Paranormaal

Bulgaarse helderziende ‘voorspelde niet alleen 9/11 en opkomst van IS, maar ook Brexit’

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Bulgaarse Baba Vanga haalde vorig jaar het nieuws omdat ze in 1996 op 85-jarige leeftijd onder meer de aanslagen van 11 september 2001, de opkomst van terreurgroep IS en de grote tsunami van 2004 voorspeld zou hebben.

Nu wordt door haar volgers beweerd dat ze ook de Brexit, het Britse vertrek uit de Europese Unie, heeft voorspeld. Baba Vanga zei namelijk dat Europa in het jaar 2016 niet langer zal zijn hoe we het kennen en een groot deel van zijn bevolking zal verliezen. Dat schrijft de Britse Daily Mirror.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Nostradamus van de Balkan

Veel mensen zien daar nu een voorspelling van de Brexit in. In 2016 zou Europa ook worden geconfronteerd met meerdere catastrofes, zo zei de vrouw tientallen jaren geleden al.

De aanhangers van de helderziende, die ook wel de Nostradamus van de Balkan wordt genoemd, claimen dat ze in 85 procent van de gevallen gelijk had. De vrouw werd in 1911 in Macedonië geboren als Vangelia Pandeva Dimitrova.

Visioenen

Na een grote storm, waarbij ze op mysterieuze wijze haar zicht verloor, zou ze haar eerste visioenen hebben gekregen. Ze geloofde dat ze tijdens de storm de gave had gekregen om de toekomst te voorspellen en mensen te genezen.

Baba beweerde zelf dat ze de visioenen kreeg van ‘onzichtbare wezens’ die haar informatie over de toekomst gaven, wezens waar ze zelf geen verklaring voor had. Die wezens zouden haar de visioenen hebben gegeven over de aanslagen van 11 september, de grote tsunami van 2004 in de Indische Oceaan en de opwarming van de aarde. Haar laatste voorspelling was dat een 10-jarig blind meisje dat in Frankrijk woont haar gave zou overerven.

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wysiwyg
wysiwyg
7 jaren geleden

Zever in pakskes, madam Baba’s voorspellingen worden elk jaar aangepast en dat is al ’tig keer bewezen, niemand weet nog wat ze oorspronkelijk heeft “voorspeld”.

blub
blub
7 jaren geleden

Achteraf is het altijd makkelijk zulke ‘voorspellingen’ in te vullen naar gelang de plaatsgevonden gebeurtenissen.

rocinante
rocinante
7 jaren geleden

Ik ben ook helderziend. 21 jaar geleden was ik uitgezonden naar een conflictgebied op de Balkan. Wij hadden daar een feest, omdat de UNMOérs geen gegijzelden meer waren. Ik zei toen tegen een collega dat over het feest over twintig jaar nog gesproken zou worden. Helaas heb ik gelijk gekregen.

wolfje
wolfje
7 jaren geleden

ik ben meer een ‘open deur’ voorspeller zegt mijn vrouw

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x