Great ResetMens en Dier

‘Great Reset’-professor op tv: wereldbevolking moet meer dan gehalveerd worden

Help mee door deze informatie met anderen op je socials te delen!

De wereld telt voor het eerst acht miljard mensen. Volgens schattingen van de VN is de mijlpaal dinsdag bereikt. De grens van zeven miljard mensen werd in 2011 bereikt.

Demograaf en ‘Agenda Contributor’ van het World Economic Forum Wolfgang Lutz zei in het Oostenrijkse tv-programma ZiB 2 dat er te veel mensen op aarde zijn en dat het aantal idealiter moet worden teruggebracht naar drie miljard.

Lutz droeg in het programma met trots zijn Agenda 2030-speldje op zijn revers. Volgens hem moeten we terug naar de situatie in de jaren zestig, toen de wereldbevolking uit zo’n drie miljard mensen bestond.

‘Ingrijpen’

Meer mensen betekent een grotere ecologische voetafdruk. Ze hebben meer energie nodig en meer ruimte voor voedsel. Het probleem is dat het voedsel de arme en snelgroeiende continenten niet bereikt en daar moet men dus ‘ingrijpen’.

Te veel kinderen brengt volgens Lutz gezondheidsproblemen met zich mee. Hij verwees naar gezinsplanning op Mauritius, waar de overheid gezinnen met veel kinderen vanaf de jaren zestig afschilderde als asociaal en gezinnen met weinig kinderen als gelukkig. Het gevolg was dat het aantal geboorten per vrouw binnen 10 jaar halveerde.

Grote droom

De professor van de Universiteit van Wenen verwacht dat de vruchtbaarheidscijfers op den duur overal instorten. In Zuid-Korea krijgt een vrouw bijvoorbeeld gemiddeld maar 0,7 kinderen, zei Lutz met een brede grijns.

Het belangrijkste doel is volgens hem dat de wereldbevolking tegen het einde van de 22e eeuw is teruggelopen naar drie miljard.

Mensen die steeds minder kinderen krijgen en steeds meer consumeren, dat is de grote droom van de globalisten.

[Wochenblick]

4.6 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
218 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
4 maanden geleden

Als ze nu eens beginnen met hun eigen bloedlijn op te ruimen dan tonen ze ballen.
Maar ik neem aan dat dat niet de bedoeling is wat hij zegt.
NAZI

Annette
Annette
4 maanden geleden

Voor heel veel mensen, mits zij überhaupt deze informatie tot hun al behoorlijk aangetaste hersenen kunnen laten doordringen, zou dit een ongelooflijke schok kunnen veroorzaken.

WIJ, al jarenlang zéér goed op de hoogte via de alternatieve kanalen zoals ninefornews, hebben dit natuurlijk al lang eerder vernomen.

Heel veel van ons zullen ongetwijfeld op de hoogte zijn van de Georgia Guidestones, waar het nota bene in de stenen ingebeiteld staat: de ideale wereld, uiteraard alléén voor de zogenaamde elite (inmiddels een besmet woord wat mij betreft) mag niet meer dan 500.000.000 “mensen” bevatten. Ik schrijf met opzet mensen tussen aanhalingstekens, want dat zijn uiteraard geen mensen meer, maar bestuurbare robots, die alleen nog maar in de verte op de oorspronkelijke mensen lijken.

Naar mijn mening is het volkomen ridicuul en is er, MITS goed verdeeld, meer dan genoeg voedsel en alles wat een mens nodig heeft, op de aarde beschikbaar. Het enige punt is, dat het totaal oneerlijk verdeeld is. Dat is natuurlijk al jaren het geval.

Mijn moeder zaliger zei al tientallen jaren geleden, dat al die hulpprogramma’s in vooral Afrika een zeer negatief effect hebben gehad.
De reden is dat waar eerst van de 10 geboren kinderen er 8 of 9 niet eens de vijf jaar haalden, door de hulp vanuit de Westerse wereld de 10 geboren kinderen praktisch allemaal in leven bleven.

Nu wil ik zeker niet zeggen dat ieder mensenkind geen Gods geschenk is, maar doordat er tegelijkertijd geen effectief programma was om aan geboortebeperking te doen, de bevolking zeker in Afrikaanse landen is geëxplodeerd.

DAT is natuurlijk ook de reden waarom er zo ongelooflijk veel, vooral jonge mensen richting Europa trekken. Uiteraard wordt dit gestimuleerd door VN, WEF en nog een paar instellingen.

De reden hiervoor is om de OOIT blanke bevolking van Europa te mixen met donkere rassen om een kneedbaar, gehoorzaam volk te creëren.

En DAT is nu wat er anno 2022 speelt. Simpelweg: “ze” willen af van de vrijheidslievende blanke bevolking, die (helaas) OOK voor een groot deel de afgelopen bijna drie jaar braaf de regels hebben opgevolgd.

Het is ook in het openbaar toegegeven, dat maatregelen als mondkapjes, lockdowns en dergelijke niets anders waren dan kijken hoe gehoorzaam je de mensen kan krijgen.

Gelukkig zijn er best wel veel mensen, waarbij dat plannetje jammerlijk mislukt is. En het fijne is dat er iedere dag mensen bij komen.

Zoals indertijd het spelletje op het schoolplein (ik denk dat de ouderen onder ons dat vast nog wel weten): de boom, de boom wordt hoe langer hoe dikker!

DavidMills
DavidMills
4 maanden geleden

Interessant dat juist een Oostenrijker deze uitspraken doet. Deze neo-nazi schiet van 6 miljoen door naar 4 miljard.

Waarschijnlijk niemand die deze gek terugfluit zoals bij Icke het geval was. Het betreft tenslotte niet alleen Joden.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Nederland is ÓVERBEVOLKT dankzij de migranten agenda van dezelfde gestoorde great-reset idioten..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

218
0
We lezen graag je reactie!x