Homepagina » Het Complot » Bilderbergclub heeft zinnen gezet op de kosmos. Wat vertelt deze sinistere groep ons niet over buitenaards leven?
Bilderbergclub heeft zinnen gezet op de kosmos. Wat vertelt deze sinistere groep ons niet over buitenaards leven?

Bilderbergclub heeft zinnen gezet op de kosmos. Wat vertelt deze sinistere groep ons niet over buitenaards leven?

Schrijfster en journaliste Cristina Martin Jimenez heeft zich uitgebreid verdiept in de Bilderbergclub, die volgens haar aanstuurt op een samenleving met één enkele religie, één gemeenschappelijke munt en een wereldregering.

Jimenez heeft ontdekt dat de sinistere club nu haar zinnen op de ruimte heeft gezet.

Haar onderzoek heeft geresulteerd in een revolutionair, uniek en controversieel boek, getiteld ‘Hijos del Cielo’ oftewel kinderen van de hemel.

Ze merkte op dat er allerlei krachten actief waren om de publicatie van haar boek tegen te houden. “Maar ik ben niet bang voor hen,” zei ze in een interview met Epipress.

Een eerder boek van haar was jarenlang niet verkrijgbaar.

Buitenaardse schepen

De Bilderbergclub is vastbesloten om te investeren in de ruimte en de kosmos te verkennen. Zij is er zeker van dat buitenaardse schepen met daarin superieure wezens de aarde hebben bezocht.

Dat terwijl ze ons jarenlang hebben voorgelogen over alles wat er in de lucht gebeurt en mensen die over UFO’s spraken belachelijk hebben gemaakt en in diskrediet hebben gebracht, aldus Jimenez.

Het blijkt dat er altijd een speciale band is geweest tussen de aarde en deze wezens, die sterk, knap en intelligent zijn; heel anders dan het stereotiepe beeld in de samenleving, legde ze uit.

We danken alles aan deze superieure wezens, die ook wel ‘goden’ werden genoemd en die in ruimteschepen ‘feller dan de zon’ neerdaalden vanuit de hemel. Dankzij hen konden we evolueren, zei ze.

Nieuwe wereldoorlog

De Bilderbergers zitten volgens haar ook achter de financiële crisis van 2008. “Zij hebben dit systeem gecreëerd, waarbij van tijd tot tijd economische crises ontstaan.”

Ze zei verder dat de nieuwe wereldoorlog al gaande is. Het is een subtiele en discrete oorlog, die de cultuur aanvalt.

Het is ook een economische en psychologische oorlog die hier en daar nog klassieke oorlogstinten heeft, zoals we in Syrië zien, klonk het.

Bilderberg wil een wereldregering in particuliere handen vestigen door de emoties en gevoelens van mensen te manipuleren in een samenleving die wordt bedwelmd door de grote techbedrijven, die ook van Bilderberg zijn, zei Jimenez.

Rotte fundamenten

Ze voegde toe dat sommigen beginnen in te zien dat deze manipulatie uit de hand is gelopen.

David Rockefeller, de vader van Bilderberg, was al in 1947 van plan om regeringen te vervangen door een privémacht. Ook Paul Warburg had het over een wereldregering.

Het Marshallplan, het omvangrijke ‘hulpplan’ dat na de Tweede Wereldoorlog in werking trad, is volgens de journaliste bedacht door de Amerikaanse elites en de Bilderbergclub om Europa te onderwerpen.

Jimenez zei dat de VN is opgericht om alvast te experimenteren met een soort wereldregering. “De VN is opgebouwd op rotte fundamenten, op het terrein van de Rockefellers,” zei ze.

Pedofiele priesters

In 1957 zag Bilderberg hoeveel invloed je op mensen kunt uitoefenen door middel van religie.

Ze wees erop dat veel machtsgroepen die met Bilderberg verbonden zijn, in de katholieke kerk zijn geïnfiltreerd en dat veel pedofiele priesters leden zijn van deze manipulatieve groepen.

Steeds meer mensen doorzien de plannen van Bilderberg, zei ze. Er is een informatieoorlog gaande en iedereen die tegen de gevestigde orde is wordt genadeloos hard aangevallen.

In de VS is dat Trump en in Europa gaat het om Polen, Hongarije en Italië, waar regeringen rebelleren tegen de oude garde, besloot ze.

[La Opinion A Coruna]


Vond je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Misschien heeft ze hier ook over geschreven, maar ik denk dat ze ook niet voorbij moet gaan aan de invloed van CFR en Trilateral Commission.

  Hier ook een ‘leuk schemaatje met namen en rugnummers’ (waarschijnlijk zijn deze mensen grotendeels personeel van oude Egyptische bloedlijnen): https://swprs.files.wordpress.com/2017/08/cfr-media-network-hdv-spr.png

  CFR schijnt volledig gecontroleerd te worden door het voormalig Franse Koninklijk Huis, waar de Payseur familie uit is voort gekomen. Zou me niks verbazen als allerlei families gerelateerd aan deze bloedlijn tijdens de Franse revolutie naar Amerika zijn gevlucht, om daar een meer terug getrokken leven te leiden, met de bedoeling om het historische “NWO” ideaal van de Egyptische bloedlijnen vanuit de achtergrond nieuw leven in te blazen.

  Er zijn veel meer families bij betrokken en het lijkt er soms op dat ze het niet altijd even lekker met elkaar kunnen vinden. Ze lijken er een beetje moeite mee te hebben om de aarde en haar rijkdommen in gelijke stukken onder elkaar te verdelen. Ze gebruiken allerlei vrijmetselaarsloges en symboliek in films, muziek en nieuwsmedia om enerzijds met elkaar te communiceren, maar ook om ons op indirecte wijze te laten zien waar ze naartoe willen.

  Het lijkt een enorme chaos te zijn aan de top, maar het is duidelijk dat zij een gemeenschappelijk doel hebben: het op allerlei manieren reduceren van de bevolkingsaantallen en de overblijvende 500 miljoen normale mensen tot slaaf te ‘promoveren’. Om dat doel te bereiken zijn ze kennelijk bereid om de hele aarde naar de klote te helpen. Tot overmaat van ramp geven ze ons daar ook nog de schuld van. Terwijl er best mogelijkheden zijn om als collectief veel minder schadelijk te worden voor de aarde. Maar de meer dan 6000 patenten waarmee dit deels gerealiseerd kan worden worden al vele decennia voor ons achter gehouden.

  En dan heb ik de negatieve alien agenda nog maar even buiten beschouwing gelaten, maar dat zou nog wel eens de hoofdoorzaak kunnen zijn van alle narigheid in de wereld. Kans is groot dat de meest negatieve bloedlijnen een symbiotische relatie hebben met negatieve aliens.

  10 likes
 2. De chaos aan de Top betekent ook toch de ondergang en het plan van de NWO.
  De eindeloze haat tegen mensen houdt op!
  Velen en meer zijn nu wakker geworden.

  9 likes
 3. Heeft iemand toevallig de serie ‘Revolution’ gezien? Die werd van de tv afgehaald na enkele uitzendingen, met de mededeling: te weinig kijkcijfers 🙂
  Nu, ondanks de slechte kritiek (propaganda) die deze serie kreeg, ben ik hem toch beginnen zien, en snap nu waarom die maar beter niet gezien wordt! De serie bevat teveel waarheid over het orgaan ‘de regering’ en diens werking / strategie. Het is de perfecte uitbeelding van hoe het er op aarde aan toe gaat, en hoe het zou kunnen verder gaan. Uiteraard draait het in de serie ook allemaal om ultieme (wereld-) macht.
  Iedereen kijken dus en delen 😉

  2 likes
  • Waarom kijken naar iets waarvan je niet wilt dat het gebeuren gaat…alles wat je aandacht geeft groeit
   Beter om onze tijd aan een goed boek te besteden, zelf studie, meditatie, bezoekje aan die eenzame buurvrouw of eens diep naar binnen gaan en eens ontdekken wat jij nu kan doen…een betere wereld begint nog steeds bij je zelf. Neem je eigen kracht terug!!! Daar kan geen uitbeelding tegenop. Perfectie zit in imperfectie en niet in een zinloos kijkkastje

   5 likes
 4. Zelf ben ik altijd fan geweest van Star trek uit de jaren 60. Toen was er helemaal geen sprake van een wereldregering maar in de serie bestond die al: 1 wereldregering die plaats had in, natuurlijk, Amerika en waar zelfs de zetel was van een interplanetaire confederatie. Volgens deze fantasie wemelt het buiten ons zonnestelsel van andere levensvormen die eerder gelijkwaardig zijn dan goden.

  Op zich is er eigenlijk niets mis mee: 1 munt, 1 religie 1 regering (maar dan niet een particuliere).

  Op dit moment zijn de meeste oorlogen van geopolitieke aard (Amerika wil Rusland en China onderwerpen) en vroeger waren de meeste oorlogen van religieuze aard (de kruisvaarders zouden de Turken (islam dus) wel even een kopje kleiner maken).
  Het feit dat er juist particulieren zijn, niet verkozenen dus, die de baas willen spelen zorgen er voor dat het fout moet lopen. En wie moet die knappe kop zijn die de grote baas op aarde is.

  5 likes
  • Matt,
   Uiteindelijk…’There can be only one’ 🙂
   De fase waarin we ons nu bevinden is maar de voorbereiding daarvan.
   Ikzelf denk ook dat één wereldregering niet slecht zou zijn, maar het probleem is dat het geen lieve en zachte mensen zijn met goede bedoelingen die over de wereld zullen willen regeren 😉
   Als we tegen dan nog kunnen spreken van ‘een wereld’? Want veel gaat er niet overblijven, vrees ik.

   0 likes
 5. Elite parasieten of nu ze bilderbergers of de naam Trumpdragen mogen graag gebruikmaken van gatekeepers zoals journaliste Cristina Martin Jimenez die of stekelblind moet zijn of het meest waarschijnlijk zelf in dienst staat van de parasieten.

  1 likes
  • In ieder geval is Rockefeller niet de Vader van de bilderberggroep, dat is Retinger geweest.
   Het is ook niet uniek, een boek over Bilderberg.. wel uniek in de spaanse taal.

   2 likes
 6. LS…

  Het zijn de superieure MONSTERS geweest die de oorspronkelijke mens door geknoei met het menselijk DNA hebben gereduceerd tot de hopeloze slaven die wij nu zijn. Bilderberg Bea is maar een met goud behangen voetveeg van de werkelijke monsters en Silly Fat Willy is nog een graadje erger. Nazi Pampa Max komt een beetje dichterbij zolang ze haar klep dicht houdt…

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Mysterieus object gespot in minitornado die door Amsterdam raasde. UFO-waarneming?

Mysterieus object gespot in minitornado die door Amsterdam raasde. UFO-waarneming?

Eerder deze maand raasde een minitornado door ...

Mysterieuze lichtbol boven Egyptische piramide leidt tot speculatie over UFO's. Wat is dit?

Mysterieuze lichtbol boven Egyptische piramide leidt tot speculatie over UFO’s. Wat is dit?

Beelden van een mysterieuze lichtbol boven een piramide ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.