Het Complot

Bilderbergclub heeft zinnen gezet op de kosmos. Wat vertelt deze sinistere groep ons niet over buitenaards leven?

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Schrijfster en journaliste Cristina Martin Jimenez heeft zich uitgebreid verdiept in de Bilderbergclub, die volgens haar aanstuurt op een samenleving met één enkele religie, één gemeenschappelijke munt en een wereldregering.

Jimenez heeft ontdekt dat de sinistere club nu haar zinnen op de ruimte heeft gezet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Haar onderzoek heeft geresulteerd in een revolutionair, uniek en controversieel boek, getiteld ‘Hijos del Cielo’ oftewel kinderen van de hemel.

Ze merkte op dat er allerlei krachten actief waren om de publicatie van haar boek tegen te houden. “Maar ik ben niet bang voor hen,” zei ze in een interview met Epipress.

Een eerder boek van haar was jarenlang niet verkrijgbaar.

Buitenaardse schepen

De Bilderbergclub is vastbesloten om te investeren in de ruimte en de kosmos te verkennen. Zij is er zeker van dat buitenaardse schepen met daarin superieure wezens de aarde hebben bezocht.

Dat terwijl ze ons jarenlang hebben voorgelogen over alles wat er in de lucht gebeurt en mensen die over UFO’s spraken belachelijk hebben gemaakt en in diskrediet hebben gebracht, aldus Jimenez.

Het blijkt dat er altijd een speciale band is geweest tussen de aarde en deze wezens, die sterk, knap en intelligent zijn; heel anders dan het stereotiepe beeld in de samenleving, legde ze uit.

We danken alles aan deze superieure wezens, die ook wel ‘goden’ werden genoemd en die in ruimteschepen ‘feller dan de zon’ neerdaalden vanuit de hemel. Dankzij hen konden we evolueren, zei ze.

Nieuwe wereldoorlog

De Bilderbergers zitten volgens haar ook achter de financiële crisis van 2008. “Zij hebben dit systeem gecreëerd, waarbij van tijd tot tijd economische crises ontstaan.”

Ze zei verder dat de nieuwe wereldoorlog al gaande is. Het is een subtiele en discrete oorlog, die de cultuur aanvalt.

Het is ook een economische en psychologische oorlog die hier en daar nog klassieke oorlogstinten heeft, zoals we in Syrië zien, klonk het.

Bilderberg wil een wereldregering in particuliere handen vestigen door de emoties en gevoelens van mensen te manipuleren in een samenleving die wordt bedwelmd door de grote techbedrijven, die ook van Bilderberg zijn, zei Jimenez.

Rotte fundamenten

Ze voegde toe dat sommigen beginnen in te zien dat deze manipulatie uit de hand is gelopen.

David Rockefeller, de vader van Bilderberg, was al in 1947 van plan om regeringen te vervangen door een privémacht. Ook Paul Warburg had het over een wereldregering.

Het Marshallplan, het omvangrijke ‘hulpplan’ dat na de Tweede Wereldoorlog in werking trad, is volgens de journaliste bedacht door de Amerikaanse elites en de Bilderbergclub om Europa te onderwerpen.

Jimenez zei dat de VN is opgericht om alvast te experimenteren met een soort wereldregering. “De VN is opgebouwd op rotte fundamenten, op het terrein van de Rockefellers,” zei ze.

Pedofiele priesters

In 1957 zag Bilderberg hoeveel invloed je op mensen kunt uitoefenen door middel van religie.

Ze wees erop dat veel machtsgroepen die met Bilderberg verbonden zijn, in de katholieke kerk zijn geïnfiltreerd en dat veel pedofiele priesters leden zijn van deze manipulatieve groepen.

Steeds meer mensen doorzien de plannen van Bilderberg, zei ze. Er is een informatieoorlog gaande en iedereen die tegen de gevestigde orde is wordt genadeloos hard aangevallen.

In de VS is dat Trump en in Europa gaat het om Polen, Hongarije en Italië, waar regeringen rebelleren tegen de oude garde, besloot ze.

[La Opinion A Coruna]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mike
mike
5 jaren geleden

Misschien heeft ze hier ook over geschreven, maar ik denk dat ze ook niet voorbij moet gaan aan de invloed van CFR en Trilateral Commission.

Hier ook een ‘leuk schemaatje met namen en rugnummers’ (waarschijnlijk zijn deze mensen grotendeels personeel van oude Egyptische bloedlijnen): https://swprs.files.wordpress.com/2017/08/cfr-media-network-hdv-spr.png

CFR schijnt volledig gecontroleerd te worden door het voormalig Franse Koninklijk Huis, waar de Payseur familie uit is voort gekomen. Zou me niks verbazen als allerlei families gerelateerd aan deze bloedlijn tijdens de Franse revolutie naar Amerika zijn gevlucht, om daar een meer terug getrokken leven te leiden, met de bedoeling om het historische “NWO” ideaal van de Egyptische bloedlijnen vanuit de achtergrond nieuw leven in te blazen.

Er zijn veel meer families bij betrokken en het lijkt er soms op dat ze het niet altijd even lekker met elkaar kunnen vinden. Ze lijken er een beetje moeite mee te hebben om de aarde en haar rijkdommen in gelijke stukken onder elkaar te verdelen. Ze gebruiken allerlei vrijmetselaarsloges en symboliek in films, muziek en nieuwsmedia om enerzijds met elkaar te communiceren, maar ook om ons op indirecte wijze te laten zien waar ze naartoe willen.

Het lijkt een enorme chaos te zijn aan de top, maar het is duidelijk dat zij een gemeenschappelijk doel hebben: het op allerlei manieren reduceren van de bevolkingsaantallen en de overblijvende 500 miljoen normale mensen tot slaaf te ‘promoveren’. Om dat doel te bereiken zijn ze kennelijk bereid om de hele aarde naar de klote te helpen. Tot overmaat van ramp geven ze ons daar ook nog de schuld van. Terwijl er best mogelijkheden zijn om als collectief veel minder schadelijk te worden voor de aarde. Maar de meer dan 6000 patenten waarmee dit deels gerealiseerd kan worden worden al vele decennia voor ons achter gehouden.

En dan heb ik de negatieve alien agenda nog maar even buiten beschouwing gelaten, maar dat zou nog wel eens de hoofdoorzaak kunnen zijn van alle narigheid in de wereld. Kans is groot dat de meest negatieve bloedlijnen een symbiotische relatie hebben met negatieve aliens.

Matt
Matt
5 jaren geleden

Zelf ben ik altijd fan geweest van Star trek uit de jaren 60. Toen was er helemaal geen sprake van een wereldregering maar in de serie bestond die al: 1 wereldregering die plaats had in, natuurlijk, Amerika en waar zelfs de zetel was van een interplanetaire confederatie. Volgens deze fantasie wemelt het buiten ons zonnestelsel van andere levensvormen die eerder gelijkwaardig zijn dan goden.

Op zich is er eigenlijk niets mis mee: 1 munt, 1 religie 1 regering (maar dan niet een particuliere).

Op dit moment zijn de meeste oorlogen van geopolitieke aard (Amerika wil Rusland en China onderwerpen) en vroeger waren de meeste oorlogen van religieuze aard (de kruisvaarders zouden de Turken (islam dus) wel even een kopje kleiner maken).
Het feit dat er juist particulieren zijn, niet verkozenen dus, die de baas willen spelen zorgen er voor dat het fout moet lopen. En wie moet die knappe kop zijn die de grote baas op aarde is.

frans
frans
5 jaren geleden

De chaos aan de Top betekent ook toch de ondergang en het plan van de NWO.
De eindeloze haat tegen mensen houdt op!
Velen en meer zijn nu wakker geworden.

Thomas
Thomas
5 jaren geleden

Elite parasieten of nu ze bilderbergers of de naam Trumpdragen mogen graag gebruikmaken van gatekeepers zoals journaliste Cristina Martin Jimenez die of stekelblind moet zijn of het meest waarschijnlijk zelf in dienst staat van de parasieten.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x