Homepagina » Wetenschap » Keshe Foundation gaat revolutionaire technologieën vrijgeven
keshe923874932487234342

Keshe Foundation gaat revolutionaire technologieën vrijgeven

Op 21 september aanstaande begint de Keshe Foundation met het vrijgeven van ruimtevaarttechnologieën en Magravs; gravitationele en magnetische systemen.

Alle wetenschappers ter wereld kunnen de technologieën vanaf dat moment toepassen en namaken. Alle ambassades in België zijn hiervan op de hoogte gebracht.

Landsgrenzen zullen dan steeds minder belangrijk gaan worden. Wanneer het eerste systeem is gebouwd en toegankelijk is voor het publiek zal een reis van Teheran naar New York nog hooguit 10 minuten in beslag nemen.

Energiecrisis

Elk individu is dan in staat dezelfde afstand in dezelfde tijd af te leggen en het kost vrijwel niets. De vaartuigen kunnen bovendien niet worden gedetecteerd met behulp van de huidige radartechnologie.

De energiecrisis wordt in één klap opgelost omdat de krachten die de energievoorraad en daarmee de financiële structuren beheren met lege handen staan wanneer de vrijgegeven technologie worden toegepast. Ook het tekort aan drinkwater kan op dezelfde manier worden aangepakt.

Patent

De afgelopen zes jaar is gebruik gemaakt van het internationale patentsysteem om elk land en elke vooraanstaande wetenschapper een kopie van de patenten van de Keshe Foundation te doen toekomen. De nieuwe technologie kan dus niet worden tegengehouden door bepaalde individuen of groepen en daarnaast hebben de meeste landen nu de beschikking over patenten van de Keshe Foundation voor het opwekken van energie, medische systemen en ruimtevaart.

De technologie van de Keshe Foundation geeft elk land toegang tot zo veel water, energie en voedsel als nodig is. Nieuwe systemen voor de gezondheidszorg en transport brengen de kosten terug tot een minimum.

Alle technologieën van de Keshe Foundation zijn eigendom van het volk. Al het inkomen dat met de technologie wordt gegenereerd behoort toe aan het land dat er gebruik van maakt.

Voordelen

Op het moment dat de nieuwe technologieën en de voordelen die ze met zich meebrengen bekend zijn bij het publiek moeten de leiders van elk land bepalen hoe ze de technologieën gaan implementeren.

Er zijn twee keuzes mogelijk: of we werken allemaal samen om het leven van iedereen op aarde te verbeteren, of de ontwikkelde landen gaan in de nabije toekomst een eindeloze toestroom immigranten naar de grote steden zien.

We kunnen zorgen dat geen mens nog hoeft te sterven aan dorst of honger en dat geen land nog wordt aangevallen. De Keshe Foundation maakt geen onderscheid op basis van kleur, nationaliteit, religie of politieke voorkeur. Overheden worden opgeroepen om een team van wetenschappers samen te stellen dat de nieuwe technologieën gaat inspecteren. Ze kunnen vervolgens besluiten er al dan niet gebruik van te gaan maken. Als ze de uitnodiging negeren zullen ze al snel de landen moeten volgen die de nieuwe technologieën wel gaan ontwikkelen.

In de nabije toekomst realiseren mensen zich dat ze hier zijn om elkaar van dienst te zijn terwijl iedereen op hetzelfde moment toegang heeft tot alle hulpbronnen.

Bron: Keshefoundation.org

Gerelateerd:

 Vind je dit interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

100 reacties

 1. even de site bezocht, niets dan theorie
  geen prototypes geen modellen geen expirimenten,
  Niets, nada, noppes wat werkt of maar enigzins ontwikkeld is.

  Zo,n beetje als dat je kan lopen op water.
  Als je maar de materie vortex vetraagt via de
  atomaire struktuur stabilitatie waar tussen de inertiedempers aangebracht worden.( met dank aan Kees Chinees)
  en joepie daar ga je.

  Welkom op/in? de free energie wereld.

  Op 21 sebtember hebben we niets meer of minder dan hij nu heeft.

  1 likes
 2. Graag nieuw artikel: Keshe foundation heeft zich in de zak laten zetten en er is helemaal niets vrij gegeven eind september. En alle onnozele schapen die er weer ingetrapt zijn, herken uw fout en leer er uit.

  1 likes
 3. Geloof je het zelf?! Deze man heeft wel meer uit zijn duimpje gezogen 😉

  0 likes
 4. enlightened soul

  0 likes
 5. Is dit dan het begin van de nieuwe technologieën? Ik ben benieuwd 😀

  0 likes
 6. Als het al waar is waarom dan pas? Waarom niet meteen?

  0 likes
 7. Dit is geweldig nieuws!

  0 likes
 8. Het geeft mij grote vreugde dat Dhr. Keshe zijn uitvindngen opensteld voor elk land. H.M. de nep-koningin Bea zal hier uiteraard minder tevreden mee zijn. Maar zij mag niet klagen, Shell staat nog steeds boven aan de lijst van bedrijven die winst maken over de rug van de wereldbevolking!

  0 likes
 9. [quote name=”Vonzie”]Als het al waar is waarom dan pas? Waarom niet meteen?[/quote]

  Helemaal met je eens. In Iran zijn al genoeg wetenschappers vermoord omdat ze bepaalde technieken op het spoor waren/beheersen. Dus als je NU al bekend maakt wat je eind september gaat doen, dat vind ik nogal link

  0 likes
 10. Als dit waar is….geweldig!

  0 likes
 11. helemaal goed !
  positief graag !

  0 likes
 12. Ze blijken ook heel goed te zijn in het oplichten van ms-patiënten, eerst zien dus….

  0 likes
 13. Hulde aan de Keshe Foundation.
  Alles komt precies op tijd.
  En voordat je een reactie geeft weet dat je dat gene aantrekt wat je uitzend, steeds sneller.

  0 likes
 14. Eerlijk gezegd klinkt het te mooi om waar te zijn maar we zullen zien waar hij mee komt.

  0 likes
 15. [quote name=”Karen”]Geloof je het zelf?! Deze man heeft wel meer uit zijn duimpje gezogen ;)[/quote]

  Beste Karen, hij heeft een naam hoog te houden en hij zou zichzelf ronduit belachelijk maken als het niet waar zou zijn, dus waarom liegen!? Denk eerst na voordat je zo snel oordeelt want jij staat straks zelf gigantisch voor paal met je snelle vooroordelen. Ik zou je gezicht wel eens willen zien zo dadelijk ;-)). Het wordt straks allemaal nog veel mooier dan dit, kijken of je dat allemaal aan kan. Ik kan niet meer wachten op deze mooie uitvindingen en ben er 100% klaar voor, en daarmee ook 100% klaar met de huidige ziekmakende wereld. So let’s start a new one together. Power to the people!

  0 likes
 16. Een Nobelprijs waard.

  0 likes
 17. Ik ben er van overtuigd dat deze man de wereld in een positieve manier gaat veranderen. Ben ook blij dat zijn resutaten worden vrij gegeven en dat iedere leider van een land zijn bevolking iets moois te bieden heeft. Ik volg zijn onderzoek al een tijdje en vindt dat deze man van de wereld een flinke waardering verdient, zodat hij zijn onderzoek kan verder zetten. Dank u dank u dhr.keshe voor het positief veranderen van deze wereld

  0 likes
 18. [quote name=”Jos”]Hulde aan de Keshe Foundation.
  Alles komt precies op tijd.
  En voordat je een reactie geeft weet dat je dat gene aantrekt wat je uitzend, steeds sneller.[/quote]

  Deze reactie die ik nu geef heb jij aan getrokken want ander was hij hier niet. ja toch.
  Dus je hoeft ook niet te klagen dat hij er is want daar door versterk je dit alleen maar.
  Het is je eigen schuld dat dit je overkomt en dit maak je nooit meer ongedaan.
  Snel he! en het gaat steeds sneller dus pas maar op!!!!!!
  Weet jij wel wat je verlangt en aantrekt?
  mischien verlang je onbewust wel om in de maling genomen te worden en laat je steeds beetnemen.
  Durf eens een reactie geven die niet in lijn is wat met wat ik verlang, dan kan het wel eens slecht aflopen.

  Heb jij de wijsheid om het juiste te verlangen?

  Ik houd niet van bangmakerij jij wel???

  0 likes
 19. Als het waar is zou het geweldig zijn, maar als de overheden ze moeten gaan bouwen en dus het monopolie blijven houden wat gaat het ons dan kosten? En binnen welke termijn? De mensen die nu in de shit zitten zijn er ook niet mee geholpen! Is dan de krediet crisis weg? Ik denk dat we af moeten van het feit dat de minderheid de meerderheid regeert en dat we een volk worden. Al die witteboorden criminelen die ons als decenia hun wil opleggen en de wereld corrumperen moeten verdwijnen. Eerst de oude machtsinstellingen afbreken anders gaan we gewoon op de oude voet verder en bepalen en reguleren zulke lui nog steeds ons leven.

  0 likes
 20. [quote name=”Froggels”]Ze blijken ook heel goed te zijn in het oplichten van ms-patiënten, eerst zien dus….[/quote]

  Waarop baseer je dit ? Wie eist bewijst

  0 likes
 21. [quote name=”Froggels”]Ze blijken ook heel goed te zijn in het oplichten van ms-patiënten, eerst zien dus….[/quote]

  vergeet je niet even dat ze de technologie weggeven aan de gehele wereldbevolking..??

  0 likes
 22. [quote name=”Henk”][quote name=”Vonzie”]Als het al waar is waarom dan pas? Waarom niet meteen?[/quote]

  Helemaal met je eens. In Iran zijn al genoeg wetenschappers vermoord omdat ze bepaalde technieken op het spoor waren/beheersen. Dus als je NU al bekend maakt wat je eind september gaat doen, dat vind ik nogal link[/quote]

  Deze man woont al sinds zn tienerjaren in Belgie en volgens zn eigen site heeft-ie gestudeerd aan het Queen Mary College in Londen. Niets Iraans aan deze man dus, behalve dat-ie er z’n jeugd heeft doorgebracht.

  Als je even googlet op ‘Keshe’ en ‘scam’ kom je overigens errug veel hits tegen…

  0 likes
 23. “Vooralsnog ben ik zeer sceptisch. Eerst zien en beleven,dan geloven. Want internet staat al jaren vol met zogenaamde uitvinders van vrije energie. Als puntje bij paaltje komt blijft het bij allerlei theoretisch gelul. Nog niemand die daadwerkelijk een praktische demonstratie van zijn “uitvinding heeft gegeven.

  0 likes
 24. [quote name=”Ger”]”Vooralsnog ben ik zeer sceptisch. Eerst zien en beleven,dan geloven. Want internet staat al jaren vol met zogenaamde uitvinders van vrije energie. Als puntje bij paaltje komt blijft het bij allerlei theoretisch gelul. Nog niemand die daadwerkelijk een praktische demonstratie van zijn “uitvinding heeft gegeven.[/quote]
  als je zijn video bekijkt zegt hij ook dat er geen free energy bestaat…. eerst even research doen voor je oordeelt…..

  0 likes
 25. [quote name=”Bonabuster”][quote name=”Froggels”]Ze blijken ook heel goed te zijn in het oplichten van ms-patiënten, eerst zien dus….[/quote]

  Waarop baseer je dit ? Wie eist bewijst[/quote]
  hier vragen ze tussen de 3000 en 9000€ voor een clinical trial http://www.keshefoundation.org/nl/applications/medical/diseases/103-multiple-sclerosis/85-large-scale-clinical-trial-for-multiple-sclerosis

  0 likes
 26. Ik sta erg open voor een vrije energie revolutie en ik geloof ook dat een dergelijke technologie mogelijk is en zelfs al bestaat, maar ik krijg bij het bekijken van de site van de Keshe en het zien van hem op de filmpjes een naar onderbuik gevoel.

  Daarom ben ik wat rond gaan speuren en ik kan inderdaad verhalen vinden over demonstraties uit 2010, 2011 die allemaal niet doorgegaan zijn, omdat op de laatste dag de technologie uit handen is genomen.

  Google bijvoorbeeld eens “De demonstratie van Keshe”. Goed artikel imho.

  Ik zou zeggen: vooral geen geld vooruit betalen. Eerst zien, dan geloven.

  This time I hope I’m wrong! 😉

  0 likes
 27. [quote name=”Froggels”]
  hier vragen ze tussen de 3000 en 9000€ voor een clinical trial http://www.keshefoundation.org/nl/applications/medical/diseases/103-multiple-sclerosis/85-large-scale-clinical-trial-for-multiple-sclerosis%5B/quote%5D

  Dit bewijst niks.

  Mijn vriendin heeft CVS. Ze liep tot voor kort alle soorten dokters en therapeuten af en dit kostte haar zo’n 400 eur per maand aan consultaties en aan voedingssupplementen.

  Niks werkte en elke arts/therapeut dacht vanuit zijn wereldbeeld haar te kunnen helpen. Ze heeft zelfs twee magneetveldmatten gehad maar helaas …

  Nu is ze in behandeling bij Keshe en ik zie haar ziektebeeld stilaan verdwijnen, en dit terwijl alle anderen haar niet konden helpen en op haar centjes uit waren.

  Wie is dan de oplichter ?

  0 likes
 28. Dit is natuurlijk fantastisch nieuws en ik hoop dat het op waarheid berust, maar ik blijf wel sceptisch want er is al zoveel beloofd en nooit uitgekomen, maar ik verwelkom dit zeer…

  0 likes
 29. Dat zou ik eens willen meemaken: miljarden worden uitgegeven om steeds grotere passagiersvliegtuigen te ontwerpen en te bouwen, of om mensen door de ruimte te laten reizen. En dan komt prof. Keshe bewijzen buiten elke twijfel Ik gun het hem van harte dat het hem lukt om al zijn pretenties waar te maken. dat dit alles op een koopje kan.

  0 likes
 30. [quote name=”peter”][quote name=”Ger”]”Vooralsnog ben ik zeer sceptisch. Eerst zien en beleven,dan geloven. Want internet staat al jaren vol met zogenaamde uitvinders van vrije energie. Als puntje bij paaltje komt blijft het bij allerlei theoretisch gelul. Nog niemand die daadwerkelijk een praktische demonstratie van zijn “uitvinding heeft gegeven.[/quote]
  als je zijn video bekijkt zegt hij ook dat er geen free energy bestaat…. eerst even research doen voor je oordeelt…..[/quote]

  Mijn mening heb ik niet enkel en alleen van zijn video laten afhangen maar van maandenlange research naar deze persoon en zijn stichting. Vandaar mijn sceptische oordeel, voortgekomen uit nuchter verstand.

  0 likes
 31. Was het niet deze man die aangeboden had prins Friso te behandelen? Met de belofte da hij er echt beter van zal worden? Nou als hij hem wel behandeld heeft dan is er i.i.g geval nog geen goed nieuws vanuit Engelnand.

  Maar ben benieuwd naar wat er komen gaat op technisch gebied.We zullen het wel zien.(waar het ook vandaan komt deze kennis)

  0 likes
 32. Dus straks mag ik bijna voor nop in 10 minuten naar New York. Niet dat ik zou weten, wat ik daar zou moeten doen, maar toch kan ik amper meer wachten. Waar kan ik instappen? Waarschijnlijk bij de halte: ´gebakken lucht´.

  0 likes
 33. helemaal goed!!!! ik had er al eerder over gelezen op ” http://www.bovendien.com
  3 werf hulde aan keshe!

  0 likes
 34. [quote name=”Hans”]Dus straks mag ik bijna voor nop in 10 minuten naar New York. Niet dat ik zou weten, wat ik daar zou moeten doen, maar toch kan ik amper meer wachten. Waar kan ik instappen? Waarschijnlijk bij de halte: ´gebakken lucht´.[/quote]

  Ik denk dat je idd gebakken aan komt als je zo snel gebeamd wordt hahahahLijkt mij dat een 3d lichaam dat niet aankan.Je kop wordt van je romp geblazen.

  0 likes
 35. [quote name=”Bonabuster”]
  … en dit terwijl alle anderen haar niet konden helpen en op haar centjes uit waren.

  Wie is dan de oplichter ?[/quote]

  Heel juist Bonabuster,

  Er zijn er genoeg andere oplichters, deze is voor ene keer dat niet!

  Mijn vrouw is ook in behandeling voor CVS en fibromialgie. We zijn Keshe nu al heel dankbaar.
  De behandeling is niet makkelijk geweest. En daar knelt het schoentje bij vele. Je moet ook aan jezelf werken. Mocht men nu maar begrijpen hoe hard je geest inwerkt op je lichaam (ik veronderstel dat de Niburianen dit hier wel zouden moeten begrijpen???)

  0 likes
 36. Mijn vrouw is sindsdien (en wel heel recentelijk, sinds haar behandeling 6 maand geleden starte), volledig veranderd. CVS en fibro komen voorts uit een (seksueel)(jeugd) trauma. Onlangs kon mijn vrouw in een visioen volledig de situatie herbeleven, er neutraal naar kijken. Ze wist zelfs hoeveel keer het misbruik is geweest. Voorheen was het gebokkeerd.

  0 likes
 37. vervolg…
  De technologie werkt recentelijk ook mentaal. Keshe past steeds zijn technologie bij, zoals het een echte wetenschapper beoogt. De mensen die bij hem in proces zijn, zijn dan ook ergens wel proefkonijnen.

  Ik weet dat hij de maandag in Ninove mensen ontvangt uit de hele wereld, met de raarste ziekten. Niet allemaal, maar telkens een kwart wordt aanvaard voor zijn technologie. Ook ziektes die volledig onmogelijk te behandelen zijn voor de reguliere wetenschap (

  Ik kan de sceptici hier garanderen dat daar wonderen gebeuren. Dat weet ik uit eerste hand.

  Maar je gelooft het maar als je het zelf meemaakt…

  Typisch menselijk zeker? Jammer…

  0 likes
 38. vervolg…

  En nee, het gaat hem helemaal niet om het geld bij hem, maar de mensen moeten begrijpen dat onderzoek en een stichting opbouw geld kosten). Blijkbaar lopen er vele dromers rond…
  De stichting is kapitaalkrachtig. Maar uiteraard kan Mr. Keshe niet blijven zijn familiekapitaal investeren.

  0 likes
 39. Interresante link naar een soort Wiki pagina waar uitleg, video’sm, maar ook de patenten op lijken te staan.

  http://peswiki.com/index.php/Directory:Keshe_Foundation

  0 likes
 40. [quote name=”baskabas”]Interresante link naar een soort Wiki pagina waar uitleg, video’sm, maar ook de patenten op lijken te staan.

  http://peswiki.com/index.php/Directory:Keshe_Foundation%5B/quote%5D
  Interessant, bedankt voor de link 😉

  0 likes
 41. Het is al tijden bekend dat Meneertje Keshe een oplichter van formaat is! Hij is trouwens ook bekend onder andere namen.

  Dus Keshe kan maar beter toegeven en zijn biesjes pakken!

  0 likes
 42. [quote name=”c”][quote name=”Hans”]Dus straks mag ik bijna voor nop in 10 minuten naar New York. Niet dat ik zou weten, wat ik daar zou moeten doen, maar toch kan ik amper meer wachten. Waar kan ik instappen? Waarschijnlijk bij de halte: ´gebakken lucht´.[/quote]

  Ik denk dat je idd gebakken aan komt als je zo snel gebeamd wordt hahahahLijkt mij dat een 3d lichaam dat niet aankan.Je kop wordt van je romp geblazen.[/quote]
  onderzoek vooraleer je critiseert: in de vlieg/ruimtetuigen is het steeds 1G

  0 likes
 43. [quote name=”Wasbeertjuh”]Het is al tijden bekend dat Meneertje Keshe een oplichter van formaat is! Hij is trouwens ook bekend onder andere namen.

  Dus Keshe kan maar beter toegeven en zijn biesjes pakken![/quote]

  Ttsssss, laag… heel laag, bronnen van je beschuldingen AUB

  0 likes
 44. ….vlgns mij zei SaLusa dat dit zou gebeuren. A que si!!!

  T begint!

  0 likes
 45. komt niets van in huis Kesche,
  anders zou hij vandaag al beginnen,
  mag in het rijtje bij salusa gaan staan….

  0 likes
 46. Ik zou wel eens willen weten wat Steven Greer van Keshe vindt. Als iemand expertise beschikbaar heeft over datgene wat Keshe beweert, is het Steven Greer wel. Tenzij we echt aan alle kanten worden bedrogen.
  Of misschien kunnen we de expertise dichter bij huis zoeken: TU Delft, of TU twente. Wie durft?

  0 likes
 47. Even gegoogled, wat is die organisatie waar niemand van gehoord heeft. En jawel de eerste twee hits zijn gelijk raak. De eerste klikken en er wordt daar gevraagd of je akkoord gaat met de patenten/voorwaarden en dergelijke… Hoe kan je blind akkoord gaan met iets, wat je niet kent, en waarvan geen link wordt overlegd om gevraagde te vinden. Heel vaag, vervolgens alles gewoon weggeklikt en alsnog toegang. De site doorgelezen, heel veel woorden, maar niets concreets. Nergens wordt concreet ingegaan op de beweringen die ze zelf uiten en plaatsen. Wel een zeer hoog ali-hoedje gehalte, iets wat we hier op de site ook zeer regelmatig tegen komen.

  Maar wat mij zeer achterdochtig maakt is het totale gebrek aan echte informatie op de gehele site die ook niet zo lekker loopt. Wederom veel geschreeuw en weinig wol. Nel als de het rijden hier op waterstof, er komt nooit een inhoudelijk antwoord op echte vragen over het product, iets dat je te denken zou moeten geven.

  0 likes
 48. aanvulling,

  Het aantal spellingfouten in het Engels doen me ook niet echt op mijn gemak voelen met iemand die zogenaamd zo hoog geschoold is en al sinds de jaren 70 in Engeland woont.

  0 likes
 49. [quote name=”Alex”]….vlgns mij zei SaLusa dat dit zou gebeuren. A que si!!!

  T begint![/quote]
  Salusa verzint wel meer….

  0 likes
 50. [quote name=”Wasbeertjuh”]Het is al tijden bekend dat Meneertje Keshe een oplichter van formaat is! Hij is trouwens ook bekend onder andere namen.

  Dus Keshe kan maar beter toegeven en zijn biesjes pakken![/quote]

  Al een tijdje bekend uh… bronnen, namen waaronder hij nog meer meer bekend is… dit vraagt om links en achtergronden lijkt mij zo anders is het zeer nutteloze informatie.

  Verder lijkt het me duidelijk dat een dergelijke berichtgeving niet volstaat om je volledige aandacht/hoop hier bij te leggen. Zien is geloven in dit soort gevallen, en we hebben nog niets gezien 🙂

  0 likes
 51. [quote name=”Froggels”][quote name=”Bonabuster”][quote name=”Froggels”]Ze blijken ook heel goed te zijn in het oplichten van ms-patiënten, eerst zien dus….[/quote]

  Waarop baseer je dit ? Wie eist bewijst[/quote]
  hier vragen ze tussen de 3000 en 9000€ voor een clinical trial http://www.keshefoundation.org/nl/applications/medical/diseases/103-multiple-sclerosis/85-large-scale-clinical-trial-for-multiple-sclerosis%5B/quote%5D

  Ik snap dat je geen engels kn lezen dus bij deze de google vertaling: De meeste kosten voor MS 200 zal worden voldaan door de Stichting en haar aanhangers en de kosten voor dit onderzoek is subsidie ​​van 9000 euro tot 3000 euro per persoon. Voor deelname aan de MS 200, stuur dan uw verzoek naar [email protected]. Met als onderwerp: MS200.

  Subsidie staat daar snap je dus dat betekent dat per persoon een bedrag van tussen de 3000 tot 9000 euro beschik baar is.

  0 likes
 52. klinkt veelbelovend en wereldvernieuwend, maar je gelooft nu toch niet dat ze dat zomaar gaan prijsgeven als ze het al hebben zeker???komaan zeg, eerst moet de olie op en wat denk je, hoe moeten ze ons anders nog verder uitpersen(energiebedrijven ed)

  0 likes
 53. Waarom aan de overheden geven en hun laten beslissen? Waarom niet aan de mensen zelf? Omdat er 1 cruciaal woord in betrokken is: CONTROLE. W8 and see. Ofwel komt er helemaal niets van in huis, ofwel wordt er weer nen draai aan gegeven zodat de mensen weer afhankelijk blijven. Hoe raad ik het: zeer logisch: het merendeel van de mensen zijn onnozele schapen die geregeerd willen worden of zelf willen regeren. En degene die hier op “slechte reactie” gaan duwen zijn de schijnheiligaards.

  0 likes
 54. [quote name=”Herman de Graaf”]Als iemand expertise beschikbaar heeft over datgene wat Keshe beweert, is het Steven Greer wel. [/quote]
  Greer zegt wel meer. Hij heeft vroeg een goeie stap gezet met de Disclosure Project, maar dat was het dan ook. Tegenwoordig lult ie over hoe ie in contact komt met Aliens en andere onzin. En al die Cia, presidenten, en dingen waar ie toegang tot had. Geloof er weinig van. Hij weet het altijd mooi te brengen.

  Je hoort tegenwoordig niks meer van hem sinds dat hij uitgelult werd door iemand in het publiek bij een of andere UFO Conference.

  0 likes
 55. Gerry-Geldermalsen

  [quote name=”M. Brandenburg”]aanvulling,

  Het aantal spellingfouten in het Engels doen me ook niet echt op mijn gemak voelen met iemand die zogenaamd zo hoog geschoold is en al sinds de jaren 70 in Engeland woont.[/quote]
  Geachte heer Brandenburg. Het groene boekje spreekt van spelfout en niet over spellingfout.

  0 likes
 56. overheden gaan hier in niet goed keuren waarom om dat zij op geld uit zijn het moet allemaal geld kosten ..ze moeten het aan de mensen zelf vragen en niet meer aan regeringen ze moeten hun gewoon negeren net wat hun bij ons doen , wij hadden ook tegen de grondwet gestemd en wat gebeurde er achter onze rug gewoon tekenen …nu is het onze beurt vraag het aan de mensen .

  0 likes
 57. Al geruime tijd niets meer van Andrea Rossi met zijn e-Cat vernomen…

  0 likes
 58. Op 21 september aanstaande begint de Keshe Foundation met het vrijgeven van ruimtevaarttechnologieën en Magravs; gravitationele en magnetische systemen
  zo ver is het nog niet! De vaartuigen kunnen bovendien niet worden gedetecteerd met behulp van de huidige radartechnologie
  Spacedefensie: deze spitstechnologie vrijgeven levert onmmiddellijk gevaar voor een derde wereldoorlog, indien het in verkeerde handen terecht komt, met deze huidige internationale politieke gang van zaken….

  0 likes
 59. [quote name=”The Enzo”]
  Ik snap dat je geen engels kn lezen dus bij deze de google vertaling: De meeste kosten voor MS 200 zal worden voldaan door de Stichting en haar aanhangers en de kosten voor dit onderzoek is subsidie ​​van 9000 euro tot 3000 euro per persoon. Voor deelname aan de MS 200, stuur dan uw verzoek naar [email protected]. Met als onderwerp: MS200.

  Subsidie staat daar snap je dus dat betekent dat per persoon een bedrag van tussen de 3000 tot 9000 euro beschik baar is.[/quote]

  Natuurlijk kan ik Engels lezen, maar je brengt geen enkel argument aan waarmee je een bewijs levert dat deze persoon een oplichter is.

  Vergelijk dat eens met een doorsnee kankerbehandeling. Garanties: geen, kostprijs: ik ken mensen die hun droomhuis ervoor hebben moeten laten om hun tumorbehandeling te kunnen financieren. Persoon leeft nu bij z’n ouders. En dat ondanks sociale zekerheid en netpzorgverzekering.

  0 likes
 60. [quote name=”Lucien”]Waarom aan de overheden geven en hun laten beslissen? Waarom niet aan de mensen zelf? Omdat er 1 cruciaal woord in betrokken is: CONTROLE. etc. [/quote]

  De heer keshe is van mening dat overheden belasting moeten kunnen heffen op het gebruik van het product om op deze manier de infrastructuur in stand te kunnen houden. en banen te garanderen. (Deze gegevens kan op de site of in op youtube gepubliceerde intervieuws vinden) vooroordelen zijn makkelijk gevormd en dat neem ik je zeker niet kwalijk, maar je kan je beter op informatie berusten als je er wat over kwijt wilt. Je had op z’n minst even opzoek kunnen gaan naar de achter liggende reden en dan had je die tegen het licht kunnen houden. Nu heb je je om niets ingespannen en dat is toch ook zonde.

  Voor de rest we zullen het wel mee maken in september of niet wie zal het zeggen.

  0 likes
 61. Er steekt nog een vies addertje onder het gras. Wanneer overheden dit soort technologie in de vingers krijgen zullen zij de variant ervan patenteren, claimen dus. Dan krijgt iedereen die ervan verdacht wordt een soortgelijke techniek te bedrijven een boete aan z’n broek. De zoektocht naar nulpuntenergie is daarmee exclusief eigendom van de staat. We weten wat ‘de staat’ voor een instrument is!

  0 likes
 62. Keshe Foundation gaat revolutionaire technologieën vrijgeven ruimtevaarttechnologieën en Magravs; gravitationele en magnetische systemen
  Alle wetenschappers ter wereld kunnen de technologieën vanaf dat moment toepassen en namaken. Alle ambassades in België zijn hiervan op de hoogte gebracht
  waarom in Belgie? Niet via de Mersier M32 of And M31 zijn religievrije kosmoscivilisatie volgens hun wet&orde
  wat persliteratuur
  ‘Rusland, China en Iran sturen enorme strijdmacht naar Syrië’
  De Aarde als ruimtevaartcivilisatie op de Aarde met gelijke rechten en plichten via Extraterrestrials is ieder of niemand, met hulp van ET, anders planeten koloniseren met ET zonder religies, geen oorlogsgezwam

  0 likes
 63. [quote name=”Bonabuster”]

  Natuurlijk kan ik Engels lezen, maar je brengt geen enkel argument aan waarmee je een bewijs levert dat deze persoon een oplichter is.

  Vergelijk dat eens met een doorsnee kankerbehandeling. Garanties: geen, kostprijs: ik ken mensen die hun droomhuis ervoor hebben moeten laten om hun tumorbehandeling te kunnen financieren. Persoon leeft nu bij z’n ouders. En dat ondanks sociale zekerheid en netpzorgverzekering.[/quote]

  Lol dus je leest gewoon helemaal niet zelfs je eigen bericht niet, jij zegt dat het een oplichter is niet ik. wel jammer dit. Je verhaal over nep zorg-verzekeringen heeft hier duidelijk ook helemaal niets mee te maken maar… ik heb verschillende familieleden verloren aan kanker inclusief bijhorende chemokuren die netjes betaald werden door de verzekeringen dus ik weet niet wat voor verzekering of behandeling het is geweest maar de persoon waar jij naar refereert leeft tenminste nog.

  0 likes
 64. @Bonabuster

  Rectificatie niet jij maar Froggels zei dat het een oplichter was.
  Waar de reactie overigens ook op bedoeld was.

  0 likes
 65. [quote name=”gallicflower”]Keshe Foundation gaat revolutionaire technologieën vrijgeven ruimtevaarttechnologieën en Magravs; gravitationele en magnetische systemen
  Alle wetenschappers ter wereld kunnen de technologieën vanaf dat moment toepassen en namaken. Alle ambassades in België zijn hiervan op de hoogte gebracht
  waarom in Belgie? Niet via de Mersier M32 of And M31 zijn religievrije kosmoscivilisatie volgens hun wet&orde
  wat persliteratuur
  ‘Rusland, China en Iran sturen enorme strijdmacht naar Syrië’
  De Aarde als ruimtevaartcivilisatie op de Aarde met gelijke rechten en plichten via Extraterrestrials is ieder of niemand, met hulp van ET, anders planeten koloniseren met ET zonder religies, geen oorlogsgezwam[/quote]

  Dude..wtf??

  0 likes
 66. Een bedrijf als Shell koopt meestal de patenten, of gebruikt een minder aangename manier om technologie in handen te krijgen. (shell is niet voor niets een groot bedrijf)

  Shell zit hier niet op te wachten omdat zij controle willen.
  Daarom vind ik dit wel een super goed iniatief van keshe. (betrouwbaar of niet) ze geven in iedergeval een signaal af!

  Technologie in verkeerde handen?
  ……
  jongens welke technologie zit er in veilige handen??????

  zwaai zwaai

  ps.. waarom betalen we nog belasting aan beatrix? ze heeft genoeg aandelen in shell om haarzelf te kunnen onderhouden.
  En dan te bedenken dat we ook nog eens belasting betalen aan shell zelf.
  en kijk ook maar eens wlke politicus voor shell heeft gewerkt voordat ze de kamer inkwam. (w bos jp balkenende enz enz enz)

  Nederlandse regering is shell.

  0 likes
 67. In Vaanderen zijn Extraterrestrial civlisaties welkom, vrt-programmareeks van 2008-2009 hartelijke groeten aan iedereen in de ruimte de CD-programmagegevens werden de ruimte ingezonden via radiosignalen met de ESA-sateliet Probo1 Kosmoscivilisaties uit de Messier M32 en AND M31 zijn religieloze kosmoscivilisaties binnen hun wet&orde, maar laten zich kennen door hun uitzonderlijke extreme intellectuele wetenschappelijke prestiges op elk domein binnen elke tak van wetenschap in al haar onderverdelingen, wat onmiddellijk een invloed heeft voor het onvoorstelbare
  welvarende civilisatie-beschavingspeil.
  De uitbouw van een ET-spacebasis,spacekantoor,spaceambassade op Vlaams nationaal grongebied zullen enkel doorgang vinden na diepgaand politiek beraad met transparantie,zonder straatbeslissingen.Vechtpartijen en scheldpartijen binnen de parlemetaire gebouwen, lost geen problemen, voor homo sapien of homo galatica

  0 likes
 68. [quote name=”rob”]Er steekt nog een vies addertje onder het gras. Wanneer overheden dit soort technologie in de vingers krijgen zullen zij de variant ervan patenteren, claimen dus.[/quote]
  Idd, De meeste mensen zijn heel naief in hun denken. 1. deze technologie vrijgeven zou voor chaos zorgen, dus moet versandig gebeuren 2. overheden gaan altijd een stok vinden, dus wij burgers moeten onze overheden bedwingen. We zijn 1 wereld, snappie? De technologie kan utopia zijn of hel. Net zoals vandaag trouwens.

  0 likes
 69. [quote name=”rob”]Er steekt nog een vies addertje onder het gras. Wanneer overheden dit soort technologie in de vingers krijgen zullen zij de variant ervan patenteren, claimen dus. Dan krijgt iedereen die ervan verdacht wordt een soortgelijke techniek te bedrijven een boete aan z’n broek. De zoektocht naar nulpuntenergie is daarmee exclusief eigendom van de staat. We weten wat ‘de staat’ voor een instrument is![/quote]

  Idd! Ze zullen zeker nog wel wat stapjes voor zijn kwa technologie, maja dat weten wij nie..

  0 likes
 70. [quote name=”The Enzo”]@Bonabuster

  Rectificatie niet jij maar Froggels zei dat het een oplichter was.
  Waar de reactie overigens ook op bedoeld was.[/quote]
  Ik ga uit van wat ik kan lezen op het ms forum, en enkele andere links die ik via google gevonden had. Hier een link waaruit blijkt dat Niburu zelf ook zou beweren dat het oplichters zijn. Ik heb dus goede redenen om sceptisch te zijn, en het wijst zichzelf wel uit 21 September. We willen trouwens allemaal een betere wereld, niet?
  http://www.interdimensie.nl/joomla/index.php/Vrije-energie/keshe-foundation-blijkt-oplichterij.html

  0 likes
 71. @The Enzo: Volgens uw post gaan ze er belastingen op heffen om zelf de structurering van de maatschappij te blijven bepalen. M.a.w. was mijn eerste post correct toen ik zei dat ze de controle willen behouden. Mijn “vooroordelen” zijn dus volgens jouw informatie correct.

  Het is al lang bewezen dat overheden corrupte, criminele, massamoordenaars in de vorm van coöperatieven zijn. Wat jij naar voor haalt heb ik in mijn vorige post beschreven als: “Ze zullen er wel nen draai aan geven” Het resultaat blijft hetzelfde: ofwel komt er niets van in huis, ofwel willen ze de mensen blijvend afhankelijk maken van nieuwe technologieën. Geef gewoon die technologieën aan de mensen als je iets wil veranderen of hou je schijnheilige kop dicht. Ik moet alleszins niets hebben van massamoordenaars.

  0 likes
 72. Lucien je heb gelijk hoor …belastingen ze hebben alleen de wegen en zo te onderhouden, nu moet je gaan betalen voor een wind wat je laat is toch waar zeker of dat ze ons al niet genoeg uit persen als citroenen want hier ga je gezicht niet vrolijk van staan

  0 likes
 73. [quote name=”Froggels”]
  Hier een link waaruit blijkt dat Niburu zelf ook zou beweren dat het oplichters zijn.
  http://www.interdimensie.nl/joomla/index.php/Vrije-energie/keshe-foundation-blijkt-oplichterij.html%5B/quote%5D

  Hier wil ik wel es een uitleg van de NIBURU jongens !!! Hier staat duidelijk te lezen dat Niburu Keshe een oplichter vind:
  “De mensen van de vrije/nulpuntenergie groep van Niburu hebben de organisatie van de Keshe Foundation doorgrond en de ware aard van deze grijpgrage onderneming aan het licht weten te brengen.”
  Het artikel insinueert enkel maar, zonder bewijs van claims.

  Maar waarom maakt Niburu dan toch reklame er voor met dit artikel? Opportunistisch?

  0 likes
 74. [quote name=”rob”]Er steekt nog een vies addertje onder het gras. Wanneer overheden dit soort technologie in de vingers krijgen zullen zij de variant ervan patenteren, claimen dus. Dan krijgt iedereen die ervan verdacht wordt een soortgelijke techniek te bedrijven een boete aan z’n broek. De zoektocht naar nulpuntenergie is daarmee exclusief eigendom van de staat. We weten wat ‘de staat’ voor een instrument is![/quote]
  Keshe heeft zijn patenten en structuur zo opgesteld dat overheden deze niet kunnen claimen. Merk ook op dat ze niet zijn afgesloten, jusit om die redenen. Patentering is een middel om technologie over te kopen en te onderdrukken.
  Ze zijn dus ingediend maar niet afgesloten. Ook de ‘Stichting’ is een heel slimme zet van hem. Vele grote organisaties hebben een Stichting als structuur. Wees bewust dat dit niet gratis komt. Ook niet zijn vele BVBA’s die hij heeft. Keshe investeert ook dmv de donaties en processen.

  0 likes
 75. [quote name=”cosmonaut”][quote name=”rob”]Er steekt nog een vies addertje onder het gras. Wanneer overheden dit soort technologie in de vingers krijgen zullen zij de variant ervan patenteren, claimen dus.[/quote]
  Idd, De meeste mensen zijn heel naief in hun denken. 1. deze technologie vrijgeven zou voor chaos zorgen, dus moet versandig gebeuren 2. overheden gaan altijd een stok vinden, dus wij burgers moeten onze overheden bedwingen. We zijn 1 wereld, snappie? De technologie kan utopia zijn of hel. Net zoals vandaag trouwens.[/quote]

  Schot in de roos

  0 likes
 76. [quote name=”Gerry-Geldermalsen”][quote name=”M. Brandenburg”]aanvulling,

  Het aantal spellingfouten in het Engels doen me ook niet echt op mijn gemak voelen met iemand die zogenaamd zo hoog geschoold is en al sinds de jaren 70 in Engeland woont.[/quote]
  Geachte heer Brandenburg. Het groene boekje spreekt van spelfout en niet over spellingfout.[/quote]

  De heer Brandenburg is dan ook geen hoog geplaatst wetenschapper die claimt de wereld te gaan veranderen. Hij trekt de geloofwaardigheid in twijfel op basis van spellingsfouten. Wat is uw bedoeling van uw opmerking trouwens?

  0 likes
 77. Er wordt wel meer onzin op het net geschreven.

  0 likes
 78. Gewoon even Keshe Foundation op internet zoeken, weet je meteen wat meer. Succes met lezen.

  0 likes
 79. Richard van Bemmelen

  Deze man verkondigt wetenschappelijke onzin. Alleen al de titels van zijn boeken kloppen niet:’The universal order of creation of matters’ en ‘The structure of the light’. Waar heeft deze man gestudeerd?

  0 likes
 80. [quote name=”Lucien”]Het is al lang bewezen dat overheden corrupte, criminele, massamoordenaars in de vorm van coöperatieven zijn. Wat jij naar voor haalt heb ik in mijn vorige post beschreven als: “Ze zullen er wel nen draai aan geven” Het resultaat blijft hetzelfde: ofwel komt er niets van in huis, ofwel willen ze de mensen blijvend afhankelijk maken van nieuwe technologieën. Geef gewoon die technologieën aan de mensen als je iets wil veranderen of hou je schijnheilige kop dicht. Ik moet alleszins niets hebben van massamoordenaars.[/quote]

  Nou ja correct… kan je dat niet noemen mag wel, als je gelijk wilt krijgen uiteraard dan kan je dat stellen. Maar het is de uitvinder die meent dat als dit vrij gegeven wordt en als iedereen er vrij gebruik van kan maken dus zonder verbonden kosten dat dat tenkosten gaat van de maatschappij en met name de voorzieningen zo als hij het onder woorden bracht. Of dat dit echt zo is laat zich vooralsnog te raden.

  0 likes
 81. [quote name=”The Enzo”][quote name=”Lucien”]Het is al lang bewezen dat overheden corrupte, criminele, massamoordenaars in de vorm van coöperatieven zijn. Wat jij naar voor haalt heb ik in mijn vorige post beschreven als: “Ze zullen er wel nen draai aan geven” Het resultaat blijft hetzelfde: ofwel komt er niets van in huis, ofwel willen ze de mensen blijvend afhankelijk maken van nieuwe technologieën. Geef gewoon die technologieën aan de mensen als je iets wil veranderen of hou je schijnheilige kop dicht. Ik moet alleszins niets hebben van massamoordenaars.[/quote]

  Nou ja correct… kan je dat niet noemen mag wel, als je gelijk wilt krijgen uiteraard dan kan je dat stellen.[/quote]

  Wat bedoel je daar nu eigenlijk mee?

  0 likes
 82. Gaat weer lekker, in april was er iemand die beweerde bij hoog en laag dat we gratis energie kregen in MAART maar daarna niks meer van gehoort.Het is schering en inslag met dit soort lui.Maar er komt nooit wat van terecht omdat geld heerst,met geld kan je alles en iedereen omkopen dus ook dit soort lui.
  Zoek het allemaal maar uit.Laat ze er zelf maar eens achterkomen.

  0 likes
 83. [quote name=”Richard van Bemmelen”]Deze man verkondigt wetenschappelijke onzin. Alleen al de titels van zijn boeken kloppen niet:’The universal order of creation of matters’ en ‘The structure of the light’. Waar heeft deze man gestudeerd?[/quote]

  ooit in een school, zoals jij .

  hij heeft zich tenminste verder kunnen ontwikkelen en inzichten verworven in zaken waaraan de meeste met een dergelijk bekrompen visie niet kunnen tippen.

  waarom koopt je niet eens één van zijn boeken ?

  0 likes
 84. Richard van Bemmelen

  O geloof me ik heb me verdiept in zijn werk, maar er is geen touw aan vast te knopen. Deze man spreekt de taal van de wetenschap niet. Als ing. elektronica weet ik waar ik het over heb. Ik verdiep me al jaren in quantumfysica, maar ook alternatieve theorieën. Als je echt een baanbrekende nieuwe fysica wil leren kan ik je Denaerde’s werk aanbevelen, waar ik de website theory-of-god van onderhoud en het mijn eigen site over heb (resona.nl)

  0 likes
 85. ik lees hier veel menings verschillen maar ik geef Lucien nu wel het meest gelijk hoor .nog een vraag komen ze ook in belgie …dan moeten ze van Rompeay buiten houden .prettige avond

  0 likes
 86. Tjonge jonge lijkt hier wel nujij.nl! Al dat gemekker! Smul van het nieuws of niet.. Stel nou dat het hem wel is gelukt! Wow dat zou nog eens vet zijn.

  In 10 minuten de mooiste plekjes van de aarde zien. Wauw.. even een weekendje tikal voor weinig haha!

  Geniet!

  0 likes
 87. Ik ben er van overtuigd dat deze man de waarheid vertelt. De reden, waarom hij het nu pas naar buiten brengt, is omdat ze er alles aan gedaan hebben om te zorgen, dat de huidige elite niets kan doen om deze bekendmakingen tegen te houden. Ze zijn al jarenlang tegengewerkt. Logisch ook, als je bedenkt, dat hierdoor vele multinationals ten onder zullen gaan. Let op! 21 September… Vernieuwing…

  0 likes
 88. begrijp niet dat Niburu hier nog aandacht aan besteed. Ben ooit naar een bijeenkomst van hem geweest en hij had de ene na de ander smoes om dingen die hij z.g. had uitgevonden niet te mogen openbaren. ….
  De politie was vanochtend bij hem binnen gevallen …. Het emmertje ontdaan van de deksel met daarin een energie bol (generator) mocht niet gefotografeerd worden. Maarja toegegeven je moet ergens je geld aan verdienen

  0 likes
 89. [quote name=”henk”]Gaat weer lekker, in april was er iemand die beweerde bij hoog en laag dat we gratis energie kregen in MAART maar daarna niks meer van gehoort.Het is schering en inslag met dit soort lui.Maar er komt nooit wat van terecht omdat geld heerst,met geld kan je alles en iedereen omkopen dus ook dit soort lui.
  Zoek het allemaal maar uit.Laat ze er zelf maar eens achterkomen.[/quote]
  Ja precies, wat is er gebeurd met die E-Cat LENR technologie van Rossi&Focardi?
  Een paar maanden geleden een ontzettende buzz op het interwebs,zou zogenaamd werken en nu niks meer,nada. EEEH?

  0 likes
 90. [quote name=”ziggy”]Tjonge jonge lijkt hier wel nujij.nl! Al dat gemekker! Smul van het nieuws of niet.. Stel nou dat het hem wel is gelukt! Wow dat zou nog eens vet zijn.

  In 10 minuten de mooiste plekjes van de aarde zien. Wauw.. even een weekendje tikal voor weinig haha!

  Geniet![/quote]

  Ik ben het helemaal met je eens!!! Laten wij met z’n alle positief blijven hierover, dan zullen er alleen maar positieve reacties uit voortvloeien!

  0 likes
 91. Het klinkt hoopvol maar na even googelen vond ik dit:

  Keshe Foundation blijkt oplichterij
  zaterdag, 12 november 2011 00:49 | Geschreven door Ian Kuyt

  Bovenstaande kop is notabene van een artikel van niburu!!!!
  Wat moeten we geloven? En wat gelooft Niburu?? Wie het weet mag het zeggen…

  0 likes
 92. Er wordt zo veel geschreven op internet 🙂

  0 likes
 93. [quote name=”Hulle”]Het klinkt hoopvol maar na even googelen vond ik dit:

  Keshe Foundation blijkt oplichterij
  zaterdag, 12 november 2011 00:49 | Geschreven door Ian Kuyt

  Bovenstaande kop is notabene van een artikel van niburu!!!!
  Wat moeten we geloven? En wat gelooft Niburu?? Wie het weet mag het zeggen…[/quote]

  Het artikel is geschreven door Ian Kuyt van de website Interdimensie.nl. Het is de mening van Ian Kuyt. Hier op de site van Niburu vind ik geen artikel met bovenstaande kop zoals je schrijft. Laat staan negatieve / twijfelende uitingen van Niburu.

  0 likes
 94. [quote name=”Incy”]
  Het artikel is geschreven door Ian Kuyt van de website Interdimensie.nl. Het is de mening van Ian Kuyt. Hier op de site van Niburu vind ik geen artikel met bovenstaande kop zoals je schrijft. Laat staan negatieve / twijfelende uitingen van Niburu.[/quote]

  Paar bedenkingen: Wie is Ian Kuyt? Wat is zijn relatie met Niburu (blijkbaar close) Wat is zijn betrachting vh descredit artikel? Wie heeft belang bij zulke zware ongefundeerde insinuaties?

  0 likes
 95. Op http://nl.espacenet.com/?locale=nl_NL kon ik geen patenten op naam van die foundation vinden. Helaas weer too good to be true…..

  0 likes
 96. [quote name=”nulpunt”]Op http://nl.espacenet.com/?locale=nl_NL kon ik geen patenten op naam van die foundation vinden. Helaas weer too good to be true…..[/quote]

  Das gek ik kan er zo 4 vinden 😐

  0 likes
 97. [quote name=”TheEnzo”][quote name=”nulpunt”]Op http://nl.espacenet.com/?locale=nl_NL kon ik geen patenten op naam van die foundation vinden. Helaas weer too good to be true…..[/quote]

  Das gek ik kan er zo 4 vinden :|[/quote]http://worldwide.espacenet.com/searchResults?ST=singleline&compact=false&query=TAVAKOLI+MEHRAN+KESHE&locale=nl_NL&submitted=true&DB=EPODOC

  0 likes
 98. Richard van Bemmelen

  ‘It has to be recognised that the centre of all planets in possession of gravity due to the centre cores heating, are always in possession of two Magnetic Field Forces in their inner sanctum… This inner core, due to it physical content, motion and position in the centre of the Earth, creates and maintains its own magnetic field force, independent of the magnetic force which has been known to be created by the interaction of the inner core and the outer core of the planet’

  Dit is echt onzin. Hij zegt dus dat zwaartekracht te maken heeft de met hitte en samenstelling van een planeetkern. Daarnaast haalt hij er magnetisme bij, wat niets met zwaartekracht te maken heeft.

  Ook 2 rotsblokken in de ruimte trekken elkaar aan en die hebben echt geen fusiereactor in hun kernen.

  Bovendien is de enige scientific paper waar hij naar refereert op zijn website nota bene een kritisch rapport van een Belg. Waarom geen verwijzingen naar zijn eigen werk als fysicus?

  0 likes
 99. 21 september dat is het nu dus geweest ik heb niks vernomen of gehoord op hun youtube kanaal ook niks nieuws op 21 september .

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Afvallen met hypnotherapie

Bizar effectieve methode om gegarandeerd af te vallen

Als het gaat om afvallen, dan weet ...

diabetesvrij

Hoe je snel en gratis van diabetes geneest zonder onzin

Diabetes is een ziekte waarbij je bloedsuikerwaarde ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Gênante vertoning: Kijk hoe deze tv-presentator de vloer aanveegt met de hysterische klimaattiener Greta Thunberg

Jij bent geen morele leider. Ik zal je vertellen wat je wel bent. Professor sloopt klimaatactivist Greta Thunberg in deze open brief

Een professor van de DePaul University in ...

snow-1813456_1280

Brute kou treft 200 miljoen Amerikanen, en het ergste is nog niet voorbij. Honderden records op de tocht. Horrorwinter in aantocht?

In de Verenigde Staten zijn duizenden vluchten ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.