CoronaBinnenland

Hartontsteking na coronavaccin: ‘In de komende 5 tot 10 jaar gaat 40% gewoon dood’

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Bijwerkingencentrum Lareb heeft tot januari 373 meldingen ontvangen van een ontsteking van de hartspier (myocarditis) of het hartzakje (pericarditis) na de coronaprik. De aandoeningen komen vooral voor bij mannen. In sommige groepen is het aantal meldingen hoger dan verwacht.

Volgens het Lareb zijn drie mensen overleden aan hartproblemen na vaccinatie. Het centrum beweert dat ‘het risico op myocarditis en pericarditis door Covid groter is dan door de coronavaccins’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Bijwerkingen komen het ministerie slecht uit

“Laten we er niet omheen draaien: van deze 373 mensen gaat gewoon 40 procent dood in de komende vijf tot 10 jaar. En dan zijn dit alleen nog maar de vastgestelde gevallen,” reageert neuroloog Jan Bonte.

Columnist Marianne Zwagerman citeert de Volkskrant: “De bijwerkingen komen het ministerie zeer slecht uit. Vaccinatie is de belangrijkste pijler waarop minister Ernst Kuipers zijn coronabeleid voor het najaar en komende winter heeft gebouwd.”

Niet vergeten

Bonte: “Laten we niet vergeten dat verreweg de meeste gevallen voorkomen in de leeftijdsgroepen 13 tot en met 18 jaar en 19 tot en met 24 jaar.”

“Juist ja. De groepen die nog 50 tot 60 jaar voor de boeg hebben. Met een sterfte van 30 tot 40 procent binnen 10 jaar,” schrijft de neuroloog.

Daarnaast kreeg het Lareb ruim 2000 meldingen van trombose en embolieën na de coronaprik. Op basis van de analyse van de meldingen kan ‘nog geen conclusie worden getrokken over een relatie met de vaccins’. In samenwerking met het LUMC is een vervolgonderzoek gestart naar het risico op trombose na coronavaccinaties. Het Lareb ontving tot nu toe 683 meldingen met een overlijden.

4.8 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dna
dna
2 jaren geleden

Ik las dat Leiden een groot onderzoek gaat doen naar bloembollen en hartritmestoornissen 🤨

Niet bang
Niet bang
2 jaren geleden

Prikspijt. Laten we nooit vergeten wie die spuit je heeft aangepraat. Ik wens een ieder die vaccinatieschade heeft, veel sterkte.

De Rotterdammer
De Rotterdammer
2 jaren geleden

Ik wil vloeken maar ik hou het netjes dit is heel vreselijk wat men de mensen aandoen dit is een tribunaal waard

Elise
Elise
2 jaren geleden

Dus hier volgt in eigen land onderzoek naar? Misschien eens samenwerken met andere instanties/landen die het allemaal bijhouden? Het EMA bv. Sowieso heeft Pfizer etc zelf al een en ander ondervonden voor het prikken. Het lijkt mij dat al deze gegevens al heel veel zeggen. Gewoon stoppen. Men had er nooit mee mogen beginnen!

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x