Homepagina » Gezondheid » Deze schokkende video laat zien hoe de politie met getrokken wapens een huis binnendringt om een ongevaccineerde peuter mee te nemen
Deze schokkende video laat zien hoe politieagenten met getrokken wapens een huis binnendringen om een ongevaccineerde peuter mee te nemen

Deze schokkende video laat zien hoe de politie met getrokken wapens een huis binnendringt om een ongevaccineerde peuter mee te nemen

In een schokkend filmpje is te zien hoe de politie van Arizona een huis binnendringt om een ongevaccineerde peuter mee te nemen.

Politieagenten van de Chandler Police Department beukten de deur van het huis in en gingen met getrokken wapens naar binnen.

De agenten waren naar het huis gestuurd om een tweejarige jongen op te halen nadat een dokter aan de bel had getrokken.

Afgezakt

De dokter was bang dat het kind hersenvliesontsteking had, terwijl de peuter in werkelijkheid een luchtweginfectie had.

De dokter had tegen de Amerikaanse jeugdzorg gezegd dat het kind niet was gevaccineerd nadat zijn ouders hem hadden binnenbracht met hoge koorts, meldt ABC 15.

De arts had tegen de ouders gezegd dat ze naar de spoedeisende hulp moesten gaan, maar daar gaven ze geen gehoor aan omdat de koorts al was afgezakt.

Huiszoekingsbevel

De vader van het kind weigerde de politie in eerste instantie binnen te laten. Even later kwamen de agenten terug met een huiszoekingsbevel en drongen ze het huis binnen.

Afgevaardigde Kelly Townsend veroordeelde het incident scherp. Na het bekijken van de beelden zei ze: “Dat is niet het land dat ik herken.”

Niks

“Wie heeft nu de controle over het kind?” vroeg ze.

“Die lijken we uit handen te hebben gegeven aan de dokter,” zei ze. “De ouders hebben niks meer te zeggen en riskeren dat een arrestatieteam hun kinderen meeneemt.”

[Daily Mail]


Vind je deze informatie goed? Deel het dan met je kennissen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Dus de politie maakt ook al deel uit van de kinderhandel. Wat ooit zorg was is nu alleen maar een verdienmodel, geld verdienen aan kinderen en dat is kinderhandel. Hier in Nederland is het al geen haar beter. Lees de ervaringen van mensen, ouders en hun kind. Kinderen die uit huis gehaald worden worden elders ‘onder gebracht’ en daar wordt veel geld mee verdiend. Politie, Jeugdzorg, de Gemeente,iedereen is er bij betrokken. Vroeger kon een kind naar Jeugdzorg toe als er een scheiding was geweest of ander heftige gebeurtenis. Dan konden kinderen voor gesprekken, creatieve therapie etc bij Jeugdzorg terecht. Sinds de EU is de zorg afgeschaft (in politieke term: bezuinigd) en Jeugdzorg dringt hele gezinnen binnen, terroriseert die gezinnen en bemoeit zich werkelijk overal mee. Zelfs wanneer een rechter bepaalt dat Jeugdzorg zich er niet mee moet bemoeien dringen ze gewoon het gezin weer binnen als de vrouw van een tweede kind zwanger is, onder het mom van ‘dat is een nieuw geval’. Als straks de wereld werkelijk gaat veranderen, het systeem instort etc dan hebben we een hoop werk te doen: Jeugdzorg bij de strot pakken om ze laten vertellen waar de kinderen zijn gebleven en zorgen dat de kinderen weer bij de ouders terug komen. Wat er van die zogenaamde therapeuten over is gebleven is een stelletje zombies. Letterlijk want er leeft niks menselijks meer in die lichamen. Het enige wat ze vertonen is pure macht. Met veel politie agenten, politici, UWV medewerkers en meer is het net zo bar gesteld.

  19 likes
  • Ik ken mensen online uit Amerika die totaal over de rooie gaan als ze iets horen over mazelen in hun omgeving, ze zijn enorm bang gemaakt!
   Echt absurd. Ze geloven je bijna niet als je verteld dat jij de mazelen hebt gehad als kind, heel bizar.
   Het doet me denken aan subliminale boodschappen via de tv.

   11 likes
   • @Delilah
    In Amerika en Canada leven op verschillende plaatsen de Amish, daar wordt niet gevaccineerd . Het probleem met Amerikanen is dat ze niet verder dan hun Land kijken….
    Ik heb vrienden in Amerika orgine Hollands, die hebben vroeger echt de mazelen gehad…..Ongetwijfeld zijn hun kinderen daar wel gevaccineerd ………Het is een uitgedacht plan om alle culturen door elkaar te zetten, dan weet je zeker dat er nog jaren gevaccineerd wordt, gezaaid door angst, tot dat mensen echt in hun eigen kracht gaan staan en een beetje het licht gaan zien, Angst is donkere energie, maar makkelijk aan te sturen…. Ik vrees dat het nog even kan duren, gezien alle aangestuurde angst en haat programma ‘s…..wat je zo dagelijks tegenkomt…..

    7 likes
 2. De angst regeert over het gehele mensdom…zij doet de raarste dingen met de mens, waarin zij gevangen zit, men komt er niet gouw van los, eerder nog voed zij het menselijke gedrag wat eigenlijk een angstig gedrag is VAN DE MENS ZELF,waardoor de mens zelfs de gekste onbezonnenheid de angst zelfs in stand houd en dat het zich zo bezorgt maakt om de veiligheid van de mens ,of een mensje,dat het zelfs geweld gaat gebruiken ,om deze te beschermen..men is compleet de weg kwijt,en de angst zelf,die voed zich met ANGST OP ANGST ..HET IS ZIJN OVERLEVING,,En hoe meer energie eraan word gegeven des temeer zal het zich versterken..

  7 likes
  • oDaar verbaas ik me ook over, ik ben 63 en heb alle kinderziektes gehad en ben er de rest van mijn leven klaar mee, als je wordt gevaccineerd moet je dat om de zoveel jaar weer doen,wie is hier dan een gevaar voor de volksgezondheid? Het enige wat de gezondheid verbetert en ziektes uitbant is schoon drinkwater en goede voeding, dat heeft meer bijgedragen aan het uitbannen van ziektesdan dan de gezondheidszorg

   14 likes
  • The more I know about people, the more I love mydog.

   10 likes
 3. De wereld wordt steeds gekker, onlangs las ik nog een bericht dat in een voorstad van NY ongevaccineerde kinderen niet in een openbare ruimte mogen…Je zou verwachten dat mensen in opstand komen, maar daar lees ik dan weer niks over….

  15 likes
 4. Prep en prepare to fight for freedom

  fff

  13 likes
 5. In New York riskeren tieners die niet gevaccineerd zijn tegen mazelen een boete tussen de 250 en 500 dollar wanneer ze zich begeven op openbare plaatsen. Dit geldt zelfs voor de stoep!
  Mijn ervaring is dat als je niet toe geeft aan de ‘adviezen’ van hulpverleners , leraren en artsen om je kind te laten behandelen voor de door hun verzonnen aandoeningen je zelfs riskeert uit het ouderschap gezet te worden. Ik ben na acht jaren strijd samen met mijn zoontje van lieverlee vertrokken omdat de druk op ons veel te hoog werd en mijn zoontje van mij afgenomen dreigde te worden. Er werd door jeugdzorg getwijfeld aan mijn kwaliteit als ouder. Ik heb dit zelfs, ondertekend door een kinderrechter, zwart wit op papier staan. En dat, terwijl er op geen enkele manier sprake was van lichamelijke of emotionele mishandeling. Bevestigd door betrokken instanties nog wel. Maar ik had werkelijk niets meer in te brengen. Als je weigert mee te lopen en niet doet wat men van je verlangt sta je al snel buiten de maatschappij en geldt klaarblijkelijk de wet niet meer voor jou. Allerlei manieren verzinnen ze dan om jou in een kwaad daglicht te stellen. Zelfs klinkklare leugens worden dan te berde gebracht.

  5 likes
  • Erde, ik mag hopen dat jullie inmiddels op een betere plek zijn aangekomen ……

   2 likes
   • Ja zeker. Veel bos, midden in de bergen. Ik verbouw mijn eigen groenten en heb mijn eigen citroenen en sinaasappelbomen en druivenstruiken. Uren dwalen door het bos en zwemmen in de rivier. Net buiten een dorpje van ongeveer 800 inwoners.

    4 likes
 6. Verschild het nog per land wat erin vaccins zit?

  1 likes
  • ik betwijfel het.

   fff

   4 likes
   • Ja. In Afrika zijn vaccins nog wel eens vervuild met andere troep. Klein berichtje in de krant en geen haan die er naar kraait. Het zijn immers maar ‘Negers’, en die lopen daar maar in de weg. Ze wonen daar zomaar op de onze zo gewilde grondstoffen! Foei! Weg wezen!

    2 likes
   • Nou in India en China gaat ook nog wel eens wat mis, vervuilde grondstoffen .
    Overig niet alleen bij vaccinatie’s, de laatste weken is er weer een bloeddruk middel in opspraak met waarschijnlijk kankerverwekkende stoffen…..
    Geloof dat ze dat economie noemen, om zoveel mogelijk te verdienen op medicijnen ……
    Die gemaakt worden in de goedkoopste landen…. mensen zijn blij dat ze een euro per dag verdienen ….
    Vroegah gingen mensen nog wel eens demonstreren tegen zoveel onrecht…
    Maar demonstreren tegen onrecht kan echt niet als je zelf bij de Primarkt koopt……Dus neem je het klimaat hoef je je ook niet schuldig te voelen…….

    1 likes
 7. Dat is ons voorland, verplicht vaccineren, zonodig onder dreiging van vuurwapengeweld. Kapot zullen we !

  5 likes
 8. In Amerika wordt dit home invasion genoemd, dat wil zeggen facing execution.

  3 likes
 9. Ik vraag mij af waarom gevaccineerde mensen bang zijn voor niet gevaccineerde mensen. Zijn zij soms bang om ziek te worden?

  1 likes
  • Waar we eigenlijk overheen kijken is dat de arts een verkeerde diagnose heeft gesteld…
   Hetzelfde verhaal over de moeder die haar kind Cbd olie gaf, ook een verkeerde diagnose van de arts en gaf dat kind 4 verschillende antibiotica daardoor kreeg dat kind een ernstige hersenactiviteit …..Horen/ lezen we daar wel eens over?
   Al die missers …..oh nee de alternatieve arts is de kwakzalver….

   2 likes
 10. Zo hebben Yemen geofferd, May God be with you !!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

duitse

Duitse longarts: Corona-aanpak is ‘misdaad tegen de menselijkheid’

De Duitse longarts Wolfgang Wodarg heeft in ...

lockdownprotest

Arts houdt emotionele speech tijdens lockdownprotest Eindhoven: ‘Onvoorstelbaar wat er nu gebeurt’

Afgelopen weekend vond op het 18 Septemberplein ...