Buitenaards

Nieuwe studie: aarde is mogelijk al bezocht door buitenaardse beschavingen. Waar zijn ze nu (en komen ze ooit weer terug)?

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Melkweg kunnen mogelijk talloze buitenaardse beschavingen worden gevonden, blijkt uit een nieuwe studie. We weten alleen niet dat ze bestaan, omdat ze heel lang geleden voor het laatst op bezoek zijn geweest.

Uit de studie, gepubliceerd in The Astronomical Journal, blijkt dat intelligent buitenaards leven een sterrenstelsel waarschijnlijk op zijn gemakje verkent.

Onderzoekers hebben op basis van een aantal modellen gesimuleerd hoe een beschaving zich over een sterrenstelsel verspreidt.

Geen sporen

Wetenschappers stellen dat er op dit moment geen interstellaire bezoekers op aarde zijn en dat er geen bewijs is dat ze er ooit zijn geweest.

Maar dat hoeft niet betekenen dat ze nooit op onze planeet zijn geweest, stellen de auteurs van de nieuwe studie.

Als een buitenaardse beschaving honderdduizenden of zelfs miljoenen jaren geleden naar de aarde is gereisd, zijn er mogelijk geen sporen meer te vinden van hun bezoek, aldus de auteurs.

Aurora-effect

Ze verwezen naar eerder onderzoek dat suggereert dat we bewijs voor buitenaards bezoek in het verleden mogelijk niet kunnen detecteren.

Het is zelfs mogelijk dat aliens de aarde zijn gepasseerd terwijl er mensen op leefden, maar dat ze hebben besloten om er niet te landen.

In dit geval spreekt men ook wel van het Aurora-effect, vernoemd naar het boek ‘Aurora’ van Kim Stanley Robinson.

[Business Insider]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
3 jaren geleden

Raelians, Cobra, Dr. M. S. Greer(Siriusdisclosure.com) etc. etc. kondigen allemaal min of meer aan dat de Ufo’s/Aliens binnenkort terugkeren naar de Aarde, alleen zullen niet alle mensen dit mee gaan maken.

Eelke Piers
Eelke Piers
3 jaren geleden

Als men de oude geschriften leest zoals de Bijbel en de hindoe geschriften , ik dacht aan de Bhagavad Gita, dan hoef je geen studie of onderzoek meer te doen. Het krioelt daar van buitenaardsen.
Om een paar te noemen en dat hoeven dan nog niet allemaal buitenaardse te zijn: Aartsengelen, engelen, machten, krachten, geesten, Cherubijn, Serafijnen, enz. De kwaden zijn dan Satan, duivels demonen. Zij voeren nu een strijd in het universum en de kwade krachten zijn aan het verliezen en komen nu op de aarde om daar een korte tijd te regeren tot zij door Christus en zijn heerscharen verdreven zullen worden.
Ik wacht dus op betere tijden

J Lucas
J Lucas
3 jaren geleden

De onderzoekers hebben vast niet het boek van Robert Hastings gelezen “Ufos and nukes”. Moeten zij eens doen en mij vertellen wat die vliegende schotels zijn en waarom zij rotzooien met onze atoomwapens…

René
René
3 jaren geleden

Iedere weldenkende Alien wil helemaal niets met het gros van de mensheid te maken hebben en vliegt wel een melkwegje verder.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x