Gezondheid

Nederlandse overheid voor het eerst aansprakelijk gesteld voor vaccinatieschade

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De ouders van kinderen die ziek zijn geworden door de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep, stellen de Nederlandse overheid aansprakelijk. De advocaat van de getroffen gezinnen heeft de dossiers van de 14 kinderen aan de staat gestuurd, meldt EenVandaag.

Het is de eerste keer dat de Nederlandse overheid aansprakelijk wordt gesteld voor vaccinatieschade. Na de vaccinatie in 2009 ontwikkelden kinderen een ernstige slaapziekte. Zij werden ingeënt met het vaccin Pandemrix van farmareus GlaxoSmithKline.

Uit onderzoek blijkt dat er hoogstwaarschijnlijk een verband is tussen het vaccin en slaapziekte. Mensen die deze ziekte hebben, vallen onverwachts in slaap en krijgen last van spierslapte en hallucinaties.

Oplopen

In Zweden, Finland en Noorwegen hebben getroffen gezinnen al schadevergoedingen gekregen, maar in Nederland nog niet. Ondertussen blijft het aantal meldingen van slaapziekte oplopen. De teller staat inmiddels op 29.

De Nederlandse gezinnen worden vertegenwoordigd door advocaat John Beer, die hoopvol gestemd is dat de overheid een ruime schadevergoeding zal toekennen.

Zeer ernstige schade

“Het is onze bedoeling om de overheid ervan te overtuigen dat hier sprake is van zeer ernstige schade die een leven lang problematiek tot gevolgen heeft,” zei hij. “Wij eisen in de eerste plaats erkenning van de overheid en in de tweede plaats een financiële oplossing.”

De advocaat voegde toe: “Wij zijn er echt van overtuigd dat dit zeer ernstig is en dat het zeer ernstige ingrijpende gevolgen heeft voor een heel mensenleven. Op alle fronten eigenlijk worden die kinderen benadeeld, dat mag de overheid zich wel aanrekenen.”

[EenVandaag]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Emmetje
Emmetje
6 jaren geleden

Hoe vreselijk het ook is dat gezinnen moeten leven met de gevolgen van vaccinaties, ben ik van mening dat je niet de overheid hiervoor aansprakelijk moet stellen. Want je medeburgers moeten via de belasting deze bedragen ophoesten. Bovendien zou dit zeer onterecht zijn daar men zich vrijwillig heeft laten vaccineren. Als je schadevergoeding wilt zul je de producent van het vaccin aansprakelijk moeten stellen. Ik hoop dat de betreffende gezinnen langs die weg hun gelijk kunnen halen.

Johan
Johan
6 jaren geleden

Een levenslange schadevergoeding is hier op zijn plaats.

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Gewoon niet doen! Als iemand het je probeert op te dringen heb je het natuurlijke recht om je leven en je gezondheid te verdedigen daartegen, met geweld als dat nodig is.

Hans
Hans
6 jaren geleden

Vaccinatieschade kan met m.b.v. bioresonantie “ontstoort” worden.

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&s=M22

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

44
0
We lezen graag je reactie!x