Homepagina » Wetenschap » Keshe Foundation gaat revolutionaire technologieën vrijgeven
keshe923874932487234342

Keshe Foundation gaat revolutionaire technologieën vrijgeven

Op 21 september aanstaande begint de Keshe Foundation met het vrijgeven van ruimtevaarttechnologieën en Magravs; gravitationele en magnetische systemen.

Alle wetenschappers ter wereld kunnen de technologieën vanaf dat moment toepassen en namaken. Alle ambassades in België zijn hiervan op de hoogte gebracht.

Landsgrenzen zullen dan steeds minder belangrijk gaan worden. Wanneer het eerste systeem is gebouwd en toegankelijk is voor het publiek zal een reis van Teheran naar New York nog hooguit 10 minuten in beslag nemen.

Energiecrisis

Elk individu is dan in staat dezelfde afstand in dezelfde tijd af te leggen en het kost vrijwel niets. De vaartuigen kunnen bovendien niet worden gedetecteerd met behulp van de huidige radartechnologie.

De energiecrisis wordt in één klap opgelost omdat de krachten die de energievoorraad en daarmee de financiële structuren beheren met lege handen staan wanneer de vrijgegeven technologie worden toegepast. Ook het tekort aan drinkwater kan op dezelfde manier worden aangepakt.

Patent

De afgelopen zes jaar is gebruik gemaakt van het internationale patentsysteem om elk land en elke vooraanstaande wetenschapper een kopie van de patenten van de Keshe Foundation te doen toekomen. De nieuwe technologie kan dus niet worden tegengehouden door bepaalde individuen of groepen en daarnaast hebben de meeste landen nu de beschikking over patenten van de Keshe Foundation voor het opwekken van energie, medische systemen en ruimtevaart.

De technologie van de Keshe Foundation geeft elk land toegang tot zo veel water, energie en voedsel als nodig is. Nieuwe systemen voor de gezondheidszorg en transport brengen de kosten terug tot een minimum.

Alle technologieën van de Keshe Foundation zijn eigendom van het volk. Al het inkomen dat met de technologie wordt gegenereerd behoort toe aan het land dat er gebruik van maakt.

Voordelen

Op het moment dat de nieuwe technologieën en de voordelen die ze met zich meebrengen bekend zijn bij het publiek moeten de leiders van elk land bepalen hoe ze de technologieën gaan implementeren.

Er zijn twee keuzes mogelijk: of we werken allemaal samen om het leven van iedereen op aarde te verbeteren, of de ontwikkelde landen gaan in de nabije toekomst een eindeloze toestroom immigranten naar de grote steden zien.

We kunnen zorgen dat geen mens nog hoeft te sterven aan dorst of honger en dat geen land nog wordt aangevallen. De Keshe Foundation maakt geen onderscheid op basis van kleur, nationaliteit, religie of politieke voorkeur. Overheden worden opgeroepen om een team van wetenschappers samen te stellen dat de nieuwe technologieën gaat inspecteren. Ze kunnen vervolgens besluiten er al dan niet gebruik van te gaan maken. Als ze de uitnodiging negeren zullen ze al snel de landen moeten volgen die de nieuwe technologieën wel gaan ontwikkelen.

In de nabije toekomst realiseren mensen zich dat ze hier zijn om elkaar van dienst te zijn terwijl iedereen op hetzelfde moment toegang heeft tot alle hulpbronnen.

Bron: Keshefoundation.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Karen
Karen
9 jaren geleden

Geloof je het zelf?! Deze man heeft wel meer uit zijn duimpje gezogen 😉

guido habets
guido habets
9 jaren geleden

enlightened soul

Natsu
Natsu
9 jaren geleden

Is dit dan het begin van de nieuwe technologieën? Ik ben benieuwd 😀

Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

Als het al waar is waarom dan pas? Waarom niet meteen?

x

Check Also

huisarts

Huisarts schrijft indringende brief aan Attje Kuiken: ‘Je kraamt onzinnige dingen uit over mensen die je niet kent’

Beste Attje, waar is de tijd gebleven ...

antifa

Beelden: Antifa verstiert massaprotest tegen coronabeleid in Brussel

In Brussel zijn zondag zo’n 100.000 betogers ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

100
0
We lezen graag je reactie!x