CoronaMens en Dier

Verontwaardiging over uitspraken Kamerlid Kuiken die BIG-registratie van duizenden medici wil afpakken

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Kamerlid Attje Kuiken (PvdA) riep in de Tweede Kamer op om de BIG-registratie van leden van het Artsen Collectief af te pakken wegens het verspreiden van ‘desinformatie’ en het voorschrijven van medicijnen die ‘niet geoorloofd zijn’.

“Ik heb een specifieke vraag en die stel ik ook aan minister Kuipers: hoe kan het zo zijn dat zogenoemde BIG-geregistreerde zorgverleners zich hier medeschuldig aan maken? Medicijnen voorschrijven die niet geoorloofd zijn? Zich in een Artsen Collectief verenigen – ik noem dat kwakzalvers. Maar zij zijn wel medeverantwoordelijk voor het aanjagen van desinformatie en ik wil gewoon weten: kan hun BIG-registratie niet gewoon worden afgenomen?” vroeg Kuiken.

Haar uitspraken zorgen voor veel verontwaardiging. “Ik stel voor dat we Kuiken haar Nederlands burgerschap afpakken en haar ergens op een eiland zetten waar ze geen schade meer kan aanrichten met haar schandelijke voorstellen,” schrijft gezondheidswetenschapper Yvonne Simons. Journalist Annelies Strikkers zegt: “Dit vind ik nou hele enge uitspraken.”

Ronduit bedreigd

“Ik heb van 1989 tot 1997 geneeskunde gestudeerd. Vanaf 1997 heb ik als basisarts in verschillende ziekenhuizen gewerkt. In 2003 studeerde ik af als huisarts. Ik ben kostwinner en moeder van drie kinderen. Ik voel me door uw uitspraken ronduit bedreigd,” stelt huisarts Els van Veen.

Telegraaf-verslaggever Wierd Duk springt in de bres voor de artsen: “Politici die artsen willen beperken in de uitoefening van hun beroep omdat die ‘verboden medicatie’ zouden voorschrijven. Zo meteen wil de politiek nog bepalen wat ik schrijf. Of wat u moet denken. Zo zijn we niet getrouwd hier in Nederland, hoop ik.”

Doodeng

Columniste Marianne Zwagerman merkt op dat het hier niet gaat om één of twee verdwaalde artsen, maar om duizenden medisch professionals. “Doodeng.”

Neuroloog Jan Bonte trekt fel van leer. “Ik zou wensen dat mensen als Kuiken met onmiddellijke ingang uit de Tweede Kamer verwijderd worden. Uilskuikens die het denken beter te weten dan mensen die 12 jaar gestudeerd hebben, zijn staatsgevaarlijk,” zegt hij.

4.9 221 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
231 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
1 jaar geleden

Duivels kuikentje die louter de instructies van wef uitvoerd

Emmie
Emmie
1 jaar geleden

Griezelig mens. En dan ook nog commentaar geven op de uitspraken van FvD???

Don
Don
1 jaar geleden

Zelf al twee jaar rondhuppelen in het politieke circus wat niet anders gedaan heeft dan desinformatie verspreiden en dan dit soort dingen uitkramen….. Kan dit wezen svp op non actief en uit de samenleving gezet worden. Pfffff….. Het kaartenhuis brokkelt af, maar we hebben nog een lange weg te gaan mensen…. Succes allemaal in deze QRankzinnige strijd. X

Tanya
Tanya
1 jaar geleden

UILSKUIKEN

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

231
0
We lezen graag je reactie!x