Homepagina » Buitenland » Oostenrijkse minister onthult ware reden achter oorlogen in Midden-Oosten in VN-speech. Dit is een historisch moment
Oostenrijkse minister onthult ware reden achter oorlogen in Midden-Oosten in VN-speech. Dit is een historisch moment

Oostenrijkse minister onthult ware reden achter oorlogen in Midden-Oosten in VN-speech. Dit is een historisch moment

Afgelopen week sprak de Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken Karin Kneissl voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties, die op dat moment bijeen was in Washington.

Ze deed een aantal opvallende uitspraken. Zo zei ze onder meer dat alle conflicten in het Midden-Oosten zijn veroorzaakt door olie en dat Syrië het recentste slachtoffer is.

De landen in het Midden-Oosten zijn gevormd door de olie-industrie, aldus Kneissl, die haar speech begon in het Arabisch.

Pijpleidingen

Ze voegde toe dat de grenzen van de staten die zijn ontstaan na het uiteenvallen van het Ottomaanse Rijk ‘gebaseerd zijn op pijpleidingen’.

Alle oorlogen die in de afgelopen decennia zijn gevoerd in de regio zijn een voortzetting van de strijd om fossiele brandstoffen, zei de minister.

“Syrië is een slachtoffer van de instabiliteit die is ontstaan als gevolg van al deze oorlogen,” klonk het.

Voor het eerst

Het is voor het eerst dat een Oostenrijkse topfunctionaris dergelijke uitspraken heeft gedaan voor de Algemene Vergadering van de VN.

Kneissl kondigde aan dat Oostenrijk het opruimen van mijnen in Syrië wil helpen financieren.

Grootste tragedie

Verder zei ze meer geld opzij te willen zetten voor hulp aan Jemen. De crisis in dat land omschreef ze als ‘de grootste tragedie van onze tijd’.

Ze had ook kritiek op het besluit van de VS om zich terug te trekken uit de Iran-deal, zonder Washington bij naam te noemen.

Bekijk het fragment hieronder:

Foto: M2k~dewiki Wikimedia Commons

[RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Deze oorlog schijnt niet alleen om brandstof te gaan.

  Volgens Cobra zijn er in Syrië een aantal oude energetische ‘Godinnen’ vortices.

  Deze zouden erg belangrijk zijn voor het hele energetische grid van Aarde. Zodra deze vortices in handen vallen van de Cabal zullen zij deze met negatieve rituelen een lagere trilling geven. Dit heeft ook invloed op de rest van het “netwerk van licht” (ley-lines) dat rond de aarde aanwezig is. Ze doen dit al eeuwen t.p.v.vortices in westerse landen en nu willen zij deze locaties in Syrië er ook bij betrekken.

  Gelukkig zijn er wereldwijd steeds meer positieve mensen die regelmatig mediteren om deze negatieve energie enig tegenwicht te bieden zodat de positievere energie ons uiteindelijk meer en meer zal bereiken. Als men dit in de afgelopen jaren niet had gedaan was WOIII wellicht al uitgebroken.

  De oorlogen die wij gezien hebben in de afgelopen eeuwen hadden altijd meer dan één reden.

  30 likes
  • Irak en Iran zouden star-gates hebben om in andere dimensies te reizen en tijd…
   Zeg jij met al jouw brede kennis over Aliens…
   Hoe kan men zogezegd contact opnemen met ET’s?
   Die pleaidians of zoiets hoe zoeken die contact?
   Hoe hebben mensen op aarde contact met hen? Hoe verloopt dat?
   Hoe weet jij of dat echt is…
   Ja ik weiger te aanvaarden dat die satanisten gaan winnen, dus ik wil zien of ik in UFO/alien zo ver geraak als in het Occulte, dat bestaat en is echt, zou graag weten of dat ook echt is aliens
   of is het een demonische vorm van magie die Aliens? Dit vermoed ik…

   Graag uw expertise want jij kent hier veel van

   4 likes
   • Het is een extreem breed onderwerp en onmogelijk om hier in een tegeltje een goede reactie op te geven.

    Direct contact schijnt er wel te zijn, maar dat beperkt zich tot kringen waar men direct hulp kan bieden aan, en invloed kan uit oefenen op de ontwikkeling van de mensheid. Er zouden positieve leiders op aarde zijn die met enige regelmaat bezoek krijgen van buitenaardsen.

    Er zijn mensen in Australië zoals Peter Maxwell Slattery en zijn vrouw Solaris die inmiddels regelmatig bezoek krijgen van buitenaardsen. In het begin had hij telepatisch contact en hoorde hij stemmen in zijn hoofd. Hij wist niet wat hem overkwam. Het leek erop dat iemand een usb-stick in zijn hoofd deed en dat hij de informatie kon downloaden. Hij heeft in het begin ook regressie therapie gedaan bij Mary Rodwell waar hij meer handreikingen kreeg om er dieper in te duiken en stabieler “contact” te krijgen. https://www.youtube.com/user/myparanormalufostory/videos

    Mary Rodwell heeft erg veel kennis en ervaring met regressie van kinderen en volwassenen die ‘contact’ hebben gehad. Zij helpt hen een handje om het een plaats te geven en probeert deze mensen ook te coachen.

    James Gilliland woont bij Mount Adams in America en hij ziet bijna elke dag wel ufo’s die deze berg in- /uitvliegen. Hij heeft vele, vele getuigen die dit ook hebben gezien.

    Hij is inmiddels zo ‘verlicht’ dat hij van te voren kan zeggen hoe laat er ufo’s overkomen. Ook bij hem verschijnen er regelmatig buitenaardsen in de kamer.

    Ook heeft James bij die berg al vaak sasquats’es gezien. Deze zwaar behaarde ‘mensachtigen’ schijnen zeer telepatisch te zijn en om die reden ver uit de buurt te blijven van ons. Wij verkeren in het algemeen niet in dezelfde trilling als zij, en daardoor zou het erg lastig zijn om er contact mee te krijgen. Dit schijnt ook de moeilijkheid te zijn voor ons normale mensen om contact te krijgen met buitenaardsen.

    Heb zelf een jaartje veel heldere dromen gehad, waarbij ik ook terecht kwam in andere werelden en op ruimteschepen. De mensen die ik daar zag kende ik wel, maar ik had ze hier op aarde nog nooit gezien. De laatste jaren lukt het me niet meer zo goed. Ben er misschien nog niet helemaal klaar voor.

    Er zijn pure Pleiadians op aarde en ook mensen uit andere sterrenstelsels. Zonder dat wij dat door hebben kunnen wij hen o.a.in grote wereldsteden op straat tegenkomen.
    Las laatst een verhaal van een vrouw die in de kerk zat toen er twee, toch wat afwijkend modern geklede mensen voor haar kwamen zitten. Zij hoorde de stem van de vrouw in haar hoofd die telepatisch tegen de man zei dat “ze goed in de menigte opgingen”, daarop gaf de man telepatisch antwoord “ja dat geloof ik ook, alleen de vrouw achter ons kan ons horen”.

    Dat het allemaal demonen zijn geloof ik niks van. Denk dat dit vooral het gevolg is van de vele duizenden jaren van conditionering door negatieve buitenaarsen die ons heel lang geleden in gijzeling hebben genomen. Op het moment dat wij op wereldschaal tot dit besef komen, verliezen deze negatieve leiders hun macht. Er schijnen soorten te zijn die eigenlijk altijd negatief zijn. Er zijn ook soorten waarvan sommigen negatief zijn en anderen positief en er schijnen ook soorten te zijn die bijna goddelijk zijn, zo positief, liefdevol en behulpzaam. Ook zijn er soorten die vooral heel technisch zijn en wat minder sociaal.

    Als je telepatisch contact wilt zou je eens kunnen proberen om ’s ochtends wat langzamer wakker te worden en te kijken welke beelden je nog voor je ziet van je laaste droom (ogen dicht houden). Als je deze beelden probeert te herinneren kan het gebeuren dat je kan voort borduren op deze droom. Het is hierbij wel belangrijk dat je de rust probeert te houden en in de ‘schemerzone’ probeert te blijven. Zodra je dit vaak genoeg hebt meegemaakt kun je dit herkennen en kun je er ook overdag tijdens een meditatie in terecht komen. Het is daarbij belangrijk dat je niet angstig, boos, aggressief of erg ego gedreven bent. In die trillingen gaat het zeker niet lukken.

    Je kan tijdens een meditatie ook telepatische boodschappen door krijgen. Dit is iets waar je beter wel professionele begeleiding voor kan zoeken. Er schijnt wel wat ervaring voor nodig te zijn om te bepalen of je met een positieve soort te maken hebt.

    Hier nog een paar video’s:
    Ultimate Guide to #Alien Races [Vol. 1] https://www.youtube.com/watch?v=KJPmET3pPFc
    Ultimate Guide to #Alien Races [Vol. 2] https://www.youtube.com/watch?v=uFgrrjmBqm4&t=8s
    LAURA EISENHOWER 2018: Alien Races, Transhumanism, 13th Zodiac | The BEST interview on YouTube! https://www.youtube.com/watch?v=Ht5a1–9MXE

    Het zou voor positieve buitenaardsen erg lastig zijn om hier direct naartoe te komen omdat er een verdedigingslinie rond de aarde is van de ruimteschepen van onze bezetters. Deze vloot schijnt in de afgelopen duizenden jaren enorm groot te zijn geworden. Ook de atmosfeer is voorzien van aluminium nanodeeltjes via chemtrails, waardoor ufo’s snel kunnen worden opgespoord.

    Ook het telepatisch contact schijnt flink belemmerd te worden doordat deze groep een zgn.”scalar field” rond de aarde heeft geprojecteerd. De mensen die telepatisch contact hadden schijnen in het afgelopen jaar ook erg onder vuur te zijn genomen door deze negatieve figuren. Er is een oorlog gaande, maar we zien het niet.

    Er schijnen veel positieve buitenaardsen in ondergrondse complexen gevangen te zijn gezet. Zij schijnen er gemarteld te worden om informatie los te krijgen. Emery Smith weet hier wel wat over te vertellen.

    Je kan ook de website van Cobra eens raadplegen. http://2012portal.blogspot.com/

    Kijk gewoon naar de informatie en niet naar de debunkers. Kijk naar wat je voor je gevoel kan geloven en “dump” de rest (je kan het ook “op de plank leggen”).

    Het kan ook interessant zijn om eens naar verhalen van oude volkeren te luisteren, zoals de Hopi, Aboriginals, Zuid Amerikaanse volkeren of Afrikaanse zoals de Dogon.

    19 likes
 2. Bijvoorbeeld Irak is aangevallen omdat Irak daarvoor meerdere scuds richting Israël had geschoten, de Joden in Israël sloten na deze aanvallen een deal met the USA. De deal: Israël zou de aanpak van Saddam overlaten aan the USA. In ruil kreeg Israël patriot raketten. Irak heeft dus de aanvallen op zijn land zelf uitgelokt.

  4 likes
 3. Het is een extreem breed onderwerp en onmogelijk om hier in een tegeltje een goede reactie op te geven.

  Direct contact schijnt er wel te zijn, maar dat beperkt zich tot kringen waar men direct hulp kan bieden aan, en invloed kan uit oefenen op de ontwikkeling van de mensheid. Er zouden positieve leiders op aarde zijn die met enige regelmaat bezoek krijgen van buitenaardsen.

  Er zijn mensen in Australië zoals Peter Maxwell Slattery en zijn vrouw Solaris die inmiddels regelmatig bezoek krijgen van buitenaardsen. In het begin had hij telepatisch contact en hoorde hij stemmen in zijn hoofd. Hij wist niet wat hem overkwam. Het leek erop dat iemand een usb-stick in zijn hoofd deed en dat hij de informatie kon downloaden. Hij heeft in het begin ook regressie therapie gedaan bij Mary Rodwell waar hij meer handreikingen kreeg om er dieper in te duiken en stabieler “contact” te krijgen. https://www.youtube.com/user/myparanormalufostory/videos

  Mary Rodwell heeft erg veel kennis en ervaring met regressie van kinderen en volwassenen die ‘contact’ hebben gehad. Zij helpt hen een handje om het een plaats te geven en probeert deze mensen ook te coachen.

  James Gilliland woont bij Mount Adams in America en hij ziet bijna elke dag wel ufo’s die deze berg in- /uitvliegen. Hij heeft vele, vele getuigen die dit ook hebben gezien.

  Hij is inmiddels zo ‘verlicht’ dat hij van te voren kan zeggen hoe laat er ufo’s overkomen. Ook bij hem verschijnen er regelmatig buitenaardsen in de kamer.

  Ook heeft James bij die berg al vaak sasquats’es gezien. Deze zwaar behaarde ‘mensachtigen’ schijnen zeer telepatisch te zijn en om die reden ver uit de buurt te blijven van ons. Wij verkeren in het algemeen niet in dezelfde trilling als zij, en daardoor zou het erg lastig zijn om er contact mee te krijgen. Dit schijnt ook de moeilijkheid te zijn voor ons normale mensen om contact te krijgen met buitenaardsen.

  Heb zelf een jaartje veel heldere dromen gehad, waarbij ik ook terecht kwam in andere werelden en op ruimteschepen. De mensen die ik daar zag kende ik wel, maar ik had ze hier op aarde nog nooit gezien. De laatste jaren lukt het me niet meer zo goed. Ben er misschien nog niet helemaal klaar voor.

  Er zijn pure Pleiadians op aarde en ook mensen uit andere sterrenstelsels. Zonder dat wij dat door hebben kunnen wij hen o.a.in grote wereldsteden op straat tegenkomen.
  Las laatst een verhaal van een vrouw die in de kerk zat toen er twee, toch wat afwijkend modern geklede mensen voor haar kwamen zitten. Zij hoorde de stem van de vrouw in haar hoofd die telepatisch tegen de man zei dat “ze goed in de menigte opgingen”, daarop gaf de man telepatisch antwoord “ja dat geloof ik ook, alleen de vrouw achter ons kan ons horen”.

  Dat het allemaal demonen zijn geloof ik niks van. Denk dat dit vooral het gevolg is van de vele duizenden jaren van conditionering door negatieve buitenaarsen die ons heel lang geleden in gijzeling hebben genomen. Op het moment dat wij op wereldschaal tot dit besef komen, verliezen deze negatieve leiders hun macht. Er schijnen soorten te zijn die eigenlijk altijd negatief zijn. Er zijn ook soorten waarvan sommigen negatief zijn en anderen positief en er schijnen ook soorten te zijn die bijna goddelijk zijn, zo positief, liefdevol en behulpzaam. Ook zijn er soorten die vooral heel technisch zijn en wat minder sociaal.

  Als je telepatisch contact wilt zou je eens kunnen proberen om ’s ochtends wat langzamer wakker te worden en te kijken welke beelden je nog voor je ziet van je laaste droom (ogen dicht houden). Als je deze beelden probeert te herinneren kan het gebeuren dat je kan voort borduren op deze droom. Het is hierbij wel belangrijk dat je de rust probeert te houden en in de ‘schemerzone’ probeert te blijven. Zodra je dit vaak genoeg hebt meegemaakt kun je dit herkennen en kun je er ook overdag tijdens een meditatie in terecht komen. Het is daarbij belangrijk dat je niet angstig, boos, aggressief of erg ego gedreven bent. In die trillingen gaat het zeker niet lukken.

  Je kan tijdens een meditatie ook telepatische boodschappen door krijgen. Dit is iets waar je beter wel professionele begeleiding voor kan zoeken. Er schijnt wel wat ervaring voor nodig te zijn om te bepalen of je met een positieve soort te maken hebt.

  Hier nog een paar video’s:
  Ultimate Guide to #Alien Races [Vol. 1] https://www.youtube.com/watch?v=KJPmET3pPFc
  Ultimate Guide to #Alien Races [Vol. 2] https://www.youtube.com/watch?v=uFgrrjmBqm4&t=8s
  LAURA EISENHOWER 2018: Alien Races, Transhumanism, 13th Zodiac | The BEST interview on YouTube! https://www.youtube.com/watch?v=Ht5a1–9MXE

  Het zou voor positieve buitenaardsen erg lastig zijn om hier direct naartoe te komen omdat er een verdedigingslinie rond de aarde is van de ruimteschepen van onze bezetters. Deze vloot schijnt in de afgelopen duizenden jaren enorm groot te zijn geworden. Ook de atmosfeer is voorzien van aluminium nanodeeltjes via chemtrails, waardoor ufo’s snel kunnen worden opgespoord.

  Ook het telepatisch contact schijnt flink belemmerd te worden doordat deze groep een zgn.”scalar field” rond de aarde heeft geprojecteerd. De mensen die telepatisch contact hadden schijnen in het afgelopen jaar ook erg onder vuur te zijn genomen door deze negatieve figuren. Er is een oorlog gaande, maar we zien het niet.

  Er schijnen veel positieve buitenaardsen in ondergrondse complexen gevangen te zijn gezet. Zij schijnen er gemarteld te worden om informatie los te krijgen. Emery Smith weet hier wel wat over te vertellen.

  Je kan ook de website van Cobra eens raadplegen. http://2012portal.blogspot.com/

  Kijk gewoon naar de informatie en niet naar de debunkers. Kijk naar wat je voor je gevoel kan geloven en “dump” de rest (je kan het ook “op de plank leggen”).

  Het kan ook interessant zijn om eens naar verhalen van oude volkeren te luisteren, zoals de Hopi, Aboriginals, Zuid Amerikaanse volkeren of Afrikaanse zoals de Dogon.

  4 likes
 4. Zonder Washington bij de naam te noemen!!!!!

  Van en nog wat mag Jan en alleman Rusland de schuld geven maar Oh wee als je VS maar van iets de schuld wilt geven. Waar ken ik dit gedrag van? Israël, die er van alles en nog wat bijhaalt al zeg je alleen maar “Jood”

  Point of no return is allang geleden helaas gepasseerd.

  12 likes
 5. Melchisedeck heeft zeer veel hersteld.
  Heb zelf gemediteerd op hoger Licht in brengen op de leylijnen en de snijpunten daarvan, een chakra in de aarde.
  je vind ze vooral en voelbaar bij kerken en kerktorens die voor de 12e eeuw zijn gebouwd.
  zij staan nl. op deze krachtplaatsen. Zo ook kun je door middel van meditatie en concentratie de lijn energetiesch voeden die van Ierland , via Gb , via Parijs naar rome en Israel lopen.
  Alle 7 obelisken in Rome kun je dmv meditatie van hoger licht voorzien. Zodat ze weer hun Licht functie kunnen hebben.

  5 likes
 6. De term ‘fossiele branstof’ is een Orwelliaanse term en bedoeld om de eindigheid van de voorraad olie en gas uit te drukken. Olie en gas zijn echter niet per se fossiel, zij kunnen ook in de aardmantel ontstaan, waardoor de term onjuist is. Niet meer gebruiken dus.

  Mogelijk produceert de aarde meer brandstoffen dan we opmaken.

  5 likes
 7. Bas van Stapelberg

  Mijn informatie over de AL waar Syrië in dat plan deel van uitmaakt was dat Noord Afrika van de dollar af wilde stappen.
  Binnen een paar weken had de NATO Noord Afrika onder controle, althans de olie controle het overig interesseert US en EU niet. Alleen als er een camera onder hun neus wordt geduwd, dan beginnen ze met een strotvloed ban Tibetaans gezeik als internationale wetgeving en soevereiniteit blablabla. Eerst alles kapot bombarderen dan schijnheilig gaan doen op en top USA en EU.
  Geo politieke spelletjes o er de levens van onschuldige mensen, zo kennen wij de elite weer.

  5 likes
 8. Toch niet om Rusland dwars te liggen en de oliebronnen te exploiteren buiten belangensfeer Rusland?

  2 likes
 9. Ik dacht altijd dat deze oorlogen om zand gingen.

  dat was achteraf naïef

  1 likes
 10. Maar dat wisten we toch allang?
  Dit soort info kreeg ik in de jaren vijftig op school tijdens de lessen.
  Toen werd al gezegd dat die grenzen opgelegd waren en ‘de schuld’ van de Britten.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

VN

VN-chef pleit voor ‘wereldregering’ met ‘tanden’. We hebben nog tot 2030

De wereld heeft een overkoepelend, multilateraal bestuur ...

coronacrisis

Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

Dag in dag uit zie je dezelfde ...