
Voormalig directeur van het Hubble-project Bob Williams richtte de ruimtetelescoop in december 1995 op een willekeurig gebied aan de hemel waar nog niets over bekend was. Er kwamen beelden binnen van talloze onbekende sterrenstelsels. Toen Williams de foto’s van 2500 sterrenstelsels had samengevoegd ontdekte hij iets vreemds.
Ze bleken sneller dan het licht door de ruimte te bewegen. Maar niets kan sneller gaan dan de lichtsnelheid. Bij de lichtsnelheid worden de natuurkundige wetten uit elkaar getrokken. Toch spotte de Hubble-telescoop iets in de ruimte wat zich niets leek aan te trekken van één van deze fundamentele wetten.
Wat als het geen sterrenstelsels waren, maar artefacten die door de interstellaire ruimte vlogen? Een ruimteschip kan de ruimte om zich heen vervormen met een zogheten warpdrive. NASA-onderzoekers zijn van mening dat een warpdrive mogelijk is. Nieuwe berekeningen stellen dat het zelfs kan zonder dat een energiebron met de massa van een kleine ster nodig is.
Een warpdrive zou ruimtevaartuigen sneller dan het licht kunnen laten reizen, een voorwaarde om binnen afzienbare tijd andere sterrenstelsels te bezoeken. Een warpdrive doet geen afbreuk aan het natuurkundige uitgangspunt dat niets sneller kan reizen dan het licht. De drive vervormt namelijk de ruimtetijd voor en achter een ruimteschip met behulp van een donutvormige ring, waardoor grote afstanden in korte tijd afgelegd kunnen worden, zonder dat het schip in zijn ‘cocon’ van normale ruimtetijd sneller dan het licht reist.
De drive rekt de ruimtetijd achter het vaartuig uit en perst deze voor het schip juist samen. De normale rumtetijd waarin het ruimteschip zich bevindt, zou sneller dan het licht door de ruimte bewegen. Het ziet er dan uit alsof het schip op een golf door de ruimte ‘rijdt’.
De signatuur van een warpdrive kan sterke gelijkenissen vertonen met het licht dat wordt uitgezonden door sterrenstelsels die sneller dan het licht lijken te gaan.
Dan zouden ze Ufo’s kunnen vastleggen, die gaan sneller dan het LICHT!
Toch nog maar eens een keertje naar die gouwe ouwe afleveringen van Star Trek kijken.
Blijkt toch interessanter te zijn dan gedacht. Snappen we het nu wel…..
Beam me up Scotty …
In het artikel wordt geen enkel FEIT – vermeld – alles slechts “veronderstellingen” !
Het grote feit is dat onze realiteit geheel of misschien wel shocking anders is als daarboven.
Misschien is het handig om Ralf Inbar nog eens door de Warpdrife te laten gaan met een tros bananen.