Buitenland

Felle weerstand na aankondiging WHO en Europese Commissie: ‘Rot toch eens op met jullie nazi-praktijken’

Help door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en Europese Commissie hebben een baanbrekende samenwerking op het gebied van digitale gezondheidszorg aangekondigd.

Deze maand zal de WHO het systeem van de EU voor digitale Covid-19-certificering overnemen om een mondiaal systeem op te zetten dat de wereldwijde mobiliteit zal ‘vergemakkelijken’ en burgers overal ter wereld zal ‘helpen beschermen’ tegen huidige en toekomstige bedreigingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Verbieden

Volgens commentator Eva Vlaardingerbroek staat hier eigenlijk: we gaan mensen die niet gehoorzamen verbieden om te reizen.

Het is de eerste bouwsteen van het wereldwijde netwerk voor digitale gezondheidscertificering van de WHO, in het kader waarvan een hele reeks digitale producten zal worden ontwikkeld om voor ‘een betere gezondheid’ voor iedereen te zorgen.

We leven toch niet in de DDR?

De aankondiging levert de nodige weerstand op. “Wat onwijs onverwacht. De systemen van ongefundeerde discriminatie opgezet tijdens de pandemie gaan in de toekomst gebruikt worden voor meer controle over de burger. Dit zal vast niet fout aflopen,” zegt bioloog Richard Steenvoorden.

Huisarts Frank Peeters haalt hard uit: “Rot toch eens op met jullie nazi-praktijken.”

“Neen. De meesten van ons zullen niet gehoorzamen. We leven toch niet in de DDR?” vraagt auteur en spreker Hans van Tellingen.

“Weer een complottheorie die werkelijkheid wordt. Het wordt hoog tijd dat Nederland zich uit de WHO terug gaat trekken,” vindt neuroloog Jan Bonte.

4.8 237 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sophie
Sophie
11 maanden geleden

Ziek en schandalig!

Herman R
Herman R
11 maanden geleden

1984 van Orwell🦉 was toch g1 fictie🤢

Christian
Christian
11 maanden geleden

Belang van EU in de wereld is tanende, op commerciële basis lukt het niet meer, dan maar met machtsmiddelen nog wat paraat te krijgen. Laatste stuipen zou ik zeggen, maar wel heel vervelend allemaal.

Exegese
Exegese
11 maanden geleden

Ik wil niets te maken hebben met de W.H.O. en ook niet met het Europarlement en zo zijn er velen met mij, zo niet de meerderheid. Opzouten !

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x