Homepagina » Buitenland » E-mail Hillary Clinton: “Assad moet worden afgezet om Israël te beschermen”
E-mail Hillary Clinton: "Verwoesting van Syrië is beste manier om Israël te helpen

E-mail Hillary Clinton: “Assad moet worden afgezet om Israël te beschermen”

Op de privéserver van Hillary Clinton is een e-mail gevonden die bewijst dat de Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken de Syrische president Bashar al-Assad wilde afzetten om Israël te helpen. Ze verzekerde haar partners dat Rusland er niet bij betrokken zou raken.

Op de site van WikiLeaks kun je haar e-mails via een handige zoekmachine bekijken. Uit één van de e-mails blijkt dat de presidentskandidate geïnteresseerd is in een regimeverandering in Syrië.

“De beste manier om Israël te helpen het hoofd te bieden aan de groeiende nucleaire capaciteit van Iran is de Syrische bevolking te helpen bij het afzetten van het regime van Bashar Assad,” staat in één van de e-mails over het kernprogramma van Iran.

Nucleaire monopolie

Uit de e-mail blijkt dat Clinton de ‘strategische relatie tussen Iran en het regime van Bashar Assad’ ziet als een bedreiging voor de veiligheid van Israël. “Het einde van het regime van Assad zou een einde maken aan dit gevaarlijke bondgenootschap,” aldus de e-mail.

“Het afzetten van Assad zou niet alleen een grote zegen zijn voor Israël, maar ook een einde maken aan de angst die Israël heeft om zijn nucleaire monopolie te verliezen,” klinkt het verder.

Door het Syrische regime omver te werpen, zo valt in de e-mail te lezen, kunnen de Verenigde Staten Israël mogelijk geruststellen over het Iraanse kernprogramma. “Als Assad weg is, kan Iran Israël niet langer bedreigen.”

Libië

Clinton schrijft verder dat Libië een minder lastig geval was. “De Libische operatie had geen blijvende gevolgen voor de regio.” Ze vergeet daarbij alleen even op te merken dat Libië na 2011 volledig in elkaar is gestort en dat hierdoor de Europese vluchtelingencrisis is verergerd.

“Washington is bereid samen te werken met regionale bondgenoten zoals Turkije, Saoedi-Arabië en Qatar om Syrische rebellen te trainen en te bewapenen,” aldus de e-mail. “Russische functionarissen hebben al toegezegd dat ze niet in de weg zullen staan als er wordt ingegrepen.”

[The New Observer]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. @Loki,
  het gevaar komt niet van een land of zelfs niet van de islam op zich, het gevaar komt van the powers that shouldn’t be. Het komt van de geheime occulte Satanische genootschappen zoals bijvoorbeeld Skull and Bones, Free Masons en al dat soort lugubere clubs van welke leden zeer machtige posities in de wereld hebben weten te bezetten. They still rule the world, but not for long anymore. Ze bedienen zich met symbolen uit de numerologie en duistere krachten die ze langzaam maar zeker aan het verliezen zijn wat weer te wijten is aan het tijdperk wat we nu betreden. Niets of niemand zal dat tegen kunnen houden of van richting laten veranderen net zoals ten tijde dat dit geteisem zeer lang geleden op dezelfde manier aan de macht is gekomen. dat was ook niet te voorkomen of te veranderen. Jammer voor hen maar we staan op het punt dat tijden zullen veranderen, we zullen het zien en begrijpen, steeds meer en steeds vaker. Ze vallen door de mand keer op keer op keer op keer.

  Filmpje over de oneindige hoeveelheid toeval van cijfers, symboliek en aanslagen.

  https://www.youtube.com/watch?v=HHCCAhKsSEA

  8 likes
  • En wie is degene die hen gaat stoppen dan?, al 5000 jaar regeren de laten we zeggen satanisten / sadisten over hun schaapjes, vanwaar de illusie dat dat binnenkort niet meer zo zal zijn.
   Ze gaan nog fijn door met hun heerschappij hoor, er is werkelijk niemand die ze ook maar een strobreedte in de weg zal liggen, ik word echt moedeloos van dat geneuzel over dat ze binnenkort worden afgezet blabla terwijl daar geen enkele aanwijzing voor is, maar we moeten hoop houden immers, dat is hoe ze ons juist in het gereel houden

   4 likes
   • @Emile, het is niet iets of iemand, het is de tijd zelf die voorbestemd is en het grote verschil zal maken. We hebben het Aquariustijdperk bereikt. En dat tijdperk zal wederom zo’n 2000 jaar gaan duren, een tijdperk met een hogere frequentie die ons uit de eeuwige slaap van het massabewustzijn zal ontwaken. Zij die zich er voor open weten te stellen zullen meer rechtvaardigheid, creativiteit en zelfs verlichting ervaren. Het mooie is, je hoeft er bijna niets voor te doen. Wat er in Brussel gebeurde en elders in de wereld zijn de laatste stuiptrekkingen van het kwaad wat noodgedwongen zal moeten verdwijnen, net zoals het noodgedwongen ooit is ontstaan. Het is zoals het gaat en daar veranderen we weinig aan behalve dat je het voor jezelf kunt bespoedigen door het te zien en je er voor open te stellen. Sommigen kunnen echter nog maar slecht afscheid nemen van wat zo lang is geweest en trachten het zelfs zo lang mogelijk vast te houden. Het zijn slechts stuipen, alleen jammer dat er nog mensen aan overlijden.

    4 likes
    • OK, maar hebben de darkages om het zo maar te zeggen dan ook een cyclus van 2000 jaar ? , onderdrukking/slavernij etc.. is niet iets specifieks van de afgelopen 2000 jaar, zoals we weten zijn er duizenden oorlogen geweest in de afgelopen duizenden jaren.
     Begrijp me niet verkeerd, ik zou ook willen dat er een nieuw tijdperk zo snel mogelijk arriveert waarin we elkaar als gelijkwaardig beschouwen en voedsel voor iedereen etc..
     Ik zie dat alleen niet snel gebeuren omdat degene die nu aan de macht zijn het allemaal heel goed voor elkaar hebben en ze hoeven voor niemand iets te veranderen, geld is bijvoorbeeld een middel dat zou moeten verdwijnen om een “betere” wereld te maken, grondstoffen delen met z’n allen, gezondheidszorg en voedsel voor iedereen.
     Dat zijn allen zaken waar wij hier misschien wel mee bezig zijn maar op 80% van de wereld zijn mensen nog dagelijks bezig met de basic things of life, op hen is dat nieuwe tijdperk nog lang niet van toepassing en deze mensen zijn dus ook nog heel makkelijk onder de duim te houden.
     Kijk nou naar verkiezingsfraude, iets waar wij vel tegen in gaan maar het gebeurt toch nog in honderden landen op de wereld met als gevolg dat de bad guy aan de macht blijft of komt.
     Als we de elite willen afstoten dan gaan hun niet zonder slag of stoot, en het zal zeker niet gebeuren dat er in 1 keer een bepaalde frequentie over de wereld zou gaan en dat iedereen zich in 1 keer heel anders voelt, een soort hippie beweging alla de sixties. 🙂
     Ik ben voor “make love not war” maar ik ben ook realist.

     0 likes
  • @ Exegese

   Dat weet ik. Maar vergeet 1 ding niet, de VS is de verlengde arm van Israël. Hun samenwerking is op alle fronten zeer, zeer nauw. Of dat nu occult, politiek of wat dan ook is.

   8 likes
  • Op naar het Aquarius Tijdperk !

   3 likes
   • Nee die elite laten zich niet zonder slag of stoot van de troon stoten. Het gebeurt ook niet snel maar geleidelijk aan. In de ’60 zagen wij het de goede kant op gaan en meteen stonden er in 1970 figuren op die ons kunstmatig terug duwden naar een raar en onnatuurlijk soort gecontroleerde wereld die iedereen kort, dom en arm moest houden en alleen enkelen dienden. Je zag het gebeuren. En dan ook nog door mensen net zoals jij en ik, alleen hadden zij, verwaande kwasten, zichzelf op een voetstuk geplaatst. Heel brutaal. Arrogante dominantjes. Waar zij aan lijden heet hoogmoedswaanzin. Nu zijn ze zo in paniek, want de evolutie is niet tegen te houden, dat ze ons nu willen laten geloven dat de tijden van Charles Dickens weer voor de deur staan. Dan ben je verstandelijk toch wel ver hen.
    Laat je niet gek maken mensen, ze zijn aan de verliezende hand en wat ze in 1970 nog lukte werkt nu niet meer. Niets maar dan ook niets staat onze evolutie is de weg.
    Zoveel Meesters en ver ontwikkelde zielen hebben ons al laten zien wat er al niet mogelijk is als we verder evolueren. Men moet goed realiseren dat ze vanuit Amerika niet voor niets de commercieele televisie door de strot geduwd hebben. Dit was doelbewust en enkel en alleen om ons dom te houden en naar lagere bewustzijnvormen af te stompen. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Ze hoopten hele generaties via de televisie hersendood te krijgen maar dat is niet gelukt.

    0 likes
 2. Dit is toch echt wel hard bewijs dat er grotere krachten spelen. De vraag is natuurlijk of Syrië echt een gevaar is voor Israël als niet-kernwapen land zijnde.
  Het grootste gevaar komt van Israël zelf en dat hebben we gisteravond kunnen zien in het journaal.
  Daarin was te zien hoe een uitgeschakelde Palestijn gewoon werd GEEXECUTEERD. Het heeft enge tijd geduurd en kun je je afvragen of dit een individuele actie was of een opdracht van hogerhand.
  Uiteraard geen land die heir wat van zegt.

  24 likes
  • Palestina bestaat eigenlijk helemaal niet. Tot 1920 was er helemaal geen sprake van Palestina, en tot 1960 bestond er geen Palestijns nationalisme.
   De ‘Palestijnen’ bestaan eigenlijk uit een lappendeken van nomadische volkeren.
   Heen en weer geschoven tussen de verschillende naties behoren zij niemand toe en vallen zo tussen wal en schip van de geschiedenis.
   Want het zijn de winnaars die haar schrijven.

   1 likes
  • Goede woorden van uw kant, ik zelf zie al heel lang vooral in het gebied rond waar ISIS zit dat zoveel verschillende belangen zijn, ben geen fan van Poetin maar hij vroeg wel om gezamenlijk ISIS te bestrijden en toen bleef het stil van de zijde van andere landen, nu is men harde klappen aan het toebrengen tegen de nieuwe fascisten van nu ISIS genaamd en dat juich ik toe, Israel is het nieuwe Zuid Afrika met alles wat daarop lijkt, pasjessystemen, checkpionts en vooral het maar illegaal uitbreiden van hun territorium van het Heilige land, de Palestijnen moeten vooral rustig in een hoekje zitten wachten tot dat al hun land is ingenomen.
   Schrijf al jarenlang brieven voor diverse gevangenen in heel de wereld en vooral ook om diverse redenen maar zie wel hoe verschillend met sommige landen omgaat, het ene kant mag alles en het andere niet, het ene land boycot men compleet en het andere land mag alle internationale regels overtreden zonder enige reactie, om zo woedend om te worden!!!

   1 likes
  • Toch jammer dat het er geen 6 miljoen waren.

   0 likes
 3. “Russische functionarissen hebben al toegezegd dat ze niet in de weg zullen staan als er wordt ingegrepen.”

  Dat waren dan zeker functionarissen van de bakkersfabriek, want het tegendeel bleek waar. Momenteel zie je alleen maar VS functionarissen heel diep buigen, waarbij de dunne poep ze langs de benen lijkt te lopen. De VS en Israël bestaan uit het opereren vanuit het geniep, vanuit het achterbakse (proxy legers, banken maffia), maar zodra ze worden aangevallen door een grote macht die niet door het kleine gaatje van ze past dan beginnen ze opeens heel poeslief te reageren en lijken ze opeens te overzien hoe belangrijk het is vooral niet te ver te gaan. De rijke olieboeren en het terug naar de middeleeuwen gaande Turkije daarentegen zijn in dat opzicht meer ongeleide projectielen die met dorpsfilosofische inslag aan willen vallen zonder te beseffen welke grote dramatische gevolgen het zal hebben als de Rusland (China) en Iran hier een tegenreactie op gaan geven. De Russen vooral hebben even heel duidelijk gemaakt dat er meer machten in de wereld zijn om rekening mee te houden dan alleen de lowlifes van de VS of Israël.

  De Russen zullen zonder pardon en indien nodig het hele zooitje ongeregeld in één klap kunnen duidelijk maken waar hun plaats is en dat lijken ze in deze voor het eerst in de geschiedenis te hebben gedaan. Rusland beschikt over de zeer geavanceerden atoomwapens, bijv. de Topol M en heeft ze waarschijnlijk altijd nog over de Perimeter of the Russian Dead Hand binnen haar systeem. Rusland is een land om vanaf nu rekening mee te houden en niet weg te zetten als een onbelangrijk land wat achter is gebleven. Rusland is een land om zaken mee te doen i.p.v. als loopse honden te blijven aanhobbelen achter de regerende lowlifes in de VS of Israël, met hun doortrapte links fascistische moorddadige spelletjes.

  9 likes
  • Meneer Sputnik, geen atoomwapens.
   Alle atoomwapenmogendheden weten allang dat ze niet gebruikt mogen worden!
   Ja, ze mogen er mee zwaaien als betrof het ongevaarlijke houten speelgoedgeweertjes.
   Het is in ieder geval wel zo dat ze de angst er mee aanwakkeren onder burgers.
   Wat wordt er toch gemakkelijk gepraat over deze afschuwelijke wapens door u als zijnde een oplossing!

   Als we allemaal wakker zijn t.a.v. hen die onze wereld terroriseren is het goed dat al die wakkeren een betere wereld willen. Dus ook van het Licht houden dat deze Paasdagen wil doorbreken in onze Harten.

   0 likes
   • Hallo frans,

    Persoonlijk zie mezelf liever in een atoomoorlog ten ondergaan dan ongelukkig te leven als een slaaf onder een westers fascistische macht, het genoegen wat ik zal scheppen bij een versnelt einde door een atoomaanval voor mij is dat bij een dergelijke oorlog niemand meer kan ontsnappen en dat is ook gelijk de reden denk ik dat men verrekte goed begrijpt welke impact, maar vooral welke consequenties zo’n oorlog zal hebben. Even vooropgesteld dat een atoombom geen hoax is…. Gekke wereld, gekke leiders, gekke elite, dus ook dat is een optie…. https://www.youtube.com/results?search_query=atombomb+hoax

    De dreiging die van de Russen uitgaat is in ieder geval duidelijk geworden voor de westerse fascisten en hun elitaire leiders, zo duidelijk geworden dat ze begrijpen dat zij in één klap alles kunnen verliezen; hun investeringen, hun bezittingen, hun macht en natuurlijk hun miserabele leventjes…”boem, boem, boem, boem”…foetsie, alles weg!.
    Ze kunnen diep onder de grond kruipen, meer niet, maar vluchten kan niet meer.

    Alles waar ze decennia lang over hebben gedaan om op te bouwen kan letterlijk in rook opgaan. De westerse elite die klampt zich vast aan hun stumperige en liefdeloze leventjes. De Russen daarentegen lijken me qua karakter meer in staat sneller op te geven en het aardse eerder los te laten en juist deze eigenschap laat de westerse elite, het criminele gespuis op hun fundamenten beven.

    2 likes
    • Ik kan helemaal met je meegaan maar je ben iets vergeten,als het begint is er geen weg meer terug bij bepaalde straling en licht wordt alles automatisch over genomen en kan geen mens het meer tegen houden zelfs Poetin niet.

     0 likes
  • Putin is the controlled opposited . Part of nwo. Puppet and clone? Heeft niks met vijand van amerika te maken want spelen onder 1 hoedje. Orde uit chaos.

   0 likes
 4. Iran een gevaar? Iran is een lid van de VN/wereldbank? De politieke spelletjes zijn er om het systeem(NWO/agenda) te behouden/door te voeren. Er zijn geen letterlijke vijanden. Vijanden worden gecreëerd(media)voor de buitenwereld/gewone man. Als de gewone man(alle kleurtjes) niet meer mee zou doen aan geweld/opstand enz.(het monopoliespel) Dat zou de elite dan echt belachelijk maken. Geen geld meer verdienen met de wapenhandel en het bestaande leger schiet onbewapende mensen neer. Onze doel moet zijn: Gewone mensen in laten zien dat het systeem de boosdoener is en dat kernenergie/technologie een valse god(EL) is. IS RA EL. Speelt met 2 goden. Met RA(zonnegod/licht/al het levende) EL(kunstlicht/electriciteit/technologie). EL neemt RA over om de NWO/Niburu te creëren.

  3 likes
  • Rusland speelt dit spelletje ook mee. Het lijntje is de orthodoxe kerk. Bekijk eens de heilige grafkerk van Jeruzalem. Die vertegenwoordigt verschillende stromingen van de christenen/joden en feitelijk ook de moslims, want die stammen ook van Ibrahim/abraham(Ismael) af. Deze kerk staat voor wederopstanding. Is ook nog een vorm van een sleutel. Wederopstanding kan alleen plaatsvinden als alles naar het nulpunt/peak gevoerd is. Daarna krijg je pas een nieuw begin. Dus hieruit blijkt dat het geloof(geloven) een rol speelt in de NWO/Niburu. Vandaar zeg ik, dat Satan en Jezus dezelfde zijn. – en + worden samen 1(+). Trouwens alles gebeurt via triaden/hegeliaanse dialectiek.
   Ben eens gaan lezen over profeten. Vele van hen zijn opgevoed/opgegroeid bij of van een farao(bloedband) Jezus : Maria was zijn pleegmoeder. Zijn echte moeder Cleopatra/Selene/magda/madelene. Mozes: opgevoed bij een farao. Ismael: zijn moeder was Hagar(een Egyptische slavin/waarvan bloedband niet bekend is, maar wel leeuw betekent(haydar) Die Joseph Smith ook al opgegroeid bij een ander. Putin ook niet opgegroeid bij 2 ouders. Obama achtergrond hetzelfde. Als je de film Davinci code kent, dan groeit Sophie niet op bij haar ouders. Zij draagt de code/sleutel met zich mee, zonder ze het zelf beseft als kind. De sleutel(heilige grafkerk) die ik hierboven heb uitgelegd. Dus al die belangrijke figuren van geschiedenis en nu dragen die sleutel. Zelfs ons koningshuis zweert op god. Leeuwen kun je weer terugvoeren naar de tijd van de farao’s/goden en godinnen. Die het begin en einde voorstellen.
   Zelfs Shiva tijdperk kun je terug herleiden naar de zonen van Noach. Die had drie zonen. Sem Jafet en Cham. Cham had 4 zonen: Kus, Mizraim Put en Kaaan. Krishna/rama,shiva kun je herleiden via Kus. Ook de hetze tegen de islam kun je terug verwijzen, omdat Cham vervloekt werd door zijn vader.
   Wat ik hiermee duidelijk mee wil maken: om de huidige agenda te doorbreken zal niet gaan lukken, want de machthebbers(geloof/politiek/wereld) spelen allemaal onder 1 hoedje. Wat we wel nog kunnen doen is eisen dat we een dak boven onze hoofd kunnen behouden en dat we samen in huis kunnen leven zonder afgestraft te worden. De basis van leven begint immers daar.

   2 likes
   • Wie nog denkt dat we terug kunnen naar het nazi regime van vlak voor WW2 loopt achter. We snappen dat ze het graag willen want die tijd zat zo comfortabel voor ze maar de evolutie gaat door en die nonsens zijn we nu wel klaar mee.
    Wat wordt je moe van die lui zeg. Dat ze niet moe van zichzelf worden begrijp ik niet.
    Zie wat een moeite die arrogante dominantjes hebben met doen alsof de wereld van hen is. Het wordt steeds moeilijker voor ze, ze hebben de energieen tegen.
    Maar je kunt bv. ook niet van een raketgeleerde verwachten dat hij ineens net doet alsof hij nog op de kleuterschool zit en nog nergens van af weet. Het slaat nergens op.
    Mensen die de ontwikkelingen van Hogerhand tegen willen werken gaan in de problemen komen, het is nl. tegennatuurlijk om in oude tijden te blijven steken.
    En nu we middenin de photonbelt zitten al helemaal.
    Rusland heeft trouwens een arsenenaal wapens dat veel beter is dan Amerika heeft.
    Daar kunnen ze alleen maar van dromen. Maar Putin zou zich nooit op dat nietsontziende low level begeven waar Amerika op zit, daar is hij te spiritueel en te netjes voor.

    2 likes
   • Rusland speelt het spelletje mee? Vandaar dat Rusland de Amerikanen uit Syrie gejaagd heeft. Net zo logisch als die brandweerwagen die rood is omdat er 5 personen in kunnen, Engeland in zee ligt, er in zee vissen zwemmen die vinnen hebben en dus de Finnen tegen Rusland aanligt die een Rode Plein hebben, vandaar dat brandweerauto’s rood zijn. Ofzo.

    0 likes
 5. Met haar bedriegen en verzinnen van listen, probeert ze stemmen te winnen?

  4 likes
 6. Washington heeft geen vrienden hier , Alleen schaakstukken .

  4 likes
 7. oorlogszuchtigheid is het enige woord wat past bij ” m e n s e n ” zoals de dame in kwestie..
  de bevolking van Turkije wordt een dikke vette worst gehouden en ja.. de hond hapt toe
  niets meer en niets minder
  het zou zo goed zijn als de Amerikaantjes zich eens nergens meer mee zouden bemoeien en mevrouw sigaar zich op haar oma schap zou richten i.p.v. leiders om zeep helpen, en dat alleen voor grondstoffen!
  dacht je nu echt dat die lui zich druk maken om de ” veiligheid ” van andere landen en hun eigen burgers??
  WAKKER WORDEN … ISRAEL IS DE EINDBESTGEMMING.. de gangen gaan via Rome, Brussel, Baghdad, Londen en Berlijn.. allemaal leiden ze naar de weg naar Rome

  Met alle respect voor geloven en religie, zonder zijn we beter af en ja.. het volk moet een leider hebben zegt men.. maar wel een GOEDE EN GEEN EGOTRIPPERS

  2 likes
 8. Israel is de grote baas van de heersende Joden (Zionisten) in Amerika. De zogenaamde 2% groep die veel macht en kapitaal tot hun beschikking heeft, en in het overheidspparaat zitten genesteld.
  Daarom onderhoud elke nieuwe president contact met Israel door er een ritueel bezoek te brengen. Een soort inwijding door ‘de baas’.
  En de baas van de Amerikaanse Zionisten wordt hoe dan ook beschermd.

  2 likes
 9. Ik wist toch al dat ze een Rothschild marionet is.

  1 likes
 10. En dit is dan een presidentskanidaat ? Is zij “beter dan” Trump ?

  0 likes
 11. De goede/juiste en slechte/foute dictator; Assad de goede/juiste, die stuur en richting kan geven aan een land en exact dat doet wat mensen nodig hebben en de westerse elitaire macht met hun dreigementen met hun fascistische praktijken zijn een goed voorbeeld van een slecht en vooral fout dictatorschap.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17-proces

‘MH17-proces laat zien: Nederlandse justitie is totaal corrupt’

Op vrijdag 3 juli zei Hendrik Steenhuis, ...

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...