Graancirkels

Grootste graancirkelformatie van Nederland ontdekt. Deze gerespecteerde filmmaker was getuige van de voorspelling en ontdekking

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onlangs werd de grootste graancirkelformatie van Nederland ontdekt. De Amerikaanse filmmaker William Gazecki was getuige van de voorspelling en ontdekking door Robbert van den Broeke.

“Hij was de hele week bij mij en is dus overtuigd van de echtheid,” verklaarde hij.

“Helaas denken mensen nog steeds wel eens dat ik de graancirkels zelf maak, maar tussen de voorspelling en het ontdekken van de formatie ben ik niet van zijn zijde geweken,” vervolgde hij.

Honderden meters lang

“Bovendien is de gigantische formatie honderden meters lang; dat kan ik niet eens zelf maken,” klonk het. “Daarnaast voelde hij ook de onverklaarbare energie.”

Emmy-winnaar Gazecki is zo onder de indruk van het leven van Van den Broeke dat hij een reallifesoap wil gaan maken over diens leven.

Overtuigd

“Het is sowieso geweldig dat zo’n gerespecteerd filmmaker overtuigd is van de echtheid,” lichtte Van den Broeke toe. “Het is echt te mooi om waar te zijn.”

Hij zei dat we alleen maar dankbaar mogen zijn voor zulke graanformaties. Gazecki heeft onder meer Discovery Channel en National Geographic benaderd voor een samenwerkingsverband.

Bekijk ook onderstaand filmpje en oordeel zelf:

Foto: Wikimedia Commons

[Halderbergse Bode]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
3 jaren geleden

Nou laat ik voorop stellen dat het mogelijk is dat iemand deze beelden door krijgt…… Maar de foto hier boven klopt niet met het filmpje…..en waarom geen datum en de plaats waar die cirkel is gemaakt….en voor zo ver ik in kan schatten is dat zeker geen honderden meters lang, en was die filmer toevallig bij hem thuis……… Het moet toch moeilijk zijn dat als je beelden krijgt , dat je weet waar je moet zoeken, zij stappen in de auto en weten kennelijk waar naar toe……..Maar het kan ook in Friesland zijn……… Nou weet ik uit ervaring dat bij het zien van dingen of situatie’s nooit een tijd staat aangegeven . Stel ik krijg zo’n cirkel door en heb daar ervaring mee, dan is het toch logisch dat je in heel het land mensen kan oproepen om met een drone (?) te gaan kijken, hoe, wat, waar en wanneer…….. Ik ben toch niet de enige die kan zien en toch praktisch en nuchter is…. Ik heb even op de site van Robert gekeken, maar sorry hoor, t is allemaal vaag…..

Louise
Louise
3 jaren geleden

Nog even dit, waarom is er zoveel haat en agressie tegen Robbert…. in het ergste geval overdrijft hij het allemaal ….
Dat is toch geen reden voor doods bedreigingen ….. Misschien is het beter om uit de publiciteit te blijven……..

Borsthaar
Borsthaar
3 jaren geleden

Duidelijk een oplichter

nietzoslimdieamis
nietzoslimdieamis
3 jaren geleden

nou …
het eerste dat mij te binnen schiet bij deze meneer…
wat een oplichter haha…
toch wel grappig dat er mensen zijn die hem serieus nemen,
en dan die graan circels… die slaan helemaal nergens op ! niks interesants aan en ziet er gewoon zo nep uit,
en dan ook nog eens zijn gebroken engels…….maked ? serieus ? haha

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x