Het Complot

Het grote showproces rond de Amerikaanse rechter Brett Kavanaugh. Wat zit hierachter en wat heeft Soros ermee te maken?

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse rechter Brett Kavanaugh ligt onder vuur, onder meer vanwege vermeend seksueel wangedrag. Wat is er waar van deze beschuldigingen en waarom is zijn benoeming omstreden?

President Trump droeg Kavanaugh in juli voor als kandidaat voor het Amerikaanse Hooggerechtshof. Met zijn komst zou de meerderheid van het hof conservatief zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Tegenstanders van Trump en Kavanaugh vrezen dat de nieuwe rechter de doorslag gaat geven in zaken over omstreden onderwerpen.

Lastercampagne

De rechter is door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag.

Er is in de media vooral veel aandacht voor beschuldigingen die zijn gedaan door Christine Blasey Ford, die zegt dat ze als middelbare scholier door Kavanaugh is betast.

Trump doet alle aantijgingen af als onzin. “Dit is een groteske lastercampagne tegen een voortreffelijke man met een onberispelijk verleden,” zei hij.

De president stelt verder dat de timing van de vrouwen om met het nieuws naar buiten te komen dubieus is.

Opmerkelijke details

Is zijn argwaan gegrond?

In de afgelopen dagen zijn er een aantal opmerkelijke details naar buiten gekomen.

De broer van Christine Blasey Ford, Ralph Ford, heeft in het verleden gewerkt voor de advocatenfirma BakerHostetler.

Diezelfde firma heeft werk laten doen door Fusion GPS, het bedrijf achter het omstreden Rusland-dossier dat is opgesteld door voormalig MI6-agent Christopher Steele en dat werd gebruikt om de Trump-campagne te bespioneren.

De advocate van Ford, Debra Katz, zit in de bestuursraad van het Project on Government Oversight (POGO), een groep die wordt gefinancierd door de Open Society Foundations van George Soros.

Verzetsbeweging

Toen Ford hoorde dat Kavanaugh kandidaat was voor het Hooggerechtshof, vertrouwde ze haar verhaal toe aan de Washington Post, en daarna aan senator Dianne Feinstein.

POGO stuurde samen met een aantal andere linkse groepen een brief naar onder meer senator Feinstein waarin ze gegevens over Kavanaugh opeisten, aldus FrontPage Magazine.

Katz maakt onderdeel uit van de verzetsbeweging tegen Trump. Vorig jaar was ze aanwezig bij een demonstratie tegen de president en beloofde ze ‘terug te vechten’.

“We zullen ons verzetten,” zei ze. “We laten ons niet de mond snoeren.”

Geen greintje bewijs

De Britse politiek commentator en historicus Niall Ferguson reageert: “Het is waar dat Kavanaugh […] is beschuldigd van seksueel wangedrag, maar geen van deze verhalen, ook dat van Ford niet, zou standhouden voor een rechtbank, omdat er geen greintje bewijs voor is.”

De karaktermoord op Kavanaugh is natuurlijk onderdeel van een veel grotere campagne tegen Donald Trump, aldus Ferguson.

Hij wordt niet alleen beschuldigd van handtastelijkheden en ontrouw, maar ook van samenzwering met de Russische regering, sympathie voor autoritaire leiders en incompetentie.

Om zeep helpen

En dat werkt. Onder de regering-Trump beleeft de VS de sterkste economische groei sinds het begin van deze eeuw, en toch geniet de president de goedkeuring van maar 44 procent van de kiezers.

Het enige waar de showprocessen van de afgelopen dagen aan bijdragen, is het om zeep helpen van de rechtsstaat, besluit Ferguson.

Foto: Naue7 Wikimedia Commons

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fred Barendse
Fred Barendse
5 jaren geleden

De Joodse namen Katz en Feinstein zeggen genoeg……………………..

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
5 jaren geleden

$246,637,217 betaald soros in de VS om Trump te kl*ten met rechter Kavanaugh…

http://republicbroadcasting.org/news/soros-246-mil-contribution-that-helped-smear-kavanaugh-revealed-heres-who-cashed-in/

En Trumpie zwijgt over soros in alle talen
Q zwijgt ook in alle talen over soros

FOX zende dit uit op MSM tv, Trump doet niets aan soros in die VS totaal niets

http://insider.foxnews.com/2018/09/26/what-role-george-soros-playing-anti-kavanaugh-protests-ingraham-angle-investigates

Sina
Sina
5 jaren geleden

Die QAnon zal wel een aangestuurde computer programma zijn. Het zal mij niks verbazen. Aangestuurd door de Illuminati en consorten. Alles maar dan ook alles en iedereen die ook maar iets met de politiek te maken heeft, of het nou in europese, aziiatische, USA, Midden Oosten etc. zijn niet te vertrouwen. Het speelt allemaal onder 1 paraplu met de schijn naar de gewone bevolkoing : ” Wij zijn er voor U ! ” Deze gasten zijn er maar voor 1 groep en dat is de groep E.O.I. ( Elitair Omhoog gevallen Illuminati ) en verder voor niemand anders. De QAnon is enkel en alleen om ons op een dwaalspoor te brengen en af te leiden van wat er verder in de wereld af speelt. Trap er niet in!!

William
William
5 jaren geleden

Ongelofelijk dat iemand zo kan liegen voor het congres… een verduidelijking van dit tonnelstuk vind je op https://www.youtube.com/watch?v=rUVw-IbGawo&t=621s&frags=pl%2Cwn

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x