Homepagina » Buitenaards » Nieuwe studie: aarde is mogelijk al bezocht door buitenaardse beschavingen. Waar zijn ze nu (en komen ze ooit weer terug)?
Nieuwe studie: aarde is mogelijk al bezocht door buitenaardse beschavingen. Waar zijn ze nu (en komen ze ooit weer terug)?

Nieuwe studie: aarde is mogelijk al bezocht door buitenaardse beschavingen. Waar zijn ze nu (en komen ze ooit weer terug)?

In de Melkweg kunnen mogelijk talloze buitenaardse beschavingen worden gevonden, blijkt uit een nieuwe studie. We weten alleen niet dat ze bestaan, omdat ze heel lang geleden voor het laatst op bezoek zijn geweest.

Uit de studie, gepubliceerd in The Astronomical Journal, blijkt dat intelligent buitenaards leven een sterrenstelsel waarschijnlijk op zijn gemakje verkent.

Onderzoekers hebben op basis van een aantal modellen gesimuleerd hoe een beschaving zich over een sterrenstelsel verspreidt.

Geen sporen

Wetenschappers stellen dat er op dit moment geen interstellaire bezoekers op aarde zijn en dat er geen bewijs is dat ze er ooit zijn geweest.

Maar dat hoeft niet betekenen dat ze nooit op onze planeet zijn geweest, stellen de auteurs van de nieuwe studie.

Als een buitenaardse beschaving honderdduizenden of zelfs miljoenen jaren geleden naar de aarde is gereisd, zijn er mogelijk geen sporen meer te vinden van hun bezoek, aldus de auteurs.

Aurora-effect

Ze verwezen naar eerder onderzoek dat suggereert dat we bewijs voor buitenaards bezoek in het verleden mogelijk niet kunnen detecteren.

Het is zelfs mogelijk dat aliens de aarde zijn gepasseerd terwijl er mensen op leefden, maar dat ze hebben besloten om er niet te landen.

In dit geval spreekt men ook wel van het Aurora-effect, vernoemd naar het boek ‘Aurora’ van Kim Stanley Robinson.

[Business Insider]


Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Iedere weldenkende Alien wil helemaal niets met het gros van de mensheid te maken hebben en vliegt wel een melkwegje verder.

  20 likes
 2. Als men de oude geschriften leest zoals de Bijbel en de hindoe geschriften , ik dacht aan de Bhagavad Gita, dan hoef je geen studie of onderzoek meer te doen. Het krioelt daar van buitenaardsen.
  Om een paar te noemen en dat hoeven dan nog niet allemaal buitenaardse te zijn: Aartsengelen, engelen, machten, krachten, geesten, Cherubijn, Serafijnen, enz. De kwaden zijn dan Satan, duivels demonen. Zij voeren nu een strijd in het universum en de kwade krachten zijn aan het verliezen en komen nu op de aarde om daar een korte tijd te regeren tot zij door Christus en zijn heerscharen verdreven zullen worden.
  Ik wacht dus op betere tijden

  14 likes
 3. Raelians, Cobra, Dr. M. S. Greer(Siriusdisclosure.com) etc. etc. kondigen allemaal min of meer aan dat de Ufo’s/Aliens binnenkort terugkeren naar de Aarde, alleen zullen niet alle mensen dit mee gaan maken.

  4 likes
  • Logisch, er gaan elke dag mensen dood .Elke 2 seconden sterft er iemand op de wereld en elke seconde wordt er iemand geboren. Mijn opa`s en Oma`s zo ook mijn ouders zijn dood en veel vrienden of vermoord of verongelukt of door ziekte dood gegaan, zij zullen inderdaad niets meer meemaken. Zij waren de gelukkigen en de mensen die het wel gaan meemaken krijgen een nog zwaarder periode dan toen Hitler of welke dictator dan ook meemaken . Maar als je Rutte en marionet Jette volgt , krijgen we nog veel meer ellende behalve een buitenaardsen invasie.

   6 likes
 4. De onderzoekers hebben vast niet het boek van Robert Hastings gelezen “Ufos and nukes”. Moeten zij eens doen en mij vertellen wat die vliegende schotels zijn en waarom zij rotzooien met onze atoomwapens…

  6 likes
 5. tja… altijd maar weer hetzelfde van die wetenschappers, als ze iets niet kunnen bewijzen, bestaat het niet, of nog erger.. als ze iets niet begrijpen is het er ook niet. er bestaat een uitgebreid Russich dossier van wel 500 soorten die hier zijn. verder zijn er meer dan genoeg bewijzen, wat willen ze nou.

  5 likes
 6. Je hebt nu 2 soorten alziende ogen.
  1. de natuur(zon/aarde/maan/sterren/het spirituele, die ontstaat uit natuurlijke energieën/ongedwongen connecties) etc. Dit gebeurt allemaal in perfecte balans.
  2. De high tech: kunstsatellieten/data/pc/wifi etc.(kunnen alles zien/horen) en maken gedwongen connecties. Hierdoor ontstaat geen balans, maar chaos.
  Het geld vervangende middel door facebook heet: libra= Balans, en dat is bullsh*t.
  Een waarde systeem hoort waarde aan een product/dienstverlening etc te zijn en die is allang verdwenen, mede door creëren van luchtgeld/obligaties etc. Als je geld niet meer in je hand kunt zien, dan ben je totaal overgeleverd aan een systeem/machthebbers. Het complete leef puntensysteem is al aardig dichtbij. Denk bv. aan kortingpasjes.
  Laat je niet afleiden door iets wat je niet kunt achterhalen. Bekijk de dingen, die nu gebeuren. Dan pas begrijp je wat er gaande is.

  5 likes
  • *Als je geld niet meer in je hand kunt zien, dan ben je totaal overgeleverd aan een systeem/machthebbers.*

   De reden dat er in casino’s met fiches gedeald wordt…;
   maakt mensen alziende blind

   0 likes
 7. De aarde is mogenlijk al bezocht?Dat denk ik..
  Soemeriaans geschrift en de kleitabletten leggen je een hoop uit.
  Zowieso,fotos en piloten uit de 2de wereldoorlog hebben genoeg vast gelegd.Fotos uit die tijd waren Echt..Piloten dachten te maken te hebben met het superwapen van de vijand als zij op een “schotel” stuiten…Maar goed,voor sommige onder ons nog steeds niet genoeg om op onderzoek uit te gaan..Nee blaaskaken maar ha ha ha..
  Als je er niet voor open staat (de waarheid) ook goed , maar hinder andere niet die WEL onderzoek doen..
  Goed Ruud?
  Er is zoveel bewijs he…
  Weltrusten

  4 likes
 8. ork ork ork soep eet je met een….
  Al die verhaaltjes over verweg aliens etc. is om te verbloemen(psychische indoctrinatie), dat men werkt aan een high tech wereld. Voor zo’n wereld heb je veel grondstoffen nodig. En daarom zijn er teveel mensen. Als er een invasie komt, dan zijn het gewoon mensen/hybriden(denk aan plastische chirurgie/dna gepruts/gehersenspoelde etc) deepstate ideologie(denk aan geprivatiseerde kunstsatellieten), die ons gaan afmaken. En ja das waarschijnlijk al een keer eerder gebeurt.(atlantis/lumerie). De waarschuwing voor high tech/dna experimenten staat ook beschreven in de oude geschriften. En daarom zijn er destijds de heilige geschriften ontstaan. Het niet eten van mensenvlees(hier komt het offeren van dieren uit voort/was eerst het offeren van mensen), zo puur mogelijk leven naast de natuur, geen rente bij handel voedsel, 10 geboden(komen in alle geschriften aan bod) etc. Ook hier moet je het schrift los zien van de geloofsinstituten(deze zijn allemaal geïnfiltreerd door het systeem).
  Ook hier zie je weer een soort van cirkel terug. De slang die in zijn eigen staart bijt. En dat is de niburu en dat is niet een planeet.

  3 likes
 9. Nieuwe studie: aarde is mogelijk al bezocht door buitenaardse beschavingen.
  Bla bla in onze fantasie en niet een echt bewijs van aliens die met ufo, s zouden moeten komen naar aarde.

  1 likes
  • Om “hier” te komen heb je uiterst geavanceerde technieken nodig. Wie/wat/Identiteit is er nu geinteresseerd in 7 miljard mafketels? Overigens behoor ik daar zelf ook toe.

   0 likes
 10. het zit in je hoofd. Wat is bewustzijn, wat is het leven. Kilinkt allemaal ontesamenhangend, maar denk er eens over na.
  Wij weten niets over ons bestaan met 100% zekerheid, en mijn mening is we zijn op zoek naar ons zelf.
  Ik vind het bewustzijn een zeer ingewikkeld iets, iets dat met ons bestaan te maken heeft. Ik geloof wel dat er meer
  is dan wij denken. Maar wat en hoe? Je mag mij voor gek verklaren, maar er is volgens mij iets mysterieus
  met de dood en wat dan? Het bewustzijn komt daar bij in gedachten.
  Ik denk dat we onderdeel zijn van 1 groot organisme, iedere cel ieder atoom van ons bestaan maakt daar
  uit deel van. Ik vind het boeiend, maar de waarheid zal mijns inziens verborgen blijven tot… ja to wellicht de dag dat je sterft, en dat kan natuurlijke dood zijn of aiekte of ongeval maakt niet uit, Je laatste
  moment van leven, en dan? In ieder geval ben ik er van overtuigd dat er meer is dan wij weten.
  ik kan het moeilijk verwoorden nu, en excuseer e.v spelfouten.

  0 likes
 11. oh ja sorry nog vergeten te zeggen. Ik denk dat het allemaal ook een vorm avn een experiment is. Ja hoe moet ik dat uitleggen. Het leven of het bestaan is een experiment zoals ik evolutie zie. Wat werkt en wat niet werkt.
  Wat niet werkt op termijn sterft uit, ander iets overleeft en ontwikkeld. Tot het weer niet werkt en vorm veranderd.
  Zeer moeilijk bevatbaar. Ik kom steeds weer met de vraag wat is ons bewustzijn.?
  Ik heb de 2 boeken van stamcel bioloog Robert Lanza gelezen, en dat is best interessant. Ik ga niet in alles mee
  wat hij schreef, maar hij had wel een goede insteek op wat bewustzijn en het “bestaan” heeft.
  Misschien is er buiten ons bewustzijn helemaal niets, vergelijk het met een lichtschakelaar aan/uit
  Een coma patient daar vergelijk ik het mee.
  Die raakt in coma gedurende bv 6 maanden, en komt weer tot bewustzijn. In die tijd zijn voor die patient
  net als de lichtschakelaar aan/uit milli secondes vergaan, terwijl de tijd al 6 maanden verstreken zijn.
  Leg dat eens uit. De coma patient had geen besef van die 6 maanden, maar is net weg geweest zo leek het. Hoe verklaar je dat. Ik weet het is of lijkt offtopic. maar aliens? Wat is daarbuien? Ik stel de vraag;
  Wat is binnen ons? graag argumenten van een ieder die wat weet

  0 likes
  • Wijlen Piet Vroon vermeldde het al in zijn boek ” Tranen van de Krokodil” . “UITSTERVEN IS DE NORM”. Uiteraard werd de man voor gek verklaard. Zo gaat dat met grote geesten.

   1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wetenschappers

Wetenschappers ontdekken gigantische onbekende structuren diep in de aarde

De aarde blijft verrassen. Wetenschappers hebben mysterieuze ...

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...