Het Complot

Brits pedofielennetwerk: kinderen misbruikt door ‘machtige elite’ en ministers

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Groot-Brittannië wordt een uitgebreid pedofielennetwerk blootgelegd dat nauwe connecties onderhield met het Britse parlement. Het bestaat uit tenminste 40 prominente figuren, waaronder oud-Kamerleden en ministers die decennialang kinderen hebben misbruikt.

Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een onderzoek laten instellen naar het netwerk. Volgens klokkenluider Peter McKelvie bestaat het netwerk uit ‘een machtige elite’, oud-Kamerleden en oud-ministers.

McKelvie zei tegenover de BBC: “We hebben hier te maken met zo’n 40 mensen en nog een veel groter aantal dat ervan op de hoogte was en er niets aan heeft gedaan, maar wel in de positie was om er iets aan te doen.” De slachtoffers waren bijna uitsluitend jongens, die ‘vele, vele jaren’ zijn misbruikt en werden gezien als ‘een homp vlees’.

Hij zei dat de politici zich schuldig maakten aan ‘de ergste vorm’ van misbruik. De uitspraken van McKelvie waren in 2012 aanleiding voor een officieel politie-onderzoek. “Er is sterk bewijs dat zich in de hoogste regionen van de politieke klasse al zo lang als ik leef een extreem machtige elite schuilhoudt, en ik ben nu 65,” zei McKelvie. “Al tenminste 30 jaar lang wordt informatie hierover onder het tapijt geveegd.”

“Het zijn leden van het Hogerhuis, leden van het Lagerhuis, rechters en allerlei instituties waar een klein percentage pedofiel is en een iets groter percentage ervan op de hoogte is geweest, maar er niets aan heeft gedaan,” ging hij verder.

De Britse minister van Binnenlandse Zaken Theresa May heeft het onderzoek naar beschuldigingen van kindermisbruik uitgebreid. Er wordt onder meer gekeken naar diverse overheidsinstituten, mediabedrijven zoals de BBC, kerken en politieke partijen. In mei 2015 zal May het parlement bijpraten over de voortgang van het onderzoek.

McKelvie verzamelt al meer dan 20 jaar bewijs tegen de kindermisbruikers, waaronder 10 huidige politici. Volgens de krant de Daily Telegraph is er inmiddels voldoende bewijs om tenminste één hooggeplaatste politicus te arresteren. Op de lijst staan namen van Kamerleden van alle drie grote politieke partijen, waaronder Cyril Smith en Sir Peter Morrison, die inmiddels zijn overleden.

Kamerlid Tom Watson bracht het onderwerp in oktober 2012 voor het eerst onder de aandacht. Hij sprak van ‘duidelijk bewijs voor het bestaan van een machtig pedofielennetwerk dat is gelinkt aan het parlement en 10 Downing Street, het adres van de ambtswoning van de Britse premier’.

Vorige week bleek dat documenten over het netwerk, die waren samengesteld door het inmiddels overleden kamerlid Geofrey Dickens, op mysterieuze wijze waren verdwenen nadat ze in 1983 aan toenmalig minister van Binnenlandse Zaken Lord Brittan waren overhandigd.

Het onderzoek naar het pedofielennetwerk zou in eerste instantie worden geleid door barones Elizabeth Butler-Sloss. De 80-jarige barones werd door Kamerleden en slachtoffers onder druk gezet haar functie neer te leggen vanwege haar familiebanden. Haar inmiddels overleden broer, Sir Michael Havers, was in de jaren tachtig werkzaam als procureur-generaal en wordt ervan verdacht de wandaden van hooggeplaatste politici door de vingers te hebben gezien.

De barones heeft nu gezegd dat ze ‘niet de juiste persoon is’ voor de functie. Butler-Sloss werd vorige week door minister May benoemd tot leider van het onderzoek, tot grote verontwaardiging van een aantal Kamerleden.

Eerder deze maand zei oud-minister Lord Tebbit tegenover de BBC dat kindermisbruik in het Britse parlement in de jaren tachtig waarschijnlijk is verdoezeld, omdat politici ‘het systeem wilden beschermen’.

[Daily Telegraph, BBC, RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Michiel
Michiel
8 jaren geleden

Hoezo Brits??? Dit is een wereldweid fenomeen waarbij wij (NL) samen met de Britten het voortouw neemt. Daarom is opstelten ook zo vergeetachtig de laatste tijd…

Catharina
Catharina
8 jaren geleden

Hang them on the highest trees, by the balls..!

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Wat een imbeciel zooitje en dat moet ons regeren. Opsluiten, deze deelnemers, van dat pedofiele netwerk.

rob
rob
8 jaren geleden

Zowel de kerkvorsten en de politieke leiders ze schuilen zich allemaal achter hun beroep ,en wanen zich vogelvrij…zodat ze gebruik kunnen maken van hun macht.. achter hun lach zit een verborgen Masker…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x