Buitenland

E-mail Hillary Clinton: “Assad moet worden afgezet om Israël te beschermen”

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de privéserver van Hillary Clinton is een e-mail gevonden die bewijst dat de Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken de Syrische president Bashar al-Assad wilde afzetten om Israël te helpen. Ze verzekerde haar partners dat Rusland er niet bij betrokken zou raken.

Op de site van WikiLeaks kun je haar e-mails via een handige zoekmachine bekijken. Uit één van de e-mails blijkt dat de presidentskandidate geïnteresseerd is in een regimeverandering in Syrië.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“De beste manier om Israël te helpen het hoofd te bieden aan de groeiende nucleaire capaciteit van Iran is de Syrische bevolking te helpen bij het afzetten van het regime van Bashar Assad,” staat in één van de e-mails over het kernprogramma van Iran.

Nucleaire monopolie

Uit de e-mail blijkt dat Clinton de ‘strategische relatie tussen Iran en het regime van Bashar Assad’ ziet als een bedreiging voor de veiligheid van Israël. “Het einde van het regime van Assad zou een einde maken aan dit gevaarlijke bondgenootschap,” aldus de e-mail.

“Het afzetten van Assad zou niet alleen een grote zegen zijn voor Israël, maar ook een einde maken aan de angst die Israël heeft om zijn nucleaire monopolie te verliezen,” klinkt het verder.

Door het Syrische regime omver te werpen, zo valt in de e-mail te lezen, kunnen de Verenigde Staten Israël mogelijk geruststellen over het Iraanse kernprogramma. “Als Assad weg is, kan Iran Israël niet langer bedreigen.”

Libië

Clinton schrijft verder dat Libië een minder lastig geval was. “De Libische operatie had geen blijvende gevolgen voor de regio.” Ze vergeet daarbij alleen even op te merken dat Libië na 2011 volledig in elkaar is gestort en dat hierdoor de Europese vluchtelingencrisis is verergerd.

“Washington is bereid samen te werken met regionale bondgenoten zoals Turkije, Saoedi-Arabië en Qatar om Syrische rebellen te trainen en te bewapenen,” aldus de e-mail. “Russische functionarissen hebben al toegezegd dat ze niet in de weg zullen staan als er wordt ingegrepen.”

[The New Observer]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loki
Loki
8 jaren geleden

Dit is toch echt wel hard bewijs dat er grotere krachten spelen. De vraag is natuurlijk of Syrië echt een gevaar is voor Israël als niet-kernwapen land zijnde.
Het grootste gevaar komt van Israël zelf en dat hebben we gisteravond kunnen zien in het journaal.
Daarin was te zien hoe een uitgeschakelde Palestijn gewoon werd GEEXECUTEERD. Het heeft enge tijd geduurd en kun je je afvragen of dit een individuele actie was of een opdracht van hogerhand.
Uiteraard geen land die heir wat van zegt.

exegese
exegese
8 jaren geleden

@Loki,
het gevaar komt niet van een land of zelfs niet van de islam op zich, het gevaar komt van the powers that shouldn’t be. Het komt van de geheime occulte Satanische genootschappen zoals bijvoorbeeld Skull and Bones, Free Masons en al dat soort lugubere clubs van welke leden zeer machtige posities in de wereld hebben weten te bezetten. They still rule the world, but not for long anymore. Ze bedienen zich met symbolen uit de numerologie en duistere krachten die ze langzaam maar zeker aan het verliezen zijn wat weer te wijten is aan het tijdperk wat we nu betreden. Niets of niemand zal dat tegen kunnen houden of van richting laten veranderen net zoals ten tijde dat dit geteisem zeer lang geleden op dezelfde manier aan de macht is gekomen. dat was ook niet te voorkomen of te veranderen. Jammer voor hen maar we staan op het punt dat tijden zullen veranderen, we zullen het zien en begrijpen, steeds meer en steeds vaker. Ze vallen door de mand keer op keer op keer op keer.

Filmpje over de oneindige hoeveelheid toeval van cijfers, symboliek en aanslagen.

https://www.youtube.com/watch?v=HHCCAhKsSEA

only yoU
only yoU
8 jaren geleden

Met haar bedriegen en verzinnen van listen, probeert ze stemmen te winnen?

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

Iran een gevaar? Iran is een lid van de VN/wereldbank? De politieke spelletjes zijn er om het systeem(NWO/agenda) te behouden/door te voeren. Er zijn geen letterlijke vijanden. Vijanden worden gecreëerd(media)voor de buitenwereld/gewone man. Als de gewone man(alle kleurtjes) niet meer mee zou doen aan geweld/opstand enz.(het monopoliespel) Dat zou de elite dan echt belachelijk maken. Geen geld meer verdienen met de wapenhandel en het bestaande leger schiet onbewapende mensen neer. Onze doel moet zijn: Gewone mensen in laten zien dat het systeem de boosdoener is en dat kernenergie/technologie een valse god(EL) is. IS RA EL. Speelt met 2 goden. Met RA(zonnegod/licht/al het levende) EL(kunstlicht/electriciteit/technologie). EL neemt RA over om de NWO/Niburu te creëren.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x