Homepagina » Het Complot » Brits pedofielennetwerk: kinderen misbruikt door ‘machtige elite’ en ministers
Brits pedofielennetwerk: kinderen misbruikt door 'machtige elite' en ministers

Brits pedofielennetwerk: kinderen misbruikt door ‘machtige elite’ en ministers

In Groot-Brittannië wordt een uitgebreid pedofielennetwerk blootgelegd dat nauwe connecties onderhield met het Britse parlement. Het bestaat uit tenminste 40 prominente figuren, waaronder oud-Kamerleden en ministers die decennialang kinderen hebben misbruikt.

Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een onderzoek laten instellen naar het netwerk. Volgens klokkenluider Peter McKelvie bestaat het netwerk uit ‘een machtige elite’, oud-Kamerleden en oud-ministers.

McKelvie zei tegenover de BBC: “We hebben hier te maken met zo’n 40 mensen en nog een veel groter aantal dat ervan op de hoogte was en er niets aan heeft gedaan, maar wel in de positie was om er iets aan te doen.” De slachtoffers waren bijna uitsluitend jongens, die ‘vele, vele jaren’ zijn misbruikt en werden gezien als ‘een homp vlees’.

Hij zei dat de politici zich schuldig maakten aan ‘de ergste vorm’ van misbruik. De uitspraken van McKelvie waren in 2012 aanleiding voor een officieel politie-onderzoek. “Er is sterk bewijs dat zich in de hoogste regionen van de politieke klasse al zo lang als ik leef een extreem machtige elite schuilhoudt, en ik ben nu 65,” zei McKelvie. “Al tenminste 30 jaar lang wordt informatie hierover onder het tapijt geveegd.”

“Het zijn leden van het Hogerhuis, leden van het Lagerhuis, rechters en allerlei instituties waar een klein percentage pedofiel is en een iets groter percentage ervan op de hoogte is geweest, maar er niets aan heeft gedaan,” ging hij verder.

De Britse minister van Binnenlandse Zaken Theresa May heeft het onderzoek naar beschuldigingen van kindermisbruik uitgebreid. Er wordt onder meer gekeken naar diverse overheidsinstituten, mediabedrijven zoals de BBC, kerken en politieke partijen. In mei 2015 zal May het parlement bijpraten over de voortgang van het onderzoek.

McKelvie verzamelt al meer dan 20 jaar bewijs tegen de kindermisbruikers, waaronder 10 huidige politici. Volgens de krant de Daily Telegraph is er inmiddels voldoende bewijs om tenminste één hooggeplaatste politicus te arresteren. Op de lijst staan namen van Kamerleden van alle drie grote politieke partijen, waaronder Cyril Smith en Sir Peter Morrison, die inmiddels zijn overleden.

Kamerlid Tom Watson bracht het onderwerp in oktober 2012 voor het eerst onder de aandacht. Hij sprak van ‘duidelijk bewijs voor het bestaan van een machtig pedofielennetwerk dat is gelinkt aan het parlement en 10 Downing Street, het adres van de ambtswoning van de Britse premier’.

Vorige week bleek dat documenten over het netwerk, die waren samengesteld door het inmiddels overleden kamerlid Geofrey Dickens, op mysterieuze wijze waren verdwenen nadat ze in 1983 aan toenmalig minister van Binnenlandse Zaken Lord Brittan waren overhandigd.

Het onderzoek naar het pedofielennetwerk zou in eerste instantie worden geleid door barones Elizabeth Butler-Sloss. De 80-jarige barones werd door Kamerleden en slachtoffers onder druk gezet haar functie neer te leggen vanwege haar familiebanden. Haar inmiddels overleden broer, Sir Michael Havers, was in de jaren tachtig werkzaam als procureur-generaal en wordt ervan verdacht de wandaden van hooggeplaatste politici door de vingers te hebben gezien.

De barones heeft nu gezegd dat ze ‘niet de juiste persoon is’ voor de functie. Butler-Sloss werd vorige week door minister May benoemd tot leider van het onderzoek, tot grote verontwaardiging van een aantal Kamerleden.

Eerder deze maand zei oud-minister Lord Tebbit tegenover de BBC dat kindermisbruik in het Britse parlement in de jaren tachtig waarschijnlijk is verdoezeld, omdat politici ‘het systeem wilden beschermen’.

[Daily Telegraph, BBC, RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Michiel schreef:

  Hoezo Brits??? Dit is een wereldweid fenomeen waarbij wij (NL) samen met de Britten het voortouw neemt. Daarom is opstelten ook zo vergeetachtig de laatste tijd…

  26 likes
 • rob schreef:

  Zowel de kerkvorsten en de politieke leiders ze schuilen zich allemaal achter hun beroep ,en wanen zich vogelvrij…zodat ze gebruik kunnen maken van hun macht.. achter hun lach zit een verborgen Masker…

  19 likes
 • Catharina schreef:

  Hang them on the highest trees, by the balls..!

  20 likes
 • Kalki schreef:

  Wat een imbeciel zooitje en dat moet ons regeren. Opsluiten, deze deelnemers, van dat pedofiele netwerk.

  19 likes
 • Silber eye schreef:

  Precies ……

  In Nederland is exact hetzelfde aan de hand Joris Demmink en zijn kompanen in het kwaad weten zich nog al jaren nog steeds beschermt door de huidige poppetjes welke zij op de sleutelposities hebben gemanoeuvreerd om verzekerd te zijn een toekomstige strafvervolging te ontlopen.

  Mijnheer Opstelten zal er geen nacht minder om slapen hij heeft immers de ultieme macht de zaken onder de pet te houden. (hoe zou hij beloond worden?)

  Alleen al de geruchten in het verleden en het van besproken gedrag zijn van het gedrocht Demmink en kompanen zou in het verleden al voldoende moeten zijn geweest de heer Demmink uit zijn machtige sleutelpositie te promoveren, dat is normaliter de gang van zaken bij deze kak figuranten op kak posities.

  Walgelijk het kan niet anders dat alles wat daar op het OM de scepter zwaait weet heeft van het gebeurde, en wie zal het zeggen gebeurd het nog altijd, mijn inziens kunnen deze lieden nu als mededaders aangemerkt worden.
  Hopelijk zal dit toekomstig een feit worden het rommelt immers in Europa onze corrumperende elite zuigt aan de poorten van soevereine staten voor nog meer persoonlijke rijkdom en manipuleren deze staten met succes de oorlog in een situatie welke ons als burgers in staat stellen toekomstig orde op zaken te stellen.

  Ook hier zou een bevrijdingsoorlog op zijn plaats zijn er is veel ellende in Nederland veel mensen leven onder extreme druk en zijn afhankelijk van voedselbanken omdat onze overheden alle voorzieningen hebben geëlimineerd en zichzelf daarbij extreem hebben verrijkt en zich ook eens onder het mom van gerechtelijke macht zich bizar vergrijpen aan het gepeupel zoals boven omschreven.

  Bizar bizar maar ooit zal er gerechtigheid komen met een bijltjes dag erbij.

  16 likes
 • rob schreef:

  Controleer elk leider en je zult zien dat ze een verborgen agenda erop nahouden. .Politiek is een spiegelbeeld en is afkomstig uit de macht van kerkleiders, die hun pedofiele praktijken achter hun vrome lach uitvoeren en dat is echt niet wat ze alleen maar doen zowel politiek en kerk heeft zogenaamd het goede over voor het volk, ze houden de hemel voor maar dalen zelf af in hun misselijk makende praktijken door gebruik te maken van hun vleselijke praktijken..

  8 likes
 • Zoidberg schreef:

  David Icke rept hier al jaren over, lang voordat dit onderwerp ook maar actueel was.
  Maar ja *zucht* conspiracy gek he….

  “The chasm between what we believe to be real and what is actually going on elusivly hidden behind the curtains of reality is ABSOLUTELY ENORMOUS.”

  5 likes
 • sabba schreef:

  Hoop dat bijltjesdag dan ook letterlijk alla de franse revolutie wordt uitgevoerd

  3 likes
 • Huisheks schreef:

  Kinderen zijn de makkelijkste prooien, want die kunnen zich niet verdedigen, maar de ouders WEL !
  Het is niet alleen pedofilie, wat op dit moment hoogtij viert, het zijn ook de KINDEROFFERS !
  En vooral gaat het dan om bloed van baby’s. Schijnt dat dat levensverlengend dan wel leven verjongend werkt. Ga er maar aan staan ; geef jij eens ff je baby dan kan ik nog een paar jaartjes langer leven.
  Hoe bedoel je ZIEKMAKEND ! Toppunt van decadentie.
  En doden spreken niet.

  3 likes
 • Ongelofelijk! schreef:

  Wat een vies vuil smerige zooitje! Arme kinderen! Kinderverkrachters zoek ik persoonlijk zo een nekschot willen geven!! Gore duivelse beesten zijn het!! Verschrikkelijk dit!!!

  3 likes
 • Barsoomx schreef:

  Vreemd, een onderzoek naar de Jaren Tachtig, wil iemand Margeret Thatcher
  in een heel kwaad daglicht stellen?
  (hallo, Lubbers en Juliana?)
  (naar de Oranje’s worden toch heel veel scholen genoemd?
  geen toeval, naar barsoomx hoopt?)

  Doe eens onderzoek naar de Tentacle Tenties, waarin we nu leven….

  2 likes
 • Wim schreef:

  Castreren net als honden en katten.

  2 likes
 • garriet60 schreef:

  ach ook dit is in nederland maar alom bekend. maar weet je de kleine man wordt gepakt de grote man blijft ten alle tijden buiten schot omdat zij hierin ook vriendjes hebben !kijk maar eens goed naar de gezichten van onze regerings amtenaren dan weet je genoeg .

  2 likes
 • Alie schreef:

  Ja er komt een tijd dat zo wel regering ,Politie en Advocaten en meerdere Hoge Pieten op het matje worden geroepen.Alles wat ze nu verduisteren komt naar boven.Nederland een rijk land laat me niet lachen,van waar die Voedselbanken. Het is nu de jaren 30 de Armen worden armer en de Rijken worden rijker.De mensen worden tegen elkaar uit gespeeld maar we laten dat niet meer toe.Dan Rutten met zijn consorten oude mensen die de oorlog hebben mee gemaakt,en ook hebben op gebouwd zijn bedankt.
  Ze moeten de huizen uit,korting op de gezondheidszorg.en kinderen of buren vreemde moeten ze dan maar verzorgen.Zijn ze van de pot gerukt we leven nu in 2014.Met andere landen hebben we niets te maken uit de EU anders is Nederland geen baas meer over ons eigen land.Deze regering wil zelfs de pensioenen verspelen aan Brussel.Dan de Banken die investeren in Wapens en dergelijke.Laten ze de kinderen in alle landen maar beschermen de vuillakkers durfen ze wel die Gore Hoge Pieten.Maar als het te heet onder hun voeten word verdwijnen ze naar het Buitenland.De klokken luiders moeten er een zwarte lijst van maken.

  2 likes
 • x

  Check Also

  youtube

  We voeren de strijd van ons leven, maar het is niet wat je denkt

  Als je domme dingen doet op rolschaatsen ...

  twitter

  Twitter-hack: ‘Dit is pas het begin’. Hackers wilden pedofilie bij elite aankaarten

  Vannacht is het Twitter-account van PVV-leider Geert ...

  >