogen, een nog jonge man, die NOOIT eerder te maken heeft gehad met problemen met zijn gezondheid, maar NA die zogenaamde “veilige”, door overheid en farmacie aanbevolen experimentele gentechinjectie, één bak met ellende over zichzelf uitgestort heeft gekregen.

WEL is voor mij duidelijk, dat ik iedere dag weer dankbaar mag zijn, dat mijn man en ik niet bezweken zijn onder de kolossale druk, die wij vanaf het begin van de prikcampagne, over ons uitgestort hebben gekregen.

Van de week las ik ook weer de mooie kreet: er zijn heel wat mensen die ongelooflijke prikspijt hebben, maar er is er niet één, die spijt heeft omdat hij of zij het niet gedaan heeft.

En zo is het maar net!

Wat betreft Isayas: sorry voor al diegenen die zeggen: eigen schuld dikke bult, maar dat kan en wil ik absoluut niet. IK beschouw hem zonder meer, net als alle anderen, als slachtoffer.

En ALLE artsen, die hier doelbewust aan meegewerkt hebben en dan, als een patiënt om hulp vraagt, hem gewoon het bos in stuurt…. ik zal maar niet schrijven wat ik die wens, maar ik denk dat jullie wel begrijpen wat ik bedoel.

Over één ding ben ik dan wel weer blij. En dat is dat de huidige prikcampagne absoluut niet het gewenste resultaat oplevert. Het is zelfs zo dramatisch, dat ze weer met bussen en al de “boer” op gaan.

Ik denk dat het jammer is van alle moeite, want net als met de vorige campagne zal dat niet veel opleveren. Mensen die NU wakker zijn, vallen echt niet meer in slaap.

Back to top button
134
0
We lezen graag je reactie!x