Buitenaards

Hawaï krijgt landingsplatform voor bezoekers uit de ruimte

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op Hawaï is een lavaveld aangewezen als landingsplatform en toevluchtsoord voor UFO’s en bezoekers uit de ruimte. De landingsplaats in het district Puna op het Grote Eiland is de tweede plek die officieel wordt gebruikt voor het uitnodigen van buitenaardse bezoekers.

Het eerste platform werd in 1967 door toenmalig minister van Defensie Paul Hellyer geopend in de stad St. Paul in de Canadese provincie Alberta. In 2006 gaf Hellyer een lezing op Hawaï, waarin hij zich uitsprak voor vreedzame relaties met buitenaardse bezoekers. “Het platform kan leiden tot de nodige controverse,” zei coördinator Garry Hoffeld (foto). “We zijn niet gek, we zijn ruimdenkend.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Afgelopen vrijdag is een ceremonie gehouden op het lavaveld, dat in 1983 is gevormd. Het platform werd gezegend, waarna een ahu werd gemaakt. Een ahu bestaat uit een steenstapel met kristallen die worden meegenomen door de bezoekers. Na de formaliteiten werd een plaquette geplaatst.

De bekende Hawaïaan Robert Keliihoomalu, beter bekend als Uncle Robert, is ook betrokken bij het project. “Uncle Robert noemt buitenaardsen onze ruimtebroeders en –zusters,” zei Hoffeld. Eind mei werd een verklaring ondertekend waarin staat dat de oorspronkelijke bevolking van Hawaï volgens een lokale legende uit het sterrenbeeld Na Huiui o Makali’i (Plejaden of Zeven Zusters) afkomstig is. De verklaring roept bezoekers uit de ruimte op te landen op Hawaï en diplomatieke betrekkingen aan te gaan met de overheid.

Het landingsplatform is gelegen op een stuk land dat is opgeëist door het soevereine Koninkrijk van Hawaï, dat bestaat uit een overheid onder leiding van een minister-president, gekozen vertegenwoordigers, een parlement en een grondwet.

Het Koninkrijk Hawaï is van mening dat Hawaï op illegale wijze is geannexeerd door de Amerikaanse overheid. Op 23 november 1993 ondertekende president Bill Clinton een resolutie waarin de federale regering excuses aanbood voor de illegale annexatie. Op 6 juli 2011 werd het zelfbeschikkingsrecht van de oorspronkelijke bewoners van Hawaï erkend door gouverneur Bill Abercrombie.

[West Hawaii Today, Beeld: Hollyn Johnson/Stephens Media Hawaii]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Buitenaardsen zouden zich nu collectief op Aarde moeten melden en deze uitnodiging van Hawaï niet in de wind slaan.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Nu nog een locatie uitroepen tot een officiële Buitenaardse Ambassade.

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Haha de onnozelheid op zijn best.

Die zetten dat ding toch gewoon in iedere achtertuin neer, voor zover je achtertuin groot is.

Buddy
Buddy
9 jaren geleden

Please Contact Us…. (We’re Friendly, Atleast Most Of Us Are)

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x