Buitenland

Het grootste verraad in de geschiedenis van ons land. Farage gaat los tijdens brexitdebat in Europees Parlement

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het ontbreekt de Britse premier May aan het lef en de visie om haar beloftes waar te maken, waaronder het terugtrekken van Groot-Brittannië uit de Europese Unie. Dat zei Europarlementariër Nigel Farage.

“We zijn getuige van misschien wel het grootste verraad in de geschiedenis van ons land,” zei hij.

De reden is natuurlijk de brexitdeal, aldus Farage, toevoegende dat deze deal de moderne equivalent is van het Verdrag van Versailles.

Onacceptabel

We moeten voor 39 miljard pond aan herstelbetalingen doen, maar krijgen er niets voor terug, klonk het.

Volgens Farage is er niets goeds aan dit verdrag, is het onacceptabel en heeft het niets te maken met brexit. “Het zal niet worden aangenomen.”

Het is onvermijdelijk dat we afstevenen op een verlenging van de artikel 50-procedure. “U moet zich afvragen of u dit echt wilt,” zei Farage.

Hoe dan ook

“Brexit gaat hoe dan ook gebeuren,” benadrukte hij.

Hierna richtte hij zich tot EU-president Donald Tusk: “Als u denkt dat het Britse volk van gedachten is veranderd over brexit, bent u misleid.”

Nog grotere marge

Als er nu opnieuw een referendum zou worden gehouden, zou het Leave-kamp met een nog grotere marge winnen, zei hij.

“Ik zeg tegen u allen: verwerp de verlenging en trek Groot-Brittannië terug,” besloot hij.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Brexit MEPs – EFDD Group – Europarl]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
3 jaren geleden

Het hele brexit-verhaal wordt aan ons verkocht als het zeer van de Engelsen. Het mooiste is, dat vooral Brussel ermee in z’n maag zit. In plaats van de mening van de meerderheid te respecteren, die gezegd heeft, we stappen eruit! zijn er allerlei splintergoepjes, die ineens belangen schijnen te hebben. In tussen worden we afgeleid, door och kijk nou is die traditionele Britten … order! order! die wat mij betreft gewoon terecht kunnen bij the dungen op het damrak in A’dam. Een grote poppenkast, die vooral tot doel heeft GB binnen de EU te houden. Laat iemand nou is in Londen opstaan, die de middelvinger opsteekt, richting de fascisten, zoals destijds ome Winston. Ok, de parallel gaat niet helemaal op, maar figuurlijk gezegd dan. Het probleem in Brussel neerleggen en een verenigt Engeland zijn … daar win je mee. Nu, zijn het een stelletje poesies bij elkaar. Ik had ze zo hoog zitten.

Maarten V
Maarten V
3 jaren geleden

Klagen en tieren kan hij als de beste, maar zelf er werk voor maken om tot de oplossing te komen. Dat is niet zijn ding.

Hij laat het liever aan anderen over. Hij kan beter zijn mond houden of gewoon met de oplossing komen. Weliswaar een haalbare logische oplossing. Niet zomaar: ‘we gaan er uit! Gij (Europa) moet je mond houden en de nodige “alimentatie” aan bezorgen’.

Kortom hij is een arrogante rotzak, me dunkt.

Rob
Rob
3 jaren geleden

Brexit wordt aan ons uitgelegd als het vertrek van Groot Briitannië uit de EU. Maar B.R. exit wordt in een groter plaatje door iemand heel anders uitgelegd: Baron Rothschild exit.
https://www.youtube.com/watch?v=a8xLj3r3EFw

Rinus
Rinus
3 jaren geleden

Farage heeft gelijk die drankorgels daar zijn bang dat Italië Spanje Portugal Griekenland Hongarije er ook aan gaan. Heel dat Europa gelul is bullsh*t laat ze gaan werken daar in Brussel klaplopers zakkenvullers van ons geld en Verhofstad opsluiten in gesticht met die Pool Tusk. Die drankorgel oppakken en naar AA.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x