Binnenland

Vrouwen uit Deventer pikken het niet langer: ‘Hoepel op met je 1,5 meter!’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen weekend demonstreerde een groep vrouwen in de binnenstad van Deventer tegen de anderhalvemetersamenleving. ‘Hoepel op met je 1,5 meter!’ is het motto van de groep. “Het RIVM steekt een middelvinger op naar de kwetsbaren,” zei initiatiefneemster Vera Groen in een interview met De Stentor. “We hadden kwetsbaren juist moeten isoleren, niet de rest van de samenleving.”

Ze zei de deskundigheid van het RIVM in twijfel te trekken. “Daar zitten mensen met een dubbele agenda, die staan niet open voor andere mensen of ideeën.” Haar actiegroep gelooft niet dat het RIVM de volledige waarheid vertelt, misschien zelfs wel leugens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Groen wil opkomen voor de mensen die hier iets over willen zeggen, maar niet durven. “Ik zie ons als stem voor mensen die zich zorgen maken, maar uit angst voor discussie of nare opmerkingen de discussie maar vermijden.”

Dit zaakje stinkt

“Wij vinden het plan om de anderhalvemetersamenleving wettelijk te maken krankzinnig,” zei ze tegen RTV Oost. “De maatregel is op niets gebaseerd, er is geen wetenschappelijke onderbouwing. Wij mensen zijn gemaakt om te omhelzen en te knuffelen.”

“Ik ben geen expert, maar heb me wel enorm verdiept in onderzoeken en interviews over dit onderwerp. En ik zeg maar één ding: dit zaakje stinkt.”

vrouwen
Foto: Facebook/Vera Groen

“Natuurlijk is corona een geniepig virus, maar we moeten er niet meer van maken dan het is. Namelijk een heftige influenza-achtige aandoening,” zeggen de vrouwen.

Bekijk hier foto’s van het protest.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

Dit zaakje stinkt…..dit hele land stinkt naar rottigheid ….onze regering gaat helemaal nergens meer over..

wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Het massaal niet pikken van de coronawet, komende verkiezingen de gehele zittende haagse zooi naar huis, en bij de eerste de beste dreiging van uitstel van verkiezingen het land plat. Zomaar wat suggesties. Het gaat om uw vrijheid en die van uw (klein)kinderen.

exegese
exegese
3 jaren geleden

Het stuwmeer van mensen met de waarheid als boodschap zwelt elke dag aan. De eens zo krachtig lijkende dam van macht en smerige leugens komt steeds meer onder druk en staat inmiddels op springen. Het lijkt erop dat ze hun hand in deze overspeeld hebben maar wie weet wat voor pijlen ze nog meer op de boog hebben om ons moedwillig neer te halen. Ze zullen dit zeker niet zo maar opgeven. De protocollen van de “wijzen” van Zion laat zien hoe slim en allesomvattend hun plannen vorm gegeven worden. Hen in deze onderschatten is de grootste fout die we kunnen maken, denken dat ze opgeven is er ook een van forse afmeting.

Ronald
Ronald
3 jaren geleden

Onze economie staat 1.5 meter van de afgrond.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x