Homepagina » Het Complot » Populair forum over 9/11-complottheorieën in quarantaine geplaatst. Big Data wil niet dat je dit leest
Populair forum over 9/11-complottheorieën in quarantaine geplaatst. Big Data wil niet dat je dit leest

Populair forum over 9/11-complottheorieën in quarantaine geplaatst. Big Data wil niet dat je dit leest

Reddit heeft een populair subforum, een zogeheten subreddit, over 9/11-complottheorieën in quarantaine geplaatst.

Als je het subforum bezoekt wordt je doorverwezen naar een officiële overheidswebsite over de aanslagen.

Donderdag werd de subreddit r/911truth in quarantaine geplaatst. De beheerders van Reddit claimden dat de berichten die er geplaatst worden desinformatie bevatten.

Per ongeluk

Volgens Reddit worden subfora in quarantaine geplaatst om te voorkomen dat anderen per ongeluk op deze informatie stuiten (je moet er toch niet aan denken).

Reddit is net als de meeste andere social media-platforms begonnen met het beheersen van de informatiestroom, en bepaalt voor jou wat waar is en wat niet.

Ironisch genoeg linkt Reddit door naar de officiële pagina van de 9/11 Commission, die naar eigen zeggen op alle mogelijke manieren werd gedwarsboomd tijdens het officiële onderzoek.

De commissieleden kregen relatief weinig geld voor het onderzoek en liepen tegen talloze muren op.

Nationaal schandaal

Er werd 15 miljoen dollar beschikbaar gesteld voor het onderzoek naar de 9/11-aanslagen, de ‘wreedste terreuraanval in de VS in de geschiedenis’.

Ter vergelijking werd er alleen al 60 miljoen dollar gespendeerd aan het onderzoek naar de Lewinsky-affaire.

Senator Max Cleland, die uit de 9/11 Commission stapte, noemde de commissie een ‘nationaal schandaal’.

Misleiden

In 2006 meldde de Washington Post dat meerdere leden van de 9/11 Commission het vermoeden hadden dat ze bij de neus werden genomen door het Pentagon.

“Sommige commissieleden concludeerden dat het verhaal van het Pentagon over de manier waarop het reageerde op de terreuraanslagen in 2001, mogelijk was bedoeld om de commissie en het volk te misleiden, zo zeggen bronnen die betrokken zijn bij het debat,” klonk het.

Als social media-reuzen zoals Reddit dit soort fora in quarantaine plaatsen en claimen dat er slechts één officiële bron is die je mag raadplegen – de overheid – misleiden ze de burgers.

QAnon

Eerder deze maand sloot Reddit subfora die complottheorieën over QAnon verspreidden.

Sinds oktober 2017 hebben deze theorieën een groot aantal volgers, onder wie actrice Roseanne Barr.

[The Free Thought Project]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan den haag
johan den haag
2 jaren geleden

We leven in een gekke tijd, slechts weinige zien dit.
Alleen maar hopen dat het niet in een Armageddon eindigt waar al zo vaak en lang over gesproken wordt.

Het is beangstigend om te moeten bedenken dat de werkelijkheid altijd meer bizar wordt, dan alle fantasieën die je maar kunt verzinnen.

Hopelijk wil God toch genadig zijn.

Eksegese
Eksegese
2 jaren geleden

Ook Trump zwijgt in alle talen over zijn verkiezingsbelofte om het onderzoek naar 9/11 te heropenen. En hij is van nature niet bepaald van het zwijgen !

rob
rob
2 jaren geleden

Hoe meer theorieën hoe meer complexheid, alhoewel het een theorie van gissingen blijft gaat de complexheid gepaard van 9-11 met een concept van speculatie.s de wereld rond en omdat er gespeculeerd word komt er een theorie uit voort van gissingen en dat brengt weer meer vergissingen van de theorie voort en tegelijkertijd speculaties met daarin zich mee en daar word alles ook mee complex en dat zijn allemaal afleidingen van 9-11 gebeurtenis.en van de waarheid,de echte waarheid blijft altijd in nevelen gehuld..en als deze wel aan het licht komt kan er nog veel meer uit voort komen en het nog veel erger zijn dan de 9-11 gebeurtenis zijn ..dus laat de waarheid maar in nevelen gehuld..zolang men de waarheid kan bedekken met onwaarheid blijft het een theorie van speculaties..en hopelijk nooit aan het licht vertoont word want het kan zomaar zijn dat het licht in een duisternis veranderd en zeer veel mensen het leven kan kosten ..

Joris
Joris
2 jaren geleden

Ik vermoed dat Trump pas verder kan als dat Russian collusion gedoe achter de rug is en de pizza-fans achter de tralies. https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/statement-press-secretary-34/
Daarvoor heeft ie eerst een goede rechter nodig, ook al zo’n gedoe met liegende CIA assets op TV…

https://www.neonrevolt.com/2018/10/01/special-prosecutor-rachel-mitchell-destroys-fords-lies-kavanaugh-justicekavanaugh-scotus-confirmkavanaugh/

One step at the time…

x

Check Also

rutte

BBC stelt Rutte vragen over de vele ‘complotdenkers’ in Nederland

Premier Mark Rutte erkende vrijdag tijdens de ...

trump

Nicht Osama bin Laden blijkt Trump-supporter: ‘Deep State gaat ten onder’

Noor bin Ladin, de nicht van Osama ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

61
0
We lezen graag je reactie!x