Gezondheid

Deze schokkende video laat zien hoe de politie met getrokken wapens een huis binnendringt om een ongevaccineerde peuter mee te nemen

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een schokkend filmpje is te zien hoe de politie van Arizona een huis binnendringt om een ongevaccineerde peuter mee te nemen.

Politieagenten van de Chandler Police Department beukten de deur van het huis in en gingen met getrokken wapens naar binnen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De agenten waren naar het huis gestuurd om een tweejarige jongen op te halen nadat een dokter aan de bel had getrokken.

Afgezakt

De dokter was bang dat het kind hersenvliesontsteking had, terwijl de peuter in werkelijkheid een luchtweginfectie had.

De dokter had tegen de Amerikaanse jeugdzorg gezegd dat het kind niet was gevaccineerd nadat zijn ouders hem hadden binnenbracht met hoge koorts, meldt ABC 15.

De arts had tegen de ouders gezegd dat ze naar de spoedeisende hulp moesten gaan, maar daar gaven ze geen gehoor aan omdat de koorts al was afgezakt.

Huiszoekingsbevel

De vader van het kind weigerde de politie in eerste instantie binnen te laten. Even later kwamen de agenten terug met een huiszoekingsbevel en drongen ze het huis binnen.

Afgevaardigde Kelly Townsend veroordeelde het incident scherp. Na het bekijken van de beelden zei ze: “Dat is niet het land dat ik herken.”

Niks

“Wie heeft nu de controle over het kind?” vroeg ze.

“Die lijken we uit handen te hebben gegeven aan de dokter,” zei ze. “De ouders hebben niks meer te zeggen en riskeren dat een arrestatieteam hun kinderen meeneemt.”

[Daily Mail]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vladi
vladi
5 jaren geleden

Prep en prepare to fight for freedom

fff

Rob
Rob
5 jaren geleden

Dus de politie maakt ook al deel uit van de kinderhandel. Wat ooit zorg was is nu alleen maar een verdienmodel, geld verdienen aan kinderen en dat is kinderhandel. Hier in Nederland is het al geen haar beter. Lees de ervaringen van mensen, ouders en hun kind. Kinderen die uit huis gehaald worden worden elders ‘onder gebracht’ en daar wordt veel geld mee verdiend. Politie, Jeugdzorg, de Gemeente,iedereen is er bij betrokken. Vroeger kon een kind naar Jeugdzorg toe als er een scheiding was geweest of ander heftige gebeurtenis. Dan konden kinderen voor gesprekken, creatieve therapie etc bij Jeugdzorg terecht. Sinds de EU is de zorg afgeschaft (in politieke term: bezuinigd) en Jeugdzorg dringt hele gezinnen binnen, terroriseert die gezinnen en bemoeit zich werkelijk overal mee. Zelfs wanneer een rechter bepaalt dat Jeugdzorg zich er niet mee moet bemoeien dringen ze gewoon het gezin weer binnen als de vrouw van een tweede kind zwanger is, onder het mom van ‘dat is een nieuw geval’. Als straks de wereld werkelijk gaat veranderen, het systeem instort etc dan hebben we een hoop werk te doen: Jeugdzorg bij de strot pakken om ze laten vertellen waar de kinderen zijn gebleven en zorgen dat de kinderen weer bij de ouders terug komen. Wat er van die zogenaamde therapeuten over is gebleven is een stelletje zombies. Letterlijk want er leeft niks menselijks meer in die lichamen. Het enige wat ze vertonen is pure macht. Met veel politie agenten, politici, UWV medewerkers en meer is het net zo bar gesteld.

Louise
Louise
5 jaren geleden

De wereld wordt steeds gekker, onlangs las ik nog een bericht dat in een voorstad van NY ongevaccineerde kinderen niet in een openbare ruimte mogen…Je zou verwachten dat mensen in opstand komen, maar daar lees ik dan weer niks over….

Rob
Rob
5 jaren geleden

De angst regeert over het gehele mensdom…zij doet de raarste dingen met de mens, waarin zij gevangen zit, men komt er niet gouw van los, eerder nog voed zij het menselijke gedrag wat eigenlijk een angstig gedrag is VAN DE MENS ZELF,waardoor de mens zelfs de gekste onbezonnenheid de angst zelfs in stand houd en dat het zich zo bezorgt maakt om de veiligheid van de mens ,of een mensje,dat het zelfs geweld gaat gebruiken ,om deze te beschermen..men is compleet de weg kwijt,en de angst zelf,die voed zich met ANGST OP ANGST ..HET IS ZIJN OVERLEVING,,En hoe meer energie eraan word gegeven des temeer zal het zich versterken..

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x