Binnenland

Samira heeft een ‘pestpleurispokkenhekel’ aan Koningsdag: ‘Massaal zuipen terwijl het land naar de klote gaat’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

Koning Willem-Alexander, koningin Maxima en de rest van de koninklijke familie vieren Koningsdag dit jaar in Rotterdam. Willem-Alexander viert in die stad dan ook zijn tienjarig koningschap.

Het vertrouwen in de koning liet tijdens corona een scherpe daling zien en herstelt zich niet. De koning kan rekenen op het vertrouwen van minder dan de helft van de bevolking. Het koningspaar ging midden in de coronacrisis op vakantie naar Griekenland.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Spuughekel

Ook Samira Wubbels heeft het helemaal gehad met het koningshuis. “Ik heb gewoon een pestpleurispokkenhekel aan Koningsdag,” zegt ze in een TikTok-filmpje. “Ik kan het niet anders maken. Ik heb er echt een spuughekel aan.”

“Die hele familie, dat hele Den Haag, het koningshuis, het hele land naar de klote en dan gaan we lekker massaal opstaan zodat we kunnen zuipen,” vervolgt ze. “Het moment dat we eigenlijk echt massaal op moeten gaan staan, want er is stront aan de knikker – er is nogal wat stront, sinds de laatste 12 jaar helemaal – doen we gewoon net alsof we het allemaal niet zien.”

Houden we onze muil allemaal dicht

Dan hebben we allemaal andere dingen te doen, dan kunnen we niet, blijven we allemaal zitten, houden we onze muil allemaal dicht en doen we net alsof we het allemaal niet horen en niet zien. Maar op Koningsdag maken we een uitzondering, dan staan we massaal op, aldus Samira.

“Slappe hap. Ik trek die lui niet om me heen. Ga uit m’n aura. Ik ga zelf die dag lekker naar Duitsland. Ik ontvlucht dit land voor die dag, want ik trek het gewoon serieus niet. Ik word er heel recalcitrant van.”

4.6 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

185 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Supaz
Supaz
11 maanden geleden

Gelijk heeft ze !

Margie
Margie
11 maanden geleden

Ik ben het 1000 procent met haar eens. 👍👍👍👍👍👍👍

Jaap
Jaap
11 maanden geleden

En zo is het ! Het zuipfeest kan weer beginnen ! Slaap lekker verder het uitkleden
gaat gewoon door ! BAH !
Voor mij geen KONINGSDAG !!!!!!!!

Bent zat
Bent zat
11 maanden geleden

Nou ik kan je geen ongelijk geven hoor. Ik kan me er ook loeilaaiend over maken… maar alleen met z’n allen kunnen we er wat aan doen..
🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Back to top button
185
0
We lezen graag je reactie!x