Homepagina » Het Complot » Brits pedofielennetwerk: kinderen misbruikt door ‘machtige elite’ en ministers
Brits pedofielennetwerk: kinderen misbruikt door 'machtige elite' en ministers

Brits pedofielennetwerk: kinderen misbruikt door ‘machtige elite’ en ministers

In Groot-Brittannië wordt een uitgebreid pedofielennetwerk blootgelegd dat nauwe connecties onderhield met het Britse parlement. Het bestaat uit tenminste 40 prominente figuren, waaronder oud-Kamerleden en ministers die decennialang kinderen hebben misbruikt.

Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een onderzoek laten instellen naar het netwerk. Volgens klokkenluider Peter McKelvie bestaat het netwerk uit ‘een machtige elite’, oud-Kamerleden en oud-ministers.

McKelvie zei tegenover de BBC: “We hebben hier te maken met zo’n 40 mensen en nog een veel groter aantal dat ervan op de hoogte was en er niets aan heeft gedaan, maar wel in de positie was om er iets aan te doen.” De slachtoffers waren bijna uitsluitend jongens, die ‘vele, vele jaren’ zijn misbruikt en werden gezien als ‘een homp vlees’.

Hij zei dat de politici zich schuldig maakten aan ‘de ergste vorm’ van misbruik. De uitspraken van McKelvie waren in 2012 aanleiding voor een officieel politie-onderzoek. “Er is sterk bewijs dat zich in de hoogste regionen van de politieke klasse al zo lang als ik leef een extreem machtige elite schuilhoudt, en ik ben nu 65,” zei McKelvie. “Al tenminste 30 jaar lang wordt informatie hierover onder het tapijt geveegd.”

“Het zijn leden van het Hogerhuis, leden van het Lagerhuis, rechters en allerlei instituties waar een klein percentage pedofiel is en een iets groter percentage ervan op de hoogte is geweest, maar er niets aan heeft gedaan,” ging hij verder.

De Britse minister van Binnenlandse Zaken Theresa May heeft het onderzoek naar beschuldigingen van kindermisbruik uitgebreid. Er wordt onder meer gekeken naar diverse overheidsinstituten, mediabedrijven zoals de BBC, kerken en politieke partijen. In mei 2015 zal May het parlement bijpraten over de voortgang van het onderzoek.

McKelvie verzamelt al meer dan 20 jaar bewijs tegen de kindermisbruikers, waaronder 10 huidige politici. Volgens de krant de Daily Telegraph is er inmiddels voldoende bewijs om tenminste één hooggeplaatste politicus te arresteren. Op de lijst staan namen van Kamerleden van alle drie grote politieke partijen, waaronder Cyril Smith en Sir Peter Morrison, die inmiddels zijn overleden.

Kamerlid Tom Watson bracht het onderwerp in oktober 2012 voor het eerst onder de aandacht. Hij sprak van ‘duidelijk bewijs voor het bestaan van een machtig pedofielennetwerk dat is gelinkt aan het parlement en 10 Downing Street, het adres van de ambtswoning van de Britse premier’.

Vorige week bleek dat documenten over het netwerk, die waren samengesteld door het inmiddels overleden kamerlid Geofrey Dickens, op mysterieuze wijze waren verdwenen nadat ze in 1983 aan toenmalig minister van Binnenlandse Zaken Lord Brittan waren overhandigd.

Het onderzoek naar het pedofielennetwerk zou in eerste instantie worden geleid door barones Elizabeth Butler-Sloss. De 80-jarige barones werd door Kamerleden en slachtoffers onder druk gezet haar functie neer te leggen vanwege haar familiebanden. Haar inmiddels overleden broer, Sir Michael Havers, was in de jaren tachtig werkzaam als procureur-generaal en wordt ervan verdacht de wandaden van hooggeplaatste politici door de vingers te hebben gezien.

De barones heeft nu gezegd dat ze ‘niet de juiste persoon is’ voor de functie. Butler-Sloss werd vorige week door minister May benoemd tot leider van het onderzoek, tot grote verontwaardiging van een aantal Kamerleden.

Eerder deze maand zei oud-minister Lord Tebbit tegenover de BBC dat kindermisbruik in het Britse parlement in de jaren tachtig waarschijnlijk is verdoezeld, omdat politici ‘het systeem wilden beschermen’.

[Daily Telegraph, BBC, RT]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Michiel
Michiel
6 jaren geleden

Hoezo Brits??? Dit is een wereldweid fenomeen waarbij wij (NL) samen met de Britten het voortouw neemt. Daarom is opstelten ook zo vergeetachtig de laatste tijd…

Barsoomx
Barsoomx
Reactie op  Michiel
6 jaren geleden

….en zijn er ook zoveel problemen bij de Jeugdzorg en de jongerengevangenissen….

Catharina
Catharina
6 jaren geleden

Hang them on the highest trees, by the balls..!

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Wat een imbeciel zooitje en dat moet ons regeren. Opsluiten, deze deelnemers, van dat pedofiele netwerk.

rob
rob
6 jaren geleden

Zowel de kerkvorsten en de politieke leiders ze schuilen zich allemaal achter hun beroep ,en wanen zich vogelvrij…zodat ze gebruik kunnen maken van hun macht.. achter hun lach zit een verborgen Masker…

densie
densie
Reactie op  rob
6 jaren geleden

achter hun masker zit een verborgen satanische lach….

rob
rob
6 jaren geleden

Controleer elk leider en je zult zien dat ze een verborgen agenda erop nahouden. .Politiek is een spiegelbeeld en is afkomstig uit de macht van kerkleiders, die hun pedofiele praktijken achter hun vrome lach uitvoeren en dat is echt niet wat ze alleen maar doen zowel politiek en kerk heeft zogenaamd het goede over voor het volk, ze houden de hemel voor maar dalen zelf af in hun misselijk makende praktijken door gebruik te maken van hun vleselijke praktijken..

Silber eye
Silber eye
6 jaren geleden

Precies ……

In Nederland is exact hetzelfde aan de hand Joris Demmink en zijn kompanen in het kwaad weten zich nog al jaren nog steeds beschermt door de huidige poppetjes welke zij op de sleutelposities hebben gemanoeuvreerd om verzekerd te zijn een toekomstige strafvervolging te ontlopen.

Mijnheer Opstelten zal er geen nacht minder om slapen hij heeft immers de ultieme macht de zaken onder de pet te houden. (hoe zou hij beloond worden?)

Alleen al de geruchten in het verleden en het van besproken gedrag zijn van het gedrocht Demmink en kompanen zou in het verleden al voldoende moeten zijn geweest de heer Demmink uit zijn machtige sleutelpositie te promoveren, dat is normaliter de gang van zaken bij deze kak figuranten op kak posities.

Walgelijk het kan niet anders dat alles wat daar op het OM de scepter zwaait weet heeft van het gebeurde, en wie zal het zeggen gebeurd het nog altijd, mijn inziens kunnen deze lieden nu als mededaders aangemerkt worden.
Hopelijk zal dit toekomstig een feit worden het rommelt immers in Europa onze corrumperende elite zuigt aan de poorten van soevereine staten voor nog meer persoonlijke rijkdom en manipuleren deze staten met succes de oorlog in een situatie welke ons als burgers in staat stellen toekomstig orde op zaken te stellen.

Ook hier zou een bevrijdingsoorlog op zijn plaats zijn er is veel ellende in Nederland veel mensen leven onder extreme druk en zijn afhankelijk van voedselbanken omdat onze overheden alle voorzieningen hebben geëlimineerd en zichzelf daarbij extreem hebben verrijkt en zich ook eens onder het mom van gerechtelijke macht zich bizar vergrijpen aan het gepeupel zoals boven omschreven.

Bizar bizar maar ooit zal er gerechtigheid komen met een bijltjes dag erbij.

Zoidberg
Zoidberg
6 jaren geleden

David Icke rept hier al jaren over, lang voordat dit onderwerp ook maar actueel was.
Maar ja *zucht* conspiracy gek he….

“The chasm between what we believe to be real and what is actually going on elusivly hidden behind the curtains of reality is ABSOLUTELY ENORMOUS.”

sabba
sabba
6 jaren geleden

Hoop dat bijltjesdag dan ook letterlijk alla de franse revolutie wordt uitgevoerd

Barsoomx
Barsoomx
6 jaren geleden

Vreemd, een onderzoek naar de Jaren Tachtig, wil iemand Margeret Thatcher
in een heel kwaad daglicht stellen?
(hallo, Lubbers en Juliana?)
(naar de Oranje’s worden toch heel veel scholen genoemd?
geen toeval, naar barsoomx hoopt?)

Doe eens onderzoek naar de Tentacle Tenties, waarin we nu leven….

Wim
Wim
6 jaren geleden

Castreren net als honden en katten.

x

Check Also

hek

Hek om Bergschenhoek tegen coronavirus? ‘We zijn krankzinnig geworden’

Rond een basisschool in het dorp Bergschenhoek ...

farage

Farage: Over 10 jaar is er geen Europese Unie meer

Brexit-voorloper Nigel Farage voorspelt dat de Europese ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x