Gezondheid

Helderziende uit Vlagtwedde ‘maakt mensen beter met haar handen’

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op internet circuleert momenteel een artikel over een bescheiden vrouw van in de negentig uit Vlagtwedde die kwalen bestrijdt door handoplegging. Van heinde en ver reizen mensen af naar Tjaaktje Bodewits, die zichzelf betitelt als helderziende.

Toen Tjaaktje ongeveer 17 jaar oud was merkte ze dat ze mensen kon genezen met haar handen. Al snel wisten mensen met allerlei verschillende kwalen haar te vinden. Ook haar man deed geregeld een beroep op haar. Hij was gek op voetbal en wilde dan de uitslagen van tevoren weten.

‘Ik weet ook niet waar de pijn blijft’

Mensen van over de hele wereld komen bij haar over de vloer; uit heel Nederland, Duitsland, Zwitserland, Canada en zelfs Indonesië. Ze krijgt bezoek van artsen, pastoors en professoren. Ook sturen therapeuten regelmatig mensen naar haar door.

“Ik leg mijn handen op. Als er iets niet goed is beginnen ze te trillen,” zei ze. “Vaak zie ik ook wel aan de mensen dat er iets is als ze binnenkomen. Ik doe mijn ogen dicht en zie wat er gebeurt. Hoe dat kan? Dat weet ik niet. Ik weet ook niet waar de pijn blijft.”

Rommel en ellende

Er komen volop mensen bij haar met rugpijn, eczeem, hooikoorts, hoofdpijn en astma. Ze kan niet iedereen beter maken. “Kanker is moeilijk en zit vaak te diep. Maar ik stuur niemand weg, iedereen is welkom,” zei ze.

Voor het geld doet ze het niet. Mensen die ze behandelt mogen een donatie geven. “Geld heeft toch geen waarde? Kun je het meenemen in je kist?” vroeg ze. “Overdag heb ik zo mooi wat praterij in huis. Tv kijken doe ik nooit, al die rommel en ellende.”

[DvhN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eva
Eva
5 jaren geleden

He, he……….even een lekker berichtje. En nog wel van eigen bodem!

exegese
exegese
5 jaren geleden

Voor het geld doet ze het niet. Mensen die ze behandelt mogen een donatie geven. “Geld heeft toch geen waarde? Kun je het meenemen in je kist?” vroeg ze. “Overdag heb ik zo mooi wat praterij in huis. Tv kijken doe ik nooit, al die rommel en ellende.”

Eerlijker kunnen we het niet maken, wel duurder. en veel inefficiënter.

Sunshine
Sunshine
5 jaren geleden

Helaas kan ze niet iedereen helpen, weet ik uit eerste hand 🙁
Maar het is wel een uiterst vriendelijk vrouwtje.

Rick
Rick
5 jaren geleden

Zelf werk ik ook in deze branche.
Ik doe altijd aan borstvergroting door handoplegging.

Natuurlijk inclusief een niet goed geld terug garantie!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x