Binnenland

“Geheimzinnig staatsgeheim rapport kan zaak-Demmink in één klap oplossen”

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoewel het onderzoek naar de voormalige topambtenaar Joris Demmink al maanden loopt, is de recherche nog steeds niet in Turkije geweest. Daar wonen drie mannen die beweren dat Demmink hen als minderjarige seksueel heeft misbruikt. Oud-politiechef Klaas Langendoen, die nu werkzaam is als privédetective, heeft geen vertrouwen in het verloop van het justitieonderzoek.

Langendoen heeft de slachtoffers gesproken en gelooft hen. “De zaak wordt nooit opgelost,” zegt hij. “Ik denk dat de belangen te groot zijn en dat staat een oplossing in de weg. Ik vond vanaf het begin al dat de wil ontbrak. Met het verstrijken van de tijd zie ik opnieuw dat ze geen zin hebben om de kwestie op te lossen. Ze zijn nog niet eens in Turkije geweest om getuigen te horen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

“De politiek heeft Demmink altijd gedekt,” vervolgt hij. “Verschillende ministers hebben voor zijn onschuld ingestaan. Als nu uitkomt dat de verhalen over pedofilie toch juist zijn, heeft de politiek een groot probleem.”

Langendoen ontkwam zelf ternauwernood aan een gijzeling door het Openbaar Ministerie. Met de gijzeling wilde justitie afdwingen dat hij meer zou vertellen over een staatsgeheim document over Demmink dat de oud-politiechef heeft ingezien.

De officier van justitie stond erop dat Langendoen meer zou vertellen over de inhoud. Langendoen weigerde omdat het strafbaar is staatsgeheimen te onthullen. Tijdens een rechtszitting in Den Haag oordeelde de rechter dat het OM het geheimzinnige rapport zelf boven water moet zien te krijgen.

“Ik heb justitie duidelijk gezegd waar dat document te vinden is,” zei Langendoen. “Het OM moet het gewoon opvragen en dan is de zaak-Demmink rond. Je kunt het predicaat staatsgeheim eraf halen. Minister Plasterk kan dat, minister Opstelten kan dat en premier Rutte kan dat uiteraard ook.”

“Over wat erin staat mag ik helaas niets zeggen,” aldus de privédetective, “maar als mijn informatie juist is, dan is justitie in één klap klaar met het onderzoek naar Demmink.”

[Haarlems Dagblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lyra
Lyra
9 jaren geleden

Ik denk dat bepaalde topmensen binnen de politie Demmink een hand boven het hoofd houden.
Ik denk dat het rituele misbruik van kinderen zich heel veel onder de elite afspeelt. Deze mensen hebben een dubbelleven. Dat is ook de reden waarom de zaak Dutrioux nooit justitieel dieper is onderzocht.
En niet alleen het rituele misbruik maar nog veel meer zaken die het daglicht niet kunnen verdragen zoals politiecommissarissen die connecties hebben met occulte genootschappen en weet ik veel wat ze allemaal uitspoken achter de ruggen van het volk langs. De grooste criminelen verschuilen zich achter een politieuniform. Ik ken de wereld van de politie, en er zitten zeker hele goede mannen en vrouwen bij, dus ik bedoel het niet algemeen, maar die politietop vertrouw ik voor geen cent.
En dit gaat straks allemaal bovenwater komen, dus corrupte politiechef, als jij dit leest: veel plezier straks in de gevangenis, moge al het gevangenisvoedsel je maar lekker smaken.

IIS
IIS
9 jaren geleden

Misschien is het nog erger dan men denkt en wordt NL gechanteerd d.m.v. videobeelden en foto’s met scenes waarop moord of verkrachting zijn te zien met toekijkende hooggeplaatste heren of dames. Er is al meerder malen op rituele moord of excessen in de seksuele sfeer gewezen waarbij belangrijke mensen aanwezig zouden zijn geweest en het zou best kunnen dat NL vele miljarden reeds aan chantagegeld heeft moeten overmaken, vanwaar al die te korten?

De wereld van geld is een raar ding en ik kan me zo voorstellen dat als je op een vuile manier aan je poen wilt komen en slim, sluw, doortrapt en meedogenloos bent en verbindingen weet te regelen en hoge jongens en meisjes kan uitnodigen voor (op het oog onschuldig lijkende) seksfeesten en ze op beeld weet te zetten en te verbinden (zonder dat men het wist) met de meest vreemde zaken of bizarre moorden je niet alleen goud in handen hebt, maar zelfs de macht hebt om te eisen wat je maar wilt. We praten dan over een tijd dat camera’s nog niet gemeengoed waren en de heren en dames nog redelijk konden doen wat ze maar wilden zonder in de gaten te lopen en dus ook niet hebben vermoed ooit in ‘beeld’ te kunnen komen of in de val te zijn gelokt.

Er is maar één oplossing voor deze mensen en dat is naar voren treden en bekennen, wie of wat je ook bent of was, beken en bespaar NL daarmee nog een hoop verdere ellende. Maar ja, wie weet hoe hoog de geplaatsten waren, misschien wel zo hoog dat ze te hoog zijn om te kunnen toegeven of te bekennen.

Er zijn personen die wel de moed hebben om te bekennen, zij het aarzelend met verzet en onder veel druk en er niet meer onderuit kunnende, maar heeft hij zich klaarblijkelijk niet willen laten chanteren en uiteindelijk toegegeven. http://www.geennieuws.com/2011/06/zweden-willen-dat-koning-carl-gustaf-aftreedt/

ferrimassi
ferrimassi
9 jaren geleden

Nederland word door vreemde geheime diensten geblackmailed dat lijkt me wel duidelijk.. Deze zogenaamde honeytrap word gebruikt door de cia, mossad etc. Denk ook niet dat Demmink de enige is. Wie weet hoe verrot Den haag wel niet is. Ze handelen al 50 jaar niet meer in ons belang. Hoop dat deze beerput snel open gaat.

Arnold
Arnold
9 jaren geleden

“Minister Plasterk kan dat, minister Opstelten kan dat en premier Rutte kan dat uiteraard ook.”

Zij doen dat uiteraard never-nooit-niet want als de waarheid echt uitkomt, dan ligt mijns inziens de hele Nederlandse bevolking in coma.

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x