Binnenland

Boerin Jolanda luidt noodklok: ‘Over 3 jaar hebben we een mega huge probleem’

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!

Boerin Jolanda Nooijen plaatste vorige week een ‘giftig vlogje’ op internet, dat vervolgens viraal ging. In het filmpje, dat meer dan een miljoen keer is bekeken, zegt Nooijen dat ze volgend jaar per 1 oktober al haar personeel naar huis kan sturen. De reden: op die dag moeten de meeste gewassen van het land zijn.

“Wie verzint het? Wie verzint het?” vraagt ze zich verbaasd af. “Wie heeft die lijst verzonnen? Wie zit er in Den Haag al die leugens te bedenken? Zelfs aardappelen staan niet op de lijst. Ze hebben in Den Haag het bloed onder m’n nagels vandaan gehaald.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

“De problemen worden volgend jaar 1 oktober echt heel groot,” waarschuwt Nooijen. “Volgend jaar 1 oktober is er gewoon geen eten. Mijn god.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het jaar erop wordt een heel groot probleem

“Ze willen dat wij stoppen met telen op 1 oktober. Als wij niet stoppen met telen op 1 oktober, dan krijgen we een boete opgelegd,” licht de boerin toe in een nieuwe vlog. “Dus we kunnen nog wel telen, maar het jaar erop krijgen we te maken met het uitmergelbeleid van de Nederlandse regering. Het jaar erop wordt een heel groot probleem.”

“Over drie jaar hebben we een mega huge probleem, want ze gaan steeds verder uitmergelen,” stelt Nooijen.

Vanuit Den Haag reageerde niemand op de beelden, behalve Caroline van der Plas, die haar eerste vlog deelde op Twitter. De tuinder richt zich tot de regering: “Als jullie voor donderdag niet gereageerd hebben op mijn mailtjes en mijn berichten en mijn uitnodigingen, en er is niemand bij mij geweest, dan kom ik donderdag om 14.00 uur naar Den Haag. Alleen ik geef geen garantie dat ik alleen kom.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Er gaat iets gebeuren

“Ik nodig iedereen hier in Nederland die Nederlands eten wil eten uit om donderdag – als ik mijn oproepje plaats – met mij mee te komen,” zegt Nooijen. “Ik nodig mijn mede-Nederlanders uit om met mij mee naar Den Haag te gaan en daar eens te gaan vragen: welke agenda hebben jullie? Waar zijn jullie mee bezig?”

Als ze donderdag om 12.30 uur nog niks gehoord heeft, komt de oproep online. “Ik vind dat dat zootje in Den Haag verantwoording af moet leggen aan ons, Nederlanders.”

“Er gaat iets gebeuren.”

4.8 186 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

166 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christien
Christien
1 jaar geleden

Ik snap je boosheid zo goed.

Wat een stel klunzen in den haag.

Ron
Ron
1 jaar geleden

Hoe meer letters ze hebben gewreten hoe dommer ze worden(misschien al een gevolg van de vaccinaties die zorgen dat de hersenen afsterven). De ondergang van de beschaving is de intelligentie die niet eens weet dat er verschillende weertypes en natuurlijke processen zijn. Sociaal gehandicapt en niets wetend van de natuur en natuurlijke processen.

Underground
Underground
1 jaar geleden

Het is klaar nu !! weg met die wef puppets. !!
Het word tijd dat hun werkgever (Het Volk) Massaal ontslag gaat geven aan deze landverraders. Het word van kwaad tot erger. Stoppen nu !!

Kalashnikova
Kalashnikova
1 jaar geleden

Van de zotte wat er allemaal gebeurt! En dat niemand wat doet!

Back to top button
166
0
We lezen graag je reactie!x