Buitenland

De VS hebben zojuist hun belangrijkste bondgenoot aangevallen, 3x waarom we daar wél over moeten praten

Help mee door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

De wereld wordt volledig gereset, zei Tucker Carlson tijdens een speech in Boedapest. Hij stelde dat de post-Koude Oorlog-orde in elkaar stort en dat daarnaast de NAVO in elkaar gaat storten.

De drijvende kracht achter de NAVO, de Verenigde Staten, heeft de belangrijkste Duitse bron van goedkope energie gesaboteerd. De regering-Biden heeft Nord Stream opgeblazen en de Duitsers zijn zo zelfhatend dat ze er niet over willen praten, lichtte Carlson toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Grootste menselijke CO2-uitstoot

“Ik wil er wel over praten, want het is belangrijk. Ten eerste was het de grootste industriële sabotageactie uit de geschiedenis. Ten tweede was het de grootste menselijke CO2-uitstoot uit de geschiedenis. Voor global warming-sekteleden is dat vergelijkbaar met de duivel die neerdaalt op aarde. En de regering-Biden heeft dat gedaan,” zei Carlson.

Wij hebben zojuist onze belangrijkste bondgenoot aangevallen

“Ten derde en belangrijker nog: het was een aanval op Duitsland, het machtigste land in Europa. West-Europa is de laatste belangrijke bondgenoot van Amerika en wij hebben zojuist onze belangrijkste bondgenoot aangevallen,” vervolgde hij.

Op een gegeven moment worden de Duitsers wakker

De NAVO kan niet lang meer blijven bestaan. Op een gegeven moment worden de Duitsers wakker en beseffen ze dat Amerika hun economie heeft gesloopt. Ik denk dat het [bondgenootschap] daarna niet kan blijven bestaan, aldus Carlson.

4.9 282 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jack
Jack
7 maanden geleden

Helemaal correct en nu wachten op WWIII

Annette
Annette
7 maanden geleden

Ik weet absoluut niet, of IK het juist zie, maar zelf denk ik, dat dat hele opblazen van de Nord Stream Pipeline door de Verenigde Staten, volledig met de toestemming van de huidige, demonische leiders van Duitsland, is gebeurd.

Langzaam maar zeker vallen namelijk alle puzzelstukjes op zijn plaats.

WIJ weten inmiddels al lang, WAT de bedoeling is van alle acties die er in de afgelopen tijd EN tot op heden gebeuren.

Dat is namelijk ALLES afbreken. Zonder eerst de boel vakkundig te slopen, kan je namelijk niets opbouwen. Volgens de theorie van de satanisten natuurlijk.

Hun “hartenkreet” (volgens mij bezitten zij natuurlijk geen hart) is namelijk:
BUILD BACK BETTER.

Mijn conclusie is dus, dat die actie van de NAVO MET de volledige toestemming van de Duitse tak van de cabal is gebeurd.

Ondertussen is het resultaat van dat opblazen bekend: de Duitse economie gaat met een rotgang naar beneden. Bedrijven die de mogelijkheid hebben om hun zaakjes op te pakken en de hellhole te verlaten, doen dat ook.

Tucker Carlson is in de veronderstelling, dat de NAVO niet lang meer bestaansrecht heeft.

IK denk dat hij lijdt aan “wishful thinking”.

De leiders van het OOIT machtige economische bolwerk, dat Duitsland was, sturen de bevolking, zonder mededogen, de afgrond in.

Maar ja, dat is ook alleen maar mijn mening.

Antiislam
Antiislam
7 maanden geleden

Tegen de tijd dat Europa wakker wordt is het allang ingepakt met een CBDC en biometrisch paspoort.

Doendenker
Doendenker
7 maanden geleden

De Duitsers hebben in ieder geval een links (sociaal voelende) politica die tegen massa immigratie en de oorlog in Oekraine is… Wat dat betreft is hun politieke landschap evenwichtiger en minder waanzinnig dan in de meeste West Europese landen.
Links is pro oorlog, pro massa immigratie, anti man, anti hetero en anti arbeider en pro niet helpende milieumaatregelen.

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x