Mens en Dier

Europarlementariër Guy Verhofstadt krijgt volle laag: ‘Vuile oorlogshitser’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Europarlementariër Guy Verhofstadt wijst erop dat 18 jaar geleden 10 landen bij de EU zijn gekomen. Zonder dit EU-lidmaatschap zouden Russische troepen volgens hem al bij Gdansk, Boedapest of Vilnius zijn in plaats van Odessa, Marioepol en Kiev.

Verhofstadt zei in een interview met de Belgische pers dat Oekraïne ‘wellicht al een autoritaire staat was geweest als Trump vandaag aan de knoppen had gezeten’.

De Belgische oud-premier krijgt veel kritiek. “U wordt weinig gehinderd door kennis en inzichten, lijkt het wel,” schrijft BVNL-bestuurder Hans van Tellingen. Vastgoedondernemer Erik de Vlieger voegt toe: “Lul niet zo stom, vuile oorlogshitser.”

New world order

In het Europees Parlement vroeg Verhofstadt of ‘we’ klaar zijn voor de Nieuwe Wereldorde van morgen. Het antwoord op die vraag is volgens hem: niet helemaal. Het Zeeuwse Statenlid Martin Bos reageert: “Luister naar de dreigende woorden van Guy Verhofstadt over zijn ‘new world order’ en besef dat als wij willen dat Nederland blijft bestaan, wij ook effectief rap uit de EU moeten stappen. Nexit!”

Dat is echt niet waar

Mat Herben, oud-partijleider van Lijst Pim Fortuyn, zei in WNL Op Zondag bang te zijn dat we allemaal meegaan in de Amerikaanse retoriek van ‘we moeten Rusland een kopje kleiner maken’. “Het werkelijke verhaal is geopolitiek,” benadrukte Herben. “Het gaat hier eigenlijk helemaal niet om de Oekraïne, of die wel of niet in Russische handen komt. Waar het hier in werkelijkheid om gaat, is: de Russen hebben een omsingelingscomplex.”

“Zij zien de NAVO oprukken in hun ogen en zijn daar bang voor. En dan kun je zeggen zoals onze premier: dat is paranoïde, de NAVO is defensief. Kijk op de kaart, dat is echt niet waar,” zei Herben.


4.8 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
8 maanden geleden

Heel goed verwoord, Mat Herben, dat is precies waar het om gaat

Ron
Ron
8 maanden geleden

Dat junk van de liberale partij heeft België al naar de kloten geholpen. Een inwoner kan hem niks schelen enkel zijn gelul over democratie wat in feite zijn manier van dictatuur is. Een van de meest verachtelijke politici van België. Of beter gezegd: de vuile wolf in schaapskleren. Die ben je liever kwijt dan rijk. Al wat in zijn handen komt veranderd in de dood. Mens leer je geschiedenis. Of hoe waardeloze politici carriere maken en denk eraan Michel ook een liberaal verraade ook zijn inwoners voor zijn vet betaald jobke als voorzitter van de EU.

Hugo
Hugo
8 maanden geleden

Verhofstadt is gewoon een EU crimineel, een zoutzak met een Hitler look, een zakkenvuller en inderdaad een oorlogshitser. Kortom een imbiciel die allang van het politieke spectrum had moeten verdwijnen. zoals ook die nar van Rutte.

Exegese
Exegese
8 maanden geleden

Pure opnaaierij gebaseerd op smerige leugens. We moeten zo snel mogelijk uit de EU en uit de NAVO als we iets van onze eigenheid en souvereiniteit over willen houden .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x